Dodaj do ulubionych

Google lansują nowe logo PiS!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:54
W wyszukarce www.google.pl - pod hasłem pis(grafika) można znaleźć nowe logo PiS!
Nieco mnie zaskoczylo....
www.hazdenecaz.net/data/media/2/pis-pis.gif
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: Google lansują nowe logo PiS! IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 15:13
      i kto tu jest wulagarny i chamski:) a logo niezłe:)))))
      • Gość: K.F. Re: Google lansują nowe logo PiS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:19
        Kurde, szukałem loga PiS do materiału, bardzo poważnego, bo prezentuję na
        swoich stronach programy wyborcze obu partii we fragmentach dot. polityki
        transportowej.
        Nie moja wina, że natrafiłem na "taki" obrazek i to jako pierwszy!!!
        Nie musiałem się wcale trudzić trudzić.
        :)
        • kay36 Re: Google lansują nowe logo PiS! 23.09.05, 16:41
          Kurde KF, coś boisz się wejść na strnkę PiS-u tam nie gryzą, przecież wiadomo,
          że szuka się u źródła. I są jeszcze inne metody - po prostu się kopiuje byle
          jaką reklamę.
          • Gość: K.F. Re: Google lansują nowe logo PiS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 18:17
            Nie przesadzaj, nie tylko byłem na stronie PiS-u, ale skopiowałem sobie ich
            cały program, przeczytałem dokładnie(cały) i omówiłem to o miałem omówić. Nawet
            zrobiłem stosowną ikonografię do tego.
            Ze znakiem PiS-rzecz jasna i PO, bo porównywałem ich programy dot. transportu w
            Polsce.
            Po prostu jak chcę znaleźć jakiś znak, logo itp, nie szukam po całym internecie
            ale przez google(grafika), to o wiele krótsza metoda.
            A ty od razu wysuwasz Bog jakie wnioski.
            Czy naprawdę wszyscy już doszczętnie powariowali na tym forum?
            Sądzisz, że jak jestem o poglądach lewicowych, nic nie czytam, niczego nie
            usiłuję poznać?
            Nie przyszło ci do głowy, że nim przystąpię do jakiejkolwiek analizy, to
            najpierw zapoznaję sie z materiałam, który mam przeanalizować. Chyba to
            normalne,co?!
            Mam zwyczaj siegać do źródeł a nie po cudze sądy.
            Opinie to wolę mieć własne.
            Nt.programu PiS-u także.
            Są opublikowane, możesz sobie poczytać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka