Gość: K.F. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:54 W wyszukarce www.google.pl - pod hasłem pis(grafika) można znaleźć nowe logo PiS! Nieco mnie zaskoczylo.... www.hazdenecaz.net/data/media/2/pis-pis.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Google lansują nowe logo PiS! IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 15:13 i kto tu jest wulagarny i chamski:) a logo niezłe:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Google lansują nowe logo PiS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:19 Kurde, szukałem loga PiS do materiału, bardzo poważnego, bo prezentuję na swoich stronach programy wyborcze obu partii we fragmentach dot. polityki transportowej. Nie moja wina, że natrafiłem na "taki" obrazek i to jako pierwszy!!! Nie musiałem się wcale trudzić trudzić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Google lansują nowe logo PiS! 23.09.05, 16:41 Kurde KF, coś boisz się wejść na strnkę PiS-u tam nie gryzą, przecież wiadomo, że szuka się u źródła. I są jeszcze inne metody - po prostu się kopiuje byle jaką reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Google lansują nowe logo PiS! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 18:17 Nie przesadzaj, nie tylko byłem na stronie PiS-u, ale skopiowałem sobie ich cały program, przeczytałem dokładnie(cały) i omówiłem to o miałem omówić. Nawet zrobiłem stosowną ikonografię do tego. Ze znakiem PiS-rzecz jasna i PO, bo porównywałem ich programy dot. transportu w Polsce. Po prostu jak chcę znaleźć jakiś znak, logo itp, nie szukam po całym internecie ale przez google(grafika), to o wiele krótsza metoda. A ty od razu wysuwasz Bog jakie wnioski. Czy naprawdę wszyscy już doszczętnie powariowali na tym forum? Sądzisz, że jak jestem o poglądach lewicowych, nic nie czytam, niczego nie usiłuję poznać? Nie przyszło ci do głowy, że nim przystąpię do jakiejkolwiek analizy, to najpierw zapoznaję sie z materiałam, który mam przeanalizować. Chyba to normalne,co?! Mam zwyczaj siegać do źródeł a nie po cudze sądy. Opinie to wolę mieć własne. Nt.programu PiS-u także. Są opublikowane, możesz sobie poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś