Gość: marymama IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.05, 11:28 Poszukuję dobrego ortodonty w szczecinie, może ktoś mi polecić dobrego i sprawdzonego lekarza...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3k`` Re: Sprawdzony ortodonta w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:52 Na Gdyńskiej - dr Winiarz, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_jakubowa Re: Sprawdzony ortodonta w Szczecinie 24.09.05, 14:20 Dr Ziemba, Tkacka 66/2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirkali Re: Sprawdzony ortodonta w Szczecinie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.05, 14:20 czy można też wiedzieć czy robią aparty na fundusz zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka NFZ ma w d.... zęby naszych dzieci IP: 87.207.253.* 02.10.05, 16:56 za ortodontę trzeba bulić z włąsniej kieszeni stąd trzeba wybierać DOBREGO Ziemba chyba jest ok! ale słyszałem, że pierońsko drogi, ale za jakość trza płacic, zaś biednego nie stać na oszczędzanie. wybór należy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazioo Dr Ziemba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:51 mlody, wyksztalcony , stale sie doksztalca. Wyciagnal moja dziewczyne z trudnej sytuacji (po bledach poprzedniego lekarza). jest profesjonalista. polecam Odpowiedz Link Zgłoś