gregmi 25.09.05, 16:27 Tak podobno sugeruja pierwsze "exit polls". Zaskok jest zupelny. Ale beda jaja. No, ale doigrali sie, to pewne. Zostalo 3,5 godz. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henio56 Re: Lewica poza Sejmem 25.09.05, 16:37 jeszcze zapłaczecie, jak wam Taliby jaja wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
maruthi Re: Lewica poza Sejmem 25.09.05, 16:37 Heniu... nie mecz konia. :) maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Lewica poza Sejmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:42 Po pierwsze sondaże tzw. exit polls - mogą być podawane po zakończeniu wyborów, to raz. Nie wiem skąd je masz - ale naruszasz prawo. Dla niewtajemniczonych jest to sondaż prowadzony pod punktami wyborczymi w oparciu o ujawnione przez głosującego na kogo głosował. Jak na razie frekwencja do tej pory nie przekroczyłą 20% i nic nie jest przesądzone. Po drugie podaj łaskawco - kto je prowadzi i dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
gregmi Re: Lewica poza Sejmem 25.09.05, 16:49 a poza tym, to tu sami wtajemniczeni oszczędź, pażałujsta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Lewica poza Sejmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:57 Jacy "wtajemniczeni"? Mistrzowie od dezinformacji, agenturka, czy tacy manipulatorzy jak Ty? Możesz jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Lewica poza Sejmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:56 Wykręczasz się przysłowiem. Nigdy nie zaprzeczałem, że mam poglądy lewostronne. Zadałem pytanie i oczekuję odpowiedzi! Kto robi sondaże i dla kogo? Umiesz na to odpowiedzieć, czy puszczasz "bąki" w towarzystwie, jak Tusk, który lubi perorować o pierd...u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Lewica poza Sejmem IP: *.internet.v.pl 25.09.05, 16:58 Gość portalu: K.F. napisał(a): czy puszczasz "bąki" w towarzystwie, jak Tusk, który > lubi perorować o pierd...u. i bedzie nas dymał teraz przez naibliższe 4 lata !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregmi Re: Lewica poza Sejmem 25.09.05, 17:33 Już prawie 30 lat czekam na odpowiedź na pytanie: na jakiej podstawie pan towarzysz naucza, że właśnie przeganiamy znienawidzone kraje kapitalistyczne? Doczekam się? A co pałą wziąłem, to moje. I słusznie wziąłeś, powiedzą niektórzy. I słusznie poza Sejmem. Oby raz na zawsze. Odwrotnie niż Olek Wielki Pierwszy I Ostatni uważam, że nie potrzebujemy lewicy. Może białe żubry (i to nie-albinoski, ale polarmiśki) potrzebują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F Re: Lewica poza Sejmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:40 Po polsku nie rozumiesz, czy co? gadasz jak w klienci (w transie) kliniki na Broniewskiego. Pan towarszysz - do do mnie? Jeśli tak , to gdzie od 30 lat nauczam, że przeganiamy kraje zachodnie iw czymże to zresztą? Skończ już z tym bełkotem - i odpowiedz na proste pytanie, potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Lewica poza Sejmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:04 No i jak wyglądasz Dupku? Jedno jest pewne - będą jaja. A właściwiej - już są! Z utworzeniem rządu. I do grudnia jak nic będzie rządził ...Belka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Lewica poza Sejmem IP: *.lara.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:13 Nie cisnieniuj sie czerwony robaczku bo ci zyłka peknie :p Ziemia cie - was przykryje to i skonczy sie ta smieszna partyjka :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: Lewica poza Sejmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:14 Ale zbłaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javal Re: Lewica poza Sejmem IP: *.kubatronic.com.pl 25.09.05, 23:18 ty chłoptasiu to masz już chyba siódmy nick (teraz Tytus, wcześniej jakiś Jamroży, czy inna cholera). Sam się nie zołądkuj, bo TWOJA żyłka pierdząca będzie w niebezpieczeństwie. Niczego nie po(przy)kryjesz, bo jesteś za chudy w uszach. Na razie martw się jak tu stworzyć czwartą RP, bo pewnie zwycięstwo Cię też zaskoczyło ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregmi [...] 25.09.05, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś