Dodaj do ulubionych

Program na tvgryf

27.09.05, 08:43
Oglądałam wczoraj naszych nowych posłów, gratuluję wyborcom !!!
Obserwuj wątek
    • sith11 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 09:08
      Jak zawsze byłem pod urokiem wyszukanej elegancji Pani Poseł Masłowskiej a jej
      wiedza i inteligencja była wprost powalająca. Na wysokości zadania stanęła
      oczywiście także Pani MJW, która plotła jakieś androny ale za to wyglądała
      ślicznie. Trochę się martwię o Panią Małgosię bo te kilogramy tapety na twarzy
      mogą spowodować uszkodzenie kręgosłupa szyjnego.
      • anna_maria Re: Program na tvgryf 27.09.05, 09:12
        Jestem ciekawa co przekonało 7675 osób głosujących na Masłowską ?
        Proszę przynajmniej o jeden argument, chyba tylko to ,że przestanie być radną.
      • Gość: K.F. Re: Program na tvgryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:12
        Uważaj - bo zaraz oberwiesz żeś "komuchów"!
        Poza tym - gentelmen nie analizuje urody nawet najszpetniejszej kobiety w
        sposób publiczny, chyba,żeś ...baba, a to pardon, blondynkom wszystko uchodzi!
        • Gość: wyborca Re: Program na tvgryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:21
          przykro bylo oglądać, jesdynie litwinski był merytoryczny
          • sith11 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 09:32
            Niewątpliwie jest to najlepszy poseł ze wszystkich wybranych w naszym okręgu
            ale też gadał głupoty np.,że nie interesuje go warszawskie życie "pozasejmowe".
            Jako Pański wyborca oczekuję od Pana, Panie Arku, że będzie Pan w Warszawie
            załatwiał sprawy ważne dla regionu. Także uczestnicząc w spotkaniach
            nieoficjalnych i półoficjalnych. Teraz pora także na porządki w szczecińskiej
            PO. Czas rozgonić drużynę Nitrasa, który jest koniem trojańskim Balazsa.
            • kay36 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 10:29
              abyś się nie rozczarował sith11. Bo on nie jest najlepszy i do merytoryki mu
              dużo brakuje,ale za to w interesach jest dobry.
        • kay36 Re: Program na tvgryf 27.09.05, 10:31
          co do wyborów komuchow, to Roman Nowicki powiedział co jest w jego ukochanej
          partii, która mu nie może wybaczyć, że jest uczciwy.
          • Gość: wyborca Re: Program na tvgryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:36
            "co do wyborów komuchow, to Roman Nowicki powiedział co jest w jego ukochanej
            partii, która mu nie może wybaczyć, że jest uczciwy."

..................buahahahahahahahahhahahhhahha
            przepraszam, atak śmiechu, dawno nie słyszałem takiego dobrego dowcipu
      • student1 Re: Program na tvgryf 28.09.05, 20:11
        pani Małgosia po pierwsze jako jedyna powiedziała jasno że Piechota kłamie w
        sprawie stoczni i że na temat stoczni mają możliwość wypowiadać się jedynie
        absolutni dyletanci jak poseł Piechota czy Zaremba a nie eksperci
        do tego w jasny sposób pokazała jak się współpracuje z fachowcami wspierając
        się ich opiniami w sprawie planu zagospodarowania Gontynki co zaowocowało na
        sesji zmianą planu i zabezpieczeniem przeznaczenia gruntów pod akwapark
        co do urody to nie komentuję bo z jednej strony uważam panią Małgosię za piękną
        dojrzałą kobietę ale z drugiej strony interesują mnie równolatki bądź
        dziewczyny w zbliżonym wieku
    • dyrgosia Re: Program na tvgryf 28.09.05, 19:41
      Ja dziś na TV 7...
      • Gość: telemaniak Re: Program na tvgryf IP: *.system.szczecin.pl 28.09.05, 19:46
        chyba tv 3, czyli lokalna, to jeszcze możesz ogladać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka