Dodaj do ulubionych

Muszyński vs faszysta

IP: *.espol.com.pl 27.09.05, 12:41
Chyba tylko w Szczecinie inicjator referendum w sprawie odwołania Miejskiego
Magazyniera może przegrać z faszystą i czcicielem 3głowych bożków.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fugazi Re: Muszyński vs faszysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:48
      > Chyba tylko w Szczecinie inicjator referendum w sprawie odwołania Miejskiego
      > Magazyniera może przegrać z faszystą i czcicielem 3głowych bożków.

To dobrze czy źle o wyborcach świadczy?
      Przecież referendum nie wyszło...

Pozdrawiam
      Fugazi
    • Gość: play Re: Muszyński vs faszysta IP: *.teleton.pl 27.09.05, 13:13
      Pewnie gdyby ścigali się tylko we dwóch to Mucha by wygrał w przedbiegach
      (przedlotach) ale w tej całej masie starujących kandydatów trudno mówić by była
      to porażka jednego z drugim. Moim zdaniem owczywiście.
      • Gość: loko dyslektyk Re: Muszyński vs faszysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:19
        najwiękrzą wadą demokracji jest że więkrzość która decyduje nie jest swiadoma
        swoich decyzji a potem tylko jęczy. Wiadomo jakie jest nasze post komunistyczne
        społeczeństwo. Trzeba czasu.
        • Gość: Fugazi Re: Muszyński vs faszysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:24
          > najwiękrzą wadą demokracji jest że więkrzość która decyduje nie jest swiadoma
          > swoich decyzji a potem tylko jęczy
          Oświeciłeś mnie. Myślałem do tej pory, że wybiera się samemu. A tu proszę -
          jakaś większość.

Pozdrawiam
          Fugazi
    • luxusowa.call.girl Re: Muszyński vs faszysta 27.09.05, 13:34
      i jeden i drugi to facet,swoje zalety moga pokazac dopiero w akcji, ale do
      akcji trzeba przystapic,a niektorzy niesmiali sa
      • zilbeer Re: Muszyński vs faszysta 27.09.05, 13:45
        ale do
        akcji trzeba przystapic,a niektorzy niesmiali sa

Tak! Zwłaszcza Mucha nieśmiały jest, gdy trzeba rachunki płacić. Była nadzieja,
        że budżet państwa zapłaci. A tu klops i Mucha dalej będzie wydeptywać ścieżki
        zlitowania:)
        • Gość: Gacek Muszyński vs faszysta IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 15:17
          No popatrz, to Much nie wyleci ze Szczecina.Z jednej strony to szkoda.
          ale w wyborach na radnego zapewne znów go zobaczymy. Nikt nie jest doskonały, ale dla wielu w Szczecinie wyjazd Muchy do Warszawy był by zapewne ciuekawą alternatywą na spłatę zobowiązan.
          • Gość: PHP. Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem że zos IP: 217.153.6.* 27.09.05, 17:27
            A już miałem o azyl w ościennym wojewódzwie prosić- a tu jednak sie małemu
            człowieczkowi z wybujałą aspiracją nie udało- nie wszystko da sie wypłakać na
            nieszczęśliwca - z której to metody pan Much uczynił sobie patent na życie .
            (zaczerpnięty od E.Gierka- rodacy pomożecie ?) Pan Much niecnie wykorzystał
            posiadane dane osobowe z okresu referendum i do tych osób rozsyłał swoje wici -
            ciekawe co na to ochrona danych osobowych (powinno być ścigane z urzędu !!!)
            Piewcom działalności Muchy i jego wspólników - vide - historia klubu Brekout -
            finansowa , i innych - łącznie ze strzelaninami pod Hormonem i ułożeniem sie z
            Gorylowymi odnośnie obstawy w knajpach ... Starczy już tej kiepskiej reklamy -
            spora część miasta zna pana Piotra z rozliczeń i współpracy z nim - Łącznie z
            dojeniem kasy miasta z SAA .............
            • kazio.killer Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 12:59
              ohohohoho! jaki ponformowany!
            • szymonkaczmarek Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 16:19
              piszecie często o Piotrku " mały".... przeczytajcie swoje posty: są
              obrzydliwe (nie tylko dlatego,że anonimowe) tchórzliwe i frajerskie. są takie
              jaka jest atmosfera tzw "elyt szczecina" : zawistna, frustracka, podła i żałosna...

sorry Piter, ale muszę to napisać: a całujcie Go co najwyżej w dupę!
              i żeby nie było: dla mnie to też nie był najlepszy kandydat na świecie.
              • Gość: koleś Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:27
                no Szymon odzyskujesz dawnych czasów wigor,

"stare dzieje,dobre dzieje"
                • szymonkaczmarek Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 16:39
                  bo przekroczono granice frajerstwa i szczecińskiego "cieniactwa"
                  i żeby nie bylo: ja NAPRAWDĘ uważam Szczecin za moje Miasto...
                  • Gość: Krezus Granice w jakim sensie - ??? IP: 217.153.6.* 28.09.05, 17:01
                    Takie ogólniki rzucone <<<<< bo przekroczono >>>, to jak z przemówienia
                    starego aktywisty - o niczym , Kto przekroczył wyborcy- wybierani ? Facet jak
                    sie podajesz za ongiś inteligentnego faceta Szymona K. to mów normalnie ....
                    • szymonkaczmarek Re: Granice w jakim sensie - ??? 28.09.05, 17:09
                      "ongiś".... może i masz Krezus rację, zastanowię się nad tym. co do ogólników
                      to dotyczą one sposobu żenującego dyskredytowania działalności Piotrka M na tym
                      forum. to te cienkie bolki - tchórzyki obsrywające swoich kolegów ukrywając się
                      pod nickami-srykami....oni przekroczyli granicę jakiejkolwiek przyzwoitości.
              • Gość: Major Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:11
                Szymek ma taką dosyć popularną cechę. Broni do upadłego tych, którzy go
                zatrudniali lub mu płacili. Muszyński najmował Szymka.
                Co ma wspólnego Mucha jako organizator koncertów z Mychą jako decydentem w
                sprawie Ustaw. To drugie to przecież w przypadku Piotrka to jakaś paranoja
                wynikła z jakiegoś pijackiego widu oewnie Szymka, Muchy, Bacy i innych
                podchmielonych patriotów bawiących się dalej w klocki młodziezowców:-))))
                • szymonkaczmarek Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 17:22
                  toż to ręce jak liście zżółkłe opadają.... pierwsze zdanie Majorze jest zwykłym
                  sqrwysyństwem: dla Piotra nie pracowałem więcej niż 5 razy w ciągu ponad 30-stu
                  lat pracy z mikrofonem. jeśli chodzi o popularność cech... to moim nieszczęściem
                  jest,że mam tych naprawdę popularnych...niedobór. zabieram głos, nie kryjąc się
                  pod nickiem tylko w sprawach MNIE dotyczących i poruszających Moje poczucie
                  przyzwoitości. jak łatwo zauważyć mam w ... co sie dzieje w magistrackim
                  chlewie,czy innym domu publicznym. niepokoi mnie fakt kopania po kostkach ludzi
                  ktorym jeszcze cokolwiek się chce i to kopanie jest żałosne...
                  .......co ja q-wa robię z jakimś Majorem gadam! sorry , rozpędziłem się i
                  potraktowałem Cię na chwilkę poważnie.....
                  • albert_c Szymonie 28.09.05, 21:31
                    a jak nazwiesz nieprawne wykorzystywanie danych osobowych?????

i skad pan Much ma te dane i jak je zabezpiecza? co?

jak dla mnie za ten numer powinien dostac mocnego kopa w dupe i dostal i dobrze
                    mu moim zdaniem - rzecz jasna na tym nie powinno sie skonczyc...a dopiero zaczac!
              • Gość: Vicek "wszyscy myślą o sobie,tylko ja myślę o mnie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:41
                To już za późne myślenie o Tobie Szymciu a lizane Muszego zadka nic nie da.
              • Gość: Stary radiowiec Szymku dość IP: *.devs.futuro.pl 29.09.05, 16:45
                Szymku co masz przerwę, że zabrałeś głos. Nie przesadzaj ze zbyt długą przerwą
                bo potem ciężko zaskoczyć. A teraz dla jakiej parti prowadziszimprezy?
        • anamar Re: Muszyński vs faszysta 29.09.05, 13:15
          zilbeer napisał:

> ale do
          > akcji trzeba przystapic,a niektorzy niesmiali sa
          >
          > Tak! Zwłaszcza Mucha nieśmiały jest, gdy trzeba rachunki płacić. Była
          nadzieja,
          > że budżet państwa zapłaci. A tu klops i Mucha dalej będzie wydeptywać ścieżki
          >
          zlitowania:)....................................................................
          ..........miałeś ostatnio podać szczegóły...na obietnicach się
          skończyło.stchórzyłeś czy zapomniałeś?
    • Gość: nosek Re: Muszyński vs faszysta IP: *.chello.pl 29.09.05, 01:43
      Czesc Aruś!
      A pamietasz jak Słyszało sie na WIECIE, że jak zniosa komunę to reakcja uczelni
      nastąpi za 10 lat.Szczecin.To czemu nie startowałeś?
    • wybory Re: Muszyński vs faszysta 29.09.05, 02:07
      A mi szkoda Piotra Muszyńskiego, bo aby dostać się na całkiem dobre miejsce na
      liście czyli ostatnie, to trzeba mocno lizać grubą i śmierdzącą dupę Pana
      Zaremby , a to wszystko na nic , bardzo jest mi przykro !!!! :)
      • Gość: Vicek Do faszysty Muszce daleko z wielu wzgledów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:26
        1. Mozna go tak określić jedynie w bezwzgledności w finasach
        3. Faszyści mają twardą ideologię, on jest hwiejny - popieranie Jurczyka- potem
        obalanie (myśle że w stosunku do POwców bez problemów zrobiłby to samo.
        4. Jedynym jego przesłaniem jest mamona
        5. Przesadził ze swoja kandydaturą do parlamentu ( jakaś rada kultury lokalna
        rozumiem). Chociaż też nie bo wykorzystywał by to do robienia kasy - jak
        kolegów dwóch, których dzieki zanojomością z UW potem PO wsadził na dyrektorów
        SAA . I czyścili kasę miasta na imprezach niewypałach (straty budzetu - zyski
        kieszeni)
        6. Niech Piotruś robi imprezy komercyjne - mamy wolny rynek
        7. Współczujemu Piotrusiowi wydatków i poniesionego fiaska -
        8. Jest konkurs na dyrektora SAA niech się zgłosi.
        9. Marian Jurczyk zaprasza na bibke ...!!!!
        • zilbeer Re: Do faszysty Muszce daleko z wielu wzgledów. 29.09.05, 09:11
          1. Mozna go tak określić jedynie w bezwzgledności w finasach

Racja. Jest bezwzględny w uchylaniu się od zobowiązań.

3. Faszyści mają twardą ideologię, on jest hwiejny - popieranie Jurczyka- potem
          >
          > obalanie (myśle że w stosunku do POwców bez problemów zrobiłby to samo.

Popierał do czasu, gdy miał widok na dyrektorwanie 13 Muzom. Kiedy go Marian
          wysterował, Mucha stał się liberałem z PO.

> 4. Jedynym jego przesłaniem jest mamona

Zgadzam się.

> 7. Współczujemu Piotrusiowi wydatków i poniesionego fiaska

Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z którego wyrówna poziom płynów finansowych.
          • Gość: Vicek Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z którego wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:34
            RE: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z którego wyrówna poziom płynów
            finansowych....................................
            Jest konkurs na dyrektora SAA może znowu jakiego znajomka uda sie wtrynić - a
            Prezio przyśpi i nie zauważy, pozostaja jeszcze cycki uczelni- ma tam wejścia i
            przyszłoroczne Juwenalia- po za tym w przyszłym roku wybory lokalne...ciekawe
            czy Much zaszaleje, czy sie ustabilizuje w roli lojalnego rezerwowego licząc
            na profity ze stanowisk kolegów - jak myślisz Zilber ???
            • zilbeer Re: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z które 29.09.05, 13:02
              ciekawe
              > czy Much zaszaleje, czy sie ustabilizuje w roli lojalnego rezerwowego licząc
              > na profity ze stanowisk kolegów - jak myślisz Zilber ???

Myślę, że nauczony tegoroczną przegraną, zadowoli się ssaniem cycka
              udostępnionego przez kolegów. Wybory, to kosztowna zabawa, a Mucha za bardzo
              lubi kasiorę, żeby ja puszczać ponownie w tak ryzykowną zabawę. Inna rzecz, że
              mandat posła, to od biedy 20 kawałków miesięcznie i inne profity bezpośrednie
              bez potrzeby podejmowania ryzyka. Samorząd marnie płaci, więc niech inni
              ryzykują, a Mucha zliże to co inni mu dadzą.
              • Gość: Vicek Re: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z które IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:07
                Kurde - też jestem tego pewien widze że troche znasz pana Mucha i jego sposób
                myślenia- Sądzę że pan Much już ma nadzieję że ktoś z kolegów w zwrocie kaski z
                Urzędu Wojewódzkiego pomoże tam niebawem będą rotacje i PO wcy będą szaleć . Do
                miasta jeszcze brak kodu dostępu - a umoczyło by się dziubka w Sylwestrze
                miejskim , oj umoczyło- nawet kolega Przemek z BSL u społecznie w kampanii
                pomagał licząc na rewanż .
              • Gość: MM Re: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:55
                Miał Pan cięzkie dzieciństwo ? Skąd tyle monotematycznej frustracji ?
              • Gość: Gacek Mucha wystartuje IP: *.devs.futuro.pl 29.09.05, 16:40
                Każdy kto zna Muche powinien zauważyć, że On ma sporo ambicji i zapewne
                wystartuje na radnego, aby w przyszłych wyborach do sejmu mieć silniejszą
                pozycje startową. Jest to niepokojące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka