Gość: Zdun IP: *.espol.com.pl 27.09.05, 12:41 Chyba tylko w Szczecinie inicjator referendum w sprawie odwołania Miejskiego Magazyniera może przegrać z faszystą i czcicielem 3głowych bożków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fugazi Re: Muszyński vs faszysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:48 > Chyba tylko w Szczecinie inicjator referendum w sprawie odwołania Miejskiego > Magazyniera może przegrać z faszystą i czcicielem 3głowych bożków. To dobrze czy źle o wyborcach świadczy? Przecież referendum nie wyszło... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Muszyński vs faszysta IP: *.teleton.pl 27.09.05, 13:13 Pewnie gdyby ścigali się tylko we dwóch to Mucha by wygrał w przedbiegach (przedlotach) ale w tej całej masie starujących kandydatów trudno mówić by była to porażka jednego z drugim. Moim zdaniem owczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko dyslektyk Re: Muszyński vs faszysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:19 najwiękrzą wadą demokracji jest że więkrzość która decyduje nie jest swiadoma swoich decyzji a potem tylko jęczy. Wiadomo jakie jest nasze post komunistyczne społeczeństwo. Trzeba czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Muszyński vs faszysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:24 > najwiękrzą wadą demokracji jest że więkrzość która decyduje nie jest swiadoma > swoich decyzji a potem tylko jęczy Oświeciłeś mnie. Myślałem do tej pory, że wybiera się samemu. A tu proszę - jakaś większość. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
luxusowa.call.girl Re: Muszyński vs faszysta 27.09.05, 13:34 i jeden i drugi to facet,swoje zalety moga pokazac dopiero w akcji, ale do akcji trzeba przystapic,a niektorzy niesmiali sa Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Muszyński vs faszysta 27.09.05, 13:45 ale do akcji trzeba przystapic,a niektorzy niesmiali sa Tak! Zwłaszcza Mucha nieśmiały jest, gdy trzeba rachunki płacić. Była nadzieja, że budżet państwa zapłaci. A tu klops i Mucha dalej będzie wydeptywać ścieżki zlitowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Muszyński vs faszysta IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 15:17 No popatrz, to Much nie wyleci ze Szczecina.Z jednej strony to szkoda. ale w wyborach na radnego zapewne znów go zobaczymy. Nikt nie jest doskonały, ale dla wielu w Szczecinie wyjazd Muchy do Warszawy był by zapewne ciuekawą alternatywą na spłatę zobowiązan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PHP. Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem że zos IP: 217.153.6.* 27.09.05, 17:27 A już miałem o azyl w ościennym wojewódzwie prosić- a tu jednak sie małemu człowieczkowi z wybujałą aspiracją nie udało- nie wszystko da sie wypłakać na nieszczęśliwca - z której to metody pan Much uczynił sobie patent na życie . (zaczerpnięty od E.Gierka- rodacy pomożecie ?) Pan Much niecnie wykorzystał posiadane dane osobowe z okresu referendum i do tych osób rozsyłał swoje wici - ciekawe co na to ochrona danych osobowych (powinno być ścigane z urzędu !!!) Piewcom działalności Muchy i jego wspólników - vide - historia klubu Brekout - finansowa , i innych - łącznie ze strzelaninami pod Hormonem i ułożeniem sie z Gorylowymi odnośnie obstawy w knajpach ... Starczy już tej kiepskiej reklamy - spora część miasta zna pana Piotra z rozliczeń i współpracy z nim - Łącznie z dojeniem kasy miasta z SAA ............. Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 12:59 ohohohoho! jaki ponformowany! Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 16:19 piszecie często o Piotrku " mały".... przeczytajcie swoje posty: są obrzydliwe (nie tylko dlatego,że anonimowe) tchórzliwe i frajerskie. są takie jaka jest atmosfera tzw "elyt szczecina" : zawistna, frustracka, podła i żałosna... sorry Piter, ale muszę to napisać: a całujcie Go co najwyżej w dupę! i żeby nie było: dla mnie to też nie był najlepszy kandydat na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:27 no Szymon odzyskujesz dawnych czasów wigor, "stare dzieje,dobre dzieje" Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 16:39 bo przekroczono granice frajerstwa i szczecińskiego "cieniactwa" i żeby nie bylo: ja NAPRAWDĘ uważam Szczecin za moje Miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krezus Granice w jakim sensie - ??? IP: 217.153.6.* 28.09.05, 17:01 Takie ogólniki rzucone <<<<< bo przekroczono >>>, to jak z przemówienia starego aktywisty - o niczym , Kto przekroczył wyborcy- wybierani ? Facet jak sie podajesz za ongiś inteligentnego faceta Szymona K. to mów normalnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: Granice w jakim sensie - ??? 28.09.05, 17:09 "ongiś".... może i masz Krezus rację, zastanowię się nad tym. co do ogólników to dotyczą one sposobu żenującego dyskredytowania działalności Piotrka M na tym forum. to te cienkie bolki - tchórzyki obsrywające swoich kolegów ukrywając się pod nickami-srykami....oni przekroczyli granicę jakiejkolwiek przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 17:11 Szymek ma taką dosyć popularną cechę. Broni do upadłego tych, którzy go zatrudniali lub mu płacili. Muszyński najmował Szymka. Co ma wspólnego Mucha jako organizator koncertów z Mychą jako decydentem w sprawie Ustaw. To drugie to przecież w przypadku Piotrka to jakaś paranoja wynikła z jakiegoś pijackiego widu oewnie Szymka, Muchy, Bacy i innych podchmielonych patriotów bawiących się dalej w klocki młodziezowców:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szymonkaczmarek Re: Najpierw trzeba znać osobe - a jużsię bałem ż 28.09.05, 17:22 toż to ręce jak liście zżółkłe opadają.... pierwsze zdanie Majorze jest zwykłym sqrwysyństwem: dla Piotra nie pracowałem więcej niż 5 razy w ciągu ponad 30-stu lat pracy z mikrofonem. jeśli chodzi o popularność cech... to moim nieszczęściem jest,że mam tych naprawdę popularnych...niedobór. zabieram głos, nie kryjąc się pod nickiem tylko w sprawach MNIE dotyczących i poruszających Moje poczucie przyzwoitości. jak łatwo zauważyć mam w ... co sie dzieje w magistrackim chlewie,czy innym domu publicznym. niepokoi mnie fakt kopania po kostkach ludzi ktorym jeszcze cokolwiek się chce i to kopanie jest żałosne... .......co ja q-wa robię z jakimś Majorem gadam! sorry , rozpędziłem się i potraktowałem Cię na chwilkę poważnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Szymonie 28.09.05, 21:31 a jak nazwiesz nieprawne wykorzystywanie danych osobowych????? i skad pan Much ma te dane i jak je zabezpiecza? co? jak dla mnie za ten numer powinien dostac mocnego kopa w dupe i dostal i dobrze mu moim zdaniem - rzecz jasna na tym nie powinno sie skonczyc...a dopiero zaczac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicek "wszyscy myślą o sobie,tylko ja myślę o mnie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:41 To już za późne myślenie o Tobie Szymciu a lizane Muszego zadka nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary radiowiec Szymku dość IP: *.devs.futuro.pl 29.09.05, 16:45 Szymku co masz przerwę, że zabrałeś głos. Nie przesadzaj ze zbyt długą przerwą bo potem ciężko zaskoczyć. A teraz dla jakiej parti prowadziszimprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Muszyński vs faszysta 29.09.05, 13:15 zilbeer napisał: > ale do > akcji trzeba przystapic,a niektorzy niesmiali sa > > Tak! Zwłaszcza Mucha nieśmiały jest, gdy trzeba rachunki płacić. Była nadzieja, > że budżet państwa zapłaci. A tu klops i Mucha dalej będzie wydeptywać ścieżki > zlitowania:).................................................................... ..........miałeś ostatnio podać szczegóły...na obietnicach się skończyło.stchórzyłeś czy zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Muszyński vs faszysta IP: *.chello.pl 29.09.05, 01:43 Czesc Aruś! A pamietasz jak Słyszało sie na WIECIE, że jak zniosa komunę to reakcja uczelni nastąpi za 10 lat.Szczecin.To czemu nie startowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wybory Re: Muszyński vs faszysta 29.09.05, 02:07 A mi szkoda Piotra Muszyńskiego, bo aby dostać się na całkiem dobre miejsce na liście czyli ostatnie, to trzeba mocno lizać grubą i śmierdzącą dupę Pana Zaremby , a to wszystko na nic , bardzo jest mi przykro !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicek Do faszysty Muszce daleko z wielu wzgledów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 08:26 1. Mozna go tak określić jedynie w bezwzgledności w finasach 3. Faszyści mają twardą ideologię, on jest hwiejny - popieranie Jurczyka- potem obalanie (myśle że w stosunku do POwców bez problemów zrobiłby to samo. 4. Jedynym jego przesłaniem jest mamona 5. Przesadził ze swoja kandydaturą do parlamentu ( jakaś rada kultury lokalna rozumiem). Chociaż też nie bo wykorzystywał by to do robienia kasy - jak kolegów dwóch, których dzieki zanojomością z UW potem PO wsadził na dyrektorów SAA . I czyścili kasę miasta na imprezach niewypałach (straty budzetu - zyski kieszeni) 6. Niech Piotruś robi imprezy komercyjne - mamy wolny rynek 7. Współczujemu Piotrusiowi wydatków i poniesionego fiaska - 8. Jest konkurs na dyrektora SAA niech się zgłosi. 9. Marian Jurczyk zaprasza na bibke ...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Do faszysty Muszce daleko z wielu wzgledów. 29.09.05, 09:11 1. Mozna go tak określić jedynie w bezwzgledności w finasach Racja. Jest bezwzględny w uchylaniu się od zobowiązań. 3. Faszyści mają twardą ideologię, on jest hwiejny - popieranie Jurczyka- potem > > obalanie (myśle że w stosunku do POwców bez problemów zrobiłby to samo. Popierał do czasu, gdy miał widok na dyrektorwanie 13 Muzom. Kiedy go Marian wysterował, Mucha stał się liberałem z PO. > 4. Jedynym jego przesłaniem jest mamona Zgadzam się. > 7. Współczujemu Piotrusiowi wydatków i poniesionego fiaska Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z którego wyrówna poziom płynów finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicek Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z którego wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 12:34 RE: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z którego wyrówna poziom płynów finansowych.................................... Jest konkurs na dyrektora SAA może znowu jakiego znajomka uda sie wtrynić - a Prezio przyśpi i nie zauważy, pozostaja jeszcze cycki uczelni- ma tam wejścia i przyszłoroczne Juwenalia- po za tym w przyszłym roku wybory lokalne...ciekawe czy Much zaszaleje, czy sie ustabilizuje w roli lojalnego rezerwowego licząc na profity ze stanowisk kolegów - jak myślisz Zilber ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z które 29.09.05, 13:02 ciekawe > czy Much zaszaleje, czy sie ustabilizuje w roli lojalnego rezerwowego licząc > na profity ze stanowisk kolegów - jak myślisz Zilber ??? Myślę, że nauczony tegoroczną przegraną, zadowoli się ssaniem cycka udostępnionego przez kolegów. Wybory, to kosztowna zabawa, a Mucha za bardzo lubi kasiorę, żeby ja puszczać ponownie w tak ryzykowną zabawę. Inna rzecz, że mandat posła, to od biedy 20 kawałków miesięcznie i inne profity bezpośrednie bez potrzeby podejmowania ryzyka. Samorząd marnie płaci, więc niech inni ryzykują, a Mucha zliże to co inni mu dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicek Re: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z które IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:07 Kurde - też jestem tego pewien widze że troche znasz pana Mucha i jego sposób myślenia- Sądzę że pan Much już ma nadzieję że ktoś z kolegów w zwrocie kaski z Urzędu Wojewódzkiego pomoże tam niebawem będą rotacje i PO wcy będą szaleć . Do miasta jeszcze brak kodu dostępu - a umoczyło by się dziubka w Sylwestrze miejskim , oj umoczyło- nawet kolega Przemek z BSL u społecznie w kampanii pomagał licząc na rewanż . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Mucha znajdzie jakiś państwowy cycek, z które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:55 Miał Pan cięzkie dzieciństwo ? Skąd tyle monotematycznej frustracji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Mucha wystartuje IP: *.devs.futuro.pl 29.09.05, 16:40 Każdy kto zna Muche powinien zauważyć, że On ma sporo ambicji i zapewne wystartuje na radnego, aby w przyszłych wyborach do sejmu mieć silniejszą pozycje startową. Jest to niepokojące. Odpowiedz Link Zgłoś