Dodaj do ulubionych

Prezenty dla forumowiczy !!!!!

IP: 64.9.159.* 17.09.02, 00:24
Wysylam paczke do LAaury a w niej :
Koszulki dla Laury ,Zastepcy i franka ( Houston Rockets NBA i Houston Texans NFL)
6- budzikow elektronicznych z kalendarzem itd( super i wygladaja swietnie na biurku jak w pracy spisz!!!)
4- kubki do kawy stainless
4 -kubki plastykowe
8-portmonetek
14-dlugopisow
1-plakat z inauguracyjnej gry zespolu NFL Houston Texas
i moze cos jeszcze!!!!
Zastrzegam sobie prawo przydzielenia budzikow dla starej gwardii forumowej , ok???
Reszte trzeba wymyslic jak rozdamy !!!! Wszystkie te budziki i kubki i dlugopisy zostaly przekazane mi przez moja
zone w darze dla forumowiczy!!! Uslyszala ze jej firma( Bank of America) rozmawia z kims w Szczecinie o
budowie szybkiego tramwaju i tez w ten sposob chciala by te male upominki przyniosly nam szczescie w
biznesie !!!!
No to terez dawac pomysly jak podzielimy prezenty !!!!
ps mialem dzis na poczte jechac ale leje jak z cebra i bede wysylal jutro!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 17.09.02, 01:29
      Oczywiscie o obsie tez pamietamy i chociaz ( madrze) sie wyalienowal z goracych i durnych dyskusyji , w dalszym
      ciagu nie jest nam obsy !!!!! ;-)
    • franekkk Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 17.09.02, 08:55
      Gość portalu: JACEK napisał:

> ps mialem dzis na poczte jechac ale leje jak z cebra i bede wysylal jutro!!!!!

po pierwsze: u was przeciez wszystko mozna zalatwic z samochodu
      po drugie: wyszlo na jaw ze piszesz z gorzowa :) (tam wszystkiego z samochodu
      zalatwic sie nie da:)
      po trzecie: czy obdarowani beda musieli musowo pomykac tym tramwajem??? (za
      kilka dlugopisow)
      po czwarte: proponuje obdarowac gryfcia a niech gada dobrze w kolko o matce te
      ale przynajmniej niech przestanie o niektorych gadac zle

no i wogole wszystkie jacki to fajne chlopy sa (bosze ale sie dalem kupic:)
    • Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 17.09.02, 09:25
      Uprzejmie prosze o przydzielenie jednej calej kategorii prezentow na konkurs na
      poka-yoke dla urzedu (czyli cos prostego, co moglby zrobic UM dla poprawienia
      sytuacji w Szczecinie) i dla spoleczenstwa (czyli co moglibysmy sami zrobic).
      W nagrode darczynce moge wlaczyc do jury ;>
      (moze wtedy cos wyjdzie z takiego konkursu, bo ostatnio nikt sie nie odezwal :<
      • Gość: Jednorazowa To tak jakby mówić do ściany.Kompletny wariat. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 09:39
        Gość portalu: ZetKa napisał(a):

> Uprzejmie prosze o przydzielenie jednej calej kategorii prezentow na konkurs
        na
        >
        > poka-yoke dla urzedu (czyli cos prostego, co moglby zrobic UM dla poprawienia
        > sytuacji w Szczecinie) i dla spoleczenstwa (czyli co moglibysmy sami zrobic).
        > W nagrode darczynce moge wlaczyc do jury ;>
        > (moze wtedy cos wyjdzie z takiego konkursu, bo ostatnio nikt sie nie
        odezwal :&
        > #60

Bo z Wami "przygłupami" z Urzędu nikt już nie chce rozmawiać, bo po co ?
        To tak jakbym stanęła przez skałą i mówiła do niej aby zaczęła myśleć, lub
        jakby powiedzieć do Pana "Malizny" aby wystąpił z mafii Pruszkowskiej.
        Sami sobie siedżcie złodziejaszki i "pociotki" w tych jury. Kogo to obchodzi ?
        Chyba, że tych paru gryzipiórków z tego FORUM i tego skończonego paranoika i
        zadufańca JACKA.
        Toż to kompletny wariat rodem z Gorzowa. Miałam kiedyś taką sympatię, która z
        pozoru wyglądała normalnie. Po czasie okazało się , że żyje w świecie ułudy,
        mysli tylko o sobie , a wszystko co robi to dla jakiegoś dziwnego publicznego
        występu przed samym sobą.
        Po czasie kiedy położyliśmy się do łóżka zrozumiałam jego problem.
        Miał "ptaszka" , który miał we wzwodzie około 4 (czterech)centymetrów.
        JACEK to nie Ty Kaziu z Gorzowa.
        Natomiast podzielam pogląd, że wariaci również mają prawo żyć. Tylko czy muszą
        pisać na Forum ?

• Gość: ZetKa Re: To tak jakby mówić do ściany.Kompletny wariat IP: *.net.com / 3.111.148.* 17.09.02, 11:03
          > Bo z Wami "przygłupami" z Urzędu nikt już nie chce rozmawiać, bo po co ?
          Jakie: z Wami?
          Nie pracuje w zadnym urzedzie (chyba ze urzedem nazwiesz SPOLECZNA, DARMOWA
          dzialalnosc w komitecie lokalnym IAESTE), nie mam zamiaru pracowac w zadnym
          urzedzie (chyba, ze Urzedzie Dozoru Technicznego, ew. Patentowym), a tak
          wogole, to poza sporadycznymi przypadkami wakacyjnymi, to wogole jeszcze nie
          pracuje - jestem studentem.

> Chyba, że tych paru gryzipiórków z tego FORUM i tego skończonego paranoika i
          > zadufańca JACKA.
          Paranoikiem (a wlasciwie paranoiczka) to jestes ty, wmawiajac wszystkim ktorzy
          potrafia dostrzec jakiekolwiek dobre strony urzedu, ze pracuja w urzedzie
          miejskim.

> Toż to kompletny wariat rodem z Gorzowa. Miałam kiedyś taką sympatię, która
          z
          > pozoru wyglądała normalnie. Po czasie okazało się , że żyje w świecie ułudy,
          > mysli tylko o sobie , a wszystko co robi to dla jakiegoś dziwnego publicznego
          > występu przed samym sobą.
          Gratuluje wiedzy. Nie wiem czy wiesz, ale szpital w Gorzowie zostal zamkniety
          wiele lat temu. Poza tym jego mieszkancy stanowili mniejszosc w stosunku do
          mieszkancow Gorzowa. Dodam, ze mam kolezanke z Gorzowa, jest calkiem normalna,
          na dodatek inteligentna (powyzej sredniej Wydzialu Elektrycznego Politechniki
          Szczecinskiej).
          Dla przypomnienia: najblizszy czynny szpital psychiatryczny masz w...
          Szczecinie, na ul. Broniewskiego.
          I jakbys nie wiedziala, to paranoja JEST choroba psychiczna.
          Wiem, wiem, ty nie jestes chora... tak kazdy chory mowi.

> Po czasie kiedy położyliśmy się do łóżka zrozumiałam jego problem.
          > Miał "ptaszka" , który miał we wzwodzie około 4 (czterech)centymetrów.
          Czy to swiadczy o jego chorobie psychicznej?
          I w te 4 centymetry to wierze, jak w krasnoludki. Chyba, ze mial 4 latka ;>

A teraz cos od siebie:
          jesli myslisz, ze internet jest w pelni anonimowy, to miej sobie dalej
          zludzenia. Az do momentu, kiedy ktos ci zapuka do drzwi/zadzwoni
          telefon/dostaniesz maila, ze jesli taka sytuacja sie powtorzy, to zostaniesz
          odcieta od inetu. Myslisz, ze dzwonienie przez telefon cos pomoze? Nie przejmuj
          sie, wszystko jest rejestrowane.
          Jak widac, zupelnie brak ci odwagi, zeby przyznac sie do swoich pogladow.
          Jestes malym, durnym pudelkiem, ktory szczeka na wszystko wokol co sie rusza.
          Szczeka, bo sam sie boi, i mysli, ze im glosniej bedzie szczekal, tym wiecej
          wystraszy. Szczeka, bo nic wiecej nie potrafi zrobic. Nie jestes prawdziwym,
          rasowym wilczurem, ktory zamiast szczekac, powarczy w formie ostrzezenia, a jak
          to nie wzruszy intruza to zacznie normalnie walczyc. Nie, ty jestes kundelkiem,
          ktory w razie czego skuli swoj ogon i bedzie spieprzac gdzie sie tylko da.
          Narzekasz na UM. A cos w tej sprawie ruszylas? Czy tylko pieprzysz od rzeczy,
          ze UM jest zly? Czy zglosilas komus (ale nie swojej ciotce, nie jakiemus
          pismakowi z lokalnej prasy, tylko komus, kto jest za to odpowiedzialny) swoje
          niezadowolenie? Widzisz, mnie sie nie podobaly pewne rzeczy, np. ze nie ma
          Colleoniego w Szczecinie. i w koncu wrocil. Jak widac, UM tez cos robi. Tyle ze
          zawsze znajdzie sie jakis polityczny sep, a wlasciwie kundelek, ktory zeby
          znalezc poparcie, obrzuci miesem kazda wladze (jak nie dostanie sie do
          wladzy,nastepna tez obrzuci miesem), ktory bedzie mial na tyle silna wizje (nie
          wazne, czy realistyczna), ze uwierza mu pudelki, majac zludzenie, ze on ma MOC.
          • mikolaj7 Re: To tak jakby mówić do ściany.Kompletny wariat 17.09.02, 14:37

>
            > A teraz cos od siebie:
            > jesli myslisz, ze internet jest w pelni anonimowy, to miej sobie dalej
            > zludzenia. Az do momentu, kiedy ktos ci zapuka do drzwi/zadzwoni
            > telefon/dostaniesz maila, ze jesli taka sytuacja sie powtorzy, to zostaniesz
            > odcieta od inetu. Myslisz, ze dzwonienie przez telefon cos pomoze? Nie przejmuj
            >
            > sie, wszystko jest rejestrowane.

wszystko racja, ale czy adresy ip modemowcow nie sa
            generowane losowo? to chyba utrudnia znalezienie takiej
            osoby.. oczywiscie moge sie mylic, moze wyglada to troche
            inaczej...
            • Gość: ZetKa Re: To tak jakby mówić do ściany.Kompletny wariat IP: *.net.com / 3.111.148.* 17.09.02, 15:01
              > wszystko racja, ale czy adresy ip modemowcow nie sa
              > generowane losowo?
              Nie. Numerki IP sa przydzielone nie do kompa twojego, ale do tego, ktory jest
              bezposrednio podpiety do sieci. Poprzez polaczenie PPP ty przejmujesz ten numer
              na siebie. Tylko losowo jest przydzielane, do ktorego kompa trafisz.
              Niby sie zgadza z tym, co napisales, ale...
              wszystko jest zapisywane. Kazdy z tych komputerow, ktore maja stale IP zapisuje
              sobie, jaki numerek telefonu sie do niego zadzwonil. Teraz wystarczy spojrzec,
              na jaki komputer dodzwonila sie jednorazowka (btw jak czytalem post i
              zobaczylem przezwisko to mnie sie skojarzylo z pewnym typem kobiet:
              jednorazowka - na jedna noc ;>, o ktorej, zajrzec w jego logi i juz mamy jej
              telefon. jedyny problem, ze trzeba miec dostep do tego kompa - ale abuse w tpsa
              juz ma... testowalem, gosciu w Waw-ce juz dostal pierwsze ostrzezenie, a jakbym
              zglosil sprawe w prokuraturze, to prokuraturze by jego namiary udostepnili.
    • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 17.09.02, 14:01
      Acha jeszcze siedem specjalnych dlugopisow z latarka czy tam laserem , cholera wie ....ale swieca bo sprawdzalem
      ;-)))))))

• Gość: gabi Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 14:07
        Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Acha jeszcze siedem specjalnych dlugopisow z latarka czy tam laserem ,
        cholera
        > wie ....ale swieca bo sprawdzalem
        > ;-)))))))
        -wypaliło dziurę w plecach kolegi....
      • franekkk Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 17.09.02, 14:08
        Gość portalu: JACEK napisał:

> Acha jeszcze siedem specjalnych dlugopisow z latarka czy tam laserem ,
        cholera wie ....ale swieca bo sprawdzalem ;-)))))))

one wszystkie naleza sie MI !!!
        • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 17.09.02, 14:31
          Ty francio napisz do bundeswery by ci leoparda dali, lasery dla innych forumowiczy. Ty jestes nieodpowiedzialny i
          bys w biurze kogo zranil !! Inni beda tylko ptaki straszyc !!!!
    • mike102 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 18.09.02, 12:21
      Ahoj!

Skoro taka dostawe wysylasz z Hameryki to moze by spozytkowac takie super
      gadzety na jakas akcje? Ja oczywiscie optuje za jakimis dzialaniami o
      podtekscie historycznym. Moze bysmy cos wykupili dla naszego muzeum???

Greetz
      • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 18.09.02, 14:02
        PACZKA W DRODZE !!!! bedzie na miejscu za 7-10 dni !!
        wszystko jest do ustalenia jak podzielimy !!!
        witam , witam, juz myslalem ze cie pognalo na zawsze !!!! Ja tu walcze o przezycie z kazda forumowa minuta !!!
        ;-))))))))))))
        • bbury Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 18.09.02, 15:31
          Budziki dla śpiochów
          Długopisy dla dziennikarzy
          Kalkulatory dla księgowych
          Lasery dla leserów

a co dla mnie :))) ????
          • Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 18.09.02, 15:52
            > Długopisy dla dziennikarzy
            Oni maja takie firmowe olowki. Takie obgryzione - w sam raz dla gryzipiorkow ;>
        • mike102 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 18.09.02, 16:28

> PACZKA W DRODZE !!!! bedzie na miejscu za 7-10 dni !!
          > wszystko jest do ustalenia jak podzielimy !!!
          > witam , witam, juz myslalem ze cie pognalo na zawsze !!!! Ja tu walcze o
          prze
          > zycie z kazda forumowa minuta !!!
          > ;-))))))))))))

Bylem we Wloszech i zeglowalem po morzu Srodziemnym ale juz jestem z powrotem.
          Ja mowie powaznie z tym doposazeniem muzeum. Mozna by sie skontaktowac z
          dyrektorem i zapytac co potrzebuja. Jak bylem ostatnio to zauwazylem ze w
          muzeum brakuje starych map Szczecina (jest tylko jedno beznadziejne ksero).
          Mozna poszukac w Niemczech reprintow. Osobiscie znam trzy widoki hostoryczne:
          -Bauna-Hogenberga z 1581 r.
          -Daniela Meisnera z 1625 r.
          -Meriana z 1652 r.

Wiem gdzie mozna zdobyc te trzy. Pewnie sa tez inne, trzeba by poszukac.
          Oczywiscie mamy niewielkie szanse na zdobycie oryginalow ale dobrej jakosci
          reprinty sa w zasiegu.
          Taka mam koncepcje.
          • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 18.09.02, 16:36
            Hej, te budziki so fajowe, maja kalendarz,kalkulator,strefy czasowe !!!!! One ida dla sterej gwardii forumowej dla
            wszystkich staro gwardzistow nie wystarczy ale cos tu wymysle by mnie nikt nie obluzgal !!!!! ;-))))))
            • Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 18.09.02, 19:15
              > Hej, te budziki so fajowe, maja kalendarz,kalkulator,strefy czasowe !!!!!
              Hehe, to chyba podobne jak dostalem w PwC :> - ciekawe czy maja ta sama wade?
              (ustaw sobie jako glowny czas w Waw-ce i sprawdz, czy sie pozostale strefy
              zgadzaja :>>>
              • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 18.09.02, 19:21
                Wszystkie budziki sa w w drodze do polski tak wiec nic nie sprawdze ;-)) a jak marudzisz to budzika nie dostaniesz
                tylko qubek !!!! ;-)))))))
                • Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 19.09.02, 08:18
                  > ak marudzisz to budzika nie dostaniesz
                  > tylko qubek !!!! ;-)))))))
                  Jak bedzie ladny, taki z matowanego szkla, to wole qbek, bo budzika juz mam
                  (nawet dwa, bo drugi mi wskoczyl do komorki, a jeszcze jest w niej taka
                  podrobka budzika co to sie lepiej niz budzik sprawdza ;>
                  A czy te twoje budziki byly takie, co to sie skladaly w taka plaska kostke
                  (taki bardzo duzy wizytownik ;>, a jak wciskales przycisk to sie otwieraly?
                  • Gość: Karioka Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 20:59

> > ak marudzisz to budzika nie dostaniesz
                    > > tylko qubek !!!! ;-)))))))
                    > Jak bedzie ladny, taki z matowanego szkla, to wole qbek, bo budzika juz mam
                    > (nawet dwa, bo drugi mi wskoczyl do komorki, a jeszcze jest w niej taka
                    > podrobka budzika co to sie lepiej niz budzik sprawdza ;>
                    > A czy te twoje budziki byly takie, co to sie skladaly w taka plaska kostke
                    > (taki bardzo duzy wizytownik ;>, a jak wciskales przycisk to sie otwieraly?

Ale tlok sie zrobil:)))))
                  • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 20.09.02, 23:45

> > ak marudzisz to budzika nie dostaniesz
                    > > tylko qubek !!!! ;-)))))))
                    > Jak bedzie ladny, taki z matowanego szkla, to wole qbek, bo budzika juz mam
                    > (nawet dwa, bo drugi mi wskoczyl do komorki, a jeszcze jest w niej taka
                    > podrobka budzika co to sie lepiej niz budzik sprawdza ;>
                    > A czy te twoje budziki byly takie, co to sie skladaly w taka plaska kostke
                    > (taki bardzo duzy wizytownik ;>, a jak wciskales przycisk to sie otwieraly?

Ty zatka jestes taka maruda ze w znaku przyjazni to ci jaka grecka wysepke dam, co moze Lesbos???
                    Ok, jest twoja. Teraz idz i se wez !!!! ;-)))))
                    • Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 23.09.02, 10:00
                      > Ty zatka jestes taka maruda ze w znaku przyjazni to ci jaka grecka wysepke
                      dam,
                      > co moze Lesbos???
                      > Ok, jest twoja. Teraz idz i se wez !!!! ;-)))))
                      Ja tylko chcialem sie spytac, czy budzik to taki ladny, jaki ja dostalem, czy
                      inny. I dodac, ze moge sie zadowolic kubkiem, nie musi byc budzik. ;>
                      A jak nie masz z matowego szkla, moze byc inny ;>
                      A do Grecji mnie nie spieszno, zwlaszcza, ze tam teraz pewnie zimniej niz w
                      Polsce...
                      • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 23.09.02, 21:03
                        Do choleryjasnejnamiloscboskazarazmnieszlagtrafi!!!!!!! Zetka dostaniesz kubek !!!! KUBEK , kubeczek, kubunio,
                        kuuuuuubek kukukukukuuuuuuuubek kukukukuuuuuubek kub kub kub kubeeeeeeeeeeeek kubeeeeeeeeek

;-)))))
    • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 18.09.02, 23:35
      Co do propozycji Mike'a to do licytacji gadzetow by zebrac troche forsy dla muzeum to raczej nie dojdzie !!!
      Upominki dla forumowiczy so ofiarowane przez moja zone i jej firme Bank of America. I licytacja tych przedmiotow jest
      wykluczona !!! ;-((((
      Licytacje mozemy zrobic z czyms innym. Co myslicie np o kurtce z logo jakiejkolwiek druzyny koszykarskiej albo
      futbolowej ( NFL ,czyli futbol amerykanski ) ?????????
      • Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 19.09.02, 08:20
        > Upominki dla forumowiczy so ofiarowane przez moja zone i jej firme Bank of
        Amer
        > ica. I licytacja tych przedmiotow jest
        > wykluczona !!! ;-((((
        Moze nie jako licytacje, ale jako nagrody: dla osoby, ktora wymysli najlepszy
        sposob zbierania, dla pierwszych n osob, ktore wplaca, dla osoby, ktora wplaci
        najwiecej, itp.

> Licytacje mozemy zrobic z czyms innym. Co myslicie np o kurtce z logo
        jakiejkol
        > wiek druzyny koszykarskiej albo
        > futbolowej ( NFL ,czyli futbol amerykanski ) ?????????
        Pewnie sie ktos znajdzie, zwlaszcza jak GW rozpromuje to w papierowej...
        • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 19.09.02, 14:06
          Ja bym taka kurtke ( zimowa) ufundowal jak by obs widzial jaka szanse ze GW sie podlaczy !!! Hej obs , co
          myslisz???
          • franekkk Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 19.09.02, 14:22

zagadaj z obsem prywatnie a potem wyciągnij publicznie
            taka metoda
            • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 19.09.02, 14:40
              Ty mi tu franekk publicznego wyciagania nie doradzaj !!!! ;-))))
              Ok napisze do obsa ;-)
              • Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 20.09.02, 08:17
                > Ty mi tu franekk publicznego wyciagania nie doradzaj !!!! ;-))))
                > Ok napisze do obsa ;-)
                Dzisiaj bede dzwonil do jednego z redachtorow GW, i to takiego, ze juz tu
                publicznie jego maila podawali sluzbowego, wiec moze go spytac?
    • Gość: skuter Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 20:22

> Wysylam paczke do LAaury a w niej :
      > Koszulki dla Laury ,Zastepcy i franka

czy koszulka dla laury bedzie od razu mokra, czy to juz we wlasnym zakresie?:)
      • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 19.09.02, 20:37
        Cholera jasna, juz mialem nadzieja ze paczka zdazy przed twoim powrotem z urlopu i gofno dostaniesz!!!!

;-)))))))
        • Gość: skuter Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 20:45
          ja zmawialem laptopa a nie dlugopis:((((((((((((((

chyba sa jakies usterki na laczach poza granicami...

wojewodztwa
          • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 19.09.02, 21:23
            Halloooo, hallooooo tu kielce , tu kielce , jak mnie szlyszysz??? Mowi ze Matka z tylu siedzi !!!!! Matka z tylu...mowi !!

DOSTANIESZ LAPTOPA NA MIARE SWOICH POTRZEB, POCZEKAJ ;-)
            • Gość: skuter Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 21:26

> DOSTANIESZ LAPTOPA NA MIARE SWOICH POTRZEB, POCZEKAJ ;-)

ale na liczydle to ja nie nadazam koralikami przebierac:(

• Gość: ZetKa Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.net.com / 3.111.148.* 20.09.02, 08:23
              > DOSTANIESZ LAPTOPA NA MIARE SWOICH POTRZEB, POCZEKAJ ;-)
              Takiego z kalkulatorem, budzikiem i zegarkiem na 10 stref czasowych? ;>
    • Gość: skuter Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 21:27

> No to terez dawac pomysly jak podzielimy prezenty

ja proponuje kazdemu wg potrzeb!

• prokocim1 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 19.09.02, 21:31

> Wysylam paczke do LAaury a w niej :
      > Koszulki dla Laury ,Zastepcy i franka ( Houston Rockets NBA i Houston Texans
      NF
      > L)
      > 6- budzikow elektronicznych z kalendarzem itd( super i wygladaja swietnie na
      bi
      > urku jak w pracy spisz!!!)
      > 4- kubki do kawy stainless
      > 4 -kubki plastykowe
      > 8-portmonetek
      > 14-dlugopisow
      > 1-plakat z inauguracyjnej gry zespolu NFL Houston Texas
      > i moze cos jeszcze!!!!
      > Zastrzegam sobie prawo przydzielenia budzikow dla starej gwardii forumowej ,
      ok
      > ???
      > Reszte trzeba wymyslic jak rozdamy !!!! Wszystkie te budziki i kubki i
      dlugopi
      > sy zostaly przekazane mi przez moja
      > zone w darze dla forumowiczy!!! Uslyszala ze jej firma( Bank of America)
      rozma
      > wia z kims w Szczecinie o
      > budowie szybkiego tramwaju i tez w ten sposob chciala by te male upominki
      przyn
      > iosly nam szczescie w
      > biznesie !!!!
      > No to terez dawac pomysly jak podzielimy prezenty !!!!
      > ps mialem dzis na poczte jechac ale leje jak z cebra i bede wysylal jutro!!!!!
      >

Wyslij cos dla mnie,przesylka taniej wyjdzie. Najlepiej mucho cash bo ja
      bezrobotny od kilku monthow.
      • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 19.09.02, 21:36
        No to mazsz bezrobocie i jakas tam forsa jest, przez jakie 6 do 8 miechow !!!! ;-))))
        PS a ta paczka do polski to racja , droga jak cholera , zgadnij ile za marna paczke air mail ??
        • prokocim1 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 19.09.02, 22:16

> No to mazsz bezrobocie i jakas tam forsa jest, przez jakie 6 do 8
          miechow !!!!
          > ;-))))
          > PS a ta paczka do polski to racja , droga jak cholera , zgadnij ile za marna
          pa
          > czke air mail ??

6 miesiecy bylo jak zaczynalem, pozniej 9 a teraz podniesli do 12 bo robi sie
          coraz lepiej. hehe
          A forsa cienka 326 na tydzien na jedna osobe brutto. Tyle to ja zrabialem 9 lat
          temu, nawet wiecej.
          Paczki drogie, zwlaszcza air. Ja wysylam przez Polamer, duzo taniej niz poczta.
          Jak wysylam to raczej morska 2-4 tygodni, air jest ok 2 tygodnie. Nie wielka
          roznica w czasie ale duza w cenie.
          • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 20.09.02, 03:49
            prokocim1 napisał:

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
            >
            > > No to mazsz bezrobocie i jakas tam forsa jest, przez jakie 6 do 8
            > miechow !!!!
            > > ;-))))
            > > PS a ta paczka do polski to racja , droga jak cholera , zgadnij ile za mar
            > na
            > pa
            > > czke air mail ??
            >
            > 6 miesiecy bylo jak zaczynalem, pozniej 9 a teraz podniesli do 12 bo robi sie
            > coraz lepiej. hehe
            > A forsa cienka 326 na tydzien na jedna osobe brutto. Tyle to ja zrabialem 9 lat
            >
            > temu, nawet wiecej.
            > Paczki drogie, zwlaszcza air. Ja wysylam przez Polamer, duzo taniej niz poczta.
            > Jak wysylam to raczej morska 2-4 tygodni, air jest ok 2 tygodnie. Nie wielka
            > roznica w czasie ale duza w cenie.
            >
            • prokocim1 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 21.09.02, 00:59

> prokocim1 napisał:
              >
              > > Gość portalu: JACEK napisał(a):
              > >
              > > > No to mazsz bezrobocie i jakas tam forsa jest, przez jakie 6 do 8
              > > miechow !!!!
              > > > ;-))))
              > > > PS a ta paczka do polski to racja , droga jak cholera , zgadnij ile z
              > a mar
              > > na
              > > pa
              > > > czke air mail ??
              > >
              > > 6 miesiecy bylo jak zaczynalem, pozniej 9 a teraz podniesli do 12 bo robi
              > sie
              > > coraz lepiej. hehe
              > > A forsa cienka 326 na tydzien na jedna osobe brutto. Tyle to ja zrabialem
              > 9 lat
              > >
              > > temu, nawet wiecej.
              > > Paczki drogie, zwlaszcza air. Ja wysylam przez Polamer, duzo taniej niz po
              > czta.
              > > Jak wysylam to raczej morska 2-4 tygodni, air jest ok 2 tygodnie. Nie wiel
              > ka
              > > roznica w czasie ale duza w cenie.
              > >
              • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 21.09.02, 21:36
                prokocim1 napisał:

>
                > > prokocim1 napisał:
                > >
                > > > Gość portalu: JACEK napisał(a):
                > > >
                > > > > No to mazsz bezrobocie i jakas tam forsa jest, przez jakie 6 do
                > 8
                > > > miechow !!!!
                > > > > ;-))))
                > > > > PS a ta paczka do polski to racja , droga jak cholera , zgadnij
                > ile z
                > > a mar
                > > > na
                > > > pa
                > > > > czke air mail ??
                > > >
                > > > 6 miesiecy bylo jak zaczynalem, pozniej 9 a teraz podniesli do 12 bo
                > robi
                > > sie
                > > > coraz lepiej. hehe
                > > > A forsa cienka 326 na tydzien na jedna osobe brutto. Tyle to ja zrabi
                > alem
                > > 9 lat
                > > >
                > > > temu, nawet wiecej.
                > > > Paczki drogie, zwlaszcza air. Ja wysylam przez Polamer, duzo taniej n
                > iz po
                > > czta.
                > > > Jak wysylam to raczej morska 2-4 tygodni, air jest ok 2 tygodnie. Nie
                > wiel
                > > ka
                > > > roznica w czasie ale duza w cenie.
                > > >
                • mikolaj7 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 21.09.02, 22:12

>a komary so rozmiaru polskich wrobli !!! he he he

to komary sa takie wielkie, czy u nas w Polsce wroble
                  mniejsze niz w texasie? :-)

jak sie taki komar dossie do kogos to potem na ostry dyzur z
                  nim? musi niezle ssac ;-)) a jak sie go rozwali... fuuj ;-)))
                  • prokocim1 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 22.09.02, 01:03
                    mikolaj7 napisał:

>
                    > >a komary so rozmiaru polskich wrobli !!! he he he
                    >
                    > to komary sa takie wielkie, czy u nas w Polsce wroble
                    > mniejsze niz w texasie? :-)
                    >
                    > jak sie taki komar dossie do kogos to potem na ostry dyzur z
                    > nim? musi niezle ssac ;-)) a jak sie go rozwali... fuuj ;-)))

bo w teksasie komary dorastaja przy elektrowniach atomowych.
                    Czasami mamy zabawe jak jakis kowboj przyjedzie do chicago i paraduje w
                    kapeluszu kowbojskim, bucikach hehe
                    ludzie maja niezly ubaw, normalnie to trzeba isc do muzeum zeby cos takiego
                    zobaczyc
                    • mikolaj7 Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 22.09.02, 01:49
                      prokocim1 napisał:

> mikolaj7 napisał:
                      >
                      > > Gość portalu: JACEK napisał(a):
                      > >
                      > > >a komary so rozmiaru polskich wrobli !!! he he he
                      > >
                      > > to komary sa takie wielkie, czy u nas w Polsce wroble
                      > > mniejsze niz w texasie? :-)
                      > >
                      > > jak sie taki komar dossie do kogos to potem na ostry dyzur z
                      > > nim? musi niezle ssac ;-)) a jak sie go rozwali... fuuj ;-)))
                      >
                      > bo w teksasie komary dorastaja przy elektrowniach atomowych.
                      > Czasami mamy zabawe jak jakis kowboj przyjedzie do chicago i paraduje w
                      > kapeluszu kowbojskim, bucikach hehe
                      > ludzie maja niezly ubaw, normalnie to trzeba isc do muzeum zeby cos takiego
                      > zobaczyc

ze niby taki jak na wild west? a ostrogi ma? :)))
                      • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 22.09.02, 01:52
                        Hej proko, moze i w butach i w kapeluszu he he he ale ma duzy dom i prace ..........tylko ze mu sie dupsko poci w tym
                        goracu ;-)))))))))))))))))))
                        • Gość: PROKOCIM Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 12.212.204.* 22.09.02, 01:59

> Hej proko, moze i w butach i w kapeluszu he he he ale ma duzy dom i
                          prace ....
                          > ......tylko ze mu sie dupsko poci w tym
                          > goracu ;-)))))))))))))))))))

gadanie, dupska to sie poca meksykom ktorzy pracuja dla kowboja.
      • Gość: pakuz Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: *.szczecin.medianet.pl 19.09.02, 21:59
        prokocim1 napisał:

> Wyslij cos dla mnie,przesylka taniej wyjdzie. Najlepiej mucho cash bo ja
        > bezrobotny od kilku monthow.
        Prokocim , chyba mucho dinero albo grande plata
        jo no tiene trabajo
        pozdro,pakuz
        • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 20.09.02, 04:22
          Takie juz zycie mohado ( wet back) albo lepiej mega " mohado" bo wielka wode przekoczyl nie tam jakies plytke do
          kostki Rio Grande !!! he he he he ;-))))))))))))
          hej proko....no chingos con los mohados !!!! una familia !!!! ;-))))))))))
          • bbury Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! 20.09.02, 08:47
            No i jak to laura podzieli
            przecież wszyscy mają róne ... żołądki :)))

No i chłopaki - zakładajcie do netu krawaty - bo forumowicz w krawacie jest
            mniej awanturującyc się :)))
            • Gość: JACEK Re: Prezenty dla forumowiczy !!!!! IP: 64.9.159.* 20.09.02, 15:55
              bbury napisał:

> No i jak to laura podzieli
              > przecież wszyscy mają róne ... żołądki :)))
              >
              > No i chłopaki - zakładajcie do netu krawaty - bo forumowicz w krawacie jest
              > mniej awanturującyc się :)))

;-))))) Pani Krysiu niech Pani zrobi dolewke....taka slaba cos dzisiaj jestem!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka