dyrgosia 14.10.05, 14:14 Piękna pogoda. Koniec polityki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: WEEKEND 14.10.05, 14:37 Tak:))))) Do poniedziałku tylko wino, kobiety i śpiew:) Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: WEEKEND 14.10.05, 14:42 xyz-xyz napisał: > Tak:))))) Do poniedziałku tylko wino, kobiety i śpiew:) nie cierpię pijanych wyjących kobiet:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: WEEKEND IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 14:54 A ja tak chodziłam dziś sobie po mieście i patrzę: to wybudowali komuniści, to wybudowali, i to i to. Prawie wszystko co w naszym pięknym mieście jest, to jest wybudowane za "komunistów". Teraz pozabierane podstępnie przez "liberałów". Tylko tych "wętek" dla biedych, co nam liberały ponoć pozostawiały - nie było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: WEEKEND IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 14.10.05, 16:20 Jak tylko jestem w Szczecinie, to chodzę i patrzę: to wybudowali komuniści, to wybudowali, i to i to. I w wielu miejscach marzę, żeby to budownictwo przestało straszyć. A w dzieciństwie moim największym rozczarowaniem było, że wiele ciekawych budowli wybudowali Niemcy. A nie polscy komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas NAJWIECEJ IP: *.orange.pl 14.10.05, 16:24 najwiecej wybudowali w Szczecinie Niemcy! My co najwyzej remontujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas poza tym Zono IP: *.orange.pl 14.10.05, 16:29 poza ty zono po raz - nie komunisci wybudowali, bo za nasze i nie swoimi rekami! po dwa - niekomunisci w tym czasie siedzieli po wiezieniach lub chronili sie w podziemiu przed aresztowaniem, to jak mieli budować? Miłego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: poza tym Zono IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 17:27 Gość: andreas 14.10.05, 16:29 + odpowiedz poza ty zono po raz - nie komunisci wybudowali, bo za nasze Patrz, kur...a własciciel sie znalazł. Pełno ostatnio takich. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: poza tym Zono 14.10.05, 17:30 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): Patrz, kur...a własciciel sie znalazł. Pełno ostatnio takich. '''''''''''''''''''''''''''''' nie obawiaj sie; meneli i tak jest wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: muszę bronić przyjaciela! IP: *.chello.pl 14.10.05, 18:05 andreas, to nie menel. choć właścicielem też pewnie nie jest. chociaż kto wie? mp Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: muszę bronić przyjaciela! 14.10.05, 18:25 a kto mowi ze Jedrus to menel? To nasz chlopak - robi to o czym ja tylko marze.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: muszę bronić przyjaciela! IP: *.orange.pl 14.10.05, 19:02 menelem to jeszcze (!) nie jestem! właścicielem... no mam pare aktów notarialnych, ale nic nie pobudowałem! Wszystko kupiłem! Co najwyzej ulepszałem obiekty! Hm, właściwie to tylko mieszkania mam w bloku poniemieckim, a reszte obiektów to pobudowane po wojnie!! czyli za komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Zono a Ty myslałaś... IP: *.orange.pl 14.10.05, 18:57 > Patrz, kur...a własciciel sie znalazł. Pełno ostatnio takich. ------------------------- A Ty pewnie cały czas myslałaś, że to własność komunistów... oni też tak długo myśleli! Ty pewnie dalej czzujesz sie własnościa komunistów? Oni zabierali Twoje i moje i kredyty brali na nas i cos tam "pobudowali"... Nowqa Huta i takie tam! ale porównaj rozwój z innymi krajami Europy i wtedy mów czy sie "narobili"... Odpowiedz Link Zgłoś