Gość: Ziuta IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 14.10.05, 20:10 to nam grozi! ale jaja wnuczek żołnierza wermachtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz niech się wykaże honorem i przeprasza Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w.w. Czy polscy weterani Wehrmachtu głosują na Tuska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:58 Czy ktoś robił takie badania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Czy polscy weterani Wehrmachtu głosują na Tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:16 Proponujesz sprawdzenie drzew genealogcznych z obszarów dawnej generalnej Gubernii, Wolnego Miasta Gdańska, Śląska itp? Znowu jakieś bolszewizmy ujawniają sie w tusko-konwulsjach. To chyba nawet groźniejsze od cimo-czkawki. Wyraźnie atakuje mózg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świdwie Re: Czy polscy weterani Wehrmachtu głosują na Tus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:19 Ty nie masz tego problemu bo aby cos zaatakowało -mózg- to trzeba tenże mieć Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Tusk-duma z patriotycznej rodziny 14.10.05, 22:19 najpierw poczytajcie jak jest prawda a potem gadajcie propagandowe bzdury a prawda jest taka że był w pomocniczych jednostkach wermachtu dwa miesiace w akwizygranie) po czym wylądował w polskich silach zbrojnych na zachodzie a przedtem od poczatku wojny do roku 44 byl ropbotnikiem przymusowym i siedział w fili obozu koncentracyjnego pod gdanskiem .taki lub podobny los miało wtedy dziesiątki tysiecy polaków w tym np. mój wujek który po wywiezieniu na roboty do niemiec zaciagnoł sie do organizacji "toda" która budowała umcnienia na froncie włoskim po czym uciekł na strone aliantów i wyladowal w armi andersa ,jestem dumny z wyczynów wojennych mojego wujka tak jak tusk powinien byc dumny z losów swojego dziadka o których dokładnie nawet nie wiedzial bo ukrył on to przed rodzina z obawy przed represjami komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Tusk-duma z patriotycznej rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:23 Piotruś - te zmutowane fany Kaczyńskiego są zaprogramowane na tusko-konwulsje i nic nie rozumieją. Im się już calkowicie pod sufitem poprzestawiało. Może tak zechcą ujawnić życiorysy dziadków swego idola i jego bliźniaka. Mnie to bardziej ciekawi niz epizod w Wremachcie dziadzia Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś