Dodaj do ulubionych

Lupin2- Chrobrowski w kredytach czy to prawda?

IP: *.teleton.pl 22.09.02, 11:52
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczecin Re: Lupin2- Chrobrowski w kredytach czy to prawda IP: *.teleton.pl 22.09.02, 11:54
      > Śmieszy mnie i martwi fakt, iż kandydaci aż tak bardzo są rządni
      > przynależności do kogokolwiek. Pan Chrobrowski jak czytamy w dzisiejszej
      > prasie 20.09.2002, chciał układu z SLD.Dla SLD to żaden skarb i gadać z nim
      > nie chcą. "SAMOOBRONA SZCZECIŃSKA ZAŚ BIEDNA JEST I GADAĆ IM SIĘ CHCE",
      > wystarczy zasponsorować szczecińską samoobronę i już rozmowy o poparciu.

Zasponsorować? Kto ? Chrobrowski ? Z czego ?
      A co
      > ma SLD z Samoobroną wspólnego to jest to co Kandydat Chrobrowski z
      > szczerością i profesjonalizmem politycznym. pozdrawiam Szczecin

LUPIN2 napisała !!!
      Jeżeli pytasz poważnie to Samoobrona z SLD -UP ma wiele wspólnego.Podobnie jak
      Samoobrona wyglądało, działało PPR protoplasta SLD tylko, że zajmowało się
      zagadnieniami robotników, a nie chłopów. Samoobrona to młodsza siostra SLD.
      Jeszcze bez ładnej sukienki ,pod którą mogła by ukryć swoje wady, ale siostra.
      Natomiast dzisiaj rzeczywiście jest to sprzeczność. Poza tym ten kandydat nie
      tylko takie koalicje próbował robić. Próbował jeszcze koalicji Runowiczem, z
      działaczami Chrześcijańskiej Demokracji, SKL-u, Platformy Obywatelskiej, Akcji
      Katolickiej, AWS.
      Próbuje za wszelką cenę znależć żródło spłaty swoich zbyt dużych kredytów.
      Jednym z wyjść jest zostać Prezydentem.
      On winien nazywać się Oskap. Dlaczego? Odgadną Ci co czytają książki.

• Gość: sevenn rowijające sie imperium prawda czy fałsz IP: 212.14.60.* 22.09.02, 18:37
        Gość portalu: Szczecin napisał(a):

> > Śmieszy mnie i martwi fakt, iż kandydaci aż tak bardzo są rządni
        > > przynależności do kogokolwiek. Pan Chrobrowski jak czytamy w dzisiejszej
        > > prasie 20.09.2002, chciał układu z SLD.Dla SLD to żaden skarb i gadać z ni
        > m
        > > nie chcą. "SAMOOBRONA SZCZECIŃSKA ZAŚ BIEDNA JEST I GADAĆ IM SIĘ CHCE",
        > > wystarczy zasponsorować szczecińską samoobronę i już rozmowy o poparciu.
        >
        > Zasponsorować? Kto ? Chrobrowski ? Z czego ?
        > A co
        > > ma SLD z Samoobroną wspólnego to jest to co Kandydat Chrobrowski z
        > > szczerością i profesjonalizmem politycznym. pozdrawiam Szczecin
        >
        > LUPIN2 napisała !!!
        > Jeżeli pytasz poważnie to Samoobrona z SLD -UP ma wiele wspólnego.Podobnie
        jak
        > Samoobrona wyglądało, działało PPR protoplasta SLD tylko, że zajmowało się
        > zagadnieniami robotników, a nie chłopów. Samoobrona to młodsza siostra SLD.
        > Jeszcze bez ładnej sukienki ,pod którą mogła by ukryć swoje wady, ale siostra.
        > Natomiast dzisiaj rzeczywiście jest to sprzeczność. Poza tym ten kandydat nie
        > tylko takie koalicje próbował robić. Próbował jeszcze koalicji Runowiczem, z
        > działaczami Chrześcijańskiej Demokracji, SKL-u, Platformy Obywatelskiej,
        Akcji tu CHCIAŁABYM Z TOBA CHETNIE POROZMAWIAĆ. ZADZIWIA MNIE TWOJA ZNAJOMOŚĆ
        ŚWIATA , BYC MOŻE OPARTA NA KSIĄŻKACH, BYC MOŻE NA CHĘCI ZROBIENIA KOMUS
        KRZYWDY. NIE WIEM SKĄD W TOBIE TYLE JADU I POMÓWIEŃ, WYDAJESZ SIĘ BYĆ MIŁYM
        FACETEM KULTURALNYM I BŁYSKOTLIWUYM, ALE NIESTETY, TYLKO SIĘ WYDAJESZ. TWOJA
        IMPONUJĄCA WIEDZA,MUSZE CIE ROCZAROWAĆ IMPONUJE NIE PRAWDĄ LECZ ZDOLNOŚCIAMI
        TWÓRCZAMI, POWINIENEŚ PISAĆ SCIENCE FICTION, TYLKO NIECO ORYGINALNIEJ BO
        KONKURENCJA DUŻA. AWS, PYTANIE NR 1 ZEBY ZWERYFIKOWAĆ TWOJA WIEDZĄ O PRAWDZIE.
        KIEDY P. CHROBROWSKI CHCIAL WEJŚĆ DO POLITYKI, A KIEDY AWS SIĘ ROZPADLA?

> Katolickiej, AWS.
        > Próbuje za wszelką cenę znależć żródło spłaty swoich zbyt dużych kredytów.
        PYTANIE NR 2 TU AZ SIE SMIEJĘ JAKIE MAJĄTKI POSIADA P. CHROBROWSKI I JAKIE
        MIESIĘCZNIE PŁACI PODATKI OD CITU, PITU, PO VAT ? JAKI PODATEK OD NIERUCHOMOŚCI
        PŁACI? ILE NIERUCHOMOŚCI MA? JAKIE KREDYTY POSIADA? I JAKIE LOKATY ŁĄCZNIE Z
        OBLIGACJAMI? PONDATOP, SKORO JESTEŚ AŻ TAK DOBRZE POINFORMAWANY PROSZE O
        ODPOWIEDŻ ILE OSÓB ZATRUDNIA NA DZIEŃ DZISIEJSZY , CZY ZALEGA z wynagrodzeniami
        i czy ma jakieś ZALREGŁOŚCI W PŁACACH. JERSLI ODPOWIESZ MI NA TE PYTANIE
        MPOZEMY POROZMAWIAC DALEJ. PÓKI CO DZIĘKUJE I POZDRAWIAM, A SWOJĄ DROGĄ LUPIN
        NIEWIEDZA CZASEM JEST GORSZYM WSTYDEM NIŻMÓWIENIE NIEPRAWDY. NIE WIEM CO DLA
        CIEBIE LEPSZE.....

> Jednym z wyjść jest zostać Prezydentem.
        > On winien nazywać się Oskap. Dlaczego? Ogadną Ci co czytają książki.
        > ODPOWIEDZ MI PROSZE LUPIN NA MOJE POWYŻSZE PYTANKA, A CHĘTNIE POKENWERSUJE Z
        TOBA DALEJ :))))
      • Gość: CZARNY Re: Lupin2- Chrobrowski w kredytach czy to prawda IP: 62.233.159.* 23.09.02, 21:12

> m
        >
        > A co
        >
        > LUPIN2 napisała !!!
        jak
        > Jeszcze bez ładnej sukienki ,pod którą mogła by ukryć swoje wady, ale siostra.
        Akcji
        > Katolickiej, AWS.
        > On winien nazywać się Oskap. Dlaczego? Odgadną Ci co czytają książki.
        > BARDZO DOBRE MAJA PANOWIE ŹRÓDŁA TAK JABYŚCIE BYLI CONAJMNIEJ W ZARZĄDZIE
        WSPÓLNOTY P.CHROBROWSKIEGO.PATRZĄC NA KANDYDATA P.Lupina2 TO TEZ MOŻNA
        ZASTANOWIC SIE DOBRZE ŚLEDZĄC PRASE DLACZEGO CHCE BYC PREZYDENTEM SZCZECINA A
        WCZEŚNIEJ SENATOREM I DLACZEGO TAK USILNIE POPIERA KAPITAŁ AMERYKANSKI, RADZE
        POCZYTAC TROCHE PRASE REGIONALNĄ Z PRZED KILKU LAT SĄ TAM CIEKAWE ARTYKUŁY O
        TYM KANDYDACIE I JEGO ZOBOWIĄZANIACH,A TAKŻE JAKIE UGRUPOWANIA PARTYJNE GO
        POPIERAJĄ- ALE NIE MNIE TO OCENIAĆ ZOSTAWIAM TO WASZYM PRZEMYŚLENIĄ.
      • spokojny Mistrzostwa Świata we wsi Wasiuki i w Szczecinie 01.10.02, 15:52

> m
        >
        > A co
        >
        > LUPIN2 napisała !!!
        jak
        Akcji
        > Katolickiej, AWS.
        > On winien nazywać się Oskap. Dlaczego? Odgadną Ci co czytają książki.
        >
        Szczecin.
        Czy chodzi Ci Oskapa Bendera ze wsi Wasiuki ?
    • lupin2 Chrobrowski zrezygnuje. Ma problem z kasą. 22.09.02, 14:02
      Jeżeli wystartuje na Prezydenta to podam szczegóły oraz co jest podwójnie
      zastawione. Myślę jednak, że nie będzie takiej potrzeby.
      Sądzę, że Pan Michał nie wystartuje gdyż mimo, że opowiada od prawie roku, że
      w gronie Wspólnoty Samorządowej są bogaci przedsiębiorcy , tak nie jest. A
      plakaty i ulotki kosztują.
      Wszyscy przedsiębiorcy go opuścili z Łuszczewskim na czele, a przynajmniej nie
      wyłożą pieniędzy na kampanię, a jak już pisałem sam kandydat kasy nie posiada.
      Osoba , którą trochę się podpierał ostatnio oficjalnie z rodziną pojawiła się
      na konwencie SLD. Tak więc Witold Sarosiek też nie wyłoży na to kasy.
      Teraz Chrobrowski ma problem i nawet o tym nie wie. Nastąpi reakcja odwrotna.
      Po kilku miesiącach obrażania ludzi ( w tym pracujących w Urzędzie) nastąpi
      sprawdzanie na czyich gruntach stawia sswoje nieruchomości, czy ma pozwolenia
      na ich wynajmowanie, czy płaci podatek od nieruchomości (cały wpływa do budżetu
      Szczecina ) itd. Może tej reakcji odwrotnej Urzędników nie przetrzymać.
      Sprzedać nieruchomości się nie da, gdyż są własnością banku. Sorry , banków. A
      poza tym ta dekoniunktura.

• Gość: naim Re: Chrobrowski zrezygnuje. Ma problem z kasą. IP: *.telan.pl 22.09.02, 18:56
        Lupin2, oszczędzj piórko. To jakaś paniusia z komiteciku dyżuruje przy kompie i
        szczerze mówiąc , to jej współczuję. W. Sarosiek jak wyłoży kasę , to nie
        swoją . I z tego co wiem , nigdy nie stawia na kulawe konie
        Pani sevenn: Cholernie ciężko jest bronić tego , w co tak na prawdę nie
        wierzymy. Mniemam, że ma Pani niewiele wiosen i życie stoi przed Panią otworem.
        Tylko można startować z innych bloków. Te skrajne sa zawsze najgorsze.
        Jestem ciekaw, czy po przegranej kampanii (co jest pewne), Pan Chrobrowski
        wypłaci wynagrodzenie wszystkim swoim pracownikom ze sztabu wyborczego.
        • Gość: jednorazowa Chrobrowski wypłaci pieniądze !? ha ha ha IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 19:05
          Gość portalu: naim napisał(a):

> Lupin2, oszczędzj piórko. To jakaś paniusia z komiteciku dyżuruje przy kompie
          i
          > szczerze mówiąc , to jej współczuję. W. Sarosiek jak wyłoży kasę , to nie
          > swoją . I z tego co wiem , nigdy nie stawia na kulawe konie
          > Pani sevenn: Cholernie ciężko jest bronić tego , w co tak na prawdę nie
          > wierzymy. Mniemam, że ma Pani niewiele wiosen i życie stoi przed Panią
          otworem.
          > Tylko można startować z innych bloków. Te skrajne sa zawsze najgorsze.
          > Jestem ciekaw, czy po przegranej kampanii (co jest pewne), Pan Chrobrowski
          > wypłaci wynagrodzenie wszystkim swoim pracownikom ze sztabu wyborczego.

Jednego jestem pewna. Wypłacenie pieniędzy (bez bólu i w umówionej wysokości)
          po przegranej lub wygranej to bez znaczenia, w każdym razie gdy nic już wyniku
          nie może zmienić , przez Chrobrowskiego jest niemożliwe.
          Co do jednej jego cechy większość się zgadza : nie lubi płacić.
        • Gość: sevenn luuuuudzie IP: 212.14.60.* 22.09.02, 19:12
          Gość portalu: naim napisał(a):

> Lupin2, oszczędzj piórko. To jakaś paniusia z komiteciku dyżuruje przy kompie
          i HAHAHAAHHA:)))))))) JAK JUZ TO NIE DYŻURUJE A SIEDZĘ W DOMU, GRAM W SZACHY
          SIECIOWO I ODPISUJE NA SCIENCE FICTION:))) NAIM TYLKO NIE PANIUSIA PROSZE I NIE
          KOMITET TAKIE ZABAWY W KOMITETY TO NIE DLA MNIE, A PANIUSIA MI UWŁASZCZA, JA
          CIE NIE OBRAZAM.
          > szczerze mówiąc , to jej współczuję. W. Sarosiek jak wyłoży kasę , to nie
          > swoją . CO WY TAK Z TYM STAROSIEKIEM? I CZEMU WSZYTSKO SPROWADZACIE DO KASY?
          LUDZIE MYSLICIE ZE TYLKO O JEDNO CHODZI BARDZO UPRASZCZACIE PROBLEMY.I z tego
          co wiem , nigdy nie stawia na kulawe konie JA MYSLE ZE JAK JUZ TO STAROSIEK W
          OGOLER NIE STAWIA, WIEC DAJCIE MU LUZ I NIE MIESZAJCIE GO W TO WSZYTSKO
          > Pani sevenn: Cholernie ciężko jest bronić tego , w co tak na prawdę nie
          > wierzymy.PANIE NAIM. JA WIERZE, WIERZE ZE ISTNIEJE PRAWDA I ZE SA IDEAŁY I
          WIERZE, ZE WIELE ZALEZY OD NAS , ZE JESLI CHCEMY TO MOZEMUY I POTRAFIMY.NIE
          RZUCAM CI TU SZUMNYCH GRYPSOW I NIE MAMM KILKANASCIE WIOSEN PRZESZLAM W ZYCIU
          KILKA OPERACJI, W TYM JEDNA WYJATKOWO GRAZNA A MIMO TO MAM W SOBIE WIECEJ
          OPTYMIZMU NIZ TY CHOCIAZ DROGA MOJEA NIE BYLA I NIE JEST PROSTA MIMO TO JESTEM
          USMIECHNIETA I WIERZE W LUDZI I W PRAWDE. I MAM NADZIEJE, ZE NIE W
          PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE! Mniemam, że ma Pani niewiele wiosen i życie stoi
          przed Panią otworem. TEZ TAK MNIEMAM I MNIEJ WIOSEN BY SIE PRZYDAŁO NA KARKU,
          ALE CO ZROBIC TEGO NIE ZMIENIE:))))) ALE DZIEKI ZA ZYCZENIA -WZAJEMNIE
          PRZEKAZUJE.
          > Tylko można startować z innych bloków. JAKICH NAIM ? TYLKO NIE MOW ZE Z SLD
          BYLEJ NOMENKLATURZE.Te skrajne sa zawsze najgorsze. CZY P[. CHROBROWSKI MA
          SKRAJNY BLOK? NIE SADZE.
          > Jestem ciekaw, czy po przegranej kampanii (co jest pewne), Pan Chrobrowski
          > wypłaci wynagrodzenie wszystkim swoim pracownikom ze sztabu wyborczego.
          HAHAHAHAHHAHAHA:))))))))) A MOZE TY ZE SZTABU?:))))) JESLI TAK WPADNIJ DOMOJEJ
          FIRMY JESLI CI P. CHROPBROWSKI NIE WYPLACI A JA CI WYPLACE. RECZE Z ATO. Z TEGO
          CO WIEM TO NIE MA JEDNAK PRACOWNIKOW W SZTABIE....A TOS MNEI ZASKOCZYL
          NAIM:)))) JESLI JEDNAK CHCIALBYS SIE NIM STAC-ZAPRASZAM. PA
      • Gość: sevenn hahhahahahah IP: 212.14.60.* 22.09.02, 19:05
        lupin2 napisał:

> Jeżeli wystartuje na Prezydenta to podam szczegóły oraz co jest podwójnie
        > zastawione. NIE KREPUJ SIĘ WYSTARTOWAL
        Myślę jednak, że nie będzie takiej potrzeby.BO NIE CHCESZ SIE GORZEJ BŁAŻNIC I
        OCZERNIAĆ:))) GRATULUJE WRESZCIE MĄDRY KROK
        > Sądzę, że Pan Michał nie wystartuje gdyż mimo, że opowiada od prawie roku,
        że
        > w gronie Wspólnoty Samorządowej są bogaci przedsiębiorcy , tak nie jest. A
        > plakaty i ulotki kosztują.SZPIEG Z KRAINY DESZCZOWCÓW? BYŁEŚ W ZWS-IE?
        > Wszyscy przedsiębiorcy go opuścili z Łuszczewskim na czele, a przynajmniej
        nie NIE BYŁO ŁUSZCZEWSKIEGO TAK BLISKO BY MIAŁ OPUSZCZAC KOGOKOLWIEK SWOJĄ
        DROGĄ JAKIE TÓWJ PRZEDSIĘBIORCA POSIADA NIEOBCXIĄŻONE SRODKI TRWAŁE ILE LUDZI
        ZATRUDNIA JAKIE ZYSKI NETTO GENERUJE I ILE ODPROWADZA PODATKU DO GMINY I DO
        SKARBU MIASTA? DLA PORÓWNANIA CHETNIE SIE DOWIEM :)))) I MYSLĘ ŻE ZWYCIĘŻY
        CHROBROWSKI.
        > wyłożą pieniędzy na kampanię, a jak już pisałem sam kandydat kasy nie
        posiada. GRATULUJĘ CI WIEDZY SZKODA ŻE ZNÓW OPARTEJ NA NIEPRAWDZIE
        > Osoba , którą trochę się podpierał ostatnio oficjalnie z rodziną pojawiła się
        > na konwencie SLD. Tak więc Witold Sarosiek też nie wyłoży na to kasy. I CHYBA
        NIE OTO CHODZIŁO:))))) SŁABO JESTES W NIUANSACH ZORIENTOIWANY PROPONUJE
        DŁUŻSZEGO SZPIEGOWANIA
        > Teraz Chrobrowski ma problem i nawet o tym nie wie. WYDAJE MI SIE ŻE PROBLEM
        MASZ TY ZNIESŁAWIASZ OBRAŻASZ I OCZERNIASZ LUDZI, A PRZY TYM TRACISZ TWARZ
        KŁAMIACNastąpi reakcja odwrotna.
        > Po kilku miesiącach obrażania ludzi ( w tym pracujących w Urzędzie) nastąpi
        > sprawdzanie na czyich gruntach stawia sswoje nieruchomości, czy ma pozwolenia
        > na ich wynajmowanie, czy płaci podatek od nieruchomości (cały wpływa do
        budżetu PROPONUJE UDAC SIE DO SĄDU KSIĘGI WIECZYSTE SĄ JAWNE
        >
        > Szczecina ) itd. Może tej reakcji odwrotnej Urzędników nie przetrzymać.
        > Sprzedać nieruchomości się nie da, gdyż są własnością banku. Sorry , banków.
        A
        > poza tym ta dekoniunktura.
        > ODPOWIEDZIAŁM JUZ NA TO ZE BANK TO JEMU PŁACI CZYNSZ A NIOE NA ODWRÓT
        PROPONUJĘ UZUPEŁNIC WIEDZE AO FAKTY I OPRZEC SWE WYPOWIEDZIN APRAWDZIE. PÓKI CO
        POZDRAWIAM I ....WSPÓŁCZUJĘ/
        >
        • Gość: Szczecin Do Lupin2 i Sevenn - bądźmy kulturalni!!! IP: *.teleton.pl 22.09.02, 19:14
          Tu konflikt jest między Lupin2 - komitet Pani Teresy Lubińskiej i Sevenn
          komitet Pana Chrobrowskiego, myślę że powinniście oboje zachowywać się
          elegancko bez brzydkich słów, będzie nam wtedy wszystkim milej się wypowiadać!!!
          • Gość: sevenn Re: Do Lupin2 i Sevenn - bądźmy kulturalni!!! ok IP: 212.14.60.* 22.09.02, 19:19

> Tu konflikt jest między Lupin2 - komitet Pani Teresy Lubińskiej i Sevenn
            > komitet Pana Chrobrowskiego, myślę że powinniście oboje zachowywać się
            > elegancko bez brzydkich słów, będzie nam wtedy wszystkim milej się
            wypowiadać!!
            > !
            dziekuje za wiadomość:))) Ja osobiscie szanuje P. Lubińską i nie pomawiam jej,
            gdybys uważnie przeczytał/-a bys wiedział/-a że na dowcipie i ruposcie swoje
            uwagi opieram a nie na oczernianiu i kłamstwach. Proszę więc o sprawiedliwy
            wyrok, bo nie wrzuca się do jednego wora kogoś kto kręci i pomawia z kims kto
            sie broni i ripostuje. Osobiscie szansuje wszytskich kandydatów i nie oczerniam
            ich. Prosze więc o to samo! Przeczytaj prosze uwaznie moje wypowiedzi, to nie
            atak na P. Lubińską, a na lupin 2 podającego nieprawde ot co
            zieki ipozdrawiam
            • Gość: jednorazowa Mercedes S-klasa i trabancik IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 10:09
              Gość portalu: sevenn napisał(a):

> Gość portalu: Szczecin napisał(a):
              >
              > > Tu konflikt jest między Lupin2 - komitet Pani Teresy Lubińskiej i Sevenn
              > > komitet Pana Chrobrowskiego, myślę że powinniście oboje zachowywać się
              > > elegancko bez brzydkich słów, będzie nam wtedy wszystkim milej się
              > wypowiadać!!
              > > !
              > dziekuje za wiadomość:))) Ja osobiscie szanuje P. Lubińską i nie pomawiam
              jej,
              > gdybys uważnie przeczytał/-a bys wiedział/-a że na dowcipie i ruposcie swoje
              > uwagi opieram a nie na oczernianiu i kłamstwach. Proszę więc o sprawiedliwy
              > wyrok, bo nie wrzuca się do jednego wora kogoś kto kręci i pomawia z kims kto
              > sie broni i ripostuje. Osobiscie szansuje wszytskich kandydatów i nie
              oczerniam
              >
              > ich. Prosze więc o to samo! Przeczytaj prosze uwaznie moje wypowiedzi, to nie
              > atak na P. Lubińską, a na lupin 2 podającego nieprawde ot co
              > zieki ipozdrawiam

Porównanie Chrobrowskiego do Lubińskiej, czy ich komitetów to nadużycie. Też
              się zdenerwowałam, ale nie będę tak porywcza jak Lipen 2. Odpowiem Ci spokojnie.
              Lubińska to wykształcona osoba z autorytetem.
              Chrobrowski to prosty facecik pt "mało wydać-dużo zarobić" , z którym nawet
              Lepper nie chce rozmawiać, gdyż nie ma o czym.
              Ja nie popieram i nie będę popierała ani jednej (Lubińskiej) ani drugiej osoby
              (Chrobrowski) ale to Twoje porównanie to nadużycie. To róznica klas. Mercedes S-
              klasa i Trabancik.
              • Gość: sevenn Re: Mercedes S-klasa i trabancik IP: 212.14.60.* 24.09.02, 08:10
                Trabancik , który potrafił dokonać tego co mało kto potrafił-dokonał renowacji
                3 starych ruin , których nikt nie chiał tuszyć. Dzisiaj w tych ruinach siedzibą
                mają firmy ; COMMERCIAL UNION, WBK I COMOPENSA? MAŁO ? m.in. ponadto masz 2
                super fitnessy. Mało??? Dlaczego zatem żaden inny trabancik tego zrobić nie
                chciał, nie umiał????? Eh. mercedes klasy s na czym opierasz swoje wnioski>??
                P. Chrobrowski jest tez człowiekiem wykształconym, pracującym tez kilkanaście
                lat na politechnice. Stworzyl PIERWSZY KOMPUTER , na ktrórym pracowały nasze
                uczelnie i który byl hitem wPOlsce. TO jest TRABANCIK?????? eh, jestes
                niesprawiedliwa. Albo nie znasz człowieka, albo wyciągasz pochopne wnioski.
                Nie atakując P. Lubinskiej, czym wyróżnia się Twój Mercedes w środowiskach
                inne niz akaDEmickie?????
                Pozdrawiam.
    • Gość: sevenn LUPIN czekam na Twoje rewelacje IP: 212.14.60.* 23.09.02, 09:30
    • Gość: sevenn LUPIN czekam na Twoje rewelacje IP: 212.14.60.* 23.09.02, 09:37
      czekam....
      • Gość: sevenn LUPIN....... IP: 212.14.60.* 24.09.02, 14:10
        nie daj się prosic lista wyszłA:))))
    • Gość: sevenn Re: Lupin2- Chrobrowski w kredytach czy to prawda IP: 212.14.60.* 01.10.02, 13:31
      ................ LUPIN NO
      • lupin2 Napisałem, jak wystartuje.Bądż spokojny. no txt 01.10.02, 18:11
        Gość portalu: sevenn napisał(a):

> ................ LUPIN NO
        • Gość: sevenn Re: Napisałem, jak wystartuje.Bądż spokojnA:))- IP: 212.14.60.* 02.10.02, 19:46
        • lupin2 Napisałem, jak wystartuje.Bądż spokojny. notxt 02.10.02, 20:00

• Gość: piepcik Re: LUPIN/dwa/ tu też będę cię niszczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 00:27
      i tu też wychodzi z ciebie stary porządny SB-ek
      • lupin2 ZWS- Zachodniopomorska Wspólnota SBekó, piepcik 21.10.02, 07:00
        Gość portalu: piepcik napisał(a):

> i tu też wychodzi z ciebie stary porządny SB-ek

Zła diagnoza. Ja po prostu "starych" SB- eków nie lubię. I stąd nie jestem w
        stanie zaaakceptować Ciebie i Twojego kandydata.

• Gość: piepcik Re:Lupinka/dwa/ zdradza swoich dawnych mocodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 17:04
          Lupinko /dwa/ już w bibli jeden zapierał się czyżbyś postanowiła to powtórzyć
          miałem taką cichą nadzieję że jednak wyciągniesz z tego jakieś wnioski. a,fe...
        • Gość: sevenn Lupin, pomówienia i oszczerstwa-dlaczego to IP: 212.14.60.* 22.10.02, 10:01
          sprawia Ci radość? Czynienie zła, a złem jest oczernianie ludzi, jest domeną
          złych ludzi. Czy Ty do nich należysz?????? Dlaczego podajesz
          kolejne "rewelacje" (wcześniej były to plotki "jest bankrutem", "jesł
          kłamcą", "jest łapówkarzem" itd.), tym razem SB? Naprawdę Ci powiem , psujesz
          się, a szkoda, bo materiał z Ciebie dobry-zapalony, z pasją, elokwentny. Po co
          Ci ta maska zjadliwości i złośliwości? Ponawiam proste pytanie-dlaczego aż tak
          bardzo nienawidzisz P. Chrobrowskiego ?
          ah-nienawiść rujnuje, zgoda buduje.
          • Gość: jednorazowa Czy to prawda, że Chrobrowski dzisiaj oszalał? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 15:13
            Koleżanka mi mówiła, że widziała jak z siedziby Chrobrowskiego na ul. Śląskiej
            wynoszono Pana Michała w kaftanie bezpieczeństwa. Ponoć krzyczał :"ja napewno
            zostanę Prezydentem" i "Lubińską wykończę" , "Kamrowski jest mi winny
            pieniądze" itp teksty.
            Czy to prawda?
            Jeżeli tak to przestańcie pisać tyle złych rzeczy o chorym człowieku to
            niehumanitarne.
            A swoją drogą jak silne jest to "ciśnienie" przed wyborcze.
            • Gość: piepcik Re: Jadna BABA,Drugiej BABIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 17:14
            • Gość: sevenn dlaczego az tak złosliwie, ale jednocześnie mało IP: 212.14.60.* 22.10.02, 21:22
              finezyjnie? wydajesz sie bardziej lotna..... a poza tym mało oryginalnie. Eh,
              Jednorazowa nie dopasowuj sie do swojej ksywki, bo myslę,że stać Cię na więcej.
              Pozdrawiam mocno.
    • Gość: jednorazowa No to oszalał, czy jeszcze nie. Odpowiedzcie . n/t IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 21:43

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka