Dodaj do ulubionych

Koniec z Michałem Chrobrowskim ?

23.09.02, 11:22
Bardzo uważnie przyglądam się Waszym wypowiedziom, jak również sytuacji w
szczecińskim życiu politycznym. Wniosek, który wyciągam jest taki, iż Michał
Chrobrowski w stylu Andrzeja Leppera próbował prowadzić swoją kampanie anty-
wszyscy. 1. na celowniku był Pan Andrzej Łuszczewski, który przgrał z nim ZWS
ale jednak tek biznesmen i polityk ma dwie silne cechy: 1. Ma duże poparcie
wśród wyborców ok. 15% jako niezależny 2. Potrafi przekonać inwestorów do
swojej osoby ( czyli budzi zaufanie ). Kontra Chrobrowski-Łuszczewski na
dłuższą mete się Chrobrowskiemu nie opłaca. Więc opcja ZWS z Łuszczewskim i
Chrobrowskim odpada i nigdy nie miała szans( ich jedność byłaby silna
kandyd.). Drugi błąd Chrobrowskiego to Stocznia i prędzej czeka go taczka niż
prezydentura, przekonała się o tym Pani Lubińska. Błedem jest również chęć
Samoobrony, oni nigdy nie będą ufać takim jak Chrobrowski. Moje zdanie i to
podkeślam jest takie, że powinien nastąpić Koniec z Michałem Chrobroskim i
powinien przekazać swój pozytywny elektorat Łuszczewskiemu i startować z
pierwszej listy na radnego, wtedy może walczyć o swoje ideały, lub zostać
przy ewentualnej wygranej wiceprezydentem. Ale znając nasze szczecińskie ZOO,
każdy chce być prezydentem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczecin Re: Koniec z Michałem Chrobrowskim ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 11:27
      Każdy chce być prezydentem, Pan MIchał Chrobrowski powinien dogadać się z
      A.Łuszczewski, byłby to prawdziwie silny wtedy kandydat niezależny. Z takim
      poparciem może część centroprawicy dołączy.
      • Gość: sevenn Re: Koniec z Michałem Chrobrowskim ? IP: 212.14.60.* 23.09.02, 12:13
        mYSLĘ,ŻE TO BARDZO DOBRY POMYSŁ. NAPRAWDĘ. CHCIAŁBYM TYLKLO SIE DOWIEDZIEĆ
        dlaczego P. Łuszczewski jest lepszy niz mój kandydat- Chrobrowski? W czym
        konkretnie jest lepszy? Czekam na odpwoiedż.Pozdrawiam
        • Gość: Szczecin Re: Koniec z Michałem Chrobrowskim ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 12:25
          Gość portalu: sevenn napisał(a):

> mYSLĘ,ŻE TO BARDZO DOBRY POMYSŁ. NAPRAWDĘ. CHCIAŁBYM TYLKLO SIE DOWIEDZIEĆ
          > dlaczego P. Łuszczewski jest lepszy niz mój kandydat- Chrobrowski? W czym
          > konkretnie jest lepszy? Czekam na odpwoiedż.Pozdrawiam

Nie chodzi tu o lepszy gorszy, bo wiadomo jeśli Pani popiera Pana Michała, a
          powiedzmy ja Pana Andrzeja, to każdy z nas uważa swojego kandydata z
          najlepszego, bo jaki bylby cel udzielania poparcia. Jednak chodzi mi o coś
          zupełnie innego, lICZY SIE WYGRANA, a to oznacza druga tura jeden kandydat juz
          jest to Edmund Runowicz, drugi konkurent powinien miec szanse z nim wygranej,
          na dzien dziesiejszy Pan Łuszczewski z kandydatów opozycji ma ok. 16% poparcia
          i staje się drugim najsilniejszym kandydatem po Runowiczu, dlatego uważam iż
          powinien on jednoczyć, a nie dzielić, jeśli Pan Michał lub Pani Teresa miałaby
          drugie najsilniejsze poparcie, wtedy uważałbym że Pan Łuszczewski ma obowiązek
          udzielenia poparcia, jeśli oczywiście przyjmujemy , że wszystkim nam zależy aby
          coś zmienić na lepsze i aby SLD nie wygrało tych wyborów, a osobiści nawet
          miałem okazję słuchać na żywo wypowiedzi i Pana Michała i Pani Teresy i oboje
          ich uważam za fajnych ludzi. pozdrawiam
          • Gość: sevenn Re: Koniec z Michałem Chrobrowskim ? IP: 212.14.60.* 23.09.02, 12:32

ja teztak myslę, naprawde. Sadzę jednak, że poki co kampania się jeszcze nie
            zaczęła. Dajmy szansę i P. teresie i P. Michałowi, niech tez oplakatują miasto
            jak P. Andrzej , wywieszą banery i ulotki, a wtedy w sondażach przedwyborczych
            możemy sprawdzić kto i ile. Nyslę bowiem, ze póki co nie mozna stwierdzić, iż
            elektorat P. Teresy i P. Michała jest mniejszy niż P. Andrzeja, bo ciągle nie
            znają ich ludzie. Nie ma ich plakatów, ulotek, sporadycznie wystepują w prasie.
            Dajmy więc szansę , a wtedy na 2 tygodnie przed wyborami ciągle jest szansa
            zjednoczyć elektorat. Pozdrawiam również:))))))
      • lupin2 Koniec z kandydatem Michałem Chrobrowskim ? 23.09.02, 13:24
        Gość portalu: Szczecin napisał(a):

> Każdy chce być prezydentem, Pan MIchał Chrobrowski powinien dogadać się z
        > A.Łuszczewski, byłby to prawdziwie silny wtedy kandydat niezależny. Z takim
        > poparciem może część centroprawicy dołączy.

Właśnie wówczas Pan Łuszczewski straciłby poparcie. Część wykształcona i
        nielepperowska odeszła by od Łuszczewskiego w 5 minut. Prawdopodobnie odeszłaby
        do Runowicza i p. Teresy Lubińskiej.
        Coś mnie się wydaje , że niektóre tutejsze teksty to drgawki agonalne kandydata
        Chrobrowskiego, którego już wszyscy opuścili.
        Kto tam wogóle został ? Kupcy (Brzeżniak) odeszli, partie odeszły,
        przedsiebiorców nie ma ,a jeżeli są to wymieńcie, samoobrona nie chce itd itd .
        Kto tam jest oprócz Chrobrowskiego, jego brzytwy no i sevenn.
        • Gość: sevenn Lupin2 co tak póżno?:))))) IP: 212.14.60.* 23.09.02, 13:44
          lupin2 napisał:
          .
          > CZEKAŁAM NA TWOJA WYPOWIEDŻ:))))) JAK ZWYKLE PELNA JADU I NIEPRAWDY, EHM NIC
          SIE NIE ZMIENIŁEŚ....ALE JUZ CHOCIAZ WIEM KOGO POPIERASZ:))))
          > Właśnie wówczas Pan łuszczewski straciłby poparcie. Część wykształcona i
          > nielepperowska odeszła by od Łuszczewskiego w 5 minut. TZN, ŻE MASZ WYŻSZE?
          NALEZY WIĘC DO TEJ SAMEJ GRUPY SPOŁECZNEJ WYKSZTAŁCONEJ....A MYSLAŁAM, ŻE TWOJE
          SŁOWNICTWO CIĘ ZDRADZA..... Prawdopodobnie odeszłaby
          >
          > do Runowicza i p. Teresy Lubińskiej.
          > Coś mnie się wydaje , że niektóre tutejsze teksty to drgawki agonalne
          kandydata Chrobrowskiego, PRZECENIASZ GO:))))))którego już wszyscy opuścili.
          > Kto tam wogóle został ? Kupcy (Brzeżniak) odeszli, JAKBYS BARDZIEJ BYL
          ZORIENTOWANY I ZAMIAST STRZELAĆ Z ŁUKU NIEPRECYZYJNE INFORMACJE , SPRAWDZIŁBYS
          FAKTY WIEDZIAŁBYŚ, ŻĘ partie odeszły--> NIE BYŁO ŻADNYCHl))))) BRZEZNIAK NIE
          ODSZEDŁ TYLKO...... DOPYTAJ SIĘ DALEJ.
          > przedsiebiorców nie ma AHAHHAHAHAHAHAHAHAH TU MNIE NAJBARDZIEJ
          ROZBAWIASZ:)))))) ,a jeżeli są to wymieńcie WPADNIJ DO NAS DOSTANIESZ
          LISTE:))))) SWOJA DROGA BARDZO CHĘTNIE BYM SIĘ Z TOBA SPOTKAŁA:)))))) I
          SPRAWDZIŁA, CZY NIE MASZ CZERWONYCH OCZU. , samoobrona nie chce JAK JUZ TO P.
          CHROBROWSKI NIE CHCE Z SAMOOBRONĄ:)))))) CZYTAJ KURIER JAK ZAWSZE JESTES
          NIEPRECYZYJNY, USZCZYPLIWY I CO TU DUZO MÓWIĆ SMUTNY W TEJ SWOJEJ ZAPALCZYWEJ
          NIENAWIŚCI. TYLE W TOBIE ENERGII DRZEMIE, MYSLĘ TEŻ, ŻE POZYTYWNEJ CZEMU JEJ
          NIE WYKORZYSTASZ DO CZEGOŚ POZYTYWNEGO....? itd itd
          > .
          > Kto tam jest oprócz Chrobrowskiego, jego brzytwy MYŚŁAŁAM, ŻE O MNIE MÓWISZ
          BRZYTWA:))))))) ALE JAK WIDAĆ POCHLEBIAM SOBIE BO OTO NA 3 POZYCJI JESTEM JA.
          DOBRE I TO:::::)))))no i sevenn.
          POZDRAWIAM MOCNO LUPIN, WBREW POZOROM DUZO NAS ŁĄCZY:))))))))))))))))))
          • lupin2 Prawo Marphy^ego ! Sevenn,-:))))) 24.09.02, 06:34
            Gość portalu: sevenn napisał(a):

> lupin2 napisał:
            > .
            > > CZEKAŁAM NA TWOJA WYPOWIEDŻ:))))) JAK ZWYKLE PELNA JADU I NIEPRAWDY

Im częściej Sevenn zaprzeczasz tym więcej racji przyznajesz mi w moich
            wypowiedziach.A zaprzeczasz bardzo często.
            (jedno z praw Murphy^ego)
        • Gość: Czarny Re: Koniec z kandydatem Michałem Chrobrowskim ? IP: 62.233.159.* 23.09.02, 20:10
          lupin2 napisał:

> Gość portalu: Szczecin napisał(a):
          >
          > > Każdy chce być prezydentem, Pan MIchał Chrobrowski powinien dogadać się z
          > > A.Łuszczewski, byłby to prawdziwie silny wtedy kandydat niezależny. Z taki
          > m
          > > poparciem może część centroprawicy dołączy.
          > Lubie obydwu Panów ale bardziej przypadł mi do gustu Pan Chrobrowski,dlaczego
          nie miałby zrezygnować P.Łuszczewski na rzecz niego.
          > Właśnie wówczas Pan Łuszczewski straciłby poparcie. Część wykształcona i
          > nielepperowska odeszła by od Łuszczewskiego w 5 minut. Prawdopodobnie
          odeszłaby
          >Czy straciłby poparcie??
          > do Runowicza i p. Teresy Lubińskiej.
          > Coś mnie się wydaje , że niektóre tutejsze teksty to drgawki agonalne
          kandydata
          >
          > Chrobrowskiego, którego już wszyscy opuścili.
          > Kto tam wogóle został ? Kupcy (Brzeżniak) odeszli, partie odeszły,
          > przedsiebiorców nie ma ,a jeżeli są to wymieńcie, samoobrona nie chce itd
          itd
          > .Kto to jest P.Brzeźniak?? gdzie jest wogóle zarejestrowana Kupiecka Izba wg
          Krajowego rejestru wogóle nie istnieje
          > Kto tam jest oprócz Chrobrowskiego, jego brzytwy no i sevenn.
    • Gość: sevenn Re: Koniec z Michałem Chrobrowskim ? IP: 212.14.60.* 23.09.02, 12:23
      wybory napisała:
      CZY TY JESTES LUPIN2....? TAKIE PYTANKO NA POCZĄTEK.
      > Bardzo uważnie przyglądam się Waszym wypowiedziom, jak również sytuacji w
      > szczecińskim życiu politycznym. Wniosek, który wyciągam jest taki, iż Michał
      > Chrobrowski w stylu Andrzeja Leppera próbował prowadzić swoją kampanie anty-
      > wszyscy. OPRÓCZ PORZĄDNYCH I BIEDNYCH LUDZI ICH NIE MIAŁ NA CELOWNIKU. 1. na
      celowniku był Pan Andrzej Łuszczewski, który przgrał z nim ZWS NIE ZAUWAZYŁAM,
      ŻEBY P. CHROBROWSKI ATAKOWAŁ P. ŁUSZCZEWSKIEGO. MYŚLĘ, ŻE TO NIE MIAŁBY
      WIĘKSZEGO SENSU.
      > ale jednak tek biznesmen i polityk ma dwie silne cechy: 1. Ma duże poparcie
      > wśród wyborców ok. 15% jako niezależny TYLKO SIĘ CIESZYĆ. 2. Potrafi
      przekonać inwestorów do swojej osoby ( czyli budzi zaufanie )JEŻLI MOGĘ
      ZAPYTAĆ, ILE MIEJSC PRACY STWORZYŁ ? I JAKIE PODATKI LOKALNE I BUDŻETOWE
      ODPROWADZA CO MIESIĄC DO KASY MIASTA I PAŃSTWA? . Kontra Chrobrowski-
      Łuszczewski na
      > dłuższą mete się Chrobrowskiemu nie opłaca. Więc opcja ZWS z Łuszczewskim i
      > Chrobrowskim odpada i nigdy nie miała szans( ich jedność byłaby silna
      > kandyd.)TU SIĘ ZGODZĘ, ALE PYTANIE KTO CHCIAŁ I ODSZEDŁ Z ZWS-U? I CZY ŁADNIE
      JEST ODCHODZIĆ JEŚLI SIE PRZEGRAŁO? NIE UJMUJĄC P. ŁUSZCZEWSKIEMU HONORU I NA
      PEWNO INTELIGENCJI, NIE SPODOBAŁO MI SIE TO, ŻE ODSZEDŁ PO PRZEGRANEJ......błąd
      Chrobrowskiego to Stocznia i prędzej czeka go taczka niż
      > prezydentura, przekonała się o tym Pani Lubińska. Błedem jest również chęć
      > Samoobrony, oni nigdy nie będą ufać takim jak Chrobrowski.DLATEGO SIĘ Z NIEJ
      WYVCAFAŁ-CZYTAJ DZISIEJSZY KURIER. GDYBY BYŁ TAK BARDZO ŻĄDNY WŁADZY JAK
      NIEKTÓRYM SIE WYDAJE, TO SADZE, ŻE MÓGŁBY STARTOWAĆ Z SAMOOBRONĄ, ZAPRZEDAĆ
      SIEBIE ZA STONOWISKO I BYC MOŻE WTEDY Z POPARCIEM SAMOOBRONY MIAŁBY DUŻO
      WIEKSZE, NIEMALŻE PEWNE SZANSE NA FOTEL. A JEDNAK SIĘ WYCOFAŁ. JEST WIĘC
      CZŁOWIEKIM HONORU.! WYŻEJ CENI SWE IDEAŁY NIŻLI STANOWISKO. OT CO. Moje zdanie
      i to
      > podkeślam jest takie, że powinien nastąpić Koniec z Michałem Chrobroskim i
      > powinien przekazać swój pozytywny elektorat Łuszczewskiemu A DLACZEGO NIE NA
      ODWRÓT? i startować z
      > pierwszej listy na radnego A DLACZEGO NIE NA ODWRÓT??? , wtedy może walczyć o
      swoje ideały, lub zostać
      > przy ewentualnej wygranej wiceprezydentem.TU PISZESZ BARDZO ŁĄDNIE. JESLI
      JEDNAK P. ŁUSZCZEWSKI I P. CHROBROWSKI MAJA ODMIENNE PROGRAMY ( A NIE ZNAM
      PEROGRAMU P. ŁUSZCZEWSKIEGO) , WTEDY CO????? Ale znając nasze szczecińskie
      ZOO,
      > każdy chce być prezydentem. I TO SIĘ TYCZY NIESTETY TEŻ P. ŁUSZCZEWSKIEGO.
    • Gość: Czarny Re: Koniec z Michałem Chrobrowskim ? IP: 62.233.159.* 23.09.02, 20:24
      wybory napisała:

> Bardzo uważnie przyglądam się Waszym wypowiedziom, jak również sytuacji w
      > szczecińskim życiu politycznym. Wniosek, który wyciągam jest taki, iż Michał
      > Chrobrowski w stylu Andrzeja Leppera próbował prowadzić swoją kampanie anty-
      > wszyscy. 1. na celowniku był Pan Andrzej Łuszczewski, który przgrał z nim ZWS
      > ale jednak tek biznesmen i polityk ma dwie silne cechy: 1. Ma duże poparcie
      > wśród wyborców ok. 15% jako niezależny 2. Potrafi przekonać inwestorów do
      > swojej osoby ( czyli budzi zaufanie )
      SKAD TO STWIERDZENIE O 15%
      . Kontra Chrobrowski-Łuszczewski na
      > dłuższą mete się Chrobrowskiemu nie opłaca. Więc opcja ZWS z Łuszczewskim i
      > Chrobrowskim odpada i nigdy nie miała szans( ich jedność byłaby silna
      > kandyd.). Drugi błąd Chrobrowskiego to Stocznia i prędzej czeka go taczka niż
      > prezydentura, przekonała się o tym Pani Lubińska.
      O ILE DOBRZE PRZEKAZAŁA PRASA TO STOCZNIA SAMA SIE ZGŁOSIŁA DO
      P.CHROBROWSKIEGO I TO JEMU ZAPROPONOWAŁA POPARCIE W WYBORACH
      Błedem jest również chęć
      > Samoobrony, oni nigdy nie będą ufać takim jak Chrobrowski.
      TU ZNOWU ZACYTUJE MEDIA LIDER SAMOOBRONY SAM SIE ZGŁOSIŁ DO P.CHROBROWSKIEGO W
      SPRAWIE WYBORÓW I EWENTUALNEGO JEGO POPARCIA W WALCE O PREZYDENTURE
      Moje zdanie i to
      > podkeślam jest takie, że powinien nastąpić Koniec z Michałem Chrobroskim i
      > powinien przekazać swój pozytywny elektorat Łuszczewskiemu i startować z
      > pierwszej listy na radnego, wtedy może walczyć o swoje ideały, lub zostać
      > przy ewentualnej wygranej wiceprezydentem.
      A DLACZEGO NIE MOZE TEGO P.ŁUSZCZEWSKI, DO 02.10 JEST JESZCZE CZAS.WGCACTOWANEJ
      WYZEJ WYPOWIEDŹ WYNIKA ŻE P.ŁUSZCZEWSKI NIE MA ZADNYCH IDEAŁÓW, PRZYKRO TO
      CZYTAC ,WOLE JEDNAK POPIERAC JAKIES IDEAŁY, A JUZ STARAŁEM SIE PRZEKONYWAC DO
      AUTORA I JEGO KANDYDATA
      Ale znając nasze szczecińskie ZOO,
      > każdy chce być prezydentem.
    • lupin2 Pozytywny elektorat Chrobrowskiego 24.09.02, 05:12
      wybory napisała:

>.... że powinien nastąpić Koniec z Michałem Chrobrowskim i
      > powinien przekazać swój pozytywny elektorat Łuszczewskiemu "

Pozytywny elektorat Chrobrowskiego zmieści się cały na jednym rowerze.
      • Gość: sevenn Re: Pozytywny elektorat Chrobrowskiego IP: 212.14.60.* 24.09.02, 08:16
        lupin2 napisał:

> wybory napisała:
        >
        > >.... że powinien nastąpić Koniec z Michałem Chrobrowskim i
        > > powinien przekazać swój pozytywny elektorat Łuszczewskiemu "
        >
        > Pozytywny elektorat Chrobrowskiego zmieści się cały na jednym rowerze.
        CHYBA NA TYM Z SCENCE FICTION MIESZCZĄCYM NIEWYOBRAŻLNA LICZBĘ
        ATOMÓW :)))))))))))
      • Gość: sevenn LUPIN IP: 212.14.60.* 24.09.02, 08:17
        AH to w końcu Łuszczewski czy Lubińska?
        pa
        • Gość: piepcik Re: LUPIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 18:03
          LUPIN-"dwa" aleś ty głupi
    • kromels Re: Koniec z Michałem Chrobrowskim ? 20.10.02, 20:52
      Niemozliwe. Widziałem go na Bogusława na prawyborach, widać że to szczery,
      uczciwy i bardzo silny człowiek, a poza tym wreszcie ktos wyjątkowo konkretny.
      Popieram jego program w 100 %

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka