Dodaj do ulubionych

Dr . IRA ??

09.11.05, 12:36
Cześć !!!
Czy wiecie coś o doktorze Ira podobno przyjmuje w Zdrojach ??
Jaki jest i wogóle jaka jest wasza opinia.
Koleżanka prosiła mnie abym się dowiedziała czegoś o nim.

Bardzo prosze o wasze zdanie i pomoc .
Jakiego lekarza polecacie ze Zdroji gdzie przyjmuje ?
Koleżanka jest w 6 miesiącu ciąży i chciałaby tam rodzić !!!
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • aga305 Re: Dr . IRA ?? 09.11.05, 14:57
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=29669163&a=29670514
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=28115950&a=28154786
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=22761966&a=22761966

• kociaczek333 Re: Dr . IRA ?? 13.11.05, 18:26
        powyzsze linki mowia same za siebie. ja szczerze go polecam
        • damda Re: Dr . IRA ?? 14.11.05, 13:32
          Dzięki dziewczyny !!!
          Pozdrawiam ciekawe kiedy ja dołącze do waszego grona ???
          • orchidea77 Re: Dr . IRA ?? 22.11.05, 21:31
            A ja mam troszkę odmienne zdanie na temat dr.Iry.Prowadził moją druga
            ciążę,buliłam za każdą wizytę,również w szpitalu,co dla mnie jest zwykłym
            zdzierstwem.Mimo,że chodziłam regularnie,nigdy nie pamiętał mojego nazwiska
            (choć nie ma takiego obowiązku,ale lepiej bym się czuła),nigdy nie oddał mi i
            nie powiedział o wynikach z cytologii,które robiłam na początku ciąży i o które
            się wciąż upominałam,na mój telefon w 28 tyg,że mi wody chyba odchodzą(tylko mi
            się wydawało)kazał mi się położyć w łóżku.
            Zapominalski,choć miły pan doktor.Spotkałam się już na forum z opinią,że on
            jest super,jak wszystko jest super,jeśli coś się dzieje,lepiej skonsultować się
            z kimś innym.Nic dodać,nic ująć.
            • kociaczek333 Re: Dr . IRA ?? 23.11.05, 11:07
              jestem zdziwiona twoimi doswiadczenia z doktorem. moje nazwisko pamieta
              doskonale, pamieta takze moje panienskie nazwisko, co mnie bardzo dziwi, nigdy
              w szpitalu nie wzial ode mnie ani grosza, wyniki z cytologii oddal mi od razu
              bez proszenia sie o nie, dzwoniac do niego nigdy nie spotkalam sie z jakims nie
              milym podejsciem z jego strony, obojetnie ktora to jest godzina, zawsze sie
              interesuje moimi problemami. nie mam pojecia dlaczego akurat w twoim przypadku
              zachowywal sie jak nie on, to do niego zupelnie nie pasuje, jest
              przeciwienstwem twojego opisu i pewnie wiele dziewczyn sie ze mna zgodzi.
              wspolczuje ci, ze tak cie traktowal, pozdrawiam
    • awojno Re: Dr . IRA ?? 25.11.05, 09:50
      dr Ira prowadził moją ciążę od 5-ego miesiąca (po przykrych doświadczeniach z
      innym lekarzem)Byłam bardzo zadowolona-moje nazwisko pamiętał, wszystkie
      informacje o przebiegu ciąży miał wpisane w laptopa,więc o nic zbędnego nigdy
      nie pytał.Zawsze mogłam do niego zadzwonić izawsze był dyspozycyjny.Za usg w
      szpitalu nie brał ani grosza.
      POlecam.
      • tiaraa Re: Dr . IRA ?? 29.11.05, 18:25
        ja też dołączam się do pozytywnych opinii facet z sercem na dłoni, tak jak się
        mną przejmował w szpialu to bylam w szoku, a trafiłam do niego bo szwy mi się
        wrosły po cesarce(którą miałam zresztą w stargardzie, więc nic mu do tego) więc
        musiał jeszcze raz naciąć i założyć nowe, kazał mi jeszcze 2 razy przyjedzać na
        ściągnięcie i potem kontrole i zawsze mówił mi kiedy mam dyżur bo on to chciał
        obejrzeć to chyba świadczy o tym że naprawdę mu zależy na ludziach podejście
        extra !!!!!
        • bestiaa Re: Dr . IRA ?? 02.12.05, 17:00
          ja również jestem zadowolona z doktora. Chodzę do niego od 8 lat i jeszcze
          nigdy mnie nie zawiódł. Nigdy też za wizytę w szpitalu ( w tym usg) nie
          płaciłam. Przy porodzie nie był, ale zostawił mnie pod dobrą opieką.
          pozdrawiam
          Anetta i Sonia 25.07.2003

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka