Dodaj do ulubionych

Mamy 4-latków ze Szczecina

13.11.05, 09:28
Witam,
z tego co widzę to na forum są w większości mamy maluszków, a może się mylę?
Mamy czterolatów piszcie o swoich pociechach. Mój synek Kubuś niedługo
skończy 4 lata, chodzi do już drugi rok do przedszkola i zaczyna trochę
łobuzować.
Obserwuj wątek
    • lila1974 Re: Konstancja wrzesień 2001 13.11.05, 10:59
      Melduje posłusznie, że jest na forum mama 4 latki, która łobuzuje pełną parą.
      Obecnie przechodzi etap miauczenia i marudzenia, więc bywa ciężko. Na szczęście
      ma swoją ukochaną przyjaciółkę Asię i dzięki wspólnej zabawie nie pamięta o
      niczym innym :)
      Jest fajną dziewczynką.
    • gosiaglogosia Re: Mamy 4-latków ze Szczecina 19.11.05, 14:32
      Hej, moj Wojtus w styczniu skonczy 4 latka :) mieszkamy w Wielgowie
      • gosiaglogosia Re: Mamy 4-latków ze Szczecina 19.11.05, 14:34
        jakby co to jestem czesto na gg 2734854
      • ancia11 Re: Mamy 4-latków ze Szczecina 21.11.05, 16:18
        Witam mój Danielek kończy w grudniu 4 latka. zapraszam na pocztę gazetową
        Ania
    • dzownica27 Re: Mamy 4-latków ze Szczecina 29.12.05, 15:55
      witajcie.moj synus skonczyl wlasnie w grudniu 4 latka...:)straszny lobuz ale i
      madrala/..:)zapraszam do spacerkow i kontaktu na meila
      gazetowego.pozdrawiam.jestem z warszewa..:)
      • kryniakkk Re: Mamy 4-latków ze Szczecina 08.01.06, 22:33
        Hejka! Mam na imię Krysia, moja 4 letnia latorośl też Krysia i mieszkamy na
        Pomorzanach, prawie na skraju miasta. A jedną mamę z tego wątka znamy - CZEŚĆ
        LILKA!! Wracam po dłuuugiej przerwie, bo wreszcie mam w domu komp i swobodny do
        niego dostęp. Kiedyś udało mi się zorganizować nawet spotkanie forumowych
        szczecinianek - przyszło nas aż trzy:) Może się coś znowu rozwinie... W każdym
        razie serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy czterolatków - w takiej mądrej
        książce o rozwoju dzieci napisali że w tym wieku są "nie do opanowania...". No
        i ja się podpisuję obiema rękami i nogami - skąd one maja tyle energii!!!???
        • gag10 Re: Mamy 4-latków ze Szczecina 09.01.06, 14:47
          Hej no to i ja sie posłusznie zamelduję:) Jestem mamą 4 letniego Radka i
          mieszkamy na osiedlu Przyjaźń. Mały to wielka gaduła posiadający niespozytą
          energię. Pozdrawiamy wszytskie ammusie i 4 latki i może rzeczywiście uda się
          znowu jakies spotkanko:)
          Krysiu super że masz juz naprawiony komp, odezwij sie na gg:)
        • lila1974 Re: Krysie!!!! 09.01.06, 15:07
          Nawet nie wiesz, jak bardzo się ciesze, ze tu jesteś :))))
          I mam strasznego moralniaka, że Cię nie zaprosiłam na Sylwestra :(
          Powiedz, powiedz, że nie siedziałyście same.
          Na moje usprawiedliwienie tylko dodam, że o tym Sylwku, tosię dowiedziałam w
          ostatniej chwili ... no, że nie będę w robocie tylko w domu (koleżanka się nade
          mną ulitowała).
          • kryniakkk Re: Krysie!!!! 09.01.06, 21:49
            E, pewnie że nie siedziałam sama, nawet gdyby, to nic by to nie było
            strasznego, bo ostatnio mało mam czasu na samotne refleksje - wiecie jak to
            bywa przy czterolatkach;). Byłam u rodziców i impreza z kameralnej 4 osobowej
            (w tym moja koleżanka, moi rodziciele i ja) + dwoje dzieci - taki był plan w
            sobotę rano - rozrosła się do 12 dorosłych i bandy dzieci z sąsiedztwa -
            robiłam za wodzireja na kinderbalu, a potem do 4 rano grałam na gitarce, co ją
            dostałam pod choinkę i śpiewałam stare harcerskie ballady.
            No i jest nas coraz więcej - witaj Grażka , buziaki dla Radka !!! - a Wy z
            Lilką też się znacie, bo byłyśmy kiedyś wszystkie trzy w Norbelino - mówię Wam
            świat jest mały a Szczecin to tak naprawdę trochę większe małe miasteczko:)
            Na gg zajrzę, tylko dokupię pamięć, bo jak zainstalowałam, to mi się komputer
            zamienił w żółwia. Podłapałam pomysł z kolekcjonowaniem serduszek za
            samodzielne zasypianie, to rzeczywiście działa!
            Lilka, Ty to należysz teraz do tajnego bractwa - fajne i sympatyczne zamknęły
            drzwi na trzy spusty:(
            Pozdrawiam serdecznie wszystkie czteroletnie, uściski łapek dla Waszych
            maluchów. Krysia.
            • lila1974 Re: Krysiu 10.01.06, 12:07
              Zupełnie zapomniałam, że Ty grasz na gitarze ... no, moja kochana nie wywiniesz
              się. Czy zrobisz mi tę przyjemność i pośpiewasz dla nas stare harcerskie
              szlagiery? Już widzę te zachwycone pyszczki dziewczynek. Ja mam tamburyno,
              bembenek, dzwonki to zrobimy orkiestrę :)

Tak, tak z Grażynką i Radziem się już znamy, więc może jakaś powtórka w
              norbelino?

Krysiu nie wiem, jak tam MMiS, czy będziesz pukała? Ja mam zaszczyt być
              członkinią ale szczerze mówiąc moim macierzystym forum jest Pijpulkowo założone
              przez umasumak - pamiętasz ją z MMiS? Mamy niezły ubaw, bo z zalożenia jest to
              forum dla wariatów :) Sądzę w związku z powyższym, że Twoja obecność jest tam
              obowiązkowa. Forum jest zamknięte ale już pędzę do dziewczyn z prośba o
              zaproszenie dla Ciebie.

Acha, cieszę się, że się dobrze bawilaś w Sylwestra :) Jestem w stanie sobie to
              wszystko wyobrazić i gęba mi się sama uśmiecha.
              • kryniakkk Re: Krysiu 10.01.06, 13:03
                No nawet nie smiałam marzyc o wejsciu do grona pijpulek... ALe cieszę się że
                masz o mnie odpowiednią opinię:)))))) Koncert gwarantuję, Norbelino lub inne
                koszmarnie głosne miejsce koniecznie !!! Buziaki, K.
                • lila1974 Re: Krysiu 10.01.06, 16:06
                  Zerknij na pocztę przynależną do Twojego nicku - powinnaś mieć fotki i
                  zaproszenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka