mp40 13.11.05, 20:18 Słyszeliście podobno Lubińska i Masłaowska lobbują na rzecz MJW jako jedynego kandydata na wojewodę zachodniopomorskiego. Ale JAJA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 13.11.05, 20:19 mp40 napisał: > Słyszeliście podobno Lubińska i Masłaowska lobbują na rzecz MJW jako jedynego > kandydata na wojewodę zachodniopomorskiego. Ale JAJA !!!!!!!!!!!!!! >chyba zbuki,a nie jaja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyAnty Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 20:22 Nie wiem czy byłoby lepiej,ale na pewno weselej :-) Za to na forum byłoby smutno,bo MJW jako radna byla czesto tematem dyskusji, w tym zazdrosnic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 13.11.05, 20:26 TAK!!! Trzeba nam nowych okien w Urzędzie Wojewódzkim!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: taka możliwość jest niemożliwa. IP: *.chello.pl 13.11.05, 20:29 nie mówię dlatego, że nielubię p. Małgosi. nic z tych rzeczy! widziałem ją kiedyś w tv, jak gotowała przepyszne dania i myślę,ze przy tym powinna pozostać. szkoda jej do polityki! mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: taka możliwość jest niemożliwa. 13.11.05, 21:59 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > nie mówię dlatego, że nielubię p. Małgosi. > nic z tych rzeczy! > widziałem ją kiedyś w tv, jak gotowała przepyszne dania > i myślę,ze przy tym powinna pozostać. > szkoda jej do polityki! > taka możliwość jest niestety możliwa,bo to stanowisko polityczne i dopóki Lubińska w rządzie,dopóty jest szansa aby jej cień (Jacynkowa)dostała UW do oszklenia > mp Odpowiedz Link Zgłoś
anamar kuchareczka 14.11.05, 10:10 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > nie mówię dlatego, że nielubię p. Małgosi. > nic z tych rzeczy! > widziałem ją kiedyś w tv, jak gotowała przepyszne dania > i myślę,ze przy tym powinna pozostać. > szkoda jej do polityki!....................................................................... .......tu się z tobą zgadzam.gotuje naprawdę dobrze.tylko,że jak na wojewodę,to kwalifikacje trochę nie tego.czy to kaligula zrobił konia senatorem? > > mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: kuchareczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:20 A jakie kwalifikacje trzeba mieć na wojewodę? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kuchareczka 14.11.05, 10:26 Gość portalu: pytek napisał(a): > A jakie kwalifikacje trzeba mieć na wojewodę? ................................................................................ ...naprawdę sądzisz,że wystarczy kurs gotowania na gazie,hucpa i dobre chęci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: kuchareczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:39 To nie jest argument, bo to jest zwyczajna zlośliwość. A ja się pytam jakie kwalifikacje twoim zdaniem powinien mieć wojewoda? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar pyton 14.11.05, 10:54 moim zdaniem wojewoda powinien:znać języki, mieć duże doświadczenie w działalności samorządowej,znać się na funduszach unijnych,mieć doskonałą znajomość prawa i być człowiekiem nie uwikłanym w dziwne układziki,posiadać wiedzę z zakresu finansów publicznych,umiejętności współpracy z ludźmi i organizowania im pracy,mieć....kurde,dopiero zaczęłam a już widać,że kuchareczka się nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: pyton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:58 Na podstawie tych kryteriów - nadaje się. I to bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZ Re: pyton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:17 Nie nadaje się nie chodziła na kurs samoobrony i gra w golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: taka możliwość jest niemożliwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:47 Trzymając się twego toku rozumownia, wojewodą powinien zostać niejaki Kobarynka z samoobrony,antytalent w telewizyjnej sztuce gotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:19 To całkiem niezły pomysł.Nasze województwo miałoby przełożenie w Warszawie, a można być pewnym, że pilnowanoby naszych interesów bardzo mocno.Nareszcie wojewoda byłby (byłaby :)) silna i prawa a nie miałka i układowa. Życzę nam tego, bo może zachodniopomorskie nareszcie zyskałoby na znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 13.11.05, 21:22 silna i prawa???? to chyba inne znaczenie powszechnie używanego Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? 14.11.05, 10:11 beatrix13 napisała: > silna i prawa???? to chyba inne znaczenie powszechnie używanego > ................................................................................ .może miało być:sina i lewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Tak. Małgorzata Jacyna Witt wojewodą. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.05, 21:34 Pani Małgorzata Jacyna-Witt jest wiceprzewodniczącą Europejskiej Unii Kobiet w województwie zachodniopomorskim.Blisko współpracuje z Panią Nelli Rokita, a więc może być osobą, która będzie wspierałą koalicję PO i PiS w naszym wjewództwie, a przecież powinno wszystkim na tym zależeć.Ma doskonałe wyczucie polityczne i umiejętność współpracy ze wszystkimi.Dzięki spotkaniom w EUK miałyśmy możliwość poznać kandydatów do parlamentu z PO, PiS i LPR.Zawsze stara się obiektywnie oceniać sytuację polityczną w Polsce i kierować duskusję na rozwiązania kompromisowe i współpracę.To znakomity pomysł i mam nadzieję, że przyszedł czas na mądrych ludzi z naszego województwa. www.euk.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:44 Boże !!! to juz totalny odjazd! Hojarska też jest kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.internet.v.pl 13.11.05, 21:53 zazdrośnica :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandal Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.wiwat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:02 zgadzam się z 126p lubińska powinna wypiąć sie na MJW ona ją żle kreuje wpadki lubińskiej to wyłacznie zasługa MJW czym szybciej odetnie wagon tym lepiej a swoja drogą czy wiecie ilu ludziom lubińska musi spłacic dług ona ma w nosie MJW czesny był dobrą bajką o łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:10 to dobra wiadomość.miejmy nadzieję że maleńkie chore ambicyjki i wielkie interesy kilku osób nie utopią tej propozycji w szambie pomówień i intryg. byłoby szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandal Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.wiwat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:16 o jakim szambie mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik UW Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:43 Może nareszcie znormalniałoby w Urzędzie Wojewódzkim. Potrzba odświerzenia atmosfery i normalnych, ludzkich zachowań. Bez sobiepaństwa i wielkiej głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Małgorzata Jacyna Witt wojewodą ? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:45 też tak uważam... Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Psy szczekaja, karawane jedziele dalej 14.11.05, 11:27 poujadajcie sobie tutaj, bo tylko to mozecie zrobic...] :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Psy szczekaja, karawane jedziele dalej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:30 ujadanie nic nie da...malgorzata jacyna będzie wojewoda bo ma odpowiednie kwalifikacje...i tyle..kilka dni... zmienmy temat bo nic nie zmienimy...pogadajmy o pogodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik UW Re: Psy szczekaja, karawane jedziele dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:34 No to dobra wiadomość. Jestem w domu, bo urodziłąm dziecko i aż nie chce mi się wracać do pracy. Ale jeżeli wojewodą będzie pani Jacyna-Witt, to wrócę z przyjemnością, bo wiem, że będzie można powyjmować z biurek zastopowane sprawy i rozwiązać problemy ludzi. Moje koleżanki też się już cieszą, wysłałam im tą wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta-rp Byłby to Wojewoda nie malowany 14.11.05, 12:22 Uważam, że profesjonalny i pracowity. To byłaby bardzo dobra decyzja. Pierwszy kompetentny Wojewoda po Tałasiewiczu tyle, że nie jadłby z ręki komuny a do czego to prowadzi przekonał się Marek sam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: Byłby to Wojewoda nie malowany 14.11.05, 12:23 I ten dupowaty "Piekny Wasik" Wziatek, ktory nie wiedzial zbytnio co wokolo sie dzieje, ale za to pieknie wygladal... brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta-rp Re: Byłby to Wojewoda nie malowany 14.11.05, 12:28 Wziątek jeszcze przed odejściem nie nabrał nawet elementarnej wiedzy do czego jest Wojewoda i jakie ma kompetencje. Może Napieralski żle mu doradzał :-). Facet od wręczania odznaczeń a centrum decyzyjne w Komitecie Wojewódzkim jak w czasach tzw komuny. Wypisz wymaluj Odpowiedz Link Zgłoś