Dodaj do ulubionych

co się dzieje??????

14.11.05, 09:49
otwieram gazetę a tam,jednego dnia:-radek sikorski, minister nowego rządu
mówi,że premier nie miał racji zapowiadając likwidację wsi.będzie tylko
reforma;pani minister lubińska -nakaz trzymania mordy w kuble, z powodu
głupawych wypowiedzi,podobnie jak p.polko;część expose premiera okazuje się
żywcem zerżnięta z belki i dopiero dziennikarze musieli marcinkiewiczowi to
palcem pokazać,bo twierdził,że nieprawda;wpadka rządu z deklaracją wejścia do
amerykańskiego systemu antyrakietowego...a właściwie jeszcze nie zaczęli
rządzić...co się dzieje z tym rządem
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 09:50
      przyzwyczajaj się:)
      • Gość: zona pijaka Re: co się dzieje?????? IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 14.11.05, 09:56
        Dodam że jeszcze Polko dostał zakaz kontaktu z dziennikarzami. A Lepper ma
        tysiąc weksli in blanco. A jak dzwonisz na specjalny numer do Pana Jurczyka, to
        odzywa się aut. sekretarka: End of tape... End of tape...
        A jak Kwiatkowski, ten z Kuriera, gdziekolwiek dzwonie - wszędzie
        odpowiadająmu: nie ma takiego numeru...nie ma takiego numeru...
      • Gość: pytek Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 09:57
        A co ci to przeszkadza, co piszą gazety? Po czynach ich poznacie. Gazety
        wspaniale pisały o początkach rządu Millera - taki kompetentny i merytoryczny.
        A walnęło aż smród poleciał. Poza tym kłamiesz, że ktokolwiek zabronił pani
        minister Lubińskiej wypowiadać się do mediów. Gdzie to było napisane?
        • anamar Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 10:03
          Gość portalu: pytek napisał(a):

> A co ci to przeszkadza, co piszą gazety? Po czynach ich
          poznacie........................................................................
          .....no właśnie o czynach te gazety piszą...mi nie przeszkadza,"co piszą
          gazety" tylko śmieszne ruchy tego rządu.Co dziennikarze winni,że np. premier od
          belki odpisywał?teraz pytek pojął,czy trzeba jeszcze jaśniej?
        • Gość: K.F. Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:05
          Osobisty doradca pana premiera niejaki Zupek osobiście, publicznie i w
          telewizorni oświadczył, iż pan premier zakazał pani minister wygłaszać opini
          dziennikarzom.
          Media o tym też pisały.
      • Gość: K.F. Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:02
        I nie przejmuj.
        Premier dzisiaj, po lekturce mediów zachodnich oświadczył, ze nie będzie
        zmieniał jednak Traktatu Akcesyjnego. Na co niechybnie wkurzy sie jego
        parlamentarny sojusznik Andzrej Lepper.
        Minister Meller za to publicznie w radio zaserwował - że w Święto Niepodległości
        jakis idiota z najwyższej półki niepotrzebnie cytował Paderewskiego, że Ruskie
        chleją i zamiast o mięchu będzie musiał gadać w Moskwie z Ławrowem o obrażaniu
        Ruskich przez Polaków.
        W składach gremiów kierowniczych komisji sejmwoych zajmujących się gospodarka -
        PiS wystawił fachowców na wiceprzewodniczących i szefów komisji specjalistów z
        ...podstawowym wykształceniem oraz jednego historyka(z LPR) i jednego ...filozofa.
        Słowem - rząd jest w przedszkolu i uczy się ...rządzić, choć to wg PiSu sami
        fachowcy i kompetentni.
        • anamar Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 10:04
          kabareciarze nie nie dadzą rady...
          • Gość: pytek Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:12
            Gdzie kłamczucho czytałaś, że minister Lubińska miała zakaz wypowiadania się? A
            co do obiektywizmu GW, to ludzie ocenili ich kłastwa w kampanii wyborczej, jako
            najmniej wiarygodna źródło informacji. Mniej wiarygodne od Trybuny i Radia
            Maryja
            • Gość: K.F. Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:14
              To Zupek kłamał w telewizji?
              • Gość: pytek Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:25
                Nie wiem kto to jest Zupek, ale wiem, że pani minister cały czas udziela
                informacji na temat finansów. I bardzo mnie to cieszy, bo nareszcie są to
                informacje dobre dla Polski a nie dla Niemiec czy Francji. Nie mówiąc o Anglii.
                Niech minister finansów Anglii występuje w ich interesie.
                • anamar Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 10:28

> Nie wiem kto to jest Zupek, ale wiem, że pani minister cały czas udziela
                  > informacji na temat finansów. I bardzo mnie to cieszy, bo nareszcie są to
                  > informacje dobre dla
                  Polski .........................................................................
                  ......szczególnie ta o zwiększeniu deficytu budżetowego...
                  • Gość: pytek Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:53
                    Deficyt budżetowy proponowany przez Belkę wynosił 32 miliardów. Jeżeli
                    obcięłoby się wydatki na administrację a w zamian za to przenaczyło na wysokie
                    techno;ogie, to byłoby to korzystne dla nas. A czy Niemcy lub Anglicy byliby
                    zadowoleni, że chcemy rozwijać nasz kraj - to nie wiem. Wiem, że chcieliby mieć
                    u nas rynek zbytu na ich produkcję
                    • xyz-xyz Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 11:46
                      Jeżeli
                      > obcięłoby się wydatki na administrację a w zamian za to przenaczyło na wysokie
                      > techno;ogie, to byłoby to korzystne dla nas.

Rydzyk chce platformę cyfrową założyć? No no.
              • trzecia.zmiana Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 11:46
                Chyba "Z Ubek"...
                • Gość: K.F. Re: co się dzieje?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:15
                  Napisałem przecież wyraźnie - że p. Zubek jest doradcą premiera Kazimierza
                  Marcinkiewicza ds. finansowo-ekonomicznych.
                  Dla premiera - jego opinia jest ważniejsza niż opinie pani minister.
                  Pojąłeś Pytek?!
            • anamar Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 10:16

Mniej wiarygodne od Trybuny i Radia
              >
              Maryja..........................................................................
              ....a to już kwestia twoich,że tak powiem,preferencji medialnych,pytuś....
              • hiacynta333 Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 10:39
                Jacy wyborcy-taki rzad.
                • anamar Re: co się dzieje?????? 14.11.05, 10:57
                  hiacynta333 napisała:

> Jacy wyborcy-taki rzad.
                  ................................................................................
                  .ano,niestety!każdy ma taki rząd,na jaki zasługuje...tylko czemu ja to muszę
                  znosić przez pytków w beretce?
    • felix_edmundowicz nie dziwota że naród się denerwuje 14.11.05, 10:32
      jak w pracy mają pseudolewicowcy czas na analizowanie gazet i dyskusje : jak to
      się nam rząd nie udał!
      No pasaran!
      Basta!
      Kiedy rozliczą eseldowców z Ministerstwa Rolnictwa za brak nadzoru nad służbami
      weterynaryjno-roślinnymi ???@??@?
      No pasaran dla mięsa niezbadanego przez eseldowskich fachofców!
      No pasaran dla produktów roślinnych niezbadanych przez tychże fachofców!
      • xyz-xyz Re: nie dziwota że naród się denerwuje 14.11.05, 11:41
        Ewa Gruza - prawnik z Uniwersytetu Warszawskiego, specjalizuje się w
        kryminalistyce. Była ekspertem komisji śledczej ds. Orlenu, odeszła po
        konflikcie ekspertów z członkami komisji.

Prawi i Sprawiedliwi wybrali takową Sędzię TS. Tak samo prawą i sprawiedliwą,
        jak oni sami.

www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2004120206
        No pasaran dla mięsa niezbadanego przez eseldowskich fachofców!

Cała akcja rozbija się o to, że Polacy oszukują Rosjan deklarując, iż wwożą do
        Rosji słoninę i inne niskiej jakości produkty mięsne, które nie są oclone, zaś w
        rzeczywistości wwożą szynki i inne wyroby wędliniarskie. Nie żaden rząd tu
        miesza, a już na pewno nie SLD i Olejniczak. Oszukują kapitaliści by uniknąć
        cła. Rosja wykorzystała temat do pokazania baranom z PiS jakimi są kmiotkami. A
        teraz jeszcze wygłup z tarczą amerykańska.... Co za matoły... biedny Meller..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka