Gość: Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:53 Niech nas zobaczą (ci heretycy z parlamentu UE)! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=31750644&a=31750644 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3009380.html Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: Jezus uber ales! 14.11.05, 23:57 Zbyt wielu ludzi wdrapuje się na krzyż tylko po to, żeby można było ich widzieć z większej odległości, nawet jeśli w tym celu trzeba trochę podeptać Tego, który znajduje się na Krzyżu od tak dawna. * nie moje slowa, dawno temu ktos tak powiedzial w pewnym tekscie, moze i jest aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Jezus uber ales! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:08 Właśnie oglądałem program w telewizorni (TVP2) o podobnej tematyce tylko ubrany intelektualnie. Lepszy już proboszcz spod Z.Góry niż Pospieszalski z bandą pseudoartystów od warszawskiego krzyża. Ten pierwszy nie zajmuje miejsca w publicznej TV. I mam taką nadzieję, że na swoje Rio uzbiera przez tacę. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Jezus uber ales! 15.11.05, 00:13 niech zbiera. a Tobie nie szkoda czasu na takie pierdoly w tivi?;-) myslalem ze bardziej szanujesz czas:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Jezus uber ales! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:16 Żona dopiero z pracy wróciła (a propos - masz pozdrowienia) więc z braku laku musiałem wybierać: zabawa samemu lub TV. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Jezus uber ales! 15.11.05, 00:17 Dziekuje, rowniez ja pozdrow. Ty to musisz ja kochac, zeby tivi ogladac, aby sil nie starcic, no no!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Jezus uber ales! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:21 Pospieszalski działa na mnie (nomen omen) jak płachta na byka. Zgromadzoną energię zostawiłem na noc. p.s. Jeździcie ze swoją lubą na łyżwach. Może byśmy się kiedyś spiknęli i zabalowali z grzańcem? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Jezus uber ales! 15.11.05, 00:32 niestety nie jezdzimy:( ale wiesz grzaniec to i moze bez lyzew by smakowal:) ps. cos dla Was: Człowiek ma dwie natury: jedną własną, drugą przypisaną mu przez żonę rzekl tak pewnego razu ten sam gosc co go wyzej w poscie cytowalem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Jezus uber ales! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:37 Czyżby to Albert C.? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Jezus uber ales! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 00:43 "Z przyjaźnią sprawa nie jest raka prosta. Długo i z trudem sie ją zdobywa, ale kiedy się już przyjaźń posiadło, nie sposób się od niej uwolnić, trzeba stawić jej czoła." Niech no tylko zrobi się zimniej i lodogryf otworzą... Dobranoc Albercie Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Jezus uber ales! 15.11.05, 00:47 tak, wlasnie on!:) moj ulubieniec sie znaczy. Mit Syzyfa to dla mnie potega:) no niech otworza, niech otworza... "Każda radość budzi w nas pragnienie innej radości" Odpowiedz Link Zgłoś