Gość: marian paździoch IP: *.chello.pl 15.11.05, 06:57 Żebyś zawsze miał z kim, miał gdzie i miał za co! mp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zona pijaka Re: Imieniny Alberta IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.05, 07:43 No Cho no tu! I nie pyszcz tyla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Imieniny Alberta IP: *.teleton.pl 15.11.05, 08:06 Abyś już zawsze wygrywał w chińczyka ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najlepszego Re: Imieniny Alberta IP: *.zchpolice.com 15.11.05, 08:46 Wszystkiego czego dusza zapragnie Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 08:47 no dobra najlepszego, ale to nie powód, żeby przyszpilać wątek. Imieniny Marianów, (Dyr)Goś, (Ja)Asiek itp. tez będą wyróżniane drogi Alberciku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Imieniny Alberta IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.05, 08:54 masakra_teksanska napisał: > Imieniny Marianów, (Dyr)Goś, (Ja)Asiek itp. tez będą wyróżniane drogi Alberciku > ? A ja słyszałam ze masakra_teksańska imieniny obchodzi 31 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: do zony...tego tam... pijaka 15.11.05, 09:02 dobrze słyszałaś. masakra może jedynie obchodzić swą rocznicę :P Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 08:59 Witam, Wszystkim wielkie dzieki:) i takze zycze mogli kiedy chca i czego chca!:) Al_magro czy my sie znamy?:) Masakro: o co Ci chodzi z tym przybiciem watku? nie wiem o czym Ty do mnie. mozna jasniej. Zona Pijaka: gdzie? no gdzie mam isc???:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 09:05 a, ok i wszystko jasne:) dzieki za wyjasnienie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 09:42 Nie znamy, ale mimo wszystko najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 21:52 al_magra napisała: > Nie znamy, ale mimo wszystko najlepszego :) * no to w takim razie pytanie: padnie na priv. prosze sprawdz skrzynke. ps. intrygujacy byl ten buziak:)))) no i sympatyczny bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Imieniny Alberta IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.05, 12:57 albert_c napisał: > Zona Pijaka: gdzie? no gdzie mam isc???:) Ano tu, na gatkownice (forum), ino migiem! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 21:56 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): > Ano tu, na gatkownice (forum), ino migiem! * z okazji imienien wybralem sie nad morze, ale pogoda pod psem byla, wiec ino migiem juz jestem z Wami na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 21:59 * z okazji imienien wybralem sie nad morze, ładnie,ładnie Ty sobie odpoczywasz, a ja tu tyram...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Imieniny Alberta IP: 212.14.58.* 15.11.05, 11:40 Drogi Albercie wszystkiego naj,naj,naj i oby Tobie dluzej stało niż wisiało:))))) zyczy Tobie XXL i załoga J :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 11:43 A teraz Albercik mów... kiedy i gdzie świętujemy te imieniny ...? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 21:59 dyrgosia napisała: > A teraz Albercik mów... kiedy i gdzie świętujemy te imieniny ...? * no ladnie, ladnie, wpierw zyczenia, a pozniej podpuszczacie na impreze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Imieniny Alberta IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:44 3m się:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 21:59 Gość portalu: grz napisał(a): > 3m się:)))))) * dzieki, Tobie tez szczegolnie teraz tego zycze. Przyda sie. Trzym sie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Imieniny Alberta IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:53 moze jakas zrzutka na to za co?:)))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas i ode mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:07 i ode mnie najlepszości wszelakich! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: i ode mnie 15.11.05, 13:34 To i tutaj najlepszego Albercie :-) Pzdr JZ Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc a teraz mowie tylko ja.. 15.11.05, 13:45 Bóg mnie stworzył, bo wie co to jest piękno. Ciebie, bo ma poczucie humoru. ..ale dzisiaj nie mysl o tym.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: a teraz mowie tylko ja.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.05, 13:53 swarozyc napisał: > Bóg mnie stworzył, bo wie co to jest piękno. Ciebie? Chyba po pijaku! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a teraz mowie tylko ja.. 15.11.05, 13:55 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): Ciebie? Chyba po pijaku! '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ciebie w ogole nie stworzyl, bo jestes nikim... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: a teraz mowie tylko ja.. IP: 195.117.158.* 15.11.05, 14:37 Coś tej żony pijaka mało kto lubi! Mendowata i bezczelna jest. I ciągle o jednym: ile wypić mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a teraz mowie tylko ja.. 15.11.05, 20:24 Coś tej żony pijaka mało kto lubi! Mendowata i bezczelna jest. I ciągle o jedny > m: ile wypić mogę. ja lubię, zawsze doceniam inteligencję... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: a teraz mowie tylko ja.. 15.11.05, 22:01 swarozyc napisał o sobie: > Bóg mnie stworzył, bo ma poczucie humoru. > ..ale dzisiaj nie myslę o tym.. * no Swarek tak trzymac!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: i ode mnie 15.11.05, 22:03 Jacku, dzieki za zyczenia i dzieki za sms:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Albert - wyznanie 15.11.05, 22:06 Nie jesteś kompletnym idiotą - paru części Ci brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert - wyznanie 15.11.05, 22:11 ale i tak wielkie dzieki, czuje sie zauwazony i doceniony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vicek113 Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 14:21 Cóż Ci życzyć Drogi Wóju? -czego Ci najbardziej brak? Właśnie tego Tobie życzy -Vicek nieborak. /ale lizusów i fałszywców jak zasłużą będziesz ciął co?!/ Vicka ani wicka choć jest w literaturze klasycznej, nie ma w kalendarzu!! chyba zmienię na wacka./ też będę zbierał życzenia. Co?? nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko jemu wiadomy Re: Imieniny Alberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:25 Aleś się tutaj licznego grona dobrodziejów doczekał. Mnie nie pozostaje nic innego, jak dołączyc się do tej całej plejady życzeń. Ciekawych polemik, serdeczności wszelakiej, poszanowania i szacunku! NDG Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c NDG 15.11.05, 22:21 witamy za ziemi szczecinskiej:)) wirtualnej, bo wirtualnej, ale zawze cos. zaraz odpisuje na priv;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 spóźnione, ale szczere życzenia 16.11.05, 06:30 wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń, szóstki w totka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Imieniny Alberta IP: *.test.plusgsm.pl 15.11.05, 20:06 Najlepszego!!! Szkoda, że nie wiedzielim na imprezie, to bymy pod to wypilim :))). Pozdrawiam serdecznie, pismak_logowany.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Imieniny Alberta IP: *.internet.v.pl 15.11.05, 20:21 Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 20:23 łubudubu,łubudubu,niech żyje nam Prezes naszego klubu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 22:00 Zyj nam zdrowo, dlugo i szczesliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 22:12 co prawda imieniny to jak dla mnie zadne świeto ale jak juz to rownież sie przyłączam bo albert to rozsądny i inteligentny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 22:09 Albercie życże aby te dni gościły u Ciebie jak najczęściej kartki.onet.pl/675,kartki.html PS. Oczywiscie przepraszam, jak nie bedę wiedziała to się najpierw Ciebie zapytam. Ale już nie uwierzę w IP żonie pijaka i innym, bo najpierw jest obrona swojej prywatności, a później spotkania w knajpie. To gdzie ta tajemniczość? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 22:15 tak, tak, teraz mi sie wlacza czuwanie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Imieniny Alberta 15.11.05, 22:15 Droga XX - dzieki wielkie. pytaj, zawsze pytaj, a jak bede potrafil to odpwoiem, jak nie bede potrafil poszukam odpwoiedzi. bo to jest taka gra: wpierw obrona tozsamosci i prywatnosci po to zeby pozniej wszytskich zaskoczyc, ot co;-) w sumie mila zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś