Dodaj do ulubionych

Kamrowski czarnym koniem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 12:11
Gdzie sześciu się bije, tam siódmy korzysta. Myślę, że tym siódmym będzie
Andrzej Kamrowski. Idealny na prezydenta Szczecina: zna się na uwłaszczeniach
i przekształceniach, prowadzi niezłe biuro niruchomości, wrazliwy. Ma
doswiadczenie - był przecież wiceprezydentem. Miał ci prawda pewcha, bo
trafił na lepszych, którzy go wrobili w afere "Bryzy". Dzis tamci (Sochański,
Wąsik, Ziókowski) odcinają kupony , a Kamrowski musi sie tłumaczyć. Podoba mi
się , ż erobi swoje i nie wdaje sie w pysk ówki, jak większość promowanych na
tym Forum kandydatów.
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: Kamrowski czarnym koniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 13:38
      Gość portalu: rolnik napisał(a):

> Gdzie sześciu się bije, tam siódmy korzysta. Myślę, że tym siódmym będzie
      > Andrzej Kamrowski. Idealny na prezydenta Szczecina: zna się na uwłaszczeniach
      > i przekształceniach, prowadzi niezłe biuro niruchomości, wrazliwy. Ma
      > doswiadczenie - był przecież wiceprezydentem. Miał ci prawda pewcha, bo
      > trafił na lepszych, którzy go wrobili w afere "Bryzy". Dzis tamci (Sochański,
      > Wąsik, Ziókowski) odcinają kupony , a Kamrowski musi sie tłumaczyć. Podoba mi
      > się , ż erobi swoje i nie wdaje sie w pysk ówki, jak większość promowanych na
      > tym Forum kandydatów.

Facet, czy ty w ogóle wiesz o kim piszesz????
      • Gość: wacek Re: Kamrowski czarnym koniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 14:52
        Co to, prywatna kampania na Forum?
        • Gość: kavon07 Re: Kamrowski czarnym koniem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 19:32
          A.Kamrowskiego pamietam jako naczelnika geodezji w Szczecinie. Nie wsławił się
          niczym szczególnym. No może tym, że musiał zawiesić urzędowanie w związku z
          posiadanym mandatem. Czy on w ogóle ma jakiś program?
    • lupin2 Rolnik=janek=wacek=neoplus wszyscy (no txt) 09.10.02, 04:16
      • Gość: kamrowski Re: Rolnik=janek=wacek=neoplus wszyscy (no txt) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 11:27
        LUpin, powinieneś zmienić nicka na holmes2
        • lupin2 JA NIE ZMIENIAM,-Kamrowski 09.10.02, 21:46
          Gość portalu: kamrowski napisał(a):

> LUpin, powinieneś zmienić nicka na holmes2
          Ja nie zmieniam tak łatwo sztandarów, sojuszników i przyjaciół jak Kamrowski
          właśnie.Apropos.
          • Gość: rolnik żeby zmieniać, trzeba ich mieć, lupin2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 09:58
        • lupin2 Kamrowski czarnym konikiem Przewalskiego. No txt 09.10.02, 21:47
          • Gość: naim Re: I koń Przewalskiego by się uśmiał. No.txt IP: *.telan.pl 09.10.02, 22:39
    • Gość: . Re: Kamrowski czarnym koniem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 15:32
    • arsene.lupin Rolnik nie jest jednak genialnym prognostą! no txt 05.11.02, 05:32
      • Gość: rolnik Oj, trochę się pomyliłem, czepiasz się ;-)) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 14:24
        A poza tym: odwróć tabelę - Kamrowski na czele. To też sztuka: być kompletnie
        ostatnim. Czymś się jednak Andrzej wyróżnił z tej "Parszywej Trzynastki";-)))
        • arsene.lupin "Piątka" , jesteś OK ;-)) 05.11.02, 14:53
          Gość portalu: rolnik napisał(a):

> A poza tym: odwróć tabelę - Kamrowski na czele. To też sztuka: być kompletnie
          > ostatnim. Czymś się jednak Andrzej wyróżnił z tej "Parszywej Trzynastki";-)))

Rolnik. "Piątka" za otwartość i poczucie humoru. Ściskam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka