_skuter_ 09.10.02, 13:11 na pewno juz bylo ale ja dopiero dzis trafilem na zdjecia dawnych polic z okolicami jest piekny zameczek w lesnie gornym! www.ug.police.pl/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: stare police 09.10.02, 13:18 obrazki ładne, ale kto tę poezję panu burmistrzowi napisał? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: stare police 09.10.02, 13:31 a w ogóle to ja cierpię, jak na każdej starej pocztówce widzę pełno letnich knajp, ogródków, restauracyjek leśnych, te rzeczy.. a teraz by tak nie można? tylko 'gril dla kierowców' albo coś w tym stylu, nie mówiąc o innych atrakcjach przydrożnych Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: stare police 09.10.02, 13:34 jottka napisała: > nie mówiąc o innych atrakcjach > przydrożnych tzn niby co masz na tym co myśli??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: stare police 09.10.02, 13:37 jottka napisała: > nie mówiąc o innych atrakcjach > przydrożnych tzn niby co masz na tym co myśli??? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: stare police 09.10.02, 13:35 a w ogóle to ja cierpię, jak na każdej starej pocztówce widzę pełno letnich knajp, ogródków, restauracyjek leśnych, te rzeczy.. a teraz by tak nie można? tylko 'gril dla kierowców' albo coś w tym stylu, nie mówiąc o innych atrakcjach przydrożnych Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: stare police 09.10.02, 13:39 jottka napisała: > nie mówiąc o innych atrakcjach > przydrożnych tzn niby co masz na tym co myśli??? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: chyba 09.10.02, 13:53 mi się z niczym przydrożnym nie kojarzy a tobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quszcz Re: stare police IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 15:21 A jakie ladne Nowe Police... Na przyrodniczych ... Czysto przyrodniczych - nie przyrodniczo-przydroznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś