Dodaj do ulubionych

Kamusia odezwij się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:10
Odezwij się,cozałatwiłaś.CZekam na tym forum na toją odpo-
wiedz.Rozumiem Ciebie,doskonale,że jesteś załamana.Jak odpiszesz,opiszę Tobie
moje wyniki ,dzisiaj ze Strzałowskiej i rokowania
Trzymaj się ciepło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamusia Re: Kamusia odezwij się IP: *.chello.pl 19.11.05, 12:36
      Kupiłam ogóreczki, ale nie udało mi się załatwić słoniny, była jakaś nieświeża.
      Jak przyjdzie Jurek to nie otwierajcie flaszki beze mnie i niech ten stary cap
      się umyje bo ostatnio cuchnął jak stare skarpetki.
      Acha jakby dzwoniła mamuśka to powiedz jej niech weźmie to wino co dostała od
      Tadka ostatnio, napewno się przyda.
      • kamusia_a cancer 19.11.05, 17:30
        to ktoś pode mnie się podszywa daruj sobie "kamusia"-dziękuję.Cancer W-wy
        niestey nie załatwiliśmy bo podobnie jak w Szczecinie nie mają środków z NFZ
        nie radzę nikomu chorować leczyć się pod koniec roku.Natomiast zadzwoniła do
        nas lekarka męża z info o tym,że zostaliśmy umówieni na wizytę do Gdyni
        jedziemy tam we wtorek na 10 rano jak wrócimy to sie odezwę co postanowili.I
        tak sobie myślę gdyby nie ta Gdynia to mąż został by już w domu gotowy do
        odejcia tak.A co u Ciebie ? napisz koniecznie jakie masz wyniki co mówił lekarz?
        • Gość: cancer Re: cancer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:02
          Wten poniedziałek jestem umówiony na konsultacje na Strzałowskiej.
          Jeest podejrzenie ,że w lewym plucu jest woda ,oraz ponownie nieodoodma,ktora
          znikła po chemi.USG to potwierzi lub nie.Natomiast prawe pluco jest zdrowe
          nie ma jak narazie przeżutów,ale powstała rozedma.Dobranoc.Odpisze jak będą
          pewniki.
          Dobrze,że jeszcze chcą leczyć po 65 roku życią,kładą na Ciebie krzyżyk.
          • piotr33k2 Re: cancer i kamusia 19.11.05, 23:06
            trzymajcie sie obydwoje !.
            • Gość: cancer Re: cancer i kamusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 01:56
              Dzięki za otuchę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka