Dodaj do ulubionych

do andreasa

22.11.05, 10:37
Mam do kolegi pytanko:

Dlaczego nadgorliwy w tropieniu i wytykaniu (z groźba ostracyzmu włącznie)
mojego spamu o PiS andreas, milcząco akceptuje spam felixa_edmindowicza
dotyczący SLD? Bliższa koszula ciału? Czy komuchowi mniej wolno? Jeśli tak, to
andreas powinien zmienić nicka hipokrytes i jednak poszukać dwóch
wprowadzających , złożyć oświadczenie majątkowe i uzyskać laurkę z IPN:))))))))
Obserwuj wątek
    • felix_edmundowicz trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))))))) ) 22.11.05, 10:42
      udało się obnażyć wodolejstwo ,chroniczną nieudolność i dwuleworęczność
      pseudosocjaldemokracji.
      Obnażyłem nieudolność samego Drużynowego Drużyny Stołka!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=32336283
      Czy może to zagrozić w staraniach o stołek Prezydenta Miasta?
      Oby! Drugiego nieudacznika na tej funkcji Miasto Moje Ukochane nie wytrzyma!
      • Gość: grz Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:47
        miasta wytrzyma wszystko..wytrzymuje od dluzszego czasu..i
        zyje...niestety/stety-niepotrzebne skreslic..to tylu ludzi w ogole nie
        obchodzi...
      • xxtoja Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) 22.11.05, 10:49
        to była 10 Feliksie, ale tak musi być, Szczecin powinien być silniej
        straumatyzowany, aby się obudził i przkonał. Niestety platforma będzie chciała
        zawojowac i zdobyć ten fotel prezia, a PiS jest w Szczecinie szaro-bury i nie
        ma osoby z charyzmą.
        • Gość: galoty Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:51
          Co najgorsze to PiS jest w Szczecinie ZChaeNowski
          • xxtoja Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) 22.11.05, 10:54
            Jeszcze niektóre tuzy nie zostały przyjęte. A Modrzejewski czeka.
            • Gość: galoty Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:55
              Oczekuja również Duklanowscy bo przecież wszyscy utrzymują się z pensyjek
              • xxtoja Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) 22.11.05, 10:57
                Duklanowski chyba już jest, bo popierał w wyborach Joachima, tyle mu głosów
                gał, że hoho i w gazetkach był ze swoim poparciem.
                • Gość: galoty Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:59
                  No i bardzo blisko z ZChNu - S-80 kręci się tam niejaki Paweł Kowalski ,
                  związkowiec z PŻM
                  • xxtoja Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) 22.11.05, 11:05
                    tylko, kto w tym PiSie jest? wiadomo swój ciągnie do swego. A mi szkoda
                    młodzieżówki, bo jest podpuszczana przez starych wyjadaczy.
                    • xyz-xyz Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) 22.11.05, 11:17

Na tle konkurencji Jacek jawi się jako zbawiciel:) He he he
                      • Gość: galoty Re: Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 11:19
                        To juz było grane jak tym zbawicielem był Runowicz i mamy Jurczyka. Jak
                        Piechota wystartuje to wyborcy zaprotestują wybierając np Janię
                        • xyz-xyz Re: Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) 22.11.05, 11:24
                          Runowicz wygrałby, gdyby Platforma nie zastosowała zasady im gorzej tym lepiej.
                          I wygrał Jurczyk. Platformersi z PiSowcami mieli na uwadze soje przyszłe sznse
                          na władzę, a Szczecin mieli w dupie. I nadal mają. Liczy się wyłącznie władza.
                          • xxtoja Re: Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) 22.11.05, 11:32
                            tak, by wygrał Runowicz??? Teraz inaczej wybory się odbywają, a chodzi mi o
                            liczenie głosów. Teraz na wyborach były głosy przesyłane systemem komputerowym,
                            a nie jak wtedy. Troszkę się zmieniło w tym temacie. Wtedy to do drugiej tury
                            by Lubińska weszła, tyle miała głosów nieważnych?
                            • xyz-xyz Re: Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) 22.11.05, 12:05
                              A więc okazuje się teraz, że komuchy sfałszowały wybory? A świstak... Powiem
                              szczerze, że zaczynam podziwiać prawice za konsekwencję. Nie ma takiego
                              qurestwa, którego prawica nie wymyśli i nie postara się zrobić, by spostponować
                              przeciwników politycznych. Otóż xxtoja, jedyną jak do tej pory siłą polityczna,
                              która jest zdolna do fałszerstw i takich , jest prawica. Udowodniła to podczas
                              wyborów prezydenckich. Bezdyskusyjny przykład.
                              • xxtoja Re: Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) 22.11.05, 12:08
                                komputrkom sie mózg zalasował, sorry winetou, toz lewica nie maiala swoich
                                obserwatorów w komisjach, przciez byli, tylko im się na rączki patrzyli inni.
                                • xyz-xyz Re: Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) 22.11.05, 12:42
                                  Młgłbyś/mogłabyś przetłumaczyć to na polski? Nic nie zrozumiałem. Nadal
                                  sugerujsze, że wybory w 2002 zostały sfałszowane? Dowody proszę. Uchwałę PKW.
                                  Choćby protest wyborczy...? To typowe dla prawicy, której się wydaje, że ją Bóg
                                  wysłał na ziemię. A prawda jest taka, że oprócz nienawiści, pomówień,
                                  fałszerstw, haków i chęci prymitywnego zamordyzmu, nic nie ma do zaoferowania.
                                  To jest niestety smutna prawda. Jak nie ma argumentów, to zawsze zostaje: "ty
                                  ruski szpiegu".
                                  • xxtoja Re: Jak widać po wpisach, raczej kulą w płot:)) 22.11.05, 12:48
                                    dowody proszę, ze prawica sfałszowała wybory prezydenckie, bo ja to po raz
                                    pierwszy o tym słyszę od Ciebie.
                                    ..
                                    a apytam sie jutro jak pójdę na spotkanie czy w 2002 roku składali wniosek do
                                    PKW, a jeżeli nie to dlaczego tak mówią. A propo ludzie zwykli ludzie, kiedys
                                    podliczyli Źiólkowskiego, jak mi opowiadano, pochodzili po wszystkich lokalach
                                    wyborczych przeliczyli i wynik był troche inny niż w sumie, ale nie wystosowali
                                    pisma do PKW, bo swoje wnioski wyciądnęli. Ale ja się o ten 2002 rok zapytam
                                    przy okazji, bo nie wiem czy jutro sie spotkanie odbedzie.
                                    • xyz-xyz Prosze bardzo 22.11.05, 13:15

Prowokacja wykonana przez byłych oficerów UOP, a teraz obecnych oficerów AW,
                                      doprowadziła do wycofania się z wyborów Cimoszewicza. Posłużono się fałszywymi
                                      oskarżeniami, sfałszowanymi dokumentami i przyprowadzono świadka, który składał
                                      fałszywe zeznania. To jest fałszerstwo.

a apytam sie jutro jak pójdę na spotkanie czy w 2002 roku składali wniosek do
                                      > PKW, a jeżeli nie to dlaczego tak mówią

Nie składali. Bynajmniej nic na ten temat nie znalazłem, a i nie przypominam
                                      sobie nic takiego. A dlaczego tak gadają? Bo kłamią. Jak zwykle.

A propo ludzie zwykli ludzie, kiedys
                                      > podliczyli Źiólkowskiego, jak mi opowiadano, pochodzili po wszystkich lokalach
                                      > wyborczych przeliczyli i wynik był troche inny niż w sumie, ale nie wystosowali
                                      >
                                      > pisma do PKW, bo swoje wnioski wyciądnęli.

Wyjaśnij mi, jak w tajnych wyborach ustalić takie dane? Goździkowa powie, ze nie
                                      zagłosowała, a faktycznie zagłosowała. Udowodnisz to? Głupoty ci gadają, a ty to
                                      łykasz, jak te mohery.

Ale ja się o ten 2002 rok zapytam
                                      > przy okazji, bo nie wiem czy jutro sie spotkanie odbedzie.

Zamiast pytać na zebraniach sama poszukaj. Poczytaj i pomyśl.
                                      • xxtoja Re: Prosze bardzo 22.11.05, 21:38
                                        Ja tez się zapytałam tej osoby skąd mają te informacje (chodzi o
                                        Ziółkowskiego), to mi powiedziano, że jedna osoba zadała sobie trud i przeszła
                                        się po komisjach wyborczych jak były listy wywieszone; po zamknięciu lokalu i z
                                        rana, podsumowała i wyniki były różne. Ja takich rzeczy osobiście nie
                                        sprawdzałam, bo wtedy za dużo osób mówiło. Są przecież inne metody podczas
                                        wyborów, ale teraz był inny system. Wiem, bo sama pracowałam teraz wkomisji, a
                                        wcześniej obserwowałam rózne komisje wyborcze na różnych poziomach .Teraz było
                                        spokojnie i zobacz nikt nie mówi o źle policzonych głosach, ucichło jak zawitał
                                        system, a nie papierki przerzucane z worków do worków.
                                        ...
                                        Sorry ja też mam doswiadczenia z SLD i z PiS, ja niektórym osobom nie wierzem,
                                        bo się na własnej skórze przekonałam i nie tylko ja.
                                        ..
                                        Co do wyników wyborów pisz precyzyjnie, bo to co napisałeś o sfałszowaniu w
                                        wykonaniu PO to była gra podczas kampanii wyborczej, dzięki temu PiS wygrał.
                                        SLD też grało. Taka jest polityka brudna i wiadomo kto się do niej pcha. Jest
                                        to przecież specyficzny pokrój ludzi.
      • xyz-xyz Re: trafiłem celnie :)))))))))))))))))))))))))))) 22.11.05, 11:14
        Nie podniecaj się felix. Mój post nie ma związku z twoim wystąpieniem. Chodzi o
        sprawy natury ogólnej. Udzieliłem ci z reszta na nie odpowiedzi.
    • Gość: andreas juz odpowiadałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:12
      juz kiedys odpowiadałem na podobne Twoje pytanie!
      Po prostu nie czytam wszystkich watków!
      Nie czuje sie tez jakims autorytetem kompetentnym czy wrecz nie czuje
      takiej konieczności mojej wypowiedzi czy autoryzacji watków!

W ogóle watki, a raczej antyreklamy poszczególnych partyjniactw
      mnie nie rajcuja w ogóle!
      Jeżeli wyczuwam (co mnie moze zawodzic), iz ktoś rzuca watek
      i chcwe pogadac o jakims problemie - to jestem gotowy!
      Ale jezeli ktos rzuca watek w innym celu i nawet nie jest zainteresowany
      innym zdaniem - to dziekuję!

Czy ja w tych watkach dla Ciebie drazliwych wystepowałem?

Poza tym pamietaj że SLD na swoja opinie pracowała wiele lat
      i trudno bedzie tak rach ciach to zmienic!

I nie mów, ze SLD młoda partia bo to juz pan Piechota
      w jakims wywiadzie podkreslił w swojej działalności to,
      że nie był tylko w jednej partii...

Powtarzam nie chce i nie czuje sie jakimkolwiek autorytetem!
      I nie chce byc tak traktowany!

Dziekuję
      • xyz-xyz Re: juz odpowiadałem 22.11.05, 13:24
        > Po prostu nie czytam wszystkich watków!

Czym więc sobie zasłuzyłem na to, ze moje czytasz wszytkie?:))))

Poza tym pamietaj że SLD na swoja opinie pracowała wiele lat
        > i trudno bedzie tak rach ciach to zmienic!

I tu mam swoją odpowiedź:))))))))))))))))) Ja jednak podtrzymuje swoje zdanie.
        Ja o kaczorach nie spamuję. Pamiętaj, że PiS zdobył władze na totalnej krytyce
        SLD. I właśnie teraz PiSowi znacznie mniej wolno, bo tego ich wyborcy od nich
        oczekują. Ja tym wyborcom pokazuje jedynie jak zostali oszukani:)

P.S
        Wiec ciebie nie posłucham. Wczoraj mnie nostalgia napadła i zamiast jak zwykle
        łyknąć kilka browarów skusiłem się na trzy małe (słowo, wszystkiego było raptem
        ze 120 g) szklaneczki Glenfiddicha lat 15. Z lodem (z kola nie wepchnę). Mniam i
        fajnie było. Jednak rano koszmar...:(((((((((((((((
        • Gość: andreas Re: juz odpowiadałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:34
          juz nie czytam wszystkich Twoich... a przynajmniej nie uczestnicze w nich!

Wyborcy sa zawsze oszukiwani - taki los wyborcy, taki sobie wybrali los!
          Rozumiem, że masz misje zbawienia wyborców?
          Daj se spokój nie dasz rady.... spróbuj na jednostkach!

Ja po whisky nie mam problemów... moze cola tak działa!
          Akurat Glendfiddich nie jest moim ulubionym!
          Polecam Ballantinesa bo dobry i tani. Potem Chivas, Dimple.
          • xyz-xyz Re: juz odpowiadałem 22.11.05, 13:42
            > juz nie czytam wszystkich Twoich... a przynajmniej nie uczestnicze w nich!

Ostracyzm? Tak się z reguły zaczyna, a kończy się...

> Wyborcy sa zawsze oszukiwani - taki los wyborcy, taki sobie wybrali los!
            > Rozumiem, że masz misje zbawienia wyborców?

Nie, mam okazję ponabijać się z hipokrytów.:))) I z felixa:)

Daj se spokój nie dasz rady.... spróbuj na jednostkach!

Dec próbuję, ale ostracyzm mnie za to spotkał:)

> Ja po whisky nie mam problemów... moze cola tak działa!
            > Akurat Glendfiddich nie jest moim ulubionym!
            > Polecam Ballantinesa bo dobry i tani. Potem Chivas, Dimple.

E tam. Tylko piwo!
            • Gość: andreas Re: juz odpowiadałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:47
              jak spotyka Cie ostracyzm, to znaczy że nie jestes skuteczny!
              Wybierz inna metode, zanim Cie znielubia!
              Wyciagaj wnioski!
              Bo jak juz bedzioesz znielubiany - to juz nieskuteczny do potegi!
              • Gość: andreas Re: juz odpowiadałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 13:52
                i wiesz XYZ ja sie źle czuje w roli jakiegoś takiego wieszcza...
                nie optuje do takiej misji...
                ja nie mam żadnej misji ani nie jestem z zadnej opcji!
                SZUKAM!
                A takie stawianie mnie deprymuje i raczej zacheca do wstrzymania sie!
                • xyz-xyz Re: juz odpowiadałem 22.11.05, 14:56
                  > SZUKAM!

Zapisz się do Samoobrony:) Wesoło jest u nich:) PiSiory będą teraz puchły od
                  władzy i będzie u nich nudno. Platformersi za chwile zaczną się gryźć, więc tez
                  nie halo. SLD nie proponuję, bo SLD to KGB i różne takie. Trza mieć twardą dupę.
                  PD, to zmanierowane staruszki, LPR to szczawie ze słaba głową. Sam więc widzisz,
                  że Samoobrona. Albo burdel otwórz, taki z prawdziwego zdarzenia.:)))))))))))))))))
                  • Gość: andrea Re: juz odpowiadałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:00
                    takiego BURDELU jaki robia nasze partyjniactwa, to sie nie da zrobić!

Moze załozyć... na ten przykład...
                    Partia Niepartyjna!
                    • Gość: :-) Re:pomysł już realizowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:02
                      > Moze załozyć... na ten przykład...
                      > Partia Niepartyjna!
                      To już jest zajęte przez Od Nowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka