beatrix13 22.11.05, 20:52 noszenia przez nas,cywilów odzieży wojskowej np.moro,oficerek, itp w wydanym rozporządzeniu ministra obrony. > surrealizm jakiś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.beata Re: zakaz 22.11.05, 21:03 ???!!! Tak na poważnie... ?! Czyźby w wojsku brakło ciuchów, bo cywile się obuli i odziali? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zakaz 22.11.05, 21:08 na poważnie i w rozporządzeniu min. obrony,właśnie na wirtualnej przeczytałam. Szok. Ja tak lubię swoje bojówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: zakaz IP: *.orange.pl 22.11.05, 21:11 ale zakaz tylko oryginałów ... podróbki mozna! Podobno oryginał od podróby mozna odróżnic po dxwieku darcia!!! Bój sie Beatrix... nie oszczędzą policjanci Tobie darcia dla sprawdzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zakaz 22.11.05, 21:15 myślisz,że bojówki na damskich pupach żandarmeria wojskowa będzie drzeć? idzie nowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: zakaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:31 Chyba nie chodzi o ładne damskie pupy ale o rolników ostatnio na CNN i Euronews wypowiadał się jaklś zabiedzony ,brudny rolnik ale w oryginalnej panterce z naszytą polską flagą na ramieniu ,toż to wstyd dla munduru i polskiej armiii.Jak cię widzą tak cię piszą jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: zakaz IP: *.chello.pl 22.11.05, 21:42 też widziałem tego rolnika. masz rację. no i zandarma zdzierającego z damskiej pupy bojowki, np. w czasie takiego marszu obrońców bojowek. to dopiero widok:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zakaz 22.11.05, 21:47 a jak cię paska pozbawią to też zabawne będzie >rozporządzenie a jakie wytyczne będą? >jakbym Mrożka czytała czuję się czasami czytając wieści z kraju Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: zakaz 22.11.05, 21:30 Czy to chodzi tylko o umundurowanie naszych polskich formacji? Czy ogólnie o jakiekolwiek ciuchy wojskowe, np. z demobilu NATO? A podobno demokracja jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: zakaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:10 A co ma do tego demokracja? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zakaz 22.11.05, 22:16 a jak w przyszłym roku zakażą noszenia szpilek i mini,bo to nieobyczajne w pewnym środowisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zakaz IP: *.internet.v.pl 22.11.05, 23:01 spokojnie, w szpilkach na pewno cie do Tiger Pubu wpuszcza. Moja kolezanka dowiedziala sie od ochroniarza z nieproporcjonalna do calej sylwetki glowa, ze "w martensach to se moze isc do Hormona, bo tutaj tylko w szpilkach ". Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zakaz 22.11.05, 23:04 "a klientów wpuszczamy tylko w krawatach,bo są mniej awanturujący się" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zakaz IP: *.internet.v.pl 22.11.05, 23:06 szczegolnie ci, ktorym sie je odpowiednio zacisnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zakaz IP: *.internet.v.pl 22.11.05, 23:09 w strategicznym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zakaz IP: *.internet.v.pl 22.11.05, 23:12 nie bylo takiej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Gratulacje dla II PRL made in PiS:)))))))))))))))) 23.11.05, 09:18 Jeszcze trochę i Policje na Milicje zamienia i Milicja będzie ganiała za moro:))))) Pamiętam jak Milicja ganiała za moro. Beatrix uważaj, bo chłopaki nie żartowali, nie raz w majtkach trzeba było do domu wracać:)))))))))))))))))) Znowu zarobią fachowcy od farbowania:))))))))))))) Mam gdzieś jeszcze takie farbowane:))))))))) Ale jaja! Polska Zjednoczona Partia Kaczorów powraca! Felix gratuluje wyboru!:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Gratulacje dla II PRL made in PiS:))))))))))) 23.11.05, 19:41 xyz-xyz napisał: > Jeszcze trochę i Policje na Milicje zamienia i Milicja będzie ganiała za > moro:))))) Pamiętam jak Milicja ganiała za moro. Beatrix uważaj, bo chłopaki ni > e > żartowali, nie raz w majtkach trzeba było do domu wracać:)))))))))))))))))) > Znowu zarobią fachowcy od farbowania:))))))))))))) Mam gdzieś jeszcze takie > farbowane:))))))))) Ale jaja! Polska Zjednoczona Partia Kaczorów powraca! Felix > gratuluje wyboru!:) >A CO Z DESSOUS W STYLU MORO? Odpowiedz Link Zgłoś