paris4 23.11.05, 06:11 Hej, Wiecie może czy w Szczecinie jest frima która robi kalendarze ze zdjęciem dziecka, koszulki, kubki itp. Możecie podac namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia22444 Re: Kubki, kalendarze 23.11.05, 07:24 Jest taka firma i mieści się na pl. Rodła koło Banku Milenium nazywa się COPYLAND. Robią nadruki na ceramice i odzieży oraz kalendarze i pady ze zdjęciem kogo tylko zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.austin Re: Kubki, kalendarze 23.11.05, 09:30 Na Jagiellońskiej, tuż przy skrzyżowaniu z ul. Boh. Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: Kubki, kalendarze 23.11.05, 10:15 zgadza sie, maja dwa punkty goraco polecam w tamtym roku na swiateczne prezenty zrobilismy kalendarze z naszym nowo narodzonym dzidziusiem i wszyscy byli zachwyceni u jednych wisza na scianach u innych pochowane by sie nie zniszczyly...super sprawa tym bardziej, ze cala moja rodzina mieszka daleko stad i nie widzi malej bardzo dlugo....zrobilismy kalendarz - jedno zdjecie - jeden miesiac + stona pierwsza... na roczek zrobilismy tam zaproszenia ze zdjeciem, ktore rowniez zrobily furrore a mala bedzie miala pamiatke Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilii Re: Kubki, kalendarze 25.11.05, 15:46 A ja zamówiłam w tym tygodniu takie gadżety z FotoJoker (w Carefour np.) i myślę, że większość punktów fotograficznych ma taką usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
boyena ile to kosztuje? 26.11.05, 21:57 Dziewczyny, a mozecie napisac jaki jest koszt takiego kalendarza? najlepiej taki z 1 głownym zdjeciem a ponizej wszystkie miesiące na 1 karcie. z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilii Re: ile to kosztuje? 30.11.05, 10:18 Nie pamiętam dokładnie, ale za taki kalendarz płaciłam chyba 19,90 :) Kubek kosztuje też podobnie, może 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha1979 Re: Kubki, kalendarze 12.12.05, 21:25 na slonecnym kolo heliosow tam gdzie jest kantor calodobowy robia kubki koszulki ,no niestety niewiem ile kosztuje takie cacko ale niedlugo bede wiedziec bo to fajny prezent nawet pod choinke (dla meza )bo akurat maz jedzie na bardzo dlugo do Irlandii i napewno taki kubeczek z coreczkami bedzie jak znalazl ...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś