Dodaj do ulubionych

Weterynarz potrzebny

IP: *.kasztanowe.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:26
szukam dobrego i w miare taniego weta ze szczecina lub Goleniowa!

Dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • ninka71 Re: Weterynarz potrzebny 28.11.05, 14:31
      dr. Kwietniewska ul.Goleniowska 110, tel 4694124 . dr. chmielewski andrzej i marek ul. Krakowska 60a tel 435 7344- polecam jeden i drugi życzliwi fachowi -
      • mjerominek Re: Weterynarz potrzebny 28.11.05, 14:44
        ja polecam weterynarz z Kliniki na Skarpie ul. Herbowa 26/4 jest to koło
        ryneczku Kilińskiego niedaleko Manchatanu.

serce ogormne i dobre:) Ratowali mi Sunie jak tylko się dało, jak była juz
        cięzko chora ni ekłamali ze trzeba takie leki takie , siakie i owakie tylko
        powiedzieli prawdę ze trzeba Sunie uśpić, by się nie meczyła.

Nie wyciągają pieniędzy, maja dobre serca i wielką mądrosć. Od 10 lat leczę tam
        swoje Psy - a mama ich sporo i ani razu ANI RAZU!! Się nie zawiodłam
        • Gość: psiara Re: Weterynarz potrzebny IP: *.internetowe.pl / *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 16:01
          W Podjuchach na ul. Granitowej na przeciwko kościoła, w nieotynkowanym budynku)jest bardzo fajna pani weterynarz.Uratowała moją sunie, która dostała wylewu krwi do móżgu. Pierwszego dnia mąż pojechał z nią na Słoneczne (koło Sanktuarium), tam za jeden zastrzyk i kroplówkę zapłacił 100pln i nie było konkretnego rozpoznania, tylko ze to może byc od kleszcza, zatrucie, albo wylew. Pani w Podjuchach od razu stwierdziła wylew (pies miał porażone łapy i oczopląs). Za wizyte i 4 zastrzyki na miejscu zapłacilismy 30pln-dostalismy jeszcze lekarstwa do domu. Nastepne wizyty były chyba jeszcze tańsze. Najwazniejsze, że sunia wyszła z tego i ma sie dobrze.
        • Gość: andreas z tym uspieniem to takie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 01:33
          mój pies na chyba tak na ludzkie to raka dostał!
          Stary taki pies.
          I juz raczej nastawiałem sie na uspienie, ale wyciął mu tam co trzeba...
          i pies ozył, no stary wiadomo, ale bawi sie nawet!

I tak sobie pomyślałem czy warto dawać te 400 zł na operację...
          czu uspic...
          a potem tak sie zastanowiłem czy ja bym chciał pozyc sobie jeszcze
          te pare dni, tygodni czy miesiecy czy....

A pies ma taki ciag na zycie!
          Z trzema powycinany, ale chce zyc i cieszy sie życiem!
          Taka ma radość zycia...
          Naciaganie naciaganiem, ale ... jak pies pare dni pociagnie...
    • Gość: mamoniowa Re: Weterynarz potrzebny IP: *.internet.v.pl 28.11.05, 23:35
      Janaczyk na Pogodnie, niestety nie pamietam ulicy
      • Gość: andreas Re: Weterynarz potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 01:01
        Janaczek Kostki, boczna od Traugutta tel. 4873050
        wyleczył mi psa, operacja była.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka