jowit 15.10.02, 14:37 Spedziłem w tym tygodniu w waszym miescie, najpiękniejszy weekend swojego zycia. (pochodzę ze Śląska) Mieszka tutaj ktoś, kogo kocham najbardziej na świecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_skuter_ Re: Piekny weekend 15.10.02, 14:43 >Mieszka tutaj ktoś, kogo kocham najbardziej na > świecie :)) tez lubie franka no ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Piekny weekend 15.10.02, 15:13 No ładnie chcą nam wywieźć na Śląsk krajankę a koledzy zamiast ratować piękno naszego miast przekomarząją się jak dzieci :) Jak będziecie tak działać to nic dla was nie postanie ani w tramwaju ani w autobusie. Co najwyżej... w pociągu, ale z walizkami moze być już problem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_skuter_ Re: Piekny weekend 15.10.02, 15:20 bbury napisał: > No ładnie chcą nam wywieźć na Śląsk krajankę chce jechac niech jedzie grunt, ze nie do pyrlandi w autobusach i tramwajach i tak boimy sie odezwac i sie dziewczyny marnuja Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Piekny weekend 15.10.02, 15:21 skąd wiesz a może gorol zasili ludność szczecińską Odpowiedz Link Zgłoś
jottka przyjdzie obcy 15.10.02, 17:48 i zabierze ją jak swoją :)) a szczecinianin kompletnie niezdolny do czynu - tak mi wychodzi z licznych zbolałych wątków, które od kilku dni się mnożą na forum, depresję macie jesienną czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: Piekny weekend IP: *.biomag.uni-jena.de 15.10.02, 17:56 franekkk napisał: > > skąd wiesz a może gorol zasili ludność szczecińską Chyba hanys a nie "gorol" :). Chyba, ze to mi sie pomylilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Piekny weekend IP: 64.9.159.* 15.10.02, 18:54 Wam to juz z tymi panienkami odbilo !!! Zaloze sie ze jowit pisze o swej babci ze strony matki ktora w szczecinie dalej mieszka a weekend najpiekniejszy bo babcia mu wszystko zapisala a nic jego zlej siostrze jowicie !!!! tyle ! ;-) A tak na prewde to ta jego siostra to tez bez serca , tyle jowit dla niej zrobil a ona tak mu sie odplacila !!! Gdyby nie ten telefon we wrzesniu to sam nie wiem jak by sie to wszysko skonczylo , moze nawet Zalewski by sie w to wmieszal !!! Kurcze strach pomyslec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Piekny weekend 16.10.02, 07:39 Gość portalu: Gradus napisał: > franekkk napisał: > > > > > skąd wiesz a może gorol zasili ludność szczecińską > > Chyba hanys a nie "gorol" :). Chyba, ze to mi sie pomylilo... trudno powiedzieć komu się pomyliło hanysy oryginalne a gorole napływowe:)) Odpowiedz Link Zgłoś