Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:19 tak, tak stało sie - został wyciety cały mój watek... no, nie moge go znaleźć.... głupi był taki z dowcipami! Ale fakt faktem! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:23 tylko za który dowcip.... ten o 997 czy o gejach, a moze o orgaźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek a może za całokształt? IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 30.11.05, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: a może za całokształt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:30 ale i tak solidaryzuje sie (!) z wycinajacym! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: a może za całokształt? 30.11.05, 14:40 Andreas nie chwal dnia przed zachodem... Tu jest watek z dwoma Twoimi dowcipami, nietkniete sa Twoje wpisy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=32710911 natomiast tego kawalu o 997 nie czytalem, poszukam i dam znac co z nim:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: a może za całokształt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:43 zaczynał sie wątek o słów: MARZYSZ o wielkiej wygranej? Ale ja szczerze jak pisałem, to miałem wątpliwośc czy mozna takie coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Ja się nie solidaryzuję... IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 30.11.05, 14:54 bo nie zdążyłem tych dowcipów przeczytać. Sprawdź jeszcze, czy wątek nie został przeniesiony na Forum Humorum. J. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Ja się nie solidaryzuję... 30.11.05, 15:01 Gość portalu: Jazzek napisał(a): > bo nie zdążyłem tych dowcipów przeczytać. Sprawdź jeszcze, czy wątek nie został > > przeniesiony na Forum Humorum. * te dowcipy sa w tym linku, ktory wrzucilem powyzej. trzeciego dowcipu nie moge znalezc nie czytalem go. Andreas cosik chyba sciemnia mi tu sprawe;-) moze cosik za duzo wypil w dniu swoich imienin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Ja się nie solidaryzuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:03 załozyłem wątek o Marzysz o wielkiej wygranej? Nie zwlekaj wyslij sms o tresci .... pod nr 997. NO, i go nie ma! I bardzo dobrze, to był dowcip polityczny! Był chyba tam o orgaźmie i rozmowie czterech panów o synach... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 14:44 a cenzor biega z nożycami i wycina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! IP: 212.14.58.* 30.11.05, 14:46 Ty nie gadaj do cenzora tylko otwórz w koncu te drzwi abym mógł z tymi bulkami dotrzeć do celu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 14:53 trudno się z Tobą zscynchronizować,bo za wcześnie spać chodzisz,mnie 4 godziny wystarczają Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 14:50 beatrix13 napisała: > a cenzor biega z nożycami i wycina * tia, niczym Edward Nozycoreki:))) ...i ja Cie tu bronie, no no no...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 14:55 miałam swobodne skojarzenie ze świstakiem Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 15:02 no nie zebym poczul sie dotniekty, Edward byl spoko postacia:) swistak tez jest spoko, tylko te zeby, no ale usmiech jaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 14:56 Dupa balda. Nie wycięli. Wciąż jesteś z ekipy króliczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:05 WYCIĘLI, jestem przesladowany! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 15:06 kombatantem zostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:08 Beatrix potwierdź proszę, czytałaś i XXL czytał i chyba Mamoniowa! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: JEST, jest!!! Zostałem wyciety kompletnie!!! 30.11.05, 15:09 owszem,potwierdzam,że czytałam i nawet coś napisałam,chyba o orgazmach blondynek Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c MAM CIE! 30.11.05, 15:10 tutaj mi sie ukryles, na Oslej wyladowales:) to jeszcze nie wycinka, ale jestes na dobrej drodze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=32756881 a swoja droga to nalezalo Ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Albert! Za co???? 30.11.05, 15:26 Pamiętasz? Były czasy, że za dowcipy wsadzano... Plis! Nie ty! Więc masz!:))))))))))))))))))))))) Pani dała w szkole dzieciom po złotówce, by ją jakoś owocnie zainwestowali. Na drugi dzie¨˝ przepytuje dzieci. ja-aska mówi: - Kupiłam słodką bułeczkę, zjadłam ją a drobinki dałam kurce, by nam znosiła jajka." - Bardzo ładnie - powiedziała pani. Zgłosił się xyz-xyz: - A ja kupiłem brzoskwinię, zjadłem ją a pestkę zasadziłem, by z niej wyrosło drzewko. Pani była zachwycona: - Świetnie! Ostatni się zgłosił albert_c: Ja kupiłem kaszankę. Pani się zaciekawiła: - A jak zaowocowała twoja inwestycja? - Najpierw się nią seksualnie zaspokoiła moja siostra, potem ją zjedliśmy i patyczkami podłubaliśmy w zębach. Wieczorem tata użył flaka jako prezerwatywę, rano do niego wszyscy nasraliśmy i mama poszła kaszankę oddać do sklepu jako zepsutą. A tu jest pani złotówka. P.S. Zwracam honor andreasie. Jestes kombatant. Ale ja przy tobie, to chyba Che;) Ale i tak pijesz łychę z colą... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert! Za co???? 30.11.05, 15:29 XYZecie nie prowokuj:))) ja tam sobie mysle ze polecial na Osla za ten dowcip od ktorego zaczal watek. moim zdaniem mu sie nalezalo. Wciaz to mozna czytac tylko ze na Oslej. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Albert! Za co???? 30.11.05, 15:32 >xyz zaraz cie wykasują,przyznać muszę,że się uśmiałam,głupawe,ale śmieszne >whisky tylko z colą,inaczej nie wchodzi,aaa jeszcze + 2 cytrynki Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert! Za co???? 30.11.05, 15:36 beatrix13 napisała: > >xyz zaraz cie wykasują, * za co??? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert! Za co???? 01.12.05, 09:06 beatrix13 napisała: > albercik,a rozszyfruj skrót FS * Forum Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a co to ta Osla IP: *.orange.pl 30.11.05, 16:10 co to jest? Jak to sie wchodzi na to.... ze strony forum... bo nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: a co to ta Osla 30.11.05, 16:26 Gość portalu: andreas napisał(a): > co to jest? * bo to jest tak, ze post mozna: 1. wywalic zupelnie w kosmos ze nikt go poza moderatorami lub adminami nie odczyta, 2. skasowac z haslem ze lamie regulamin forum, wtedy masz taki trzykropek zamiast postu 3. wyslac post na Osla - ta opcja jest na takie rozne 'rozrabiackie watki' - tak zeby nie kasowac, ale zeby je usunac z forum bo sie nie nieszcza w jego ramach - tak to ujme. > Jak to sie wchodzi na to.... ze strony forum... bo nie wiem? * z ogolnej strony forum ogolnopolskiej - wejdza na 'forum o forum' a nastepnie u gory bedziesz mial 'drzwi' do roznych forow, w tym do Oslej - milej lektury!:) zalogowani moga wejsc na Osla ze strony FS. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: a co to ta Osla 30.11.05, 18:02 aluś why? to było smieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas tym bardziej IP: *.orange.pl 30.11.05, 20:11 tym bardziej, że chyba na 997 nie da sie wysłać sms, znaczy chyba mozna głosowego sms... Ale mnie kasnęła chyba sama Warszawka... albo jakis lokalny gazeciarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: tym bardziej IP: *.internet.v.pl 30.11.05, 21:38 beatrix13 napisała: > kto nie spał,to przeczytał ha,ha ale smieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: tym bardziej 01.12.05, 08:03 Jak lokalny to stawiam na Adasia Z. On tak kocha policjantów... prawda Adaś? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: a co to ta Osla 01.12.05, 09:07 ja_aska napisała: > aluś why? to było smieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * Czy alus to do mnie? jezeli tak, to prosze nie tak pieszczotliwie:) a dlaczego: nie wiem, po prostu nie wiem, ale ja bym tez wrzucil na Osla. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: a co to ta Osla 01.12.05, 19:09 aluś było do ciebie:) za karę za brak poczucia humoru , fakt, że specyficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: a co to ta Osla 01.12.05, 21:59 ja_aska napisała: > aluś było do ciebie:) za karę za brak poczucia humoru , fakt, że specyficznego. * Asia za kare...nie bede sie tlumaczyl ze nie jestem wielbladem. Nastepnym razem wpierw sie zapytajcie alberciuka, czy to robota alberta_c:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ALBERCIE IP: *.orange.pl 01.12.05, 19:15 Albercie co Ty do mnie mówisz... piszesz ze nie wiesz czemu wyrzucili, ale... Ty nie wiedzac czemu tez bys... Smsa pod 997 nie da sie wysłać! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Andreas 01.12.05, 22:03 Gość portalu: andreas napisał(a): > Albercie co Ty do mnie mówisz... > piszesz ze nie wiesz czemu wyrzucili, ale... Ty nie wiedzac czemu tez bys... > > Smsa pod 997 nie da sie wysłać! * Andreas, nastepnym razem bedzie bardziej precyzyjnie, obiecuje, wiec to mialo byc tak: 1. ze ja nie wiem jakie mial intencje ten kto wykopal Twoj watek na Osla 2. niemniej ja bym wykopal takze. teraz jasniej sie wyrazilem;-) niemniej gratuluje wyrzucenia na Osla, co prawda jeszcze nie przez Twojego ulubionego moderatora ale jestes na najlepszej drodze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska alu 01.12.05, 22:09 wcale nie twierdziłam, że wyrzuciłeś. kara była za chęci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:03 Albercie teraz zrozumiałem... Wiesz wyrzuc ten watek o ulotkach, bo ja nie wiem jak z tym przemądrzałym Felkiem, ksiżkowa madrościa mam gadac, on mi wypomina, ze nic nie wiem...a on naczytał sie! Jak mam mu udowodnic, co mam przyprowadzic te zadowolone dzoiewczyny. i opisywać ile godzin i w jaki sposób to robimy? Jestem bezsilny! On wie bo sie naczytał i ktos mu naopowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Andreas 02.12.05, 11:44 Gość portalu: andreas napisał(a): > Albercie teraz zrozumiałem... * ok:) > Wiesz wyrzuc ten watek o ulotkach, > Jestem bezsilny! * jestem bezsilny, no nie wiem jak go moge wyrzucic!:)) Odpowiedz Link Zgłoś