Gość: asd IP: 87.207.88.* 07.12.05, 20:08 a wszyscy mowia ze hipermarkety to samo zlo, a tu prosze nasi przedsiebiorcy chca sami nas oszukiwac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muniek Re: Przeterminowane towary na targowiskach IP: *.acx.pl 07.12.05, 21:13 "Nieprawidłowości wykryto w każdym skontrolowanym punkcie." "25 proc. to towary przeterminowane." "W Zachodniopomorskiem nałożono dziesięć mandatów na kwotę 2,3 tys. zł." No jeśli w całym województwie skontrolowano ileś tam targowisk i nałożono w sumie 2300 zł kary (a w Dąbiu w KAŻDYM punkcie były nieprawidłowości) to ile to wychodzi średnio kary na jeden barak? 10 złotych czy mniej? Jaki sens mają tak niskie kary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia może więcej targowisk i lokalnych kupców? :) IP: 217.96.3.* 08.12.05, 00:12 myślę, że nie WINA, ale odpowiedzialność (za własne zdrowie, a nawet życie) leży właśnie po stronie konsumentów, którzy powinni sprawdzać daty (ale to też nic pewnego, bo znam przypadek przestemplowywania dat). CAŁKOWITA WINA leży po stronie sprzedawców-oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Przeterminowane towary na targowiskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 00:24 hipermarkety to poprostu szitowate chemizowane zarcie - prawie w proszku - i kompost sprzedawany jako owoce i warzywa - a znajdź mi metkę z ceną bezposrenio na produkcie - zapomnij! wystarczy ze gdzies tam w promienu 50 m jest czytnik kodu kreskowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDV wadliwe towary w hipermarketach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 00:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=33097137&a=33119378 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: Przeterminowane towary na targowiskach IP: *.chello.pl 08.12.05, 07:36 Ja nigdy nie kupie owoców w Żabce na Krasińskiego.Zleżałe i pomarszczone oferowane za 100% ceny Odpowiedz Link Zgłoś