klaudia_17_17 26.12.05, 14:52 macie jakies pomysly jak mozna dopiec chlopakowi, ktory w jednym czasie spotykal sie z 4 dziewczynami?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Christal Re: Slodka zemsta... IP: *.pools.arcor-ip.net 26.12.05, 15:19 wszystko mija patrz czy to prawda jest bo moz*e jest nie tak jak mys*lisz i zemsty nie moz*na naprawic* przes*pij i daj sobie czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 jesteś wredna IP: *.comnet.krakow.pl 26.12.05, 15:21 co w tym złego, że chce wybrać najlepszą ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ale mało wyrafinowana! 26.12.05, 15:55 To jest dopiero zemsta. Przychodzi małolat do lekarzxa i prosi: "Panie doktorze, niech mnie pan zarazi HIVem" "A po co?" pyta lekarz "Niech mnie pan najpierw zarazi!" Lekarz był ciekawy więc wstrzyknął mu coś nieszkodliwego. "To już jestem zarażony?" pyta gó..arz "Tak" odpowiada lekarz. Teraz mi powiedz po co ci to?" "No widzi pan, panie doktorze. Ja zarażę gosposię, gosposia zarazi tatusia, tatuś zarazi mamusię, a mamusia tego matematyka co mi jedynkę postawił!" M. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Slodka zemsta... 26.12.05, 17:05 zawiść jakaś czy cóś? spotkaj się z 8 chłopakami albo do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jak to w ... IP: *.orange.pl 26.12.05, 20:31 jak to w jednym czasie.... grupowo? Ożeń się z nim, to będzie zemsta na całe życie! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: jak to w ... 26.12.05, 22:50 umow sie z nim i wez ze soba 3 innych, albo chociaz jednego... toz to takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ved Re: jak to w ... IP: *.internet.v.pl 27.12.05, 10:26 skasowano moj post, to chyba córunia michnika musi byc. hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: jak to w ... 27.12.05, 10:31 zaproś go na wódkę i umów się z pozostałymi laskami. Odpowiedz Link Zgłoś