Gość: ZAINTERESOWANY IP: 87.207.238.* 06.01.06, 18:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprykarz.szczecinski Re: Debata w TV Gryf 06.01.06, 19:14 A dlaczego tego nie wzięła TVP rzekomo publiczna? Zbyt wielu widzów by to widziało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Debata w TV Gryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:39 Gratulacje dla TV Gryf za skuteczność no i odwagę Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Debata w TV Gryf 06.01.06, 21:40 Gratulacje dla TV Gryf za skuteczność no i odwagę buhahahahah, odwaga, bardziej wazeliniarskiej telewizji dla PiS-u nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
hiphiper drygosiu - pewnie nie oglądasz TV TRWAM.... 06.01.06, 22:03 dyrgosia napisała: > Gratulacje dla TV Gryf za skuteczność no i odwagę > > buhahahahah, odwaga, bardziej wazeliniarskiej telewizji dla PiS-u nie > widziałam... > > a warto pooglądać, bo to teraz TVT określa standardy dziennikarstwa telewizyjnego. pooglądaj - przyda Ci się na pewno! :) ********************* NIE LĘKAJCIE SIĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: drygosiu - pewnie nie oglądasz TV TRWAM.... 06.01.06, 22:06 Przyznaję, że kilka razy ogladałam i jakoscią gryf nie odbiega..., ostatnio nawet TVN przestałam ogladać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Debata w TV Gryf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 05:49 Gdybyś zabrała kiedyś głos nt jak TVP podlizuje się Piechocie to Twój głos wziałbym powaznie ale ponieważ nie uczyniłas tego nigdy to jesteś tu oficerem politycznym i o żadne argumenty tu nie chodzi. Oczywiście, że wymaga odwagi ze strony TV Gryf poruszenie problemów za którymi chodzą słuzby i cały tzw CZWOROBOK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obibok TV Gryf a gdzie ona jest? Pierwsze słyszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 01:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZT W TV Gryf? a co to takiego??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:23 Odpowiedz Link Zgłoś
lupus18 Re: Debata w TV Gryf 09.01.06, 09:29 On się nie skompromituje -już bardziej się skompromitować nie można Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Debata w TV Gryf 07.01.06, 04:08 Piotrowski twierdzi, że Jacek Piechota jako ówczesny minister gospodarki przyłożył rękę do upadku stoczniowego holdingu w 2002 r. Celem miało być przejęcie przez DZIALACZY bazy paliw w Świnoujściu. Jacek Piechota uważa, że to bzdury. Chce dowieść, że to nieprzemyślana polityka zarządu stoczni doprowadziła do katastrofy. a moje pytanie brzmi: jakich dzialaczy??? coz za sprytna manipulacja... a moze redaktor jednak dokonczy co zaczal... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja będzie promocja? 07.01.06, 08:59 czy Piechota wydał biała księgę, to co obiecał publcznie i teraz bedzie promował. On to zawsze miał dobry marketing - mimo , że harcesz, ale postępowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midat A kto poprowadzi tę debatę?? IP: *.vx.pl / *.vx.pl 07.01.06, 12:24 Czy dziennikarze prasowi są z łapanki?? Może bardziej się przykładajcie do swojej roboty , bo bardzo dużo braków macie.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A kto poprowadzi tę debatę?? 07.01.06, 12:26 a ta debata była czy dopiero będzie? a jak bedzie to kiedy i o której jeśli łaska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Niedziela, 08.01.br godzina 20.00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 14:50 eurotrade.pl/idx/ Alien vs Predator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzadki Ten cienias Piechota skompromituje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:28 albo zrejteruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Ten cienias Piechota skompromituje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:27 Nie zrejteruje, nie ma obawy. Poza tym popczekajcie do ponierdziałku - bo JP ma zamiar przyatakować paliwowo, oraz skierować skargę do Ziobro na Marcinkieiwcza. Ponoć ma podstawy, sam to stwierdził, to nie plota. Zatem, może być wysoce interesująco. W końcu kto, jak to - ale b. minister o gospodarce paliwowej w Polsce wie dość dużo. Ciekawe jakimi sypnie dokumentami? Mnie ciągle interesują te, które Piechota utajnił, które doskonale zna b. wicepremier Steinhoff a które zlecił (analizy) b. premier Buzek. Widać SLD postanowiło przyatakować z grubej rury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Ten cienias Piechota skompromituje się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 13:32 Pierdoły waść opowiadasz. Czekamy na Gryfa, na poniedziałek i co tam chcesz jeszcze. Porozmawiamy po faktach a nie przed nimi. W SLD trwaja paniczne pakowania kartoników, palenia dokumentów, ustalania wersji zeznań, ostatnio zarzuty za składanie fałszywych zeznań a Ty tu mówisz o ataku SLD z grubej rury. Odpowiedz Link Zgłoś