20.01.06, 15:34
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=35248986&a=35328356
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: SKANDAL 20.01.06, 15:37
      Ja bym sie tam goski nie czepial; dziewczyna robi to spolecznie, w trakcie
      odpowiedzialnej pracy, wiec katolickim zwyczajem oddpuscmy jej to..
      Zawsze moze byc gorzej..
    • zaczepialski up 20.01.06, 16:01
      • swantevit Re: up 20.01.06, 16:02
        nic to ci nie da..
        Ja tez od goski zadalem wyjasnien, ale nie wiedziala o co mi chodzi..
        no wiesz emigranci i ich jezyk..
        • piotr33k2 Re: up 20.01.06, 16:08
          przywileje grupy trzymającej władze he he . mi to jednak nie przeszakdza wątki
          równie tam szybko wchodzą co spadają ,brak spójnosci i jasno określonych
          kryteriów w temacie "szpilowania", szarpie się dziewczyna i nic więcej a i tak
          dogodzi tylko najbliższym.
          • swantevit nocna zmiana przyszla .. 20.01.06, 18:05
            i albercik bach! watek pod szpilke..
            • dyrgosia Re: nocna zmiana przyszla .. 20.01.06, 18:07
              głosy krytyki zawsze mile widziane...
              :-)
    • xyz-xyz Zaczepialski ty hipokryto 20.01.06, 18:25
      Skandalem jest bubel, który uchwaliły twoje populistyczne kaczki. Skandalem
      jest to, co twoje bolszewickie kaczki wyrabiają w sejmie. Skandalem jest fakt,
      że ty, wielki moralista, zamiast posypać głowę popiołem i powiedzieć
      przepraszam, rozdzierasz twarz, że ktoś śmie wytykać głupotę twoim totumfackim
      z kaczej kamaryli. To jest skandal!
      • Gość: XXL Re: Zaczepialski ty hipokryto IP: *.internet.v.pl 20.01.06, 18:30
        xyz-xyz napisał:

> Skandalem jest bubel, który uchwaliły twoje populistyczne kaczki. Skandalem
        > jest to, co twoje bolszewickie kaczki wyrabiają w sejmie. Skandalem jest
        fakt,
        > że ty, wielki moralista, zamiast posypać głowę popiołem i powiedzieć
        > przepraszam, rozdzierasz twarz, że ktoś śmie wytykać głupotę twoim
        totumfackim
        > z kaczej kamaryli. To jest skandal!

I TO SKANDAL DO POTEGI N-TEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • zaczepialski czerwona chydra nadal bezczelnie podnosi łeb :-((( 20.01.06, 20:01
        XYZ-ecie idź do psychiatry zanim psychiatra przyjdzie do ciebie
        • zaczepialski oczywiście "hydra" :-))) 20.01.06, 20:02
        • xyz-xyz Re: czerwona chydra nadal bezczelnie podnosi łeb 20.01.06, 20:16
          Re: czerwona chydra nadal bezczelnie podnosi łeb

I to ta czerwona „chydra” spie..oliła ustawę o”becikowym” bo zamiast słuchać
          opinii prawników kugluje z prawem i obsadza biura legislacyjne dyletantami po
          uważaniu? Hmmm ciekawe zaczepialski.

XYZ-ecie idź do psychiatry zanim psychiatra przyjdzie do ciebie

Rozumiem, że twój PiS, wzorem waszych mentalnych protoplastów z NKWD, będzie
          wsadzał niepokornych do psychuszki? To i tak dobrze, bałem się, że będziesz mi
          wyrywał paznokcie w katowniach CBA
          • zaczepialski posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów 20.01.06, 20:29
            czerwonej sitwy.
            O ile pamiętam pracownicy NKWD byli założycielami PZPR- protoplasty SLD
            • Gość: tonik siorpano to kto w końcu ma rację>? IP: *.system.szczecin.pl 20.01.06, 20:38
              bo nie chciało mnie się czytać całego wątku
              • zaczepialski zwykle każdy obstaje przy swoim 20.01.06, 20:51
                a fakty sa takie że przez 4lata rządów -SLD nie chciało się zająć problemami demograficznymi i gdzieś miało nowonarodzonych Polaków. Co wiecej wolało dofinansowywać antykoncepcję niż pomagać rodzinom w których urodziło się dziecko - co jak wiemy wiąże się z wielkimi kosztami.
                • dyrgosia Re: zwykle każdy obstaje przy swoim 20.01.06, 20:59
                  SLD nie chciało się zająć problemami de
                  > mograficznymi i gdzieś miało nowonarodzonych Polaków. Co wiecej wolało
                  dofinans
                  > owywać antykoncepcję niż pomagać rodzinom w których urodziło się dziecko - co
                  j
                  > ak wiemy wiąże się z wielkimi kosztami.

i becikowe rozwiązuje te problemy finansowe ?
                  ja uważam ,że świadome posiadanie potomstwa nijak ma się do becikowego,ale z
                  całą pewnością odnosi się do antykoncepcji...
                • xyz-xyz Re: zwykle każdy obstaje przy swoim 20.01.06, 21:10

a fakty sa takie że przez 4lata rządów -SLD nie chciało się zająć problemami de
                  > mograficznymi i gdzieś miało nowonarodzonych Polaków.

Drobne kłamstewko właściwe PiSuarowcom. SLD nie uchwalało takich gniotów
                  becikowych pod publiczkę, tylko porządkując kraj po poprzednim wcieleni PiS (i
                  PO) czyli AWS, obniżało bezrobocie i dbało o rozwój gospodarczy (efekt spadek
                  bezrobocia z 21 % do 16,5 %, zmniejszenie deficytu z 88 mld, do 31,5 mld i
                  rozruszanie wzrostu PKB z 0,1 % do prawie 4 %. To jest dbanie o demografię i
                  nowonarodzonych Polaków, a nie uchwalanie bubli, które w rzeczywistości
                  zabierają a nie pomagają.

Co wiecej wolało dofinans
                  > owywać antykoncepcję niż pomagać rodzinom w których urodziło się dziecko - co
                  j
                  > ak wiemy wiąże się z wielkimi kosztami.

O ku..a:) Sam ten tekst jest wystarczającym komentarzem.
            • xyz-xyz Re: posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów 20.01.06, 20:46

posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów

My nie dawaliśmy "becikowych" by zabrać dodatki mieszkaniowe i zasiłki socjalne.

O ile pamiętam pracownicy NKWD byli założycielami PZPR- protoplasty SLD

Za dużo jesz masła. NKWD to mentalny protoplasta PiS. Po mojemu, to ten sam
              sposób myślenia.
              • zaczepialski założyciele PZPR to w dużej większości etatowi 20.01.06, 20:54
                agenci NKWD. Mentalnie to ciebie musiał spłodzić Jerzy Urban :-)))
                • zaczepialski dowód 20.01.06, 20:58
                  republika.pl/mbp_x/html/bierut.html
                  pl.wikipedia.org/wiki/Bolesław_Bierut
                  • xyz-xyz Dowód mentalnej bliskości kaczorów do Bieruta. 20.01.06, 21:18
                    "Stanisław Szepietowski, działacz SLD z Mińska Mazowieckiego, który w
                    październiku ub. roku wygrał proces o zniesławienie z Jarosławem Kaczyńskim,
                    stracił stanowisko i pracę w Narodowym Funduszu Zdrowia. Decyzję podpisał
                    dyrektor Mazowieckiego Oddziału Wojewódzkiego NFZ Andrzej Jacyna kojarzony z
                    Prawem i Sprawiedliwością. Szepietowski i szef mazowieckiego Sojuszu Jacek
                    Pużuk są przekonani, że to posunięcie jest zemstą Kaczyńskiego.
                    Szepietowski był kierownikiem delegatury NFZ w Siedlcach. 13 stycznia nagle
                    otrzymał decyzję o odwołaniu ze stanowiska i wypowiedzenie umowy o pracę. W
                    piśmie podpisanym przez Jacynę nie było żadnego uzasadnienia decyzji."

To typowe dziłanie bolszewików. Jak widać niczym sie PiS od bolszewii nie różni.
                    • Gość: yes [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 08:56
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • xyz-xyz Re: założyciele PZPR to w dużej większości etatow 20.01.06, 21:15
                  > założyciele PZPR to w dużej większości etatowagenci NKWD.

Możliwe. Jednak ich już nie ma. Są za to mentalni spadkobiercy ownych.
                  Założyciele PiS...

Mentalnie to ciebie musiał spłodzić Jerzy Urban :-)))

Czyli inteligentny człowiek. :))) A skoro już w tą modłę zacząłeś, to ciebie
                  chyba powiła posłanka Bogumiła Boba:)
            • anna_maria Re: posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów 21.01.06, 18:02
              a czy posypałeś głowę za lata rządów AWS i czy posypiesz za rządy PiSu ?
    • xxtoja a dlaczego założyliście skrajny wątek? 21.01.06, 10:35
      i robicie go popularnym, czy dla wtajemniczonych.
      • ja_aska Re: a dlaczego założyliście skrajny wątek? 21.01.06, 11:09
        nie rozumiem cię zaczepialski: oburza cię mozliwość dyrgosi w przyszpilaniu
        wątków czy akurat przyszpilenie tego wątku? bo jeżeli to drugie to znaczy, że
        tacy jak ty próbują znowu zamordyzm wprowadzić
        • anna_maria Re: a dlaczego założyliście skrajny wątek? 21.01.06, 18:05
          jego oburza wszystko co nie po lini,mało ten kto ma inne zdanie to wróg
          śmiertelny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka