zaczepialski 20.01.06, 15:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=35248986&a=35328356 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: SKANDAL 20.01.06, 15:37 Ja bym sie tam goski nie czepial; dziewczyna robi to spolecznie, w trakcie odpowiedzialnej pracy, wiec katolickim zwyczajem oddpuscmy jej to.. Zawsze moze byc gorzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: up 20.01.06, 16:02 nic to ci nie da.. Ja tez od goski zadalem wyjasnien, ale nie wiedziala o co mi chodzi.. no wiesz emigranci i ich jezyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: up 20.01.06, 16:08 przywileje grupy trzymającej władze he he . mi to jednak nie przeszakdza wątki równie tam szybko wchodzą co spadają ,brak spójnosci i jasno określonych kryteriów w temacie "szpilowania", szarpie się dziewczyna i nic więcej a i tak dogodzi tylko najbliższym. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit nocna zmiana przyszla .. 20.01.06, 18:05 i albercik bach! watek pod szpilke.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: nocna zmiana przyszla .. 20.01.06, 18:07 głosy krytyki zawsze mile widziane... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Zaczepialski ty hipokryto 20.01.06, 18:25 Skandalem jest bubel, który uchwaliły twoje populistyczne kaczki. Skandalem jest to, co twoje bolszewickie kaczki wyrabiają w sejmie. Skandalem jest fakt, że ty, wielki moralista, zamiast posypać głowę popiołem i powiedzieć przepraszam, rozdzierasz twarz, że ktoś śmie wytykać głupotę twoim totumfackim z kaczej kamaryli. To jest skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Zaczepialski ty hipokryto IP: *.internet.v.pl 20.01.06, 18:30 xyz-xyz napisał: > Skandalem jest bubel, który uchwaliły twoje populistyczne kaczki. Skandalem > jest to, co twoje bolszewickie kaczki wyrabiają w sejmie. Skandalem jest fakt, > że ty, wielki moralista, zamiast posypać głowę popiołem i powiedzieć > przepraszam, rozdzierasz twarz, że ktoś śmie wytykać głupotę twoim totumfackim > z kaczej kamaryli. To jest skandal! I TO SKANDAL DO POTEGI N-TEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski czerwona chydra nadal bezczelnie podnosi łeb :-((( 20.01.06, 20:01 XYZ-ecie idź do psychiatry zanim psychiatra przyjdzie do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: czerwona chydra nadal bezczelnie podnosi łeb 20.01.06, 20:16 Re: czerwona chydra nadal bezczelnie podnosi łeb I to ta czerwona „chydra” spie..oliła ustawę o”becikowym” bo zamiast słuchać opinii prawników kugluje z prawem i obsadza biura legislacyjne dyletantami po uważaniu? Hmmm ciekawe zaczepialski. XYZ-ecie idź do psychiatry zanim psychiatra przyjdzie do ciebie Rozumiem, że twój PiS, wzorem waszych mentalnych protoplastów z NKWD, będzie wsadzał niepokornych do psychuszki? To i tak dobrze, bałem się, że będziesz mi wyrywał paznokcie w katowniach CBA Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów 20.01.06, 20:29 czerwonej sitwy. O ile pamiętam pracownicy NKWD byli założycielami PZPR- protoplasty SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonik siorpano to kto w końcu ma rację>? IP: *.system.szczecin.pl 20.01.06, 20:38 bo nie chciało mnie się czytać całego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski zwykle każdy obstaje przy swoim 20.01.06, 20:51 a fakty sa takie że przez 4lata rządów -SLD nie chciało się zająć problemami demograficznymi i gdzieś miało nowonarodzonych Polaków. Co wiecej wolało dofinansowywać antykoncepcję niż pomagać rodzinom w których urodziło się dziecko - co jak wiemy wiąże się z wielkimi kosztami. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: zwykle każdy obstaje przy swoim 20.01.06, 20:59 SLD nie chciało się zająć problemami de > mograficznymi i gdzieś miało nowonarodzonych Polaków. Co wiecej wolało dofinans > owywać antykoncepcję niż pomagać rodzinom w których urodziło się dziecko - co j > ak wiemy wiąże się z wielkimi kosztami. i becikowe rozwiązuje te problemy finansowe ? ja uważam ,że świadome posiadanie potomstwa nijak ma się do becikowego,ale z całą pewnością odnosi się do antykoncepcji... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zwykle każdy obstaje przy swoim 20.01.06, 21:10 a fakty sa takie że przez 4lata rządów -SLD nie chciało się zająć problemami de > mograficznymi i gdzieś miało nowonarodzonych Polaków. Drobne kłamstewko właściwe PiSuarowcom. SLD nie uchwalało takich gniotów becikowych pod publiczkę, tylko porządkując kraj po poprzednim wcieleni PiS (i PO) czyli AWS, obniżało bezrobocie i dbało o rozwój gospodarczy (efekt spadek bezrobocia z 21 % do 16,5 %, zmniejszenie deficytu z 88 mld, do 31,5 mld i rozruszanie wzrostu PKB z 0,1 % do prawie 4 %. To jest dbanie o demografię i nowonarodzonych Polaków, a nie uchwalanie bubli, które w rzeczywistości zabierają a nie pomagają. Co wiecej wolało dofinans > owywać antykoncepcję niż pomagać rodzinom w których urodziło się dziecko - co j > ak wiemy wiąże się z wielkimi kosztami. O ku..a:) Sam ten tekst jest wystarczającym komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów 20.01.06, 20:46 posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów My nie dawaliśmy "becikowych" by zabrać dodatki mieszkaniowe i zasiłki socjalne. O ile pamiętam pracownicy NKWD byli założycielami PZPR- protoplasty SLD Za dużo jesz masła. NKWD to mentalny protoplasta PiS. Po mojemu, to ten sam sposób myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski założyciele PZPR to w dużej większości etatowi 20.01.06, 20:54 agenci NKWD. Mentalnie to ciebie musiał spłodzić Jerzy Urban :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski dowód 20.01.06, 20:58 republika.pl/mbp_x/html/bierut.html pl.wikipedia.org/wiki/Bolesław_Bierut Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Dowód mentalnej bliskości kaczorów do Bieruta. 20.01.06, 21:18 "Stanisław Szepietowski, działacz SLD z Mińska Mazowieckiego, który w październiku ub. roku wygrał proces o zniesławienie z Jarosławem Kaczyńskim, stracił stanowisko i pracę w Narodowym Funduszu Zdrowia. Decyzję podpisał dyrektor Mazowieckiego Oddziału Wojewódzkiego NFZ Andrzej Jacyna kojarzony z Prawem i Sprawiedliwością. Szepietowski i szef mazowieckiego Sojuszu Jacek Pużuk są przekonani, że to posunięcie jest zemstą Kaczyńskiego. Szepietowski był kierownikiem delegatury NFZ w Siedlcach. 13 stycznia nagle otrzymał decyzję o odwołaniu ze stanowiska i wypowiedzenie umowy o pracę. W piśmie podpisanym przez Jacynę nie było żadnego uzasadnienia decyzji." To typowe dziłanie bolszewików. Jak widać niczym sie PiS od bolszewii nie różni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 08:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: założyciele PZPR to w dużej większości etatow 20.01.06, 21:15 > założyciele PZPR to w dużej większości etatowagenci NKWD. Możliwe. Jednak ich już nie ma. Są za to mentalni spadkobiercy ownych. Założyciele PiS... Mentalnie to ciebie musiał spłodzić Jerzy Urban :-))) Czyli inteligentny człowiek. :))) A skoro już w tą modłę zacząłeś, to ciebie chyba powiła posłanka Bogumiła Boba:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: posyp sobie głowę popiołem za 4 lata rządów 21.01.06, 18:02 a czy posypałeś głowę za lata rządów AWS i czy posypiesz za rządy PiSu ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja a dlaczego założyliście skrajny wątek? 21.01.06, 10:35 i robicie go popularnym, czy dla wtajemniczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: a dlaczego założyliście skrajny wątek? 21.01.06, 11:09 nie rozumiem cię zaczepialski: oburza cię mozliwość dyrgosi w przyszpilaniu wątków czy akurat przyszpilenie tego wątku? bo jeżeli to drugie to znaczy, że tacy jak ty próbują znowu zamordyzm wprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: a dlaczego założyliście skrajny wątek? 21.01.06, 18:05 jego oburza wszystko co nie po lini,mało ten kto ma inne zdanie to wróg śmiertelny Odpowiedz Link Zgłoś