Gość: powolniak IP: 62.233.173.* 05.11.02, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: powolniak Debata Jurczyk - Runowicz!!! IP: 62.233.173.* 05.11.02, 22:34 Widzieliście debate w TVP3? Na pytanie, jak przyciągnąć kapitał zagraniczny, Jurczyk odpowiedział: Trzeba zrobić ATMOSFERĘ. HA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arsene.lupin 101 rocentowa kompromitacja Runowicza ! 05.11.02, 22:45 Żadnej konkretnej odpowiedzi! Myliły mu się ściągi ! Pierduty o proeuropejskości miasta, jasnej wizji, wspaniałosci i wyjątkowości mieszkańców itp itd. Przyłapany na nieuczciwości polegającej na wydawaniu broszurek o strategii (ta strategia to tragedia, została skompromitowana w dyskusji w gronie przedsiębiorców) jąkał się i rumienił. Wiele debat TV prezentowało. Kandydatów z Wrocławia, Poznania , Warszawy, Wszędzie (w marę) konkrety. Tutaj pustosłowie i strach przed utratą pracy oraz fałsz i kłamstwo. Sylwetka Runowicza jest żywym dowodem na to, że nie mogło być dobrze w mieście, w którego Zarządzie (lub obok) działa takie ewidentne beztaleńcie jak ON. Pełna kompromitacja. Dlaczego on się tak denerwuje ? Ma coś na sumieniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Debata Jurczyk - Runowicz!!! 05.11.02, 22:46 Zagadałam się i takie widowisko przegapiłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Stettiner IP: Telia:* / *.telia.com 05.11.02, 22:58 stettiner napisała: Zagadałam się i takie widowisko przegapiłam.... ***************************************** Zauwazylem pewna nute zalu w twoim glosie. Co ma tych dwoch malych ludzi czego ja nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 05.11.02, 23:04 Żadnego żalu, Swarozycu, tylko trochę szyderstwa z "widowiska". Ani jednej nutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Debata Jurczyk - Runowicz!!! IP: Telia:* / *.telia.com 05.11.02, 22:55 Ja nie wiem co wam jest, cholera jasna? Uczepiliscie sie tego Madagaskaru jak by to bylo jakies wysypisko smieci! Smieci trzeba utylizowac we wlasnym zakresie, jak najblizej producenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Debata Jurczyk - Runowicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.02, 23:00 Znaczy się, do Bacutilu na paszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Debata Jurczyk - Runowicz!!! IP: Telia:* / *.telia.com 05.11.02, 23:03 Zeby polskie krowy zglupialy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powolniak Re: Debata Jurczyk - Runowicz!!! IP: 62.233.173.* 06.11.02, 07:15 A mi się zdaje, że to niemieckie świnie to jedzą... Odpowiedz Link Zgłoś