xyz-xyz 20.01.06, 21:29 Czyżby JKM tak ciebie rozczarował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fugazi Re: Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:30 Alez skąd. Jestem zachwycony! Pozdrawiam Fugazi p.s. jadę po piwo. pość waść. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Fugazi 20.01.06, 21:31 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > p.s. jadę po piwo. pość waść. * ??? ze co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:34 Poszukam beczki niepasteryzowanego. Też pościsz Albert? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Fugazi 20.01.06, 21:37 > Poszukam beczki niepasteryzowanego. A ja poza Szczecinema:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Fugazi 20.01.06, 21:40 xyz-xyz napisał: > A ja poza Szczecinema:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( * to my wiemy, bo spedzasz wieczor przy kompie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Fugazi 20.01.06, 21:39 Gość portalu: Fugazi napisał(a): > Poszukam beczki niepasteryzowanego. Też pościsz Albert? * bardzo obce mi uczucie, ja dzis skromnie wpierw spotkalem w swojej lodowce Zubra jednego, a teraz wspolnie z Ukochana poimy sie kalifornijskim winem polwytrawnym czerwonym, no pieknie smakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:42 ...znaczy siem jadem do źródeł, gdzie pasteryzowane piwo tańsze od wody. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Fugazi 20.01.06, 21:43 Przywieź mi Kelt`a w butelce:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Poznajesz?:))) 20.01.06, 21:59 no1 a jak!:))) i jak tesknie, oj bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: A to? 20.01.06, 22:13 erste: nie znecaj sie juz nade mna:) zweite: > Absztyf dostał? * nie, ale sam sobie na to zasluzyl, bo 'unikal' spotkania tak dlugo az piwo stracilo date waznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: A to? 20.01.06, 22:17 bo 'unikal' spotkania tak dlugo az piwo > stracilo date waznosci... I nie wypiłeś???????????!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:( Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: A to? 20.01.06, 22:20 spoko, spoko, wypilem ostatniego dnia waznosci:) a mrozlilo sie i kusilo mnie ladne kilka miesiecy, a Absztyfa udalo mi sie spotkac dopiero przedostatniego dnia roku zeszlego... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: A to? 20.01.06, 22:24 > spoko, spoko, wypilem ostatniego dnia waznosci:) Zuch:)) Na szczęście mam w lodówce Złotego Bażanta ciemnego, Staropramena 12 (Leżak) i Kelta (puszkowe niestety) Absztyf celowo odpuścił Koziołka. Bo to była rękawica rzucona mu niemal w twarz:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: A to? 20.01.06, 22:33 Byc moze tak bylo jak napisales:)) ale zawsze moglby sie odwdzieczyc 3 Koziolkami rzuconymi w Twoja strone:))))) To by dopiero bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Poznajesz?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:12 Karkonosa wezmę i cos na dokładke... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Poznajesz?:))) 20.01.06, 22:19 Karkonosa wezmę i coś na dokładke... Zdaję się na ciebie:))))))))))))))) P.S. Gdybyś miał w zasięgu ręki kufel Staropramena, to urodziny mam... (co dnia:)))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Fugazi 20.01.06, 21:36 Przyznaję się! (confesio) Jestem alkoholikiem:))) Wybłagałem od żony dyspensę:) Bezwstydnie żłopię Urquella:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fugazi 20.01.06, 21:38 Złamałeś zakaz,niegrzeczny chłopczyk,a ja sobie krwawą mary... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Fugazi 20.01.06, 21:41 Złamałeś zakaz,niegrzeczny chłopczyk,a ja sobie krwawą mary... Dostałem dyspensę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fugazi 20.01.06, 21:43 > Dostałem dyspensę:) > My kobiety to wyrozumiałe jesteśmy dla męskich słabości... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Fugazi 20.01.06, 21:46 Taaa, zadzwoniłem i załkałem: "jestem słabyyyy, słabyyyyy":) > My kobiety to wyrozumiałe jesteśmy dla męskich słabości... (ychy:) moja sqaw magistra pisze, a jak wiecie mam lekkość klikania;)) To a`propos wyrozumiałości:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fugazi 20.01.06, 21:48 czy zawsze musi być coś za coś ?, oczywiście pomijam pieszczoty:) Odpowiedz Link Zgłoś