exman 20.01.06, 21:54 Taki zespolik był, Thin Lizzy... cudnie grali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koneser Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 22:04 Wolę chudsze jak grubsze. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? 20.01.06, 23:22 Jasne, że tak. Szkoda, że się Phil zapił, bo pewnie jeszcze dużo dobrej muzy by stworzyli. M_T == "Wszyscy jesteśmy postkomunistami. Państwo Kaczyńscy też." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka07 Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:57 tylko jeden utówr, z napojem wyskokowym w tytule wszystkim znany - a cała reszta to przeciez wieksze przeboje.... super:-) jak mam zły nastrój to..... dancin'in moonlight... polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:37 Choroba, a już się bałem, że wątek rockowy na tym forum nie ma szans. Miło mi że jest nas tu pare osób, jakby co, służę sporą ilością Lizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? 21.01.06, 13:34 a gdzie exman? == "Wszyscy jesteśmy postkomunistami. Państwo Kaczyńscy też." Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? 21.01.06, 18:16 tu jestem, w Szczecinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? IP: *.internet.v.pl 21.01.06, 17:10 exman napisał: > Taki zespolik był, Thin Lizzy... cudnie grali. ano BYŁ że został zapomniany :) bynajmniej prze ze mnie:-) czas na przypomnienie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka07 Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:54 podróże sentymentalne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
killiney Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? 22.01.06, 16:14 Az sie lezka zakrecila jak stalam pod pomnikiem Thin Lizzy w Dublinie. Robi klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? IP: *.internet.v.pl 22.01.06, 17:09 killiney napisała: > Az sie lezka zakrecila jak stalam pod pomnikiem Thin Lizzy w Dublinie. Robi > klimat... mi taka łezka zakreciła się w Poroninie jak stałem przed pomnikiem Lenina zanim go rozebrali -też robił klimat :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? 22.01.06, 17:27 Wiedziałem, że jakiś ..... musi wyskoczyć z polityką, wiedziałem. Kij im obu w oko. Tak wielu naszych pewnie teraz chadza pod ten dubliński pomnik...there's a whiskey in the jar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? IP: *.internet.v.pl 22.01.06, 17:37 Nie jakiś tylko ja XXL:)))))) i nie z polityką tylko ze wspomnieniami:)))) Ulianow Ilicz Lenin to nie polityka:))))) there's a > whiskey in the jar... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? 22.01.06, 17:49 A ten malutki zaułek na Temple Bar, gdzie Phil grał na ulicy zanim stali się sławni? Ten, co wychodzi prosto na Ha'penny Bridge :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chuda Elka, pamiętacie Elkę ? 22.01.06, 18:23 Tam też wpadnę, a jakże ! Póki co, u mnie leci "Roisin' Dubh" - tu wszystko się może zdarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś