Dodaj do ulubionych

Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 09:27
Piast wygrał 3-0 ? ale zeby cos wygrac trzeba miec przeciwnika a poznanianki
na pewno nie przyjechały zeby grac .Największą radosc sprawiało im zdobywanie
punktów przez Piasta oraz kpiny ze swojego trenera (patrz TV 3).Dobry
komentarz Gazety - poziom mniej niz marny a w grze Piasta nic sie nie
zmieniło bo libero równiez wywaliła kupę piłek w "krzaki" przy zagrywce na
poziomie juniorek jedynie Kasprzak trzymała ten nieład.Gratulacje za punkty
ale więcej takiej ekipy juz nie bedzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kulfon Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: 87.207.254.* 30.01.06, 09:32
      Żenujący poziom spotkania, nawet drugoligowy zespół poradziłby sobie z jedną
      i drugą drużyną!!! Szkoda tylko, że Taczała tym meczem uratował swoją dupę, a
      zmiany na pozycji libero i środkowej nic nie pokazały w tak słabym meczu,
      zobaczymy w następnym :/
    • Gość: kibicsza Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.ar.szczecin.pl 30.01.06, 10:55
      Przed Kuchczyńską ciężka walka o powrót na boisko. Łatwiejsza przed Ewą
      Kwiatkowską, która tym razem ustąpiła Paulinie Dutkiewicz (występ poprawny, z
      jednym komicznym błędem). - Niech rywalizują na treningach. Będzie grała ta, co
      wypadnie lepiej na zajęciach - mówił szkoleniowiec Piasta.
      Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że pan Trener jest wielkim kłamcą.
      Dudkiewicz jest najsłabsza w tym zespole i na treningach nic nie pokazuje byłem
      wiekorotnie na treningach dziewczyn i widziałem co one potrafią, do
      Kwiatkowskiej jest jej bardzo daleko, pomimo różnicy wzrostu Kwiatkowska jest w
      atakach nie do zatrzymania, tylko grajcie na nią więcej piłek w trakcie meczy
      to zobczycie. Tak jak było IB. Jedna z lepszych, ale o tym teraz cichutko. Tak
      jak i o innych dziewczynach z IB zespołu. Jakby chciano udowodnić, że te
      dziewczyny które doszły są najlepsze. Libero - 7 lat a może 8 lat temu może i
      Gwoździewska była w tym dobra ale teraz o zgrozo. A co do meczu to nie ma się
      czym chwalić. Poznań stał na boisku. Gdyby tylko chcialy, Szczecin nie miał by
      tej frajdy co dziś. Samym środkiem Pycia zalatwiła by zwycieństwo dla zespołu.
      Ale trudna sytuacja klubu co wielokrotnie podkreślali dziennikarze sprawę
      załatwiła. Macie rację dziewczyny z AZS dla dupków nie grajcie. Same jesteś
      bardzo dużo warte.
    • Gość: V.V. Czy Marlena Twaróg ma chłopaka :-) ? IP: *.fn.pl 30.01.06, 12:02
      Bradzo sympatyczna dziewczyna! A Wam która sie najbardziej podoba? A moża w
      poprzednich latach było lepiej pod tym względem?
      • Gość: MT Re: Czy Marlena Twaróg ma chłopaka :-) ? IP: *.ar.szczecin.pl 30.01.06, 14:47
        Ma
        • Gość: V.V. Re: Czy Marlena Twaróg ma chłopaka :-) ? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 31.01.06, 12:45
          no to farciarz z niego :-)
    • Gość: prezol Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: 212.160.161.* 30.01.06, 14:34
      Podzielam opinie o żenująco niskim poziomie nie godnym 1 ligi.Dziewczyny z
      Poznania przyjechały przegrac i cel szybko osiągnęły smiejąc sie w twarz
      trenerowi.Zmiany kadrowe to moim zdaniem tuszowanie rzyczywistości przez
      trenera który nie potrafi przyznac ze zawalił transfery i wybrał jedyny moment
      kiedy mógł udowodnić ze tak nie jest ale gość bez honoru kiedy ktos pluje mu w
      twarz mówi ze to pada deszcz ... niestety Komentarze Taczały ze to groźny rywal
      itd sa śmieszna po tym co widzieliśmy w sobotę. Za tydzien wszystko wróci do
      normy bo Dutkiewicz to całkowita porażka a Goździewska nie mogła sobie poradzić
      z balonami przeciwniczek .Wypowiedz prezesa piasta potwierdza ze nie ma pojęcia
      o siatkówce lub był na innym meczu.Piast to jedyny klub w którym rządzi trener
      i rozgrywająca.
      • Gość: kibicsza Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.ar.szczecin.pl 30.01.06, 14:43
        Miejmy to gdzieś, tem mecz o juz przeszłość. Pochylmy głowy nad śmiercią, która
        przytrafiła się tym biednym ludziom. Współczuję rodzinom. Jestem z wami.
    • Gość: kabotyn Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.ar.szczecin.pl 30.01.06, 14:46
      Nawet nie myślałem, żeby zwalniać trenera - zaznaczył Adam Kulbiej, i to widać,
      że nie myslałeś Panie Prezesie, dobrze byś zrobił gdybyś pomyślał o zmianie
      trenera.
    • Gość: ares Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:15
      Ludzie gdzie wy oczy macie??jak przegrywaja -zle,wygrywaja-jeszcze gorzej.w
      takim razie moze nie przychodzcie na mecze i nie piszcie glupot.Gozdziewska
      dobrze sobie poradzila(moze prawie zawsze),natomiast zespol zagral ogolnie dosc
      poprawnie.Skoro ma grac Kwiatkowska i reszta elity to trzeba w takim razie
      zamknac sale i zmienic nazwe klubu bo poziom przez nie reprezentowany jest
      gorzej niz tragiczny a Kuchczynskiej to kupcie spiewnik zeby przypomniala sobie
      piosenki do kibicowania bo parkietu w tym sezonie to juz razcej nie powacha.A co
      do naszego extra zlotka(PANI PYCI)to skoro jest taka rewelacyjna to czemu baba o
      wzroscie 195 atakuje w siatke gdy nie ma bloku na rozgrzewce -to jest dopiero
      wstyd i hanba Skoro taka dobra jest to czemu ja zdjac trener??i czemu Piasta
      sama nie rozniosla??Moze za glosno muzyki sluchala jak na sale wchodzila...:)No
      i jeszcze zeby TAAAAAAAAAAAAAAAAKA zawodniczke sciagac to juz chyba politowanie
      bo reprezentatki nie powinny sie osmieszac.Pozdrawiam i zycze sukcesow naszym paniom
      • Gość: grzywa Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:42
        Ares ciekawe na jakiej grasz pozycji dziewczynko bo na pewno jestes zawodniczka
        Piasta ale zeby prac wewnetrzne brudy na forum Gazety to chyba przesada .Widac
        ze bolą cie komentarze czyli.... Ludzie mają forum zeby sobie popisac i wyrazic
        swoje opinie a jak widze ty masz inna i takie masz prawo.Ja tez uwazam ze
        Kwiatkowska jest 100 razy lepsza od dutkiewicz i to szybciutko zweryfikuje
        boisko . Piszesz ze jest według ciebie jakac grupa w Piascie nazwana "elitą"
        czyli jakies nielubiane przez ciebie .Mysle ze jestes transferem taczały bo za
        bardzo sie napinasz ,wyluzuj dziewczynko jak wygracie z kims komu bedzie sie
        chciało grac to napisze ze jestescie zajebiste a swoje kompleksy wypłacz do
        poduszki Pozdrawiam
        • Gość: Todi Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.sg.gov.pl / 194.204.135.* 31.01.06, 04:12
          W całości podpisuję się pod opinią grzywy!!!!!!!:)Od dawien dawna wiadomym jest
          fakt, że wody na młyn dają same siatkarki na tym forum!!!!!!Ja akurat kobietą
          nie jestem ale uważam, że te "cudowne" zmiany w składzie zweryfikują kolejne
          mecze w lidze!!!I już dzisiaj wiem , że 10 miejsce w tabeli to maks co może
          uzyskać ten skład i ten zespół!!!!!Do zobaczenia w barażach z zespołem z I ligi.
          • Gość: kibicsza Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.ar.szczecin.pl 31.01.06, 08:11
            Może i Pycia w siatke a Dudkiewicz, nie tylko w siatke ale i pod siatką, te
            ataki to są dopiero zaskoczeniem dla przeciwnika. Ma też 193 m wzrostu. Może im
            obu wzrost przeszkadza.
    • Gość: ciekawy Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:28
      mam pytanko gdzie i o ktorej trenuja siatkarki piasta
      • Gość: trening Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.chello.pl 01.02.06, 20:11
        hala SDS ul.Wąska godz.18.00
        • Gość: ciekawy Re: Piast Szczecin - AZS Poznań 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:19
          dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka