Dodaj do ulubionych

Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie

IP: *.swn.vectranet.pl 07.02.06, 23:11
Proponuje naprawde zasłużona emeryture. Dla dobra wszystkich!
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Magazyniera przewiało w tak dużym magazynie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:54
      A poważnie... Masz arcje See, dałby sobie spoko i z honorem odszedł na
      emeryturę, na której zresztą już jest... Ale pazerność zawziętego Polaka każe
      mu zdechnąc przy korycie a nie odpuści!
      • Gość: marian paździoch Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: 87.207.49.* 08.02.06, 07:54
        nie widzę w tym nic dziwnego.
        no i niedługo rozpocznie sie kampania wyborcza do rady, jak i prezydenta miasta.

mp
        • Gość: Galoty Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 07:57
          Ni i może być smiesznie. Obserwując forum to jak te wszystkie hieny zaczną się
          gryżć to Marian ma nową kadencję prawie gwarantowanę. Jak zbyt ostro przeciwko
          niemu wsyąpi GW i poprze jakiś talent w rodzaju Piechoty, Zaremby to Marian
          może spokojnie nie pakować osobistych rzeczy z biurka tylko zrobić mały
          porządeczek w szufladach przed nową kadencją.
          • Gość: xx Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.02.06, 08:01
            nie tylko on w takim razie ma zapewniona drugą kadencję, ale i reszta zarzadu
            też, szczególnie elastyczna prezydent A.N.. A co Ty chcesz Galoty, przecież
            prawica już się kłóci, a napieralski och jak się cieszy na lewicowego kandydata.
            • Gość: Galoty Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:07
              Pytasz co ja chcę ? Stawiam na Fugaziego lub Andreasa jako prezydentów.
              Przynajmniej na tym forum.
            • Gość: marian paździoch Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: 87.207.49.* 08.02.06, 08:08
              już kiedyś napisałem, że mając takich kontrkandydatów, Pan Jurczyk nia będzie
              miał problemu z reelekcją.
              problemem jest tylko, czy będzie chciał?

mp
    • Gość: mirek a co z prawem i sprawiedliwościa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:54
      jak to jest możliwe aby w ciagu siedmiu miesiecy otrzymac dwukrotnie
      skierowanie do sanatorium. Czy NFZ przydziela te skierowania wedug jakiś
      specjalnych kryteriów. Zwykły obywatel i w dodatku emeryt takich możliwości jak
      pan Jurczyk w zalatwianiu sanatorium to nie ma. A bezczelnością tego
      przedstawiciela biedniejszej części społeczeństwa jest zabieranie środków
      bardziej potrzebujacym, w sytuacji gdy może sobie pozwolić na opłacenie
      najlepszego sanatorium w Polsce ze swojej bardzo wysokiej pensji. Ale z
      moralnością tego pana to bywa różnie. I dlatego będzie trzymał sie stołóka
      prezydenta miasta do końca z ustami pełnymi frazesów.
    • Gość: Anusia Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:54
      O matko jedyna, podreperuje zdrowie i znow bedzie startowac w wyborach!
      • piotrus1 Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 08.02.06, 09:58
        mogę sie założyć ze wystartuje
        i mogę sie założyć ze poparcia bedzie szukał w stoczni oraz u bereciaków ;)
        wedle zasady "co on nam złego zrobil"
        bes pytania "co nam dobrego zrobił?"

pozdrawiam
    • swantevit Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 08.02.06, 19:22
      - Lepiej, że prezydent dba o zdrowie niż miałby zarządzać miastem w nie
      najlepszej formie - podkreśla Bartosz Arłukowicz, radny SdPl, lekarz.
      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      understatement of the week!!
      :-))
      Czyli jak odpocznie to bedzie lepiej?
      • Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.chello.pl 08.02.06, 19:40
        wszyscy się martwią o zdrowie p. prezydenta.
        nawet radny lekarz.
        dziwne?

mp
    • Gość: e.beata Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:48
      >- Lepiej, że prezydent dba o zdrowie niż miałby zarządzać miastem w nie
      najlepszej formie - podkreśla Bartosz Arłukowicz, radny SdPl, lekarz.

Jak każdemu tak i panu Jurczykowi życzę dużo zdrowia.
      Szczerze mówiąc jednak, to nie widzę różnicy, w sposobie zarządzania miastem, w
      zależności od stanu zdrowia fizycznego, tego akurat prezydenta.
      Czy chory, czy zdrowy i tak efektów nie ma.

Czy starsza osoba, która ma takie problemy ze zdrowiem powinna udawać się na
      tak dalekie wycieczki? Moze niech już prezydent nie jeździ? Dla dobra kasy
      miejskiej ;-)
      • Gość: ChocoVit Marian Marian trzymaj sie! Marian Marian trzymaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:06
        ... Marian Marian trzymaj sie i masonom nie daj sie HEJ!
        • kakq Re: Marian Marian trzymaj sie! Marian Marian trzy 09.02.06, 09:27
          ja życzę Panu Prezydentowi dużo zdrowia
          i oby panował nam......
          do nastepnych wyborów -TYLKO I ani jednego dnia dłużej pzdr
    • Gość: andreas nie wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 02:24
      nie wiem co mam zyczyc naszemu presytentowi...
      no tak!
      Bo jak podreperuje - i piszą - ze wystartuje i ... wygra,
      bo jak Lypper ładnie byndzie wyglondoł!

A ja dobrze zycze naszemu miastu, któremu za tej presytentury
      wiedzie sie najgorzej jak tylko moze...

Czyli powinienem raczej zyczyc... no życze miastu jak najlepiej!

Ale mnie sie stawia w sytuacji, przeciez ja nikomu źle nie życzę!
      Tylko dobrze dla miasta!!
      Jak najlepiej dla miasta!
      • Gość: marian paździoch Re: nie wiem IP: *.chello.pl 09.02.06, 08:35
        Gość portalu: andreas napisał(a):
        > Ale mnie sie stawia w sytuacji, przeciez ja nikomu źle nie życzę!

*
        a któż to kolego Cię w takiej sytuacji postawił?
        toż on sumienia nie miał!

mp

Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie

Murphy
        • Gość: andreas Re: nie wiem IP: *.orange.pl 09.02.06, 17:30
          Marian chyba widziwsz, ze ucze sie na uwagach od innych
          widzisz chyba, ze spoko jestem ... w tem temacie!

A Ty co mnie piszesz, że gorzej ma być!!!
          Marian, komu źle zyczysz.... chyba nie o mnie Ciebie sie rozchodzi?
          Czyba nie... ale zawsze jest to ale...

A ja pamietam jak teściową żonę broniłes na spacerze przede psami chyba...
          acha i ogonka zapomniałeś...
          • Gość: marian paździoch Re: nie wiem IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:00
            andreas nie zyczę nikomu nijakiego zła.
            a Tobie, nigdy, wiesz przecież.

mp

• Gość: stefan Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.06, 10:20
      niech podreperowuje zdrowie jeszcze czeka kilka spraw w sądzie !
    • anna_maria Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 09.02.06, 17:34
      Nie wiem dlaczego sie czepiacie, przeciez i tak tym miastem rządzi kobieta.
      • Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.chello.pl 09.02.06, 18:56
        jaka kobieta? rany boskie!

mp
        • anna_maria Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 09.02.06, 19:00
          Marianku a o której pomyślałeś ?...:-)
          • Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:01
            och! lepiej nie pytaj.

mp
            • anna_maria Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 09.02.06, 19:02
              jesli to jedna z tych trzech, to trafiłeś :-)
              • Gość: look Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:28
                Tym miastem rządzi żona Mariana, Gienia. To wiedzą wszyscy, więc się nie
                krygujcie. Gienia to świetny kompan Jacka, bardzo jej imponuje jego towarzystwo.
                • Gość: sekreterka Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.system.szczecin.pl 09.02.06, 19:41
                  może i tak, ale ma konkurecję w Ani
                  • Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: 87.207.49.* 09.02.06, 20:42
                    no to się trochu uspokoiłem, bo już myślałem...

mp
                    • albert_c Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... 10.02.06, 00:23
                      czekamy Marianie!:))))

1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      9
                      10

mysle ze 10 sukcesow na razie wystarczy. Zaczynaj!
                      • Gość: marian paździoch Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... IP: 87.207.49.* 10.02.06, 08:50
                        wyczuwam nutkę sarkazmu w pytaniu Twoim. Pan Marian Jurczyk wśród większości
                        szczecinian, ma opinię najlepszego, najuczciwszego, najpracowitszego,
                        wyczulonego na ludzką krzywdę prezydenta miasta. tą opinie próbują zniszczyć
                        konkurenci, oraz ludzie z różnych powodów, nieprzychylnie nastawieni. kilku pod
                        różnymi nickami,jest i na tym forum. mam nadzieję, a nawet jestem przekonany,że
                        Albert_c jako opiekun szczecińskiego forum g.w. będzie bardziej powściągliwy w
                        wydawaniu oszczerczych komentarzy i wyssanych z palca sensacji w wątkach pt."
                        Marian Jurczyk".

miłego i sympatycznego spotkania forumów, bez zbędnej psującej nstrój polityki!
                        z pozdrowieniami dla wszystkich uczestników!

mp
                        • Gość: urzędas Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:12
                          teraz już wiadomo miastem rządzi KOCHANSKA (a Nowakowa myśli,że rządzi)
                        • albert_c Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... 10.02.06, 12:31
                          Marianie owszem dobrze wyczuwasz, ale to nie jest nutka tylko nuta sakrazmu.

Wiedz ze pytania powroca, moze nieco pozniej, bom niecierpliwy bardzo aby
                          ujrzec w koncu te sukcesy prezydenta Jurczyka. Moze nie widze tego, dlatego
                          Ciebie jako dobrzez poinformowanego sie zapytuje.

i polemizujac z Twoim postem:
                          > Czym sie objawia to, ze wg Ciebie Jurczyk to 'najlepszego, najuczciwszego,
                          najpracowitszego, wyczulonego na ludzką krzywdę prezydenta miasta.'

1. Konkretnie: Czy naprawde sadzisz ze Jurczyk jest pracowity? Pytam bo ja
                          posiadam inne informacje.

2. Co to znaczy ze jest najlepszy? Bo tego juz zupelnie nie rozumiem???

Marianie, zlosliwie sie pytam, wiem, ale ja po prostu zwyczajnie po ludzku nie
                          moge Cie zrozumiec i dlatego chcialbym poznac Twoje argumnety dotyczace
                          Jurczyka.

pozdrawiam,

ps. niestety nie bede dzis na spotkaniu Forumow umawianym przez forum. Spotkam,
                          sie dzis owszem z Forumka, ale w innych okolicznosicach:)
                          --
                          ---
                          Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato.
                          • anna_maria Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... 16.03.06, 20:38
                            "Marianie, zlosliwie sie pytam, wiem, ale ja po prostu zwyczajnie po ludzku nie
                            moge Cie zrozumiec i dlatego chcialbym poznac Twoje argumnety dotyczace
                            Jurczyka."
                            Ja też jestem ciekawa.
                          • Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 22:51
                            albert_c napisał:

> Marianie owszem dobrze wyczuwasz, ale to nie jest nutka tylko nuta sakrazmu.

*
                            musisz przyznac, mój ulubiony moderatorze,ze bylem bardzo taktowny mówiąc
                            tylko o nutce sarkazmu.
                            jako opiekun tego forum czytasz zapewne większość wątkow i doskonale wiesz,ze w
                            temacie Jurczyk, wielokrotnie (zawsze)łamany jest regulamin a także dobre
                            obyczaje.
                            jednak pozwalasz na pisanie te obraźliwe teksty, tłumacząc w innym wątku,że
                            weszło to w krew piszących.
                            rozumiem, że Albert forumowicz może pisać takie bzdety jak ten cytowany.
                            lecz jako moderator ma obowiązek wycinać teksty obraźliwe.
                            w związku z tym proponuję, jeżeli i tak regulamin i tak jest nagminnie łamany.
                            nie wycinaj żadnych. jak bagienko, to bagienko.
                            będzie weselej!

pozdrawiam serdecznie! mp
                            • ohne.zucker Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. 16.03.06, 22:57
                              Marys, wyluzuj... nic na to nie poradzisaz....
                              facet zniszczyl Szczecin i nawet najwierniejszy zaklinacz deszczu tutaj nie
                              poradzi
                              • Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:25
                                niszczyły i niszczą Szczecin kłótnie i waśnie miedzy partiami, które nie
                                wiedzieć czemu, uważają sie(wszystkie) za nieomylne, za to uzurpujące sobie
                                prawo do decydowania o losie miasta i państwa.
                                w szczecińskim przypadku to skłócona i grabiąca do siebie rada miasta jest
                                głownym hamulcowym rozwoju.

więc nie sciemniaj i nie szukaj winnego tam gdzie go nie ma.
                                takie jest moje zdanie na ten temat, ty możesz miec inne ka pe wu?

jeżeli chodzi o moderatora, to albo wszyscy mogą obrażac i lżyć wszystkich.
                                albo nikt. ( chyba, że jak wyborcza, wybiórczo?)

mp
                                • ohne.zucker Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. 16.03.06, 23:28
                                  Marian, czemu oszukujesz sam siebie, realna wladze ma tylko Prezydent Miasta,
                                  wiec gdyby chcial, potrafil i mogl to....
                                  • Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:30
                                    gdyba tak było, to by tej rady nie było.

mp
                                    • ohne.zucker Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. 16.03.06, 23:34
                                      tylko Preydent i Zarzad.... a reszta to glupie tlumaczenie, przeciez znasz
                                      ustawe o samorzadach...
                                      • Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:44
                                        jestem daleki od kłótni.
                                        pozostańmy więc przy swoich zdaniach.

dobranoc

mp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka