Gość: See IP: *.swn.vectranet.pl 07.02.06, 23:11 Proponuje naprawde zasłużona emeryture. Dla dobra wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv Magazyniera przewiało w tak dużym magazynie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:54 A poważnie... Masz arcje See, dałby sobie spoko i z honorem odszedł na emeryturę, na której zresztą już jest... Ale pazerność zawziętego Polaka każe mu zdechnąc przy korycie a nie odpuści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: 87.207.49.* 08.02.06, 07:54 nie widzę w tym nic dziwnego. no i niedługo rozpocznie sie kampania wyborcza do rady, jak i prezydenta miasta. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 07:57 Ni i może być smiesznie. Obserwując forum to jak te wszystkie hieny zaczną się gryżć to Marian ma nową kadencję prawie gwarantowanę. Jak zbyt ostro przeciwko niemu wsyąpi GW i poprze jakiś talent w rodzaju Piechoty, Zaremby to Marian może spokojnie nie pakować osobistych rzeczy z biurka tylko zrobić mały porządeczek w szufladach przed nową kadencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.02.06, 08:01 nie tylko on w takim razie ma zapewniona drugą kadencję, ale i reszta zarzadu też, szczególnie elastyczna prezydent A.N.. A co Ty chcesz Galoty, przecież prawica już się kłóci, a napieralski och jak się cieszy na lewicowego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:07 Pytasz co ja chcę ? Stawiam na Fugaziego lub Andreasa jako prezydentów. Przynajmniej na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: prezydentowi też urlop sie należy. IP: 87.207.49.* 08.02.06, 08:08 już kiedyś napisałem, że mając takich kontrkandydatów, Pan Jurczyk nia będzie miał problemu z reelekcją. problemem jest tylko, czy będzie chciał? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek a co z prawem i sprawiedliwościa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:54 jak to jest możliwe aby w ciagu siedmiu miesiecy otrzymac dwukrotnie skierowanie do sanatorium. Czy NFZ przydziela te skierowania wedug jakiś specjalnych kryteriów. Zwykły obywatel i w dodatku emeryt takich możliwości jak pan Jurczyk w zalatwianiu sanatorium to nie ma. A bezczelnością tego przedstawiciela biedniejszej części społeczeństwa jest zabieranie środków bardziej potrzebujacym, w sytuacji gdy może sobie pozwolić na opłacenie najlepszego sanatorium w Polsce ze swojej bardzo wysokiej pensji. Ale z moralnością tego pana to bywa różnie. I dlatego będzie trzymał sie stołóka prezydenta miasta do końca z ustami pełnymi frazesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:54 O matko jedyna, podreperuje zdrowie i znow bedzie startowac w wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 08.02.06, 09:58 mogę sie założyć ze wystartuje i mogę sie założyć ze poparcia bedzie szukał w stoczni oraz u bereciaków ;) wedle zasady "co on nam złego zrobil" bes pytania "co nam dobrego zrobił?" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 08.02.06, 19:22 - Lepiej, że prezydent dba o zdrowie niż miałby zarządzać miastem w nie najlepszej formie - podkreśla Bartosz Arłukowicz, radny SdPl, lekarz. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' understatement of the week!! :-)) Czyli jak odpocznie to bedzie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.chello.pl 08.02.06, 19:40 wszyscy się martwią o zdrowie p. prezydenta. nawet radny lekarz. dziwne? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:48 >- Lepiej, że prezydent dba o zdrowie niż miałby zarządzać miastem w nie najlepszej formie - podkreśla Bartosz Arłukowicz, radny SdPl, lekarz. Jak każdemu tak i panu Jurczykowi życzę dużo zdrowia. Szczerze mówiąc jednak, to nie widzę różnicy, w sposobie zarządzania miastem, w zależności od stanu zdrowia fizycznego, tego akurat prezydenta. Czy chory, czy zdrowy i tak efektów nie ma. Czy starsza osoba, która ma takie problemy ze zdrowiem powinna udawać się na tak dalekie wycieczki? Moze niech już prezydent nie jeździ? Dla dobra kasy miejskiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChocoVit Marian Marian trzymaj sie! Marian Marian trzymaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:06 ... Marian Marian trzymaj sie i masonom nie daj sie HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Marian Marian trzymaj sie! Marian Marian trzy 09.02.06, 09:27 ja życzę Panu Prezydentowi dużo zdrowia i oby panował nam...... do nastepnych wyborów -TYLKO I ani jednego dnia dłużej pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 02:24 nie wiem co mam zyczyc naszemu presytentowi... no tak! Bo jak podreperuje - i piszą - ze wystartuje i ... wygra, bo jak Lypper ładnie byndzie wyglondoł! A ja dobrze zycze naszemu miastu, któremu za tej presytentury wiedzie sie najgorzej jak tylko moze... Czyli powinienem raczej zyczyc... no życze miastu jak najlepiej! Ale mnie sie stawia w sytuacji, przeciez ja nikomu źle nie życzę! Tylko dobrze dla miasta!! Jak najlepiej dla miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nie wiem IP: *.chello.pl 09.02.06, 08:35 Gość portalu: andreas napisał(a): > Ale mnie sie stawia w sytuacji, przeciez ja nikomu źle nie życzę! * a któż to kolego Cię w takiej sytuacji postawił? toż on sumienia nie miał! mp Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie Murphy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nie wiem IP: *.orange.pl 09.02.06, 17:30 Marian chyba widziwsz, ze ucze sie na uwagach od innych widzisz chyba, ze spoko jestem ... w tem temacie! A Ty co mnie piszesz, że gorzej ma być!!! Marian, komu źle zyczysz.... chyba nie o mnie Ciebie sie rozchodzi? Czyba nie... ale zawsze jest to ale... A ja pamietam jak teściową żonę broniłes na spacerze przede psami chyba... acha i ogonka zapomniałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nie wiem IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:00 andreas nie zyczę nikomu nijakiego zła. a Tobie, nigdy, wiesz przecież. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.06, 10:20 niech podreperowuje zdrowie jeszcze czeka kilka spraw w sądzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 09.02.06, 17:34 Nie wiem dlaczego sie czepiacie, przeciez i tak tym miastem rządzi kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.chello.pl 09.02.06, 18:56 jaka kobieta? rany boskie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 09.02.06, 19:00 Marianku a o której pomyślałeś ?...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:01 och! lepiej nie pytaj. mp Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie 09.02.06, 19:02 jesli to jedna z tych trzech, to trafiłeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:28 Tym miastem rządzi żona Mariana, Gienia. To wiedzą wszyscy, więc się nie krygujcie. Gienia to świetny kompan Jacka, bardzo jej imponuje jego towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekreterka Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: *.system.szczecin.pl 09.02.06, 19:41 może i tak, ale ma konkurecję w Ani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Marian Jurczyk podreperowuje zdrowie IP: 87.207.49.* 09.02.06, 20:42 no to się trochu uspokoiłem, bo już myślałem... mp Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... 10.02.06, 00:23 czekamy Marianie!:)))) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 mysle ze 10 sukcesow na razie wystarczy. Zaczynaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... IP: 87.207.49.* 10.02.06, 08:50 wyczuwam nutkę sarkazmu w pytaniu Twoim. Pan Marian Jurczyk wśród większości szczecinian, ma opinię najlepszego, najuczciwszego, najpracowitszego, wyczulonego na ludzką krzywdę prezydenta miasta. tą opinie próbują zniszczyć konkurenci, oraz ludzie z różnych powodów, nieprzychylnie nastawieni. kilku pod różnymi nickami,jest i na tym forum. mam nadzieję, a nawet jestem przekonany,że Albert_c jako opiekun szczecińskiego forum g.w. będzie bardziej powściągliwy w wydawaniu oszczerczych komentarzy i wyssanych z palca sensacji w wątkach pt." Marian Jurczyk". miłego i sympatycznego spotkania forumów, bez zbędnej psującej nstrój polityki! z pozdrowieniami dla wszystkich uczestników! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:12 teraz już wiadomo miastem rządzi KOCHANSKA (a Nowakowa myśli,że rządzi) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... 10.02.06, 12:31 Marianie owszem dobrze wyczuwasz, ale to nie jest nutka tylko nuta sakrazmu. Wiedz ze pytania powroca, moze nieco pozniej, bom niecierpliwy bardzo aby ujrzec w koncu te sukcesy prezydenta Jurczyka. Moze nie widze tego, dlatego Ciebie jako dobrzez poinformowanego sie zapytuje. i polemizujac z Twoim postem: > Czym sie objawia to, ze wg Ciebie Jurczyk to 'najlepszego, najuczciwszego, najpracowitszego, wyczulonego na ludzką krzywdę prezydenta miasta.' 1. Konkretnie: Czy naprawde sadzisz ze Jurczyk jest pracowity? Pytam bo ja posiadam inne informacje. 2. Co to znaczy ze jest najlepszy? Bo tego juz zupelnie nie rozumiem??? Marianie, zlosliwie sie pytam, wiem, ale ja po prostu zwyczajnie po ludzku nie moge Cie zrozumiec i dlatego chcialbym poznac Twoje argumnety dotyczace Jurczyka. pozdrawiam, ps. niestety nie bede dzis na spotkaniu Forumow umawianym przez forum. Spotkam, sie dzis owszem z Forumka, ale w innych okolicznosicach:) -- --- Dopiero w samym środku zimy przekonałem się, że noszę w sobie niepokonane lato. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Marian Pazdzioch wymienia sukcesy Jurczyka... 16.03.06, 20:38 "Marianie, zlosliwie sie pytam, wiem, ale ja po prostu zwyczajnie po ludzku nie moge Cie zrozumiec i dlatego chcialbym poznac Twoje argumnety dotyczace Jurczyka." Ja też jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 22:51 albert_c napisał: > Marianie owszem dobrze wyczuwasz, ale to nie jest nutka tylko nuta sakrazmu. * musisz przyznac, mój ulubiony moderatorze,ze bylem bardzo taktowny mówiąc tylko o nutce sarkazmu. jako opiekun tego forum czytasz zapewne większość wątkow i doskonale wiesz,ze w temacie Jurczyk, wielokrotnie (zawsze)łamany jest regulamin a także dobre obyczaje. jednak pozwalasz na pisanie te obraźliwe teksty, tłumacząc w innym wątku,że weszło to w krew piszących. rozumiem, że Albert forumowicz może pisać takie bzdety jak ten cytowany. lecz jako moderator ma obowiązek wycinać teksty obraźliwe. w związku z tym proponuję, jeżeli i tak regulamin i tak jest nagminnie łamany. nie wycinaj żadnych. jak bagienko, to bagienko. będzie weselej! pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. 16.03.06, 22:57 Marys, wyluzuj... nic na to nie poradzisaz.... facet zniszczyl Szczecin i nawet najwierniejszy zaklinacz deszczu tutaj nie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:25 niszczyły i niszczą Szczecin kłótnie i waśnie miedzy partiami, które nie wiedzieć czemu, uważają sie(wszystkie) za nieomylne, za to uzurpujące sobie prawo do decydowania o losie miasta i państwa. w szczecińskim przypadku to skłócona i grabiąca do siebie rada miasta jest głownym hamulcowym rozwoju. więc nie sciemniaj i nie szukaj winnego tam gdzie go nie ma. takie jest moje zdanie na ten temat, ty możesz miec inne ka pe wu? jeżeli chodzi o moderatora, to albo wszyscy mogą obrażac i lżyć wszystkich. albo nikt. ( chyba, że jak wyborcza, wybiórczo?) mp Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. 16.03.06, 23:28 Marian, czemu oszukujesz sam siebie, realna wladze ma tylko Prezydent Miasta, wiec gdyby chcial, potrafil i mogl to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:30 gdyba tak było, to by tej rady nie było. mp Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. 16.03.06, 23:34 tylko Preydent i Zarzad.... a reszta to glupie tlumaczenie, przeciez znasz ustawe o samorzadach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Panie Szanowny cenzorze Albercie. IP: *.chello.pl 16.03.06, 23:44 jestem daleki od kłótni. pozostańmy więc przy swoich zdaniach. dobranoc mp Odpowiedz Link Zgłoś