Dodaj do ulubionych

Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ?

09.02.06, 21:58
Zaszczuli bo była popularna?
Czy mogła przyćmić same Słońce Gospodarki ?

Wyrzucili Kochańską

Szczecińska radna Grażyna Kochańska została wyrzucona z Sojuszu Lewicy
Demokratycznej. Tak zdecydował Krajowy Sąd Partyjny.

- Radna Kochańska nie przestrzegała dyscypliny głosowania - mówi Jędrzej
Wijas, wnioskodawca. - Było to rażące naruszenie zasad. Nie toleruję takiego
zachowania. Wbrew opinii klubu popierała populistyczne uchwały, które nie
miały żadnego sensu i były wbrew interesom miasta.

Tymczasem sama zainteresowana, Grażyna Kochańska tłumaczy, że nie ma sobie
nic do zarzucenia.

- Wyrok wydany pod moją nieobecność świadczy o determinacji Grzegorza
Napieralskiego w kontynuowaniu wielomiesięcznej nagonki na mnie, robionej
rękami jego współpracowników - twierdzi Grażyna Kochańska. - Uważam, że miał
on bezpośredni wypływ na ten wyrok. Mam odwagę mówić to, co myślę. W SLD
kreowanym przez Napieralskiego nie ma dla mnie miejsca. Nie będę się
odwoływać. Zapłaciłam za to, że broniłam przedszkoli, stoczniowców, a także
głosowałam przeciw hipermaketowi na Gontynce.

Nieoficjalnie mówi się, że Kochańska została usunięta z SLD, bo stała się
zbyt popularna. Nadal jest wiceprzewodniczącą rady miasta.

www.glosszczecinski.com.pl/

Obserwuj wątek
    • Gość: jakiś Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:00
      Kochańska rzeczywiście jest popularna w niektórych środowiskach.Myślę, że SLD
      strzeliło sobie samobója.
    • Gość: Orion Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: 87.207.60.* 09.02.06, 22:05
      Do tow.Sfinksa.
      Jestem tu nowy.Kto to jest ten czerwony babsztyl?
      • Gość: jakiś Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:07
        A dlaczego babsztyl? Kobieta. Pracuje w MOPR, jest radną z SLD.
        • ohne.zucker Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 09.02.06, 22:07
          byla...
        • Gość: urzedas Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:16
          Gość portalu: jakiś napisał(a):

> A dlaczego babsztyl? Kobieta. Pracuje w MOPR, jest radną z SLD.

z tym,ze pracuje to przesada, jest zatrudniona na etacie ,którego nie ma, ma
          gabinet i płace dyrektora i nie często bywa w pracy
      • Gość: Julek! Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:23
        Do Julka Słowackieg: nie mów na panią Kochańską czerwony babsztyl, bo ją
        obrażasz!
        • Gość: Orion Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: 87.207.60.* 09.02.06, 22:27
          Ja nie jestem Julek Słowacki [ kto to wogóle jest?, poza znanym poetą ].
          Dla mnie jak z SLD to może byc tylko czerwony babsztyl.
          • Gość: nie udawaj! Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:29
            Oj Julek, Julek.Żartowniś z ciebie.Ale Grażynka się za to określenie na ciebie
            obrazi. Może w końcu zmądrzeje i nie będzie się z byle kim obściskiwać
    • felix_edmundowicz zacytuje kurde.felka bo pisał trafnie 09.02.06, 22:07
      Rzecz z pozoru błaha, jest jednak sprawą poważną.
      Po pierwsze: jest to jednoznaczny sygnał, że rozgrywki oparte na osobistych
      animozjach i wewnętrznych rywalizacjach górują nad racjonalnym podejściem do
      list kandydatów do parlamenu.
      Że nadal posłowanie w SLD jest synekturą i gratyfikacją za funkcje partyjne a
      nie wystawianiem ludzi przez Sojusz którzy w Sejmie mogą coś użytecznego zrobić
      wg. umiejętności jaką posiadają.
      Wychodzi na to, że funkcyjni w SLD chcą być po prostu utrzymywani z kasy
      państwa, czyli z naszych podadtków.
      Na pociechę można dodać, ze to grzech nie tylko lewicy ale całej elity
      politycznej w Polsce, traktujacej parlamnent jako żródło własnych apanaży
      pełnione funkcje polityczne we własnych formacjach. A nie arenę do stanowienia
      prawa i krztałtowania polityk gospodarczych majacych wpływ na los kraju i jego
      obywateli.
      Każde zdane o polskiej racji stanu, o propaństwowych postawach itp.- zabrzmi w
      ustach ludzi z SLD w tym kontekscie szalenie fałszywie. I mało kto będzie w
      takie deklaracje wierzył.
      Potwierdza to także rozgrywka w radzie miasta Szczecina z radną Kochańską.
      Po drugie: niejasna pozycja Napieralskiego - nadal rzutuje na wiarygodność
      delaracji Sojuszu i samego Olejniczaka. Jeśli wykosił wszystkich "baronów" - to
      zdecydowanie Napieralski nie powinien być przewodniczącym RW na Pomorzu
      Zachodnim. Napieralski jest najaskrawszym zaprzeczeniem - że w SLD jest
      rozdział między funkcjami kontrolnymi od zarzadząjacych. Jest natomiast
      modelowym wręcz dowodem - że jakiekolwiek zasady stosuje się w SLD wybiórczo i
      z konotacją uprzywilejowania. Taka partia nie wzbudza najmniejszego zaufania.
      Po trzecie: Sojusz stosuje wręcz chamskie metody rozstawania się z ludźmi,
      którzy byli w jej władzach. Brak jest odważnej męskiej rozmowy, uczciwego
      postawienia sprawy i rozstania się z tymi ludźmi, tak by nie naruszać ich
      godności ludzkiej. A co warta jest partia, która nawet własnych ludiz nie
      potrafi uszanować?!...
      Nie mówie tu akurat o gloryfikowaniu np. Długoborskiego, czy Millera - ale tym
      ludziom należy się z SLD sprawiedliwa ocena a nie rzucanie po ścianach.
      Nie wszystko zło w SLD jest przecież dziełem np. Millera, bo u aktualnie
      urzędujących SLD-owskich VIP-ów bez trudu można znaleźć wiele za uszami.
      Zaczynając od zachodniopomorskiego podwórka.
      Zło, pomnożone w każdym z polskich regionów - stało się synonimem samego
      Millera.
      Partia, która sama siebie wykańcza, nie widzi własnego lawirowania, nie mająca
      najmniejszego odruchu obrony przed samozagładą - właściwie skazana jest na
      odrzucenie. Nikt jej nie zaufa.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=26812301&a=26820399
      • Gość: skrajna prawica Re: zacytuje kurde.felka bo pisał trafnie IP: 87.207.238.* 09.02.06, 23:27
        Grażynka jest w porzo! Zawsze była i jest bliżej ludzi.
        A Napieralski z Wijasem bliżej czego jest?
        • Gość: nareszcie! Re: zacytuje kurde.felka bo pisał trafnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:30
          Widzisz Julek, jak się ciebie zaszantażuje, to od razu zmieniasz zdanie. Boisz
          się gniewu Grażynki, ja na twoi miejscu też bym się bał...
          • ja_aska Feluś 10.02.06, 09:00
            napierała nie jest szefem rw. i co sprawa radnej ma wspólnego z posłowaniem i
            synekurami posłów. znowu ideologia cię przegina?
            • anna_maria Re: Feluś 10.02.06, 09:20
              dla mnie jest to dobry objaw, SLD potrafi wywalic ze swoich szeregów czarne
              owce, PiS je wywala a po wyborach przyjmuje znów
    • xyz-xyz Felix nie jedz masła... 10.02.06, 09:21
      Jeszcze niedawno obśmiwałeś Grzesia, że mu Kochańska utarła nosa. I co?
    • felix_edmundowicz wcześniej była polityczna nagonka na Długoborskieg 10.02.06, 09:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=26823872&a=26842261
      tzw.młodzi hunwejbini SLD , zaatakowali wcześniej i politycznie zniszczyli
      wrażliwego i kompetentnego człowieka Wojtka Długoborskiego.
      Tylko dlatego że nazwał po imieniu wyczyny rzekomo młodych drapieżców
      pseudosocjaldemokratycznych.
      teraz grażka kochańska.Wszystko żeby wyczyścić przedpole dla Słońca
      Gospodarki,któremu coś słabo idzie pisanie Białej Księgi.
      Kochańska to uczciwy i ciepły człowiek. Wijas Jędrzej synekurzysta z ubożuchnej
      Książnicy zaatakował takiego człowieka słowami:
      NIE TOLERUJE TAKIGEGO ZACHOWANIA.
      okazuje się że demokracja to może być na papierze, w rzeczywistości to musi być
      tak jak powiedział Wijas, a jemu nakazał Słońce Gospodarki?
      i wy ,pseudosocjaldemokraci możecie coś mówić o demokracji?
      WOjtek i Grażyna! Trzymajcie się, wielu wie co sobą reprezentujecie i za co
      jest na was ta stalinowska nagonka!
      • Gość: członek Re: wcześniej była polityczna nagonka na Długobor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:41
        felix zastanawiajaca jest własnie Twoja obrona wybranych komuchów
        a tak poza tematem to Kochańska podkładała swinie nie tylko komuchom
        • Gość: leon Re: wcześniej była polityczna nagonka na Długobor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:05
          co to za reklama radnej kochańskiej - ten post!
          może zgodnie z programem w gryfie pani kochańska zbiera punkty na prezydenturę
          swoją lub długoborskiego.
          dziwię się ze pan słowacki "obściskuje" z kochańską po tym jak wspólnie z
          nowakową wypieprzyły go z domu kombatanta.
          jaleon@o2.pl
          • Gość: członek Re: wcześniej była polityczna nagonka na Długobor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:18
            > może zgodnie z programem w gryfie pani kochańska zbiera punkty na
            prezydenturę
            > swoją lub długoborskiego.
            > dziwię się ze pan słowacki "obściskuje" z kochańską po tym jak wspólnie z
            > nowakową wypieprzyły go z domu kombatanta.

Kochańska jest sprytniejsza od Nowakowej, teraz niby zaufana kolezanka, ale
            wszyscy wiedzą ,że chce być prezydentem do spraw społecznych, bo taka
            społecznica z niej, a w odpowiednim czasie Nowakową też wykopie, juz donosi
            Jurczykowi
          • Gość: urzedas Re: wcześniej była polityczna nagonka na Długobor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:11
            dziwię się ze pan słowacki "obściskuje" z kochańską po tym jak wspólnie z
            > nowakową wypieprzyły go z domu kombatanta.

Kochańska rączkami Nowakowej nie tylko jego wywaliła, a Jurczyk zupełnie nie
            wie o co chodzi, tyle,że Nowakową też wyroluje :-)))
          • Gość: pytek Re: wcześniej była polityczna nagonka na Długobor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:38
            Nie wypieprzyły go z Domu Kombatanta tylko został przeniesiony na o wiele
            intratniejszą posadę do ZWiK i "robi" przy ISPIE. Zarabia znacznie więcej, zero
            odpowiedzialności ale za to dużo dodatkowych przywilejów. Nie rób więc z Julka
            męczennika, bo to się nie uda. Julek wie jak korzystać z koryta.
      • Gość: Rudy Rydz Re: wcześniej była polityczna nagonka na Długobor IP: *.orange.pl 10.02.06, 11:44
        Kochańska wie bardzo dobrze skąd wiatr wieje. Potrafi doskonale rozgrywać ludzi
        między sobą.Napuszczanie jednych na drugich idzie jej bardzo dobrze. To ona i
        jej serdeczny przyjaciel Maciej niejaki Czekała próbowali zdominować SLD. No i
        co? A Kochański obecny szef agencji mienia wojskowego (login w jednym z
        komunikatorów internetowych LOVER 3333). Tak rzeczywiście to chyba on jest
        mózgiem kariery Kochańskiej. Budowanie układu wraz z Ostrowskim Wiesławem gdzie
        strategiem jest Ostrowski Krzysztof ten zamieszany w aferę nawozową.
        Czy to są te wzorce moralności partyjnej, samorządowej.
    • Gość: ufoludek Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.orange.pl 10.02.06, 12:05
      Zgaduj-Zgadula. Gdzie wypłynie. Grażyna Kochańska? Od Nowa, PiS czy Radio
      Maryja.
      No i na jakim stanowisku(funkcji).
      • felix_edmundowicz mścić się na niewygodnych potrafią w SLD 10.02.06, 12:09
        młode wilczki szarżują ,bo korytko robi się coraz mniejsze.
        Słońce Gospodarki coraz mniej może i dlatego konieczne jest zdobycie
        prezydentury. Całe UM dla nas , zacierają ręce na garncarskiej i tkackiej.
        Ale niestety , porażka jest pewna i zbliża się duzymi krokami.
        A opluwając uczciwych ludzi,jak Wojtek i Grażyna,którzy po imieniu nazwali
        wasze wyczyny sprawia że społeczeństwo przejrzało na oczy.
        • xyz-xyz Re: mścić się na niewygodnych potrafią w SLD 10.02.06, 12:16
          Czyżby jednak towarzysz felix_edmundowicz????? Czyżby rzeczywiści pewne skrzydło
          Matuszki Partii zezowało w kierunku PiS?? No, no. Przecieram oczy ze zdumienia:))))
        • anna_maria Re: mścić się na niewygodnych potrafią w SLD 10.02.06, 16:10
          A opluwając uczciwych ludzi,jak Wojtek i Grażyna,którzy po imieniu nazwali
          > wasze wyczyny sprawia że społeczeństwo przejrzało na oczy.

Ale sie ubawiłam, felix w roli społeczeństwa, dobre, a o uczniwosci tych osób
          lepiej nie rozmawiajmy, jest bliska uczciwosci felixa
      • Gość: kotek Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:40
        Możesz mieć jedną pewność. Że Słońce Gospodarki tam nie wyląduje. Dla takich
        zer miejsce jest tylko w SLD
        • Gość: leon Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.internet.v.pl 10.02.06, 16:45
          stawiam nna mariaż kochańskiej z OdNową i to wkrótce!
    • Gość: Seba Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:51
      > Nieoficjalnie mówi się, że Kochańska została usunięta z SLD, bo stała się
      > zbyt popularna. Nadal jest wiceprzewodniczącą rady miasta.

Nieoficjalnie mówi sie, że K. ma problem alkoholowy
      • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 17:02
        Nadal jest wiceprzewodniczącą rady miasta.
        razem z MJW
        • Gość: polip Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:47
          MJW została odwołana przez SLD+NRS właśnie z inicjatywy Kochańskiej.
          Wykorzystał to Napieralski i wniósł o odwołanie MJW z wiceprzewodniczącej.
          Obróciło się to przeciw SLD, bo MJW zyskała na popularności. Tak jak teraz
          skorzysta Kochańska
          • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 17:58
            Gość portalu: polip napisał(a):

> MJW została odwołana przez SLD+NRS właśnie z inicjatywy Kochańskiej.

dobre :-)))))))))
            • Gość: polip Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:48
              Owszem. Dobre. Tylko czemu ty kłamałeś?
              • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 18:54
                to kto tam teraz rządzi w tej radzie obok Kochanskiej ?
                • Gość: polip Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:07
                  Ale dlaczego skłamałeś?
                  • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 19:13

> Ale dlaczego skłamałeś?
                    Ja ???? kiedy ????
                    • Gość: polip Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:21
                      > Nadal jest wiceprzewodniczącą rady miasta.
                      > razem z MJW

wtedy
                      • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 19:23

> > Nadal jest wiceprzewodniczącą rady miasta.
                        > > razem z MJW
                        >
                        > wtedy

nie skłamałam, nie sądziłam,ze ktoś mógłby odwołac samą MJW, a Ty mi nie
                        odpowiedziałes kto tam teraz rządzi ?
                        • Gość: wyborca Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.system.szczecin.pl 10.02.06, 19:38
                          bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11007
                          • Gość: polip Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:29
                            Rządzą sami swoi.
                            Ale na MJW nie ma mocnych. :)
          • Gość: obserwator Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.system.szczecin.pl 10.02.06, 19:55
            > MJW została odwołana przez SLD+NRS właśnie z inicjatywy Kochańskiej.

to Małgosię też wykiwała ?
      • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 17:11
        > Nieoficjalnie mówi sie, że K. ma problem alkoholowy
        znaczy jest dofinansowana z korkowego ?
        • Gość: ewa Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:56
          tak sponsoruje korkowe i bierze z korkowego :)
          • szpilkaa1 Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 19:01
            najprosciej powiedziec o kobiecie, ze jest dziwka a o mezczyznie, ze pijak -
            latw jest w to wierzyc...
            mdli mnie jak niektore Wasze posty czytam
            • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 19:02
              szpilkaa1 napisała:

> najprosciej powiedziec o kobiecie, ze jest dziwka

ależ szpileczko gdzie Ty doczytałaś ,ze G.K. to dziwka ?????
              • szpilkaa1 Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 10.02.06, 19:07
                widze, ze nie zauwazylas, ze mowie o mysleniu "generalnym" - dla ulatwienia
                podpiwiem zebys nie czytala tego wprost a jako intelektulana kombinacje
                • xxtoja Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 11.02.06, 09:12
                  w każdej ploteczce jest prawda.

..
                  a tak co jej mąż, przecież w sld zajmuje jeszcze jakieś miejsce, kiedyś krążyło
                  na mieście, że miał zostać wojewodą, ale wtedy przegrał. Czyżby wniosek, że
                  szykuje się rozłam w sld szczecińskiej zamiast konsolidacji jak to Grzesiu w
                  telewizji Gryf mówił.
                  • Gość: pieszy Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 11.02.06, 15:26
                    a kto to ten Napieralski, czy to ten sam poseł co te bajdy opowieda z ekranu
                    • dyrgosia Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 12.02.06, 17:53
                      W świecie kariery i polityki tylko bardzo nielicznym udaje się nie osiągnąć
                      dna...
                  • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 12.02.06, 19:12
                    Czyżby wniosek, że
                    > szykuje się rozłam w sld szczecińskiej zamiast konsolidacji
                    pozbywanie sie czarnych owic nie ma nic wspólnego z rozłamem
                  • Gość: ufoludek Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.orange.pl 13.02.06, 10:52
                    Szmajdziński, przyjaciel Kochańskiego z okresu jego aktywności w pzpr
                    (kierownik wydziału) słabe ma dzisiaj możliwości by mu pomóc.
                    • Gość: grz Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 11:06
                      a kiedy wyjdzie
                      SŁOŃCE
                      W TEN PONIEDZIAŁKOWY PORANEK?
                      będą wybory to sie okaze-kto się pokaże ten wejdzie---i tyle...
                      • xxtoja Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 13.02.06, 11:09
                        tylko kto wejdzie, znowu młode wilki. za dużo urzedasów jest z sld, a niech
                        trochę trzesą gaciami przed wyborami. Powiedźcie dlaczego się mówi, że Szczecin
                        jest komuszy????????
                        • anna_maria Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 13.02.06, 11:30
                          Szczecin
                          >
                          > jest komuszy????????

lepszy byłby moherowy ????
                          • xxtoja Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 13.02.06, 11:52
                            lepszy by był taki nasz szczeciński, po prostu normalne i przyjazne miasto dla
                            mieszkańców, a nie jakieś gierki :kto ma rację?
                            • Gość: mieszkaniec Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:32
                              nagonkę to robi Kochanska w godzinach pracy, jako radna i pracownik MOPR-u
                              • Gość: wtajemniczony Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:24
                                Kochańska ma już obiecaną posadę dyrektora DPS, takie zaplecze wyborcze
                    • Gość: wtajemniczony Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:31
                      Gość portalu: ufoludek napisał(a):

> Szmajdziński, przyjaciel Kochańskiego z okresu jego aktywności w pzpr
                      > (kierownik wydziału) słabe ma dzisiaj możliwości by mu pomóc.

ale osobisty kolega redaktor M.K. pomoże (już nie raz pomagał)
                      • ja_aska Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 13.02.06, 13:54
                        czyli grazia uprawia prywatę?
                        • dyrgosia Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 13.02.06, 14:04
                          Aśka to pytanie czy stwierdzenie ?:-)
                          • ja_aska Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 13.02.06, 14:20
                            pełnie niedowierzania stwiedzenie:)
                            • dyrgosia Re: Nagonka i wyrok Napieralskiego na Kochańską ? 14.02.06, 13:21
                              A Felix dalej swoje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka