xxtoja 14.02.06, 07:46 walentynki.onet.pl/3962,11,2,galeria.html a u nas na forum kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wizytka Re: najbardziej seksowny mężczyzna IP: 217.153.19.* 14.02.06, 08:01 Dla mnie Sting :) A pytanie o forum to prowokacja !!! :) Gdyby miał powiedzmy ... oczy Xyz, ramiona Andreasa,serce Albercika,silne dłonie Fugaziego, rozwagę Vicka,determinację Żony Pijaka, tyłeczek Korfiego (ups :) ) to ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:28 sorki ja nie wiem kto ten Neo, oświeć mnie, bo on ma tyle fanek na tym forum - az trzy Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:33 o kuźwa zapomniłam, fakt matrix Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:22 Matthew McConaughey:) nie widziałam nikogo z forum więc nie ocenie Wizytka ma racje to prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:30 a wyobraźnia i myśli to co? zapomniania. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:38 zapomniania. zpomniała zapomniała:) wiesz jakoś nie umiem sobie wyobrazic tych wszystkich amantow z forum Szczecin czasem pieknie pisza o o uczuciach przyrodzie i miłości gorliwie sie kłócą jak na samców przystało:) a z seksualnością no cóż wierze ze sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:41 czyzby nadmiar treści nad formą. ,.. widzisz ja nikogo z nich nie znam w realu, ale na seksowność też wpływają nasze myśli i wyobrażenia, one są ważne i wiedza też. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:49 a może formy nad treścia masz racje zgadzam sie z Tobą ale chce powiedziec ze wyglad jest rownie wazny jak słowa, wyrażanie swoich mysli w ocenie seksualnosci moim skromnym zdaniem ważne jest każde doznanie ktore dostarczają nasze zmysły Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 08:56 kiedyś mój kolega powiedział mi jak się zakochasz to wygląd nie bedzie miał znaczenia. I niestety miał rację. Moje wyobrażenia padły w gruzy. Zakochałam się prawie na zabój w menelu. Jak na niego patrzyłam, bo to było pomiędzy diabłem, a menelem i jeszce do tego miał gruby brzuch. Wiesz taki szaman, który cię energią obezwadnia i ma to co pożąda. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 09:50 :)))) cóż jak mowią Miłość jest ślepa :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 10:30 Ja z synem.. www.kki.krakow.pl/pioinf/przemysl/zabytki/kopiec/swarozyc.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 10:34 Keanu Reeves,czyli mój i ja asi Noe, za te zniewalające oczy, zwinność geparda, i ciało Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 11:44 przede wszystkim za ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 10:40 podoba mi się najbardziej Kopiec:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 11:00 kakq napisała: podoba mi się najbardziej Kopiec:)pzdr ''''''''''''''''' Masz fajne poczucie humoru.. Mlodziezowe.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: najbardziej seksowny mężczyzna 14.02.06, 11:14 swantevit napisał: > kakq napisała: > podoba mi się najbardziej Kopiec:)pzdr > ''''''''''''''''' > Masz fajne poczucie humoru.. > Mlodziezowe.. > (:- > ???????????????????? bo ja fajna jestem i wrażliwa na widoki :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: najbardziej seksowny mężczyzna IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.02.06, 13:44 a co Cię w tym kopcu pociąga/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Chuck Norris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:17 Chuck Norris, wzbudza moje namiętnosci.... bo doliczył do nieskończoności!!!! Trzy razy! Odpowiedz Link Zgłoś