Gość: Gapcio IP: *.asternet.pl 21.02.06, 10:54 Kolega kupę lat temu był w Częstochowie z pielgrzymką i powiedział, że jedyne czego się nauczył na tym wyjeździe to tolerancja. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3174444.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wizytka Re: Tolerancja IP: 217.153.19.* 21.02.06, 11:04 O ile sie nie myle u Pospieszalskiego w programie byli ostatnio pomysłodawcy tych koszulek a i rozmowa o tolerancji także. Dla mnie osobiście pomysł prowokujący i celny.Dzięki zakazowi mają doskonałą reklamę. Mimo, że czegoś tam nie zrobiłam lub zrobiłam, jestem lub nie jestem murzynką moich uczuć nie obrażają. Powodują, że rozmawiamy, zastanawiamy się, kłócimy,dyskutujemy - i to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe42 Re: Tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:32 To ja bez koszulki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:09 szkoda Festiwalu...swoja drogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Tolerancja IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:37 Czy możliwe byłoby w ramach tej akcji noszenie koszulki z napisem: "Jestem dzieckiem, które miało być poddane aborcji"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:40 a taki:"Jestem dzieckiem znalezionym na śmietniku?: Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Tolerancja 21.02.06, 11:42 albo taki: "Jestem xiendzem - przepraszam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:46 Ja bym se napisał: z przodu: "Ksiądz ma mnie za buraka" a na rewersie: "Bóg z nim" Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Tolerancja 21.02.06, 11:47 Gość portalu: Fugazi napisał(a): a na rewersie: "Bóg z nim" ''''''''''''''''''''''''''''''' Staczasz sie Fugazi na niebezpieczne pozycje.. Stad juz niedaleko do "Bog z nami".. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:50 > Staczasz sie Fugazi na niebezpieczne pozycje.. > Stad juz niedaleko do "Bog z nami".. > :-) Zawsze pisałem, że Boga noszę w sobie. Czy Bóg z Tobą zabrzmi fałszywie? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Tolerancja 21.02.06, 11:53 Moj Bog to szesciostrzalowy Mannlicher.. cos z Broniewskiego, jak mi sie cos nie pie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba :))) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:54 No i już chłopcy mają zabawę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:56 O przyszedł trzeci. Znajdź jeszcze czwartego (byle wśród żywych) i zagramy w brydża. Szczęść Boże Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: :))) 21.02.06, 12:01 Ja z wami nie gram! wszystko co xionc wzial w reke jest skalane.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:05 A ja gram. Byleby nie oszukiwał. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka propozycje IP: 217.153.19.* 21.02.06, 14:58 Hmmm...moje koszulki ? Może - "Macierzyństwo nie jest czymś najwspanialszym dla kobiety" "Nie udaję orgazmów" "Nie jestem szczęśliwa gdy koszule mego męża są śnieżnobiałe" "Nie mam ochoty schudnąć" .... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: propozycje 21.02.06, 15:02 A ja w solidarnosci z duza czescia kobiet zalozylbym sobie koszulke z napisem, "udaje orgazm".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:45 >Kolega kupę lat temu był w Częstochowie z pielgrzymką i powiedział, że jedyne czego się nauczył na tym wyjeździe to tolerancja. Dzięki Bogu. O jednego więcej. To dlaczego tak mało tolerancji przejawiają moherowi? Nie jeżdżą na pielgrzymki, czy nie chcą się uczyć? Rektor dał plamę. Jeżeli był sterowany przez niektórych kościelnych, to rozumiem, jest po prostu tchórzem i nie potrafi bronić swojego zdania. Jeżeli sam wierzy w swój zakaz, to współczuję braku inteligencji, poczucia abstrakcji, ironii. Kondolencje dla studentów. Zaczynam się bać ludzi w tym kraju. Czy w ramach solidarności nie powinny takie koszulki teraz stać się bardzo modne? ;-))))))) moja koszulka: "broniłem tak gorliwie Boga, że trzepnąłem w mordę człowieka" -J.Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:16 a koszulka "Nie wierze w Holokaust"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:24 "To g ó w n i a r s t w o... ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe42 Re: w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:28 Cyz wolno ubrac koszulkę bez napisu? Bo nie bawi mnie ta zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:30 bez napisu to dopiero krzycząca by była! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:48 "Komory gazowe to wymysł żydów" Odpowiedz Link Zgłoś