skuter70 23.02.06, 13:01 czy bylbys tak mily i posty, w ktorych umieszczasz tylko linki, jakos oznaczal np przez podkreslnik przed tytulem bylbym bardzo dzwieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: prosba do XYZ 23.02.06, 13:04 ale leniwy skuter jestes.. ..i dalo sie wyczuc zle skrywany antykomunizm.. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: prosba do XYZ 23.02.06, 13:17 skuter nie jest leniwy tylko ... wygodny - można pójść dalej i poprosić o streszczenie wypowiedzi w "temacie" np. inwektywy na aaa, albo dla odmiany inwektywy na bbb, albo po prostu: inwektywy. To by sporo ułatwiło, zawsze to oszczędzasz 90% czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: prosba do XYZ 23.02.06, 13:25 hsps napisał: > skuter nie jest leniwy tylko ... wygodny - można pójść dalej i poprosić o > streszczenie wypowiedzi w "temacie" np. w zasadzie moim zdaniem po to wlasnie jest temat:) zwykle nie czytam na grupach dyskusyjnych watkow typu "bardzo wazne pytanie" tez z lenistwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: prosba do XYZ 23.02.06, 13:24 no wlasnie swar zna mnie jak zly szelag:( Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Skuter 23.02.06, 13:10 wku..asz go. Skuter jest na to bardzo wrazliwy. i golych cyckow tez nie lubi.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Skuter 23.02.06, 13:37 Ja zaś z lenistwa i antykaczyzmu nie zastosuję się do niej:) Wybacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 23.02.06, 13:48 nie ma co wybaczac albo nie jakos dam sobie rade po prostu bede twoje watki omijal hurtem:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 23.02.06, 13:23 proste prasowke robie sobie we wlasnym zakresie a nie chce mi sie wchodzic w posty, ktore nic nie wnoszą czyli czyste lenistwo z mojej strony i oczywiscie podswiadomy antykomunizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Skuter 23.02.06, 13:36 proste > prasowke robie sobie we wlasnym zakresie > a nie chce mi sie wchodzic w posty, ktore nic nie wnoszą Uważasz, że wywiad z Zollem nic nie wnosi? Pozwolisz, że zaprezentuję odmienne stanowisko.:) > czyli czyste lenistwo z mojej strony > i oczywiscie podswiadomy antykomunizm:) Wyczułem na kilometr:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Mission impossible IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:42 niektórzy na forum niestety maja do spełnienia pewna misje! Chodzi o pewne poczucie meczennictwa a zarazem przesłanie posłannictwa! Nie wiem czy to uleczalne... ale tu na forum pare nicków tak ma! Moze to taka ptasia grypa nicków na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Mission impossible 23.02.06, 13:47 > Moze to taka ptasia grypa nicków na forum.. Wymieniaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Mission impossible IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:48 XYZ przeciez wiesz... My tu dyskutujemy na posty, my szaraczki Wasze ofiary! A Wy na ....wątki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Mission impossible IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:50 kazdego dnia jest cała masa... w jedna lub w druga stronę... ale Albercik chociaz ma czym sie chwalić!!! Ilość wpisów dzieki Wam rosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: prosba do XYZ 23.02.06, 14:28 .. lewki od zarania zawsze wyslugiwali sie innymi, stad nie dziwota .. ze kupa tych watkow iXusia to tylko linki ... .. swoja droga tez juz ich nawet nie otwieram .. bo tzw linkujacy .. nawet nie pisze po co dany link cytuje .. ale widac ze umie i ma czas czytac .. i to wszystko .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: prosba do XYZ 23.02.06, 14:42 Jesteś niesprawiedliwy:( Godzinami główkuję, jak w tytule postu oddać cel wklejenia linku, a ty że nie piszę po co:( Buuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: XYZ .. nickonarcyzm w kompie ... 23.02.06, 17:08 .. wymyslanie tytulu do tytulu .. to taki wysilek czy delikatnie mowiac megalomania .. by tylko moc swego ukochanego nicka jak najczesciej ogladac na forum ..!!! .. a moze jestes w pierwszej linii potomkiem tych co z czekolady robili wyrob czekoladopodobny .. to musial byc taki wysilek .. wymyslac takie rzeczy ze sie im caly ten system zawalil .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś