Gość: YARO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 09:08 BÓJCIE SIĘ HAMY BO ZA ROK WRACAMY!!!!!!!!!!!! ZA ROK NASZA EKSTRAKLASA!!!!!!!!!!! POPŁYNELIŚCIE JAK TE ŚLEDZIE ŚMIERDZĄCE DO ŚCIEKÓW. NA KOLANA PRZED MISTRZAMI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 11.10.01, 09:25 Gość portalu: YARO napisał(a): > BÓJCIE SIĘ HAMY BO ZA ROK WRACAMY!!!!!!!!!!!! ZA ROK NASZA > EKSTRAKLASA!!!!!!!!!!! POPŁYNELIŚCIE JAK TE ŚLEDZIE ŚMIERDZĄCE DO ŚCIEKÓW. NA > KOLANA PRZED MISTRZAMI!!!!! Może i jest niezły ten Twój Lech. szkoda tylko,ze kibiców ma niezbyt łebskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: LECH II LIGA !!! IP: 212.160.165.* 11.10.01, 09:37 Skad ty sie zerwales ?, chyba z domu wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: LECH II LIGA !!! IP: 217.97.149.* 11.10.01, 09:49 Z czego sie cieszysz, cieniasie? Zobacz gdzie jestescie? II liga???? A gdzie to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enancjo Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 09:52 LECH .... a to Ci .... PECH .... tak trzymaj Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.158.197.* 11.10.01, 10:00 pewno że lech najlepszy jest w poznaniu ale wynik remisowy był z gry wiadomo, że karne to loteria zwłaszcza gdy wykonuje się ich > 10 ale gratuluję dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 11.10.01, 10:01 Gość portalu: YARO napisał(a): > BÓJCIE SIĘ HAMY BO ZA ROK WRACAMY!!!!!!!!!!!! ZA ROK NASZA > EKSTRAKLASA!!!!!!!!!!! POPŁYNELIŚCIE JAK TE ŚLEDZIE ŚMIERDZĄCE DO ŚCIEKÓW. NA > KOLANA PRZED MISTRZAMI!!!!! Ja tam orgtograficznym dogmatykiem nie jestem, ale "cham" pisze sie przez "ch". Ty, yaro , powinienes o tym najlepiej wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 11.10.01, 11:25 > Ja tam orgtograficznym dogmatykiem nie jestem, ale "cham" pisze sie przez "ch". > Ty, yaro , powinienes o tym najlepiej wiedziec. Ty, grogreg zostaw ich w spokoju, bo jeszcze dwa lata i sie naucza jezyka. Zobacz, jak im kazales isc pod budke z piwem "jezyk poszerzac" to sie czegos Poznan nauczyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 11.10.01, 13:08 No co Ty. Tylko poczytaj. Koles odkryl takie rzeczowniki jak "cham" (no moze jeszcze nie poprawnie), odktyl fakt, ze zwa nas sledziami, a nawet zaczol uzywac przymiotnikow np "smierdzacy". Poczekaj, poczekaj. Jeszcze beda go czytac dzieci jako lekture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ale-czat.com.pl 11.10.01, 11:47 Co wy na to jebane sledzie .Drugolgowy LECH pokonal wasza pierdolona dume pomorza.KOlejorz forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.149.* 11.10.01, 11:54 Gość portalu: kat napisał(a): > Co wy na to jebane sledzie .Drugolgowy LECH pokonal wasza pierdolona > dume pomorza.KOlejorz forever No i co? Masz leszczu radoche? W karniakach wszystko zalezy od szczescia...A wy co? Moze i ten wasz kartoflany klubik wejdzie do I ligi , ale co potem? rozpieprzycie sie jak kopiec karofli po uderzeniu pioruna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 11.10.01, 11:54 > Co wy na to jebane sledzie Ten nie byl pod budka z piwem, bo tylko powtarzac umie... albo byl pod ta sama budka.. > Drugolgowy LECH pokonal wasza pierdolona > dume pomorza. no coz, nawet taki antykibic jak ja wie, ze Pogon zawsze prawie zawsze wygrywa z dobrymi i przegrywa z cieniakami. Nie wiem czemu, ale tak jest. Wiec, wyglada na to, ze jestescie cieniakami ;) > KOlejorz forever w drugiej lidze! ;) To juz wole nie-forever drugie miejsce w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tantal Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 14:15 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > Co wy na to jebane sledzie > Ten nie byl pod budka z piwem, bo tylko powtarzac umie... > albo byl pod ta sama budka.. > > > Drugolgowy LECH pokonal wasza pierdolona > > dume pomorza. > no coz, nawet taki antykibic jak ja wie, ze Pogon zawsze prawie zawsze wygrywa > z > dobrymi i przegrywa z cieniakami. Nie wiem czemu, ale tak jest. > Wiec, wyglada na to, ze jestescie cieniakami ;) > > > KOlejorz forever > w drugiej lidze! ;) > To juz wole nie-forever drugie miejsce w kraju > > Może i jesteśmy cieniakami, ale to LECH awansował a nie wy. Nie gadajcie że karne to loteria, trzeba było strzelić temu "drugoligowcowi" wcześniej gola !!! A na temat rozpieprzania się klubu - to was chyba jakiś arab chce sprzedać ... , jak mu tam, Osma ben ... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Jeszcze piwka ??? 11.10.01, 15:27 Piwko zaszkodzło ? W tej kategorii bezzprzecznie wygrały czeskie marki do spółki z zywcem. Lech wszyscy olali. No może poza "Tyskim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: LECH NAJLEPSZY JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 11.10.01, 15:45 > A na temat rozpieprzania się klubu - to was chyba jakiś arab chce sprzedać ... Nie chce sprzedac, a raczej nie chce go do konca kupic. Jak widac, to nami zainteresowal sie gosc zza granicy, z kraju interesujacego sie pilka nozna, a nie jakims tam poznanskim klubem. A ze wladze szczecinskie maja takie pomysly, jakie maja, to i facetowi sie odechcialo troche, bo myslal, ze pojdzie tylko sportowo z lekka domieszka komercji, a tu jeszcze sie polityka wdala... > , jak mu tam, Osma ben ... Ech, cos ci w glowie zaszumialo i nawet nie wiesz co. Za duzo piwa, potem nie pamietasz kto co mowil, i na jaki temat. Btw juz wole naszego Bosmana niz poznanskiego Lecha czy Tyskie... Odpowiedz Link Zgłoś