Dodaj do ulubionych

Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!!

28.02.06, 15:06
Zamowiony tort - nie byl owocowy - jak zamowilam, imie dziecka napisane
blednie, a kobita z ktora rozmawialam z firmy - posiada takie umiejetnosci
handlowca - jak ja cudotworcy !!!! Prostactwo, nieumiejetnosc przyznania sie
do bledu - TOTALNE OLEWANIE KLIENTA !!!!!!! Nie ineteresuja mnie
"osiagniecia" firmy (bo paniusia tak probowala mnie zbyc) - ale to, ze brak im
kompetencji, widocznej wiedzy na temat sztuki kulinarnej - za to jak widac w
nadmiarze maja zadufanie i chyba brak wykształcenia ;)))) !!! Zycze dalszych
ekspansji - z takim podejsciem ;))))))
Obserwuj wątek
    • ja_aska KUPUJw "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 28.02.06, 15:20
      zamawiam u nich torty i jestem totalnie zadowolona. wszystkie wieczory
      panieński i kawalerskie - bardzo "dowcipne" torty:-)
      • iridia IZYBAR do bani ! 28.02.06, 22:37
        Panienskie i kawalerskie, to nie urodziny 7-latki....Moze firmie izybar wychodza
        takie "imprezowe" produkty, ale niestety nawalaja gdy sprawa jest nieco wiekszej
        wagi.. W kazdym razie nie polecam. ;)) Kit z tortem - choc dziecko bylo
        rozzalone, ale pracownicy - wlasciciel... ble ble ble... zero kontaktu, zero
        szacunku... nic .. pusto .. znac niektorym brak przyzwoitosci ;)))) W kazdym
        razie, na kazdym kroku bede robila firmie reklame.. ale w tym zlym znaczeniu..
        ODRADZAM - za to, ze tak mnie potraktowano w rozmowie (moze zadzwonilam w
        trakcie takiej wlasnie imprezy ;)))..)!!
        • Gość: klient Re: IZYBAR do bani ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:42
          kupuje w firmie Izybar od poczatku ich istnienia i nigdy nie zdarzylo mi sie
          nic przykrego z ich strony. torty sa przede wszystkim smaczne, piekne i ciekawe
          czego nie moge powiedziec o wyrobach innych firm w szczecinie. z tego co mi
          wiadomo produkuja tygodniowo ok1000 tortow ktore wysylane sa za granice i
          ciesza sie duzym uznaniem. a osoba ktora ma na tyle pusto w glowie zeby pisac o
          takich bzdurach na forum gazety niech lepiej da sobie spokoj bo to wstyd ze w
          naszym kraju mieszkaja ludzie ktorych jedynym zajeciem jest oczernianie innych
          ludzi z byle powodu. a tak a wogole to dlaczego nie zareklamowala tortu tylko
          pozarla go i jeszcze zapewne wylizala talerz ...
          • Gość: klient kupuj w IZYBAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:50
            a skoro nie byl taki jak mial byc to jaki byl skoro nie owocowy i co bylo nie
            tak z imieniem????????
          • Gość: klient kupuj w IZYBAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:56
            niestety zawsze znajdzie sie jedna wsza ,ktora zatruwa innym ludzia zycie,no
            ale coz nic nie mozemy na to poradzic. pracownikom firmy zycze wszystkiego
            dobrego, oby tak dalej .nie przejmucie sie bo szkoda waszych nerwow!!!
            pozdrawiam
        • Gość: zalamana Pusta glowa boli!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:09
          dziecko bylo rozrzalone, ciekawe czy potrafi w wieku 7 lat zauwazyc blad w
          swoim imieniu, pewnie jest tak rozpuszczone jak jej mamusia ktora placze z byle
          powodu. inne dzieci cieszyly by sie ze wogole dostana tort a niektore juz nigdy
          nieprzezyja swoich urodzin jak te ktore spalily sie w pozarze domu. to sa
          problemy, anie takie bzdury ktore nazywasz sprawa wielkiej wagi...zastanow sie
          nad swoja pusta glowa!!!
    • hotcat01 Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 28.02.06, 22:42
      czy Ty masz wszystko ok pod sufitem, zeby przejawiac taka wscieklosc ? to nie
      jest raczej normalne zachowanie ? Poza tym druga strona nie wypoawiada swojej
      wersji, wiec nie wiemy jak bylo naprawde.
      • Gość: ania Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 07:55
        Przesadzasz...trzeba bylo tortu nie odbierac i po krzyku. Moglas tez sama upic :).
        Ja bardzo lubię ich produkty, a na pracownikow nie mogę narzekać bo dla mnie
        zawsze byli mili.
        • Gość: marta.agata Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: 83.104.90.* 01.03.06, 09:48
          Ludzie co wy gadacie!!! kobieta ma prawo byc wsciekla. Chodzilo o tort na
          dziecka urodziny i jego zgodnosc z zamowieniem. do tego imie z bledem??!! i co
          to znaczy "moglas sama upiec"?? moze chciala go zamowic, bo nie miala czasu,
          albo po prostu nie umie piec, albo sie jej nie chcialo - malo wazne!!! wazne,
          ze kierownictwo ma gdzies ta klientke i zamiast przyznac sie do bledu woleli
          nie zrobic nic. uwazam, ze zla reklama w tej sytuacji bedzie kosztowac firme
          wiecej niz rabat za niezgodny z zamowienie tort...

Osobiscie nie mialam kontaktu z tortami tej firmy, ale pamietam ich pierwsza
          lodziarnie na komuny paryskiej... hmmm wspomnienia z dziecinstwa :)

• Gość: Magda Naslij im sanepid!!!!!! IP: *.tbcn.telia.com 01.03.06, 10:02
            Jezeli obsluga byla nie mila, a klientka kompletnie nie zadowolnona z
            zamowienia popieram klientke. Klient nasz pan. prywatni wlasciciele cukierni,
            sklepow itd. maja czesto olewajacy stosunkek do klientow, sa opryskliwi i
            wiedza ze i tak nie mozna im nic zrobic. Jezeli kobieta zaplacila juz za tort
            to jak miala go nie odbierac, dac idiota kase za darmo. Mysle jednak ze mozesz
            sprobowac naslas im sanepid, napewno maja cos do ukrycia, a wizyta sanepidu
            moze ich troszke postresowac. Polecam!
            • Gość: psychol-og Re: Naslij im sanepid!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:06
              Widzę ,że ostatnio zrobiło się modne "nasyłanie' odpowiednich instytucji, jak
              nie PIP to SANEPID. Trochę to śmieszne, chyba ,że te instytucje mają właśnie za
              zadanie rozgrywanie prywatnych wojenek.
            • al_magra i profesora Miodka może ;) 01.03.06, 11:50
          • Gość: Gacek Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 02.03.06, 00:41
            Kobieta jest moze lekko pokrecona albo sama zle podala imie dziecka. To jest
            jej problem.A g..... i niedowartosciowanych jest jak bezdomnych psow pelno na
            miescie.sama jestes winna, brak kompentencji to twoj problem.
        • hsps Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 01.03.06, 10:08
          Nie przesadza ! (jeżli tak było jak w opisie to przyjęte zlecenie czyli umowa
          nie zostało zrealizowane i należy domagać się odpowiedniej rekompensaty, a
          zwykłe przeprosiny należą do kultury osobistej)

Gość portalu: ania napisał(a):

> Przesadzasz...trzeba bylo tortu nie odbierac i po krzyku. Moglas tez sama upic

• Gość: . Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 10:04
      Masz prawo być oburzona.
      A ciekawy jastem kto to taki jest właścicielem, skoro takie "tuzy" (na
      szczęście forumowe) go bronią tutaj.
      • ja_aska Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 01.03.06, 11:41
        fajowo: nasłać, napuścić, zadenuncjować. a chodzi o tort.
        w pierwszym wpisie był tekst o ekspedientce a nie o właścicielu więc szemu z
        nim nikt nie pogadał? kazdy ma prawo do błędów i nie jest to powód do takiej
        nienawiści. nie chcesz nie kupuj, w końcu mamy wolny rynek. mnie tam ich ciasta
        bardzo smakuja.
        • Gość: Luiza Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: 212.244.66.* 01.03.06, 14:45
          Oj ja aśka, od tego ciągłego pisania to już głupoty wypisujesz. Dlaczego mamy
          tolerować bylejakość, brak szacunku, olewanie klienta. Może Tobie to
          odpowiada, mnie nie.
          • ja_aska Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 01.03.06, 14:47
            a kto mówi o tolerowaniu? pewnie ktoś popełnił błąd ale uważasz, że należy od
            razu za to zabić?
    • al_magra Imię dziecka 01.03.06, 12:06
      A z ciekawosci spytam, jakie to było imię dziecka, że zostalo napisane błędnie?
      • swantevit Re: Imię dziecka 01.03.06, 12:33
        al_magra napisała:
        A z ciekawosci spytam, jakie to było imię dziecka, że zostalo napisane błędnie?
        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Klaudia, ale przez C..
        :-)
        • hsps Re: Imię dziecka 01.03.06, 12:35
          morze Maugożata ? albo jednak Dżeniver :-)
          • al_magra Re: Imię dziecka 01.03.06, 12:37
            Albo Dżesika ;)
            • kakq Re: Imię dziecka 01.03.06, 12:43
              Katażyna :)
              • hsps Re: Imię dziecka 01.03.06, 12:49
                Bärbel ! Tylko nie mieli Umlauta ! :-)
                • kakq Re: Imię dziecka 01.03.06, 12:54
                  a to dobre:)))) ale się usmiałam pzdr
        • al_magra Swarku 01.03.06, 12:36
          Tego błedu nie robią.Wiem z doswiadczenia ;)
          • al_magra Re: Swarku 01.03.06, 12:52
            No i nawet poczta Ci nie działa :(
    • aniakarina Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 01.03.06, 14:53
      Ja tan czesto kupuje ciasto i niemoge narzekac n ekspedietke nawet gyd chodzi o
      niedziele i bo nie raz mi sie tak zdazylo,a co do tortow to tez zawsze super i
      z dostawa do domu.Jeszcze raz mila i fachowa obsluga:):)
      Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz polecam
      • Gość: ania107 Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 15:36
        Pisałam że przesadza, bo użala się na ten temat na forum. Też uważam że jest
        wolny rynek i o klienta trzeba dbać...ale dlaczego nie odezwala się jak
        zobaczyła tort...Trzeba było od razu prosić z Panem Zubowiczem (właściciel). To
        bardzo porządny człowiek i na pewno jakoś by temu wszystkiemu zaradził, a nie
        ona wypisuje takie rzeczy na forum...
        W gospodarce rynkowej klient tez musi umiec zadbać o swoje interesy a nie po
        kryjomu wypisywać żale na forum i cichaczem nasyłać sanepid...
    • Gość: abcend Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: 83.168.96.* 01.03.06, 18:22
      Nigdy mi te torty nie smakowały. Jest w Szczecinie kilka lepszych cukierni.
      • Gość: marian paździoch Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: 87.207.54.* 01.03.06, 19:03
        przecież na firmowych samochodach wyraźnie pisze. 'mistrz polski'.
        o co wam chodzi?
        nie jadłem, ale mistrz to mistrz.
        muszą być dobre.

mp
        • Gość: Edek i brat Fredek Izybar IP: 83.168.96.* 01.03.06, 22:21
          Kupiłem dzisiaj torta owoowego w Izybarze. Tak wynikało z wypowiedzi Pani
          sprzedawczyni. Niestety podczas konsumpcji okazało się, że tam żadnych owoców
          nie ma. Ale za to odkryłem, że ozdoby czyli np. kwiatki, różyczki itp. zrobione
          są z ciasta które smakuje identycznie jak opłatek.
          Dla uzupełnienia dodam, że tort był bardzo smaczny. Opłatek też.
          • ja_aska Re: Izybar 02.03.06, 08:09
            tort owocowy to tort o smaku owoców a nie z owoców:-)
            • Gość: Sly Re: Izybar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:29
              czyli chleb pszenny nie jest z pszenicy tylko o smaku pszenicy?
              • ja_aska Re: Izybar 02.03.06, 20:59
                słodyczy to nie dotyczy.
    • Gość: iridia Podsumowujac !!! IP: 195.205.158.* 03.03.06, 08:59
      Witam Wszystkich ponownie. Widze ze wywolalam burze swoja wypowiedzia na temat
      firmy Izybar. I dobrze. Warto mowic nie tylko od borych rzeczach. Sa gusta i
      gusciki. Ja gdy mowie owocowy - to nie chce tortu o warstwach
      "cytrynowo-pistacjowo-dZemowych", a tak to wygladalo i smakowalo..niestety. To
      po pierwsze. Po drugie - zazalenie chcialam zlozyc wlascicielowi firmy - ale on
      wolal abym rozmawiala z pracownikiem - no coz, wybacz Pan, ale dla mnie to
      olewanie - tluamczenie, ze ja sie nie orientuje nic nie tlumaczy. A Pani J.
      ktora odebrala sluchawke po prostu nie potrafila fachowo poradzic sobie ze
      zdenerwowanym klientem. Jesli bowiem na moje zarzuty potrafi tylko gadac ze oni
      sprzedaja na Europe, ze sa SUUUper .. i wogole, to nie musze byc ich klientka...
      chyba nie o to chodzi w handlu.. To po drugie... A po trzecie.. Moje dziecko ma
      7 lat i potrafi czytac. Nauczyla sie.. Chodzi jak dzieci w tym wieku do zerowki
      i swietnie sobie radzi zarowno z liczeniem, jak i czytaniem. Potafi przeczytac
      swoje imie a takze je napisac.. jakby, ktos mial watpliwosci. W imieniu ma
      literke K, a Izybar przerobilo je na C - widocznie na modle Zachodnia...
      Nic wiecej nie ma sensu dodawac. Tort moze sam w sobie nie byl az taki zly, ale
      nie byl to tort o tkory prosilam, a brak umiejetnosci pisania czy czytania nie
      zwalnia z obowiazku poprawnego wypelnienia zlecenia. Ale jak wiemy, w Polsce
      niestety jest to nagminne... za nieumiejetnosc przyznania do bledu... to juz
      choroba powszechna.. Dziekuje wszystkim za wypowiedzi. I zycze smacznego..
      niekoniecznie z Izybarem w tle ;))
      • Gość: marian paździoch Re: Podsumowujac !!! IP: *.chello.pl 03.03.06, 09:18
        patrzcie, jak jedna litera może zdecydować o rzetelności firmy i z powodu której
        nie można rozpoznać smaku tortu.

cyt; Tort moze sam w sobie nie byl az taki zly, ale...

:-)

mp
        • al_magra Podsumowujac !!! 03.03.06, 09:21
          Swar miał racje z tymi literkami ;)
          • Gość: iridia do: marian paździoch IP: 195.205.158.* 03.03.06, 09:29
            Osobiscie zjadlam kawalek tortu - i wiecej go nie kupie... dzieci niestety nie
            chcialy jesc ....
      • swantevit Dobrze ci tak! 03.03.06, 11:22
        Trzeba bylo dac dziecku slowianskie imie..
    • mikaela1618 Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 15.11.15, 11:07
      n
    • mikaela1618 Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! 15.11.15, 11:19
      Wiem cos o tym.Szczerze przez lata bylam zadowolona ,smak torta świetny ,wygląd rewelacja,nie na kremie przeslodzonym ,a na bitej ,swiezej smietanie .Niestety te czasy minely ,albo wl;asciciel ma w du..... klientów i nie zalezy mu na dobrej opinie i kupujacych ,albo nie wie kogo zatrudnia .Tak jak Pani pisząca wyżej ,zero kompetencji ,chamstwo ,zganianie winy na klienta...
      Zamawialam w tym roku 3 raz torta i 3 raz bylam zawiedziona ,ale wczoraj to juz mega.Na urodziny zamowilam kolorowego mial byc prostokatny niebiesko-fioletowy tort z owocami napisem ,kwiatkami..Tak tak ,owszem napis byl ledwo co go bylo widac tyle ze tort caly bialy calutki z kwiatami nawet ,bez owocow, nijaki,blady hahha ba na dodatek kwasny.Gosciom nawet nie pokazalam wstyd mi bylo ,dzieciom nalozylam na talerze i wlasnie okazalo sie ze byl kwasny,dodali mega wiele kwasnych owocow w dodatku tylko dwu kolorowy w srodku .Bylam totalnie wkurzona .Nie odbieralam go osobiscie wiec nie zdawalam sobie sprawy ,ze taki bubel dostalismy i jednak wrazenie bylo ze to nie dla mnie byl tort ,a moj zostal komus wydany,a ten na lapu-capu z napisem na ostatnia chwile udekorowany i na odpiernicz sie wydany.(W innych opiniach czytalam ze tak nie raz zrobili wydali nie ten tort nie tej osobie co zamawiala)Bo nie rozumiem jak mozna komus dac torta, ktorego nie zamawiał ,nie takiego .Wczesniej zamawialam dwa dla dzieci na poczatku roku i tez sie okazalo ze byly robione na lapu-capu ,forma upadla ,wylewala sie z ksztaltu nie te kolory nie te fasony,ale co tam pani w cukierni miala to gleboko w czterech literach ...Wstyd i żenada ,w innych cukierniach z tego co sie slyszy to przepraszajaazwracajac pieniadze za torta lub daja innego gratisowo i dodatkowo .Tutaj cóż spoczęli na laurach ...juz od jakiegos czasu i szczerze piszac zastanowie sie głęboko nad nastepnym kupnem torta w tejże cukierni,skoor nie zalezy wlascicielowi na klientach i ma nas gdzies to po co kupowac ,wydawac pieniadze i sie wsciekac ze niedosyc ze drogo to fatalny towar ,.obsluga jak i traktowanie .Jak widac powinnismy jeszcze przepraszac ze nam sie nie podoba....
    • Gość: Alex Mercer Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 19.11.15, 00:31
      polecam torty w domu ;D
    • Gość: M Re: Nie kupuj w "IZYBAR" z Polic !!!!!!!! IP: *.static.espol.com.pl 19.10.16, 12:05
      Najbardziej wymyślne torty, których nikt nie potrafił dla mnie zrobić wykonała właśnie firma Izybar a Pani, z którą zawsze coś ustalam jest bardzo miła i nigdy nic nie pomyliła, nie zapomniała itp.! Torty są przepyszne i zawsze dopracowane w 100%. Ja osobiście bardzo polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka