Dodaj do ulubionych

Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma

IP: 213.155.171.* 07.03.06, 18:48
Ten nieudacznik Piechota znowu coś sapie !!!
Wiadomo ,ż e komuchy kombinują jak ruskie na granicy .
Marian Jurczyk na Prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: maniak Marian zjedz komuchów żywcem IP: 213.155.171.* 07.03.06, 18:52
      Skrytożercą Mariana Jurczyka Mówimy stanowcze NIEEEEEE !!!!!!!!!!
      • psychol_ogia Re: Marian zjedz komuchów żywcem 07.03.06, 19:01
        Kończ Waść , wstydu oszczędź !!!!!!
    • Gość: Fugazi Kończ już Waść wstydu nam oszczędź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:00
      Dobry Boże, czemu do ku.wy nędzy uczyniłeś z naszego pięknego miasta przystań dla nieudaczników, deską ratunku dla miernot, frustratów i wariatów?
      Skąd się bierze brak odpowiedzialności za słowo, intelektualny bełkot?
      Nikogo z nas już nie bawi ten festiwal niekompetencji, nieuctwa i "odczuć".
      Kończ już Waść wstydu nam oszczędź.

Pozdrawiam
      Fugazi
    • xxtoja Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 07.03.06, 19:06
      totalna schizofrenia. Wiceprezydent Dlouchy swoją nieudolność próbuje
      wytłumaczyć politycznymi spiskami, w ten sposób można usprawiedliwić każdą
      niekompetencję, czyżby projekcja jACKA pIECHOTY, KTOŚ MU NA OGON nadepnął,
      kiedyś chodziły plotki, że jakiś wieczorek wziął kasę, aby galaxy powstało,
      a tera J.P> go broni - totalna schizofrenia na rynku gospodarczym Szczecina.
      a mieliśmy ministra gospodarki i silny zarząd sld=owski. A może tak topić
      marzana-kaczana, bo tylko sie do tego brać się nadaje. Kuźwa, to kto rzadził
      tym miastem jakies dziwne ludki, które nie sa z sld. No tak znowu ciekawostka
      przyrodnicza, ten wirus sie rozprzestrzenia i znowu będzie winny ten biedny
      Jurczyk.
      • psychol_ogia Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 07.03.06, 19:09
        Kuźwa, to kto rzadził
        > tym miastem jakies dziwne ludki, które nie sa z sld. No tak znowu ciekawostka
        > przyrodnicza, ten wirus sie rozprzestrzenia i znowu będzie winny ten biedny
        > Jurczyk.

Jakie to ludki z SLD rządzą tym miastem ?
        • xxtoja Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 07.03.06, 19:14
          i pociągają za sznurki.
    • Gość: andreas trzej muszkieterowie IP: *.centertel.pl 07.03.06, 19:38
      trzej muszkieterowie...
      kazdy ma jakąś sprawe w sądzie lub chociaż długi...
      zarzucają innym oszustwa....

Spisek...

Lekarz potrzebny natychmiast!!

Postulowałem prezydent USA badany jest psychiatrycznie,
      dlaczego prezydent miasta nie jest?
      • Gość: marian paździoch Re: trzej muszkieterowie IP: *.chello.pl 07.03.06, 20:01
        uważasz że Jacuś-glancuś to jedyny prawdomówny?
        dla ciebie kochanieńki to obojętnie kto występuje
        przeciw p. prezydentowi Jurczykowi to zbawca.
        weź może coś na uspokojenie.
        bo może ci tak zostać na następne cztery lata.
        a tego bym nie chciał.

pozdrawiam serdecznie! mp
        • Gość: leon Re: trzej muszkieterowie IP: *.internet.v.pl 07.03.06, 21:39
          co by nie zarzucać koledze jackowi to jednak dlouchy popełnił poważny błąd!
          Jezeli chce coś w tej kadencji z pryncypałem dokonac to musi się bylo nie było
          dogadać z radnymi. a tych jest duzo i nikt ich jakoś nie przekonuje do koncepcji
          pana prezydenta - więc uwazam że to dobrze się nie skończy - dla mariana oczywiście!
          • Gość: marian paździoch Re: trzej muszkieterowie IP: *.chello.pl 07.03.06, 21:59
            trochę inaczej to widze.
            wszyscy radni, oprócz sld-owców,
            rzucą sie jak sępy na Jacusia.
            jako najgroźniejszego rywala
            prawicy do fotelika.
            Marian przez nich uważany jako niegroźny konkurent
            wyjdzie zwycięsko. i to będzie
            największym zaskoczeniem dla
            wszystkich.
            o ile oczywiście zdecyduje sie kandydować.

mp
        • Gość: andreas Re: trzej muszkieterowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:55
          to dopiero bedzie,
          bo w cztery lata to na pewno choc jeden proces sie skonczy!
          Wyobrazam sobie jak jeden z waznych miasta, a potem drugi...
          idzie siedzieć!
          Chyba że nie ma sprawiedliwości...
          chyba że sprawiedliwośc jest tylko dla mnie i innych maluczkich!
    • Gość: Lex Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.stargard.mm.pl 07.03.06, 19:55
      Wszystko co mowi Douchy TO ABSOLUTNA PRAWDA !!! Ziobro rusz sie i wez ta bande
      odwiecznych oszustow i superbezczelnych kombinatorow z PZPR za dupe!
    • Gość: zorro nieudacznik piechota !!! IP: 213.155.171.* 07.03.06, 20:57
      Dlaczego ten pryszcz sie wypowiada ? ten cienias już namajstrował w sejmie i w
      rządzie jako minister . To jest cienki bolek który ma nadzieje na nowa posade.
    • Gość: zorro wykopać piechote IP: 213.155.171.* 07.03.06, 21:02
      Czy ktoś wie jak wymeldować tego cieniasa piechote ze Szczecina ?
      • krokus5 Re: wykopać piechote 08.03.06, 11:00
        Skłamał w oświadczeniu lustracyjnym.Są akta TW"Robert" radzę poszperać dalej.
    • Gość: Lex Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.stargard.mm.pl 07.03.06, 21:56
      Dosc juz bezczelnej obludy cwaniakow z SLD i ich sponsorow,wodeczki,polowanka i
      popieranie kliki zbliza sie ku koncowi,NARESZCIE ktos czyli Douchy mial cywilna
      odwage wygarnac mafii prosto w oczy!!!
    • Gość: Kropa Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:08
      Panie L. Dlouchy przynosi Pan wstyd inż.mechaniką!!Od czasu gdy razem z Panem
      pracowałem Pańskie IQ raczej spadło.Wiedziałem ,że będzie się Pan błażnił na
      tym stanowisku, mam jednak nadzieję ,że już niezbyt długo.
    • Gość: in gremio cenzura ??? IP: 213.155.171.* 07.03.06, 22:33
      Próbuje napisać coś o szczecinie ale operator G.W. cenzuruje mnie !!! proponuje
      czytać tygodnik Szczeciński " naprzekur" bo tam dowiecie się o wszystkich
      aferach w Szczecinie !!!! piszcie na e- mail : na-przekur@wp.pl
    • Gość: mimax Nagroda gospodarcza dla Dlouchego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:36
      To Dlouchy powinien dostac superoskara gospodarczego.
      Miasto kwitnie a inwestorzy pchają się drzwiami i oknami, to zasłużył, nie?
      To co w końcu z tym przetargiem?
    • Gość: swiety Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:52
      w koncu ktos sie nie bal i wyciagnol na swiatlo dzienne korupcyjne interesy
      solowowa wziatka i piechoty. ciekawe czy teraz solowow da pieniadze na kampanie
      wyborcza jednego z baronow paliwowych czyli piechoty. jak tam jacek
      szwajcarskie konta i prowizje? boisz sie troszke? no powiedz prosze cie .
      czekamy...
      • piotr33k2 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 07.03.06, 23:12
        nie byłem i nie jestem zwolennikiem jurczyk ani jego ekipy ale w tym sporze
        miasta z "echo" zdecydowanie władze miasta mają racje i w naszym mieszkanców
        interesie jest aby powstała tam konkurencyjna dla galaxy galeria handlowo-
        rozrywkowa .
        • Gość: pit32 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:51
          o, jest znowu z nami fan ece. no to moze teraz odpowiesz, bo ostatnio sie
          wykreciles - dlaczego wg ciebie ece nie powinno placic 100 mln zlotych za
          tereny miejskie, ktore wlasnie tyle sa warte? mimo, ze maja umowe z miastem. co
          to za umowa, ktora zwalnia ot tak, z wniesienia oplaty, ktora nalezy sie nam jak
          psu buda? w czyim to jest interesie? bo ja jakos nie moge sie dopatrzec, ze w
          naszym.
          oczywiscie tez jestem za tym, zeby powstala konkurencja, ale dlaczego my,
          mieszkancy mamy za to placic, a nie inwestor, szczegolnie niemiecki???
          • piotr33k2 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 07.03.06, 23:55
            za jakie tereny miejskie ,najpierw sobie poczytaj zaznajom sie z realiami a
            potem dopiero pisz demagogiczne bzdury.
            • Gość: andreas Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:57
              Piotr masz racje - KONKURENCJA jest motorem, tak!
              Ale tu nie o konkurencje chodzi tylko kto się załapie na Floryde!
              • piotr33k2 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 08.03.06, 00:05
                jeżeli nawet pzryjąć twoje insynuacje to ja wole aby oprócz tej florydy dla
                kogoś tam miasto miało ładną konkurencyjna galerie w centrum a z "echo" ktos i
                tak pojedzie na floryde a galeri nawet twoje dzieci się nie doczekają.echo
                inwestemnt tam żadnej galeri ani nie chce ani nie wybuduje chyba ze ewentualnie
                na samej działce po odrze jak wygra przetarg kolejna tym razem malą falistą
                bude i to wszystko.
                • Gość: pit32 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:09
                  ja tez chce, zeby "miasto miało ładną konkurencyjna galerie w centrum", ale
                  dlaczego mialbym odpuscic taka kupe kasy. czy ty wiesz, kolezko, ile to jest 100
                  milionow?
                  • piotr33k2 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 08.03.06, 00:13
                    to są tylko hipotetyczne wirtualne medialne i nierealne pieniadze, te sto
                    milionów.
                    • Gość: pit32 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:23
                      co ty pieprzysz? jakie wirtualne? to jest rynkowa - liczac lekka reka - cena.
                      pogratulowac podejscia. wejdz sobie na byle portal finansowy i poszukaj sredniej
                      ceny za 1 m2 gruntu pod inwestycje handlowa w centrum duzego miasta.
                      • piotr33k2 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 08.03.06, 00:47
                        wogóle nie wiesz i nie rozumiesz o co chodzi ,co za samą kaskade dostaniesz sto
                        milionów? a kto wybuduje nowy teatr i nowy szpital dzieciecy? te sto milionów
                        ani na jedno by ci nie wystarczyło.
                        • Gość: pit32 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 07:14
                          beznadziejny jestes, a twoj poziom wiedzy jest naprawde zenujacy.
                          nowa pleciuga, razem z tym "szpitalem" to zaledwie kilka milionow. akto to
                          wybuduje - inwestor, ktory wygra przetarg.
                          nawet jesli miasto mialoby zyskac nie 100 tylko 50, 20 albo nawet 2 miliony,to
                          ja chce te 2 miliony! a ty mozesz nadal sobie popierac ten zlodziejski plan
                          wymaslajac coraz to nowe i coraz to glupsze argumenty: przypomne je po kolei z
                          tego watku:

1. miasto nie ma terenow.
                          2. miasto co prawda ma tereny, ale nic nie warte.
                          3. miasto co prawda ma tereny i nawet sporo warte, ale kto wybuduje teatr?

co teraz wymyslisz?

niestrudzonym oredownikom jedynie slusznych rozwiazan mowimy "bye".
            • Gość: pit32 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:04
              widze, ze bardzo jestes w temacie. a ty myslisz, ze jurczyk i dlouchy to
              dlaczego sie zajmuja sprawa? otoz miasto ma tam cala mase ziemi (chocby miejsce
              po spalonej kaskadzie, i nie chce jej sprzedac w przetargu tylko oddac niemcom
              za darmo (pewnie ktos cos komus jednak odpali). i to mnie wlasnie wku_wia!
              • piotr33k2 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma 08.03.06, 00:07
                ta cała masa to tylko właśnie to miejsce .
                • Gość: pit32 Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:12
                  otoz nie tylko, idz sie dowiedz co jeszcze. jak sie bedziesz dowiadywal to
                  spytaj przy okazji gdzie jest nasze 100 baniek.
                • Gość: andreas Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:19
                  teren Bryzy zauwaz Piotrze tez nie był puszczony w przetarg...
                  tylko tak boczkiem...
                  podobnie tu sie robi... boczkiem...

Ja tam mam świadomośc, że zaden mozny tego swiata ani tego miasta
                  nie martwi sie o miasto tylko o siebie...
                  I masz racje, ze pewnie tu sie beda blokowac moze...
                  Ale szlag mnie trafia jak widze jak bezczelnie sie
                  szaraki o te Floryde szarpia...
                  tak na oczach, na widoku.... bo sie praca konczy,
                  a trzeba by wypocząc!

ja mam tylko tyle,
                  a kiedys trzeba zacząć uczciwie, a nie pod stołem...
                  kiedys trzeba zacząć wszystko jawnie w przetargach - niech to bedzie TERAZ!
                  • Gość: andreas powiem wiecej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:26
                    z innego artykułu z Gazety:
                    Centra handlowe w dużych miastach

(liczba metrów kwadratowych w przeliczeniu na tysiąc mieszkańców)

Warszawa - 500

Poznań - 474

Katowice - 378

Szczecin - 357

Łódź - 278

Wrocław - 308

Gdańsk - 303

====================

Piotr patrz na którym miejscu, bezrobocie w szczecinie, katastrofa,
                    a my na 4 miejscu w hipermarketach!!!
                    Patrz jak daleko Wrocław czy Gdańsk...

To nie chodzi o nas, nie o szczecinian, ao Niemców!!!
                    O ich szmal!

My mamy wystarczajaca ilośc hipermarketów, a nie mamy pracy!
                    A jak powstanie kolejny, to kolejne sklepy zdechną,
                    a w marketach zarobki spadna do 600 złotych!

To chodzi o Niemców...
                    • Gość: pit32 Re: powiem wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:42
                      niemcy niemcom zbudowali ten kraj. za friko!
                    • piotr33k2 Re: powiem wiecej 08.03.06, 00:44
                      to nie jest hipermarket ,a to że dalej tam bedzie ruina(plac po kaskadzie) i
                      pijacka melina(tzw. dachy paryza) zamiast ładnej nowoczwesnej zabudowy dającej
                      przy okazji i prace i dochody dla miasta to chyba raczej nie zmniejszy
                      bezrobocia w szczecinie.
                      • Gość: andreas Re: powiem wiecej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 00:54
                        mało tego Piotrze w hipermarketach wejdziemy moze na druga pozycje...
                        Czy zwiekszy bezrobocie?
                        Moze zwiekszyc, bo mozni tego miasta miast o miejsca pracy
                        tłuka sie o hipermarket!
                        Padnie pare sklepów mniejszych, powstana miejsca pracy...
                        ale na pewno Ty bys tam nie chciał pracować - wierz mi!!!

Jak ja nie mam pieniedzy, to nie kupuje do pokoju ekstra mebli
                        zeby fajnie wyglądało...
                        bedziesz sobie Piotrze chodził popatrzeć...

Teraz rozumiesz czemu sie tam miastowi mozni szarpia za kudły>

Bo propagandowo fajnie wyglada...
                        a zawsze to fajnie w kampanii zabrzmi,
                        a ze bezrobocie... no cóż kolejny spisek na Jurczyka...
                        wszystko przez przeciwnkiów Jurczyka...
                        jak tak wszystko źle przez przeciwników Jurczyka, bo blokuja Jurczyka...
                        to moze dla dobra miasta by odszedł, to by przestali blokować...
                        i miasto by sie rozwinęło!!!!
                        • piotr33k2 Re: powiem wiecej 08.03.06, 01:01
                          a co mi ty z tym jurczykiem ,ja go tu krytykowałem jak ciebie jeszcze na tym
                          forum wogóle nie było,jurczyk tu nie ma nic dorzeczy tak samo jak jakiś tam
                          hipermaket , tu chodzi o zabudowe centrum ktora ma szanse powstać ale przez
                          miedzy innymi takich jak ty pewno nie powstanie prze najbliższe dwadziescia
                          lat i znowu bedziesz ujadac ze syf kila i mogiła w tym szczecinie nawet w
                          centrum miasta a wogóle to precz z komuną.
                          • Gość: andreas Re: powiem wiecej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 01:07
                            ja zamiast ładnego centrum wolałbym ruch w interesie
                            i miejsca pracy!
                            A jak bedzie juz dobrze w tym miescie, to sobie zrobimy centrum...

A Ty wolisz najpierw kupić drogi telewizor i mebelek,
                            a potem sie bedziesz martwił o jedzenie i ubranie!!

Typowy Polak, postaw się , a zastaw sie!

BUdujmy drogie Centra i hotele,
                            taka mała Afryka....dzika...
                            • piotr33k2 Re: powiem wiecej 08.03.06, 01:17
                              andraes nie wygaduj populistycznych głupot ,ja tez bym wolał być piękny i
                              zdrowy i bogaty ale póki co jak mogę to chociaż niech będe mial przynajmiej
                              jedno z tych rzeczy ,galeria kaskada w niczym nie przeszkadza ,w niczym nie
                              utrudnia jakis przyszłych czy terażniejszych inwestycji produkcyjnych i
                              finansowych w szczecinie czy okolicach a nawet może im ewentualnie pomóc bo w
                              jakiś sposób zwiększy prestiż miasta nawet tylko ten handlowo -rozrywkowy
                              chocby dla klientów niemieckich masowo odzwiedzających szczecin .
                              • xxtoja Re: powiem wiecej 08.03.06, 02:05
                                no tal już przy bramie portowej strszy, grzybki nadal są, a hiszpan w ciepłych
                                krajach, a galeria na plakacie. a kiedy mu zabiorą działkę, bo inwestycji nie
                                zaczął.Kiedyś było, że jak w ciagu 5 lat się nie bedie budowało, to wraca
                                teren do miasta, a teraz to kto z hiszpanem przękręt zrobił, a może on się sam
                                przekręcił.?
                                • piotr33k2 Re: powiem wiecej 08.03.06, 03:00
                                  następna ni z gruszki ni z pietruszki ale jezeli już to własnie z "echem"

bedzie tak jak z tym hiszpanem ,tego się miasto całkiem słusznie
                                  obawia.jezali wiesz o jakiś przekretach z hiszpanem to zgłoś ,hiszpan sie sadzi
                                  z mastem i telekomunikacją o kabel światłowodowy który mu ponoć uniemozliwia
                                  inwestycje pod grzybkiem.
                              • Gość: ufoludek Re: powiem wiecej IP: *.orange.pl 08.03.06, 12:15
                                pitu,pitu. andreas chyba pije wódkę ze straganiarzami.
                                a, co do powierzchni handlowych to coś sie tu komuś popierwiastkowało.
                                tylko łódzka ,,manufaktura,, ma powierzchnię kilkunastu hektarów.
                                proszę o rzetelne informacje.
                                a może andreas jeżdził na polowanka z wódeczką?
                                • Gość: andreas Re: powiem wiecej IP: *.centertel.pl 09.03.06, 19:39
                                  przeciez ja to skopiowałem z Gazety!
                                  Z artykułu...

Tknęłes istotna sprawe, bo tej galerji boi sie nie tylko Galaxy...
                                  ale i powiedzmy "straganiarze"... szeroko rozumiani!

Ja nie pije akurat z zainteresowanymi ani poluje...
                                  chyba ze na disco jakies małe safari...

Mnie tam w sensie biznesu, to wisi...
                                  w sensie powiedzmy mieszkańca, to chciałbym zeby była!
                                  W sensie czy ktos na tym zyska posiadłośc na Florydzie,
                                  to teoretycznie jak to nie ja, to tez mnie nie wadzi kto!
                                  Ale wolałbym zeby nikt z tych co Szczecin doprowadzili w to miejsce,
                                  w którym jest!

Co do meritum...
                                  to musi nadejśc dzień, w którym powiemy od dzis uczciwie tylko przetargi!
                                  W tym dniu ktos straci, a ktos zyska!

Mozemy sie tak umawiac, jeszcze nie teraz....
                                  poczekajmy nastepnym razem... i tak dalej i tak dalej... bedzie jak jest!

Ale jeżeli ja tu jakąś zawada to:
                                  RÓBTA SE CO CHCETA!
                                  Moja chata z kraja....
    • Gość: cynik A może tak do pracy, a nie za politykę IP: *.chello.pl 08.03.06, 06:57
      Nie dosyć, że nieudolni, to jeszcze rozpolitykowani. Im bliżej wyborów
      samorządowych, to większa aktywność ale na scenie politycznej. Panowie! Do pracy
      trzeba się brać, a nie zrzucać winy za swoją głupotę na innych. Dosyć straszenia
      komuchami itp., Szczecin zapada się powoli, jako miasto i traci swoje szanse, a
      Wy szukacie tematów zastępczych. Weźcie się za swojego szefa i rozliczcie jego
      błędy.
    • Gość: Małgorzatka Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 08:48
      Wiem jedno. W Szczecinie tylko sie oskarżamy, spieramy i nic z tego nie wynika.
      W całej Polsce buduje się nowe obiekty i nikt przeciw temu się nie buntuje.
      Szczeinianie owszem. To taka regionalna cecha. NO i mamy puste place w środku
      miasta (ile to lat temu spłąnęła Kaskada?) i nie tylko w środku. Bardzo ciekawi
      mnie do kogo należy teren bezpośrdnio przy jez. Dąbskim przy przystani
      żeglarskiej AZS w stronę Dąbia. Ogrodzony, zamknięty, zdewastowany od bardzo
      wielu lat. Taki teren, kurczę blade...
      A my ..... dalej jak w "dymiącym piecyku" Gałczyny widzimy i biadujemy....
    • Gość: wojtek Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:59
      M.Jurczyk na prezydenta ....swojego garażu jeśli go ma
      • Gość: Marcinek Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: 82.145.76.* 08.03.06, 14:34
        Coś jest na rzeczy między Kielczanami, a SLD. Pamiętacie w jakim to tempie i
        przez kogo została usunięta Finka z miejsca, na którym miano wybudować GALAXY.

Odp. Wice - prezydent Wieczorek, maczał w tym palce.
    • Gość: szczecinianin Re: Dlouchy oskarża, ale dowodów nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:33
      ma racje sld to lapówkarze i cwaniaki do końca ida w zaparte
    • Gość: andreas pytam po raz kolejny CZEMU??? IP: *.centertel.pl 08.03.06, 15:21
      Prezydent, ma procesy i nie wykazał sie czujnoscia,
      bo za jego namowom by Niemcom nie oddawac mamy kare.
      Drugi ma sprawe o nie wiadomomo po co picie z przedstawicielami firmy,
      która startowała w przetargu, w który był zaangazowany.
      A inny muszkieter, długi narobił, to jak se nie radził ze swoja firma,
      to sie wziął za miasto... wiekszy budzet i mówia, ze miasto nie moze ...
      zbankrutować!

I se konferencje robia, a to o szklanych domach za 13 euro,
      a to ze sa oszustwa, ale dowodów nie maja...

Czy to scenariusz jakiegos filmu?
    • Gość: AJW Re: Nie na temat, ale.... IP: 65.87.44.* 08.03.06, 19:43
      ciekawe...Prez. Kwasniewski zostal wczoraj oficjalnie wykladowca Georgetown
      University w Waszyngtonie.
      • Gość: andreas Re: Nie na temat, ale.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:30
        ale co sugerujesz, że nasz prezydent Marian Jurczyk ma tez propozycje...
    • Gość: in gremio prawda o firmie "Echo" wyjdzie IP: 213.155.171.* 09.03.06, 16:53
      Już niedługo w tygodniku " naprzekur" ukaże się duży artykół na temat
      działalności firmy ' "Echo" piszcie swoje opinie na e-mail : na-przekur@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka