swarozyc 01.12.02, 23:13 Tylko dla mnie Stettinera i Gryfa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stettiner Re: Kacik poganski 01.12.02, 23:53 Czy będą karty klubowe? Rozumiem, że brak gruntownej znajmości problematyki pogańskiej nie jest przeszkodą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Kacik poganski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 00:49 Dla braci i siostr w wierze ! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: stettiner 02.12.02, 15:09 Cos dla pogan... i nie tylko ************************************* Jak kobieta może sie przekonać, czym jest życie bez mężczyzny? )))) Wychodząc za mąż. )))) )))) * * * )))) )))) Jeżeli 1 mężczyzna może umyć 1 zlew naczyń w 1 godzinę, to ile zlewów naczyń umyje 4 mężczyzn w 4 godziny? Żadnego.Usiądą przed telewizorem )))) i będą oglądać mecz. )))) )))) * * * )))) )))) Czy trudno było wyprodukować mówiącą Barbie? )))) Nie, dużo trudniej jest zrobić słuchającego Kena. )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego kobieta jest najbardziej inteligentna kiedy uprawia seks? )))) Bo jest podłączona do mezczyzny! )))) )))) * * * )))) Co powie żonie mężczyzna, który cały dzień przesiedział w wygodnym )))) fotelu, z delikatną muzyką sącząca się w tle i seksowną blondynką )))) podającą mu kawe? - Miałem ciężki dzień w biurze. )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego mężczyźni chcą tylko jednej rzeczy? )))) Bo całą reszte już wzięli. )))) )))) * * * )))) )))) Co zrobić, żeby facet przestał cię obmacywać? )))) Wyjść za niego. )))) )))) * * * )))) )))) Co zrobić, żeby mąż kochał tylko i wyłącznie ciebie? )))) Zostać jego sekretarką. )))) )))) * * * )))) )))) Mężczyzna może z łatwością zaspokoić wszystkie potrzeby )))) kobiety. O ile wszystko, czego ona chce to uprawiać seks, )))) oglądać mecze i przynosić mu piwo. )))) )))) * * * )))) )))) Jaka jest różnica pomiędzy rozporkiem u kobiety, a rozporkiem u )))) mężczyzny? Kiedy kobieta rozpina spodnie, nie wypada jej mózg! )))) )))) * * * )))) )))) Mąż: Może wypróbujemy dziś wieczorem inną pozycję? )))) Żona: Z przyjemnością... ty stan przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i )))) będę pierdzieć. )))) )))) * * * )))) )))) Jaka jest różnica pomiędzy "och........." i "aaaaaaach!!!"? - Kilka )))) ładnych centymetrów. )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego mężczyzna ma czyste sumienie? )))) Bo go nigdy nie używa. )))) )))) * * * )))) )))) Jaka jest różnica pomiedzy mężczyzną a szympansem? )))) Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie sie po tyłku, a drugi )))) jest szympansem. )))) )))) * * * )))) )))) Kobiety nie wiedzą, co to szczęście dopóki nie wyjdą za mąż... Ale )))) wtedy jest już za późno... )))) )))) * * * )))) )))) Mąż: Chciałbym w te wakacje spedzić tam, gdzie jeszcze nigdy nie )))) byłem.... )))) Żona: Świetnie...Co powiesz na kuchnię? )))) )))) * * * )))) )))) - Właśnie rozwiodłam sie z mężem. )))) - Czemu? )))) - Mieliśmy nieporozumienia na tle religijnym. Uważał, że jest )))) Bogiem. )))) )))) * * * )))) )))) Co robi facet z 365 używanymi kondomami? )))) Topi je, robi z nich opone i nazywa Goodyear. )))) )))) * * * )))) )))) Czy wiesz, że penisy mają cztery rozmiary? )))) - Mały, średni, duży i "Cholera, czy są takie w białym kolorze?" )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego mężczyźni po każdym stosunku robią sie coraz głupsi? Bo )))) z każdym orgazmem ubywa im troche szarych komórek. )))) )))) * * * )))) )))) Skąd wiadomo, że męża przez jakiś czas nie było w domu? )))) Jest czysto! )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzes? )))) Spływają przy pierwszych objawach uczuć. )))) )))) * * * )))) )))) Jaka jest różnica pomiedzy rozwodem i obrzezaniem? )))) Kiedy sie rozwodzisz, pozbywasz sie całego kutasa! )))) )))) * * * )))) )))) - Co to jest, kiedy mężczyzna mówi kobiecie sprośne rzeczy? )))) - Molestowanie seksualne. )))) - A kiedy kobieta mówi sprośności mężczyźnie? )))) - 4,20 netto za minute. )))) )))) * * * )))) )))) Facet wrócił do domu i pokazał żonie swój nowy tatuaż: słowa )))) "Kocham cie" wytatuowane na penisie. Żona na to: Tylko nie )))) próbuj wkładać tych słów w moje usta! )))) )))) * * * )))) )))) Córka pytam matke: )))) - Czy to prawda, że w niektórych częściach Afryki kobieta aż do )))) chwili ślubu nie zna swojego męża? )))) - Tak kochanie, ale to zdarza w kazdym kraju... )))) )))) * * * )))) )))) Prawdziwi Mężczyźni nigdy nie mają problemu z przedwczesnym )))) wytryskiem. Ale ich żony tak. )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego macho jest jak litera Q?) )))) Bo to duże zero z małym ogonkiem. )))) )))) * * * )))) )))) Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny? )))) Przez klatke piersiową, ostrym nożem. )))) )))) * * * )))) )))) Kobiety potrafią udawać orgazm, gdy zależy im na małżenstwie. )))) Mężczyźni nie potrafią udawać ani orgazmu, ani małżenstwa. )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego faceci nie chcą zabierać swoich dziewczyn do ZOO? )))) Bo boją sie, że kiedy kobieta zobaczy, co ma słon, nie bedzie )))) chciała wrócić z nim do domu. )))) )))) * * * )))) )))) Skąd wiadomo, że facet powie zaraz coś interesujacego? Zaczyna od: "Moja żona mówi..." )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski? )))) Tracisz mnóstwo czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje sie, że do )))) niczego nie jest ci potrzebny. )))) )))) * * * )))) ))))Jaka jest różnica pomiedzy kanapą a facetem, który ogląda mecz pilki nożnej w telewizji? - Kanapa nie prosi ciągle o piwo. )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego tak rzadko sie mówi "głupi facet"? )))) - Po co sie powtarzać? Nie mówimy przeciez "martwy trup" )))) )))) * * * )))) )))) Dlaczego faceci chca sie żenić z dziewicami? )))) - Bo nie mogą znieść krytyki. )))) )))) * * * )))) )))) Po co mężczyzni mają orgazm? )))) Żeby wiedzieli, kiedy przestać sie kochac i zacząć chrapać. )))) )))) * * * )))) )))) Co dla mężczyzny znaczy wierność? )))) To przerwa miedzy dwoma skokami w bok. )))) )))) * * * )))) )))) Co Bóg powiedział po stworzeniu mężczyzny? )))) Pierwsze śliwki robaczywki. )))) )))) * * * )))) )))) Co Bóg powiedział po stworzeniu kobiety? )))) Practice makes perfect. )))) )))) * * * )))) ))))Jak sprawic aby kobieta po sexie jeszcze dlugo krzyczala ? )))) Wytrzec czlonka w firanke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner & swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 20:04 swarozyc napisała: > Cos dla pogan... i nie tylko > ************************************* > > Jak kobieta może sie przekonać, czym jest życie bez mężczyzny? > )))) Wychodząc za mąż. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Jeżeli 1 mężczyzna może umyć 1 zlew naczyń w 1 godzinę, to ile zlewów > naczyń umyje 4 mężczyzn w 4 godziny? Żadnego.Usiądą przed telewizorem > )))) i będą oglądać mecz. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Czy trudno było wyprodukować mówiącą Barbie? > )))) Nie, dużo trudniej jest zrobić słuchającego Kena. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego kobieta jest najbardziej inteligentna kiedy uprawia seks? > )))) Bo jest podłączona do mezczyzny! > )))) > )))) * * * > )))) Co powie żonie mężczyzna, który cały dzień przesiedział w wygodnym > )))) fotelu, z delikatną muzyką sącząca się w tle i seksowną blondynką > )))) podającą mu kawe? - Miałem ciężki dzień w biurze. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego mężczyźni chcą tylko jednej rzeczy? > )))) Bo całą reszte już wzięli. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Co zrobić, żeby facet przestał cię obmacywać? > )))) Wyjść za niego. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Co zrobić, żeby mąż kochał tylko i wyłącznie ciebie? > )))) Zostać jego sekretarką. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Mężczyzna może z łatwością zaspokoić wszystkie potrzeby > )))) kobiety. O ile wszystko, czego ona chce to uprawiać seks, > )))) oglądać mecze i przynosić mu piwo. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Jaka jest różnica pomiędzy rozporkiem u kobiety, a rozporkiem u > )))) mężczyzny? Kiedy kobieta rozpina spodnie, nie wypada jej mózg! > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Mąż: Może wypróbujemy dziś wieczorem inną pozycję? > )))) Żona: Z przyjemnością... ty stan przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i > )))) będę pierdzieć. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Jaka jest różnica pomiędzy "och........." i "aaaaaaach!!!"? - Kilka > )))) ładnych centymetrów. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego mężczyzna ma czyste sumienie? > )))) Bo go nigdy nie używa. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Jaka jest różnica pomiedzy mężczyzną a szympansem? > )))) Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie sie po tyłku, a drugi > )))) jest szympansem. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Kobiety nie wiedzą, co to szczęście dopóki nie wyjdą za mąż... Ale > )))) wtedy jest już za późno... > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Mąż: Chciałbym w te wakacje spedzić tam, gdzie jeszcze nigdy nie > )))) byłem.... > )))) Żona: Świetnie...Co powiesz na kuchnię? > )))) > )))) * * * > )))) > )))) - Właśnie rozwiodłam sie z mężem. > )))) - Czemu? > )))) - Mieliśmy nieporozumienia na tle religijnym. Uważał, że jest > )))) Bogiem. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Co robi facet z 365 używanymi kondomami? > )))) Topi je, robi z nich opone i nazywa Goodyear. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Czy wiesz, że penisy mają cztery rozmiary? > )))) - Mały, średni, duży i "Cholera, czy są takie w białym kolorze?" > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego mężczyźni po każdym stosunku robią sie coraz głupsi? Bo > )))) z każdym orgazmem ubywa im troche szarych komórek. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Skąd wiadomo, że męża przez jakiś czas nie było w domu? > )))) Jest czysto! > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzes? > )))) Spływają przy pierwszych objawach uczuć. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Jaka jest różnica pomiedzy rozwodem i obrzezaniem? > )))) Kiedy sie rozwodzisz, pozbywasz sie całego kutasa! > )))) > )))) * * * > )))) > )))) - Co to jest, kiedy mężczyzna mówi kobiecie sprośne rzeczy? > )))) - Molestowanie seksualne. > )))) - A kiedy kobieta mówi sprośności mężczyźnie? > )))) - 4,20 netto za minute. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Facet wrócił do domu i pokazał żonie swój nowy tatuaż: słowa )))) "Kocham > cie" wytatuowane na penisie. Żona na to: Tylko nie > )))) próbuj wkładać tych słów w moje usta! > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Córka pytam matke: > )))) - Czy to prawda, że w niektórych częściach Afryki kobieta aż do > )))) chwili ślubu nie zna swojego męża? > )))) - Tak kochanie, ale to zdarza w kazdym kraju... > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Prawdziwi Mężczyźni nigdy nie mają problemu z przedwczesnym > )))) wytryskiem. Ale ich żony tak. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego macho jest jak litera Q?) > )))) Bo to duże zero z małym ogonkiem. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny? > )))) Przez klatke piersiową, ostrym nożem. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Kobiety potrafią udawać orgazm, gdy zależy im na małżenstwie. > )))) Mężczyźni nie potrafią udawać ani orgazmu, ani małżenstwa. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego faceci nie chcą zabierać swoich dziewczyn do ZOO? > )))) Bo boją sie, że kiedy kobieta zobaczy, co ma słon, nie bedzie > )))) chciała wrócić z nim do domu. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Skąd wiadomo, że facet powie zaraz coś interesujacego? Zaczyna od: "Moja > żona mówi..." > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski? > )))) Tracisz mnóstwo czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje sie, że do > )))) niczego nie jest ci potrzebny. > )))) > )))) * * * > )))) > ))))Jaka jest różnica pomiedzy kanapą a facetem, który ogląda mecz pilki > nożnej w telewizji? - Kanapa nie prosi ciągle o piwo. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego tak rzadko sie mówi "głupi facet"? > )))) - Po co sie powtarzać? Nie mówimy przeciez "martwy trup" > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Dlaczego faceci chca sie żenić z dziewicami? > )))) - Bo nie mogą znieść krytyki. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Po co mężczyzni mają orgazm? > )))) Żeby wiedzieli, kiedy przestać sie kochac i zacząć chrapać. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Co dla mężczyzny znaczy wierność? > )))) To przerwa miedzy dwoma skokami w bok. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Co Bóg powiedział po stworzeniu mężczyzny? > )))) Pierwsze śliwki robaczywki. > )))) > )))) * * * > )))) > )))) Co Bóg powiedział po stworzeniu kobiety? > )))) Practice makes perfect. > )))) > )))) * * * > )))) > ))))Jak sprawic aby kobieta po sexie jeszcze dlugo krzyczala ? > )))) Wytrzec czlonka w firanke. ....a tak dla jaj to zrobilem !!! Ps. Ale dowcipy super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re:Gryf IP: Telia:* / *.telia.com 02.12.02, 21:08 Gryfcio, wytlumacz mnie ulomnemu bo nie rozumie jak Jottka! GDZIE TU SA JAJA???!! A JAK JUZ SA TO CZYJE??!! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 21:14 Znajomosc poganstwa nie jest wymagana, ale obowiazek UCZESTNICTWA we wszelkich rytualach i krotochwilach jest zapisany w statutach. i juz sie nie migaj Stettiner, nie ujdziesz mi, tym razem... Krolewiec polskim! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 21:20 swarozyc napisała: > i juz sie nie migaj Stettiner, nie ujdziesz mi, tym razem... Takiś pewien?... :) PS I zrób coś z tym "swarozyc napisała" bo już mnie to zaczęło przeszkadzać! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 21:38 swarozyc napisała: > A jak to sie robi??!! Na pewno to nie wiem, ale sprawdziłabym w ustawieniach- jest taka opcja w poczcie "Twoje dane" czy podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 21:28 Oczywiscie ze pewny nie jestem, ale przekroczylas granice moich terenow lowieckich!... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 21:40 Przekroczyłam granice twoich terenów łowieckich??? To brzmi intrygująco. A kiedy i gdzie? I jak wyglądają te granice?... no i najciekawsze pytanie- co się dzieje po wkroczeniu na te tereny???....... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 21:41 Ach, zapomniałam dodać, że uwielbiam się migać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:40 Ja psuję? A co to za zabawa byłaby beze mnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:52 Nadęta? może odrobinkę zarozumiała, ale są tu lepsi ode mnie w tej konkurencji... Poza tym tak już mam w przypływie wyjątkowo dobrego humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 21:56 stettiner napisała: Przekroczyłam granice twoich terenów łowieckich??? To brzmi intrygująco. A kiedy i gdzie? I jak wyglądają te granice?... no i najciekawsze pytanie- co się dzieje po wkroczeniu na te tereny???..... *************** Wchodzac na moj i to poganski watek... A po wkroczeniu oczekuj niespodzianek, teren jest zaminowany... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 22:28 Dla Ciebie Stettiner wprowadzam nakaz, pisania minimum 3. zdan podrzednie zlozonych w kazdej twojej wypowiedzi! Od zaraz! Krolewiec polskim! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:35 Terefere- może sam tak zaczniesz? Szczegónie te podrzędnie złożone! A co mi zrobisz jak nie posłucham? Co mi zrobisz jak mnie złapiesz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:37 I dawaj ten statut! bo tak to możesz sobie dowolne widzimiesię tu próbować wprowadzić? A w ogóle to kto ten statut uchwalał? Co to za porządki? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 22:43 Jako zalozyciel watku, ustalam reguly gry! I ostrzegam ze moga ulec zmianie w trakcie zabawy bez uprzedniego ostrzezenia!,jezeli wynik zabawy bedzie dla mnie niekorzystny... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 22:40 Jak mnie nie posluchasz to przywolam Cie do porzadku. A jak Cie w koncu zlapie..to...to poprosze o twoj nr. telefonu! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:44 Wizja jest umiarkowanie przerażająca :) Przypowływaniem do porządku to wiesz jak ja się przejmuję... Ogromnie, rzecz jasna. Dawaj statut! (Są trzy zdania, nawet trzy i jeden równoważnik zdania czy jak to się tam nazywa takie coś bez orzeczenia. Wprawdzie proste, ale nie bądź wybredny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: O poganstwie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 21:42 No to gdzie ten statut? I jedno pytanko czy my przypadkiem nie obnizamy poziomu ostatnimi czasy??? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: O poganstwie? 02.12.02, 21:54 a co? Chcesz podniesc? Chyba wzrok do boga.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: O poganstwie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 22:07 Widze ze starasz sie bardzo Swarozyc.To napisz cos o swoim Bogu!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: O poganstwie? IP: Telia:* / *.telia.com 02.12.02, 22:16 Gryfcio kochany! Ja nie mam bogow. JA!, jestem Bogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: O poganstwie? 02.12.02, 22:27 Gość portalu: Gryf napisał(a): > No to gdzie ten statut? I jedno pytanko czy my przypadkiem nie obnizamy > poziomu ostatnimi czasy??? Ty się Gryfie mało co odzywasz czyli wina spadałaby na mnie i Swarozyca, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Kacik poganski 02.12.02, 22:20 CO WY SPICIE CZY PRAZYNKI ZAWZIECIE WSUWACIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Kacik poganski 02.12.02, 22:26 Wsuwanie prażynek nie byłoby może taką przeszkodą. Gorsze są tzw. kłopoty techniczne- czuję żądzę krwi, ale nie mogę się dodzwonić do tych których chciałabym zabić... ale dopadnę ich... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 22:30 o to dobry watek poganski! "zadza krwi". Rozwin to! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:34 Nie bardzo mam ochotę zagłębiać się w szczegóły.. darcie pasów, wyłupienie oczu, nie wiem co bym zrobiła... Jestem tak zła, że jeszcze nei zdążyłam się zastanowić. Nie sądziłąm, że krwiożercze instynkty są ci tak bliskie... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 22:36 nie zapominaj ze jestesmy na watku poganskim... choc za chrzescijanstwa krew tez lala sie strumieniami... i leje dalej Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:39 Nie wykręcaj się jakimiś ogólnikami o pogaństwie czy chrześcijaństwie, o tym drugim to się dziś chyba dość nagadałeś. JESTEŚ KRWIOŻERCZY???.... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 22:46 Tak! pragne krwi chrzescijanskich niewiniatek! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 22:49 Tak właśnie podejrzewałam. I co z nią zrobisz? Wychłepczesz z trupiej czaszki w blasku księżyca? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 02.12.02, 22:58 Ty zdaje sie balas sie horrorow, a widze ze dziarsko sobie poczynasz!.. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 02.12.02, 23:01 Dalej się boję- to znaczy na sto procent nie jestem pewna, bo nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Do Boga Swarozyca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 22:49 Wielki Swarozycu . Czy godzien jestem prosic Ciebie o to abys raczyl nam [ oczywiscie gdy chcesz i masz wolna przestrzen mozgowa] opwiedziec o statucie i wierze ktorej jestes ziemskim przedstawicielem ba nawet Bogiem jak sam mowisz.Zjada mnie ciekawosc a i piekna Stettinerke jak sadze rowniez.Czy w Twojej wierze mozna zacytoqwac to motto :"Na poczatku swiata byl Chaos. NA POCZATKU?!......................" Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Do Boga Swarozyca! 02.12.02, 23:01 Jutro Ci powiem, dzisiaj musze was opuscic, ale bawcie sie dalej abym w przyplywie pychy nie sadzil ze beze mnie ani rusz... Dobranoc poganie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Do Boga Swarozyca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:02 I jeszcze jedno, czy ta nazwa "kacik poganski" to wziela sie z "kaciny"czyli swiatyni slowian zachodnich? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: do Gryfa 02.12.02, 23:04 Nie przeceniaj mojej wiedzy o slowianach zach. Tak mi sie palnelo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Do Stettinerk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:05 ...no to Stettinerko droga pozostalismy jako te sieroty bez naszego "guru" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Do Stettinerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:08 Wiesz ja to mam wrazenie jakby Swarozyc uzywal Ciebie, mnie w mniejszym stopniu jako fetysza. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Do Stettinerki 02.12.02, 23:11 Czy mógłbyś to trochę rozwinąć, bo nie jestem pewna czy rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Do Stettinerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:16 ...podpuszczasz mnie starego lisa [tak powiedzial kiedys o mnie nieobecny guru!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Do Stettinerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:21 Lubie z Toba i ze Swarozycem rozmawiac bo nie zawsze jestem pewny czy mam przewage nad Wami [hi!hi!hi!] Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Do Stettinerki 02.12.02, 23:23 No wiesz co, wieczór z zagadkami czy co? Piszesz dziś bardzo enigmatycznie jak na mój mały rozumek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Do Stettinerki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:32 stettiner napisała: > No wiesz co, wieczór z zagadkami czy co? Piszesz dziś bardzo enigmatycznie jak > na mój mały rozumek. Nie wiem czy mnie nie obrazilas? Co ja mam powiedziec o swoim rozumie przy Tobie Stettinerko! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Do Stettinerki 02.12.02, 23:35 Oczywiścei że nie miałam zamiaru cię obrazić! I w ten sposób komplementem wykręcasz się od odpowiedzi, a ja nadal niezbyt wiem co miałes na myśli- z tym lisem to chyba prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Do Boga Swarozyca! 02.12.02, 23:07 Gryf, a skąd znasz takie ciekawostki? Opowiedz coś, bo na Swarozyca to będziemy tydzień czekac zanim napisze więcej niż 3 zdania.. podrzędnie złożone naturalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:13 ...ale jakie ciekawostki? Wiesz nauczylem sie sluchac a i czytam niemalo. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner 02.12.02, 23:17 "I jeszcze jedno, czy ta nazwa "kacik poganski" to wziela sie z "kaciny"czyli swiatyni slowian zachodnich?" - ano takie. Bardzo rzadko się zdradzasz z tym co wyczytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:27 Ty tez brylowalas wiedza i blyszczalas jak diament oszlifowany przez zydowskich [jakoby najlepszych na swiecie] jubilerow a wiedzy posiadanej nie zdradzilas do konca." Z ksiazki plynie odwaga ksiazka w zyciu pomaga" Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner 02.12.02, 23:29 Nie przesadzaj z tym diamentem bo się zarumienię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 23:37 Na dobranoc maly aforyzm: "W zyciu unikamy rozstajnych drog.Wolimy bezdoza.Te bowiem nie wymagaja podjecia jakiejkolwiek decyzji" Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: stettiner 03.12.02, 20:44 Stettiner! twoja slawa jako gwiazdy forumowej rosnie! Jak juz forum bedzie za male dla Ciebie, pamietaj kto Cie wylansowal! Zrob ze mnie przynajmniej swego agenta.. Krolewiec polskim! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner 03.12.02, 21:03 Przestańcie obaj, bo jeszcze w to uwierzę- jak coś się długo powtarza, to tak czasem bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: stettiner IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 21:13 Musialas mnie nie zrozumiec, radosci moich oczu... Tu obok na watku o Wroclawiu pepanc chwali twa urode, i musze przyznac, ani o jote ni przesadza... Bedziesz jeszcze do mnie pisac?.. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner 03.12.02, 21:19 Ach, pepanc.. No istotnie, coś tam napisał, ale jakoś nie zwróciłam na to uwagi- chyba opinia pepanca dość słabo mnie obchodzi. Dlaczego pytasz? miałabym sama pozbawiać się przyjemności jaką jest pisanie do ciebie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: stettiner IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 21:40 Mow tak do mnie.. mow . Twoj glos jest jak dzwiek lkajacej gitary C. Santany, kiedy jeszcze gral dla ludzi a nie dla dzieci.. Myslalem ze jak slawa twej urody przekroczy granice woj. zachodniopomorskiego wpadniesz w dobry humor, ktory, jak sama mowisz, przyprawia Cie o lekka zarozumialosc i nie bedziesz juz na mnie chciala spojrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner 03.12.02, 21:49 Swarozyc, martwisz się na zapas? Daj spokój. Poza tym jak możesz myśleć, że stać mnie na aż taką zarozumiałość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: stettiner IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 21:55 Uspokoilas mnie. To co? od jutra jemy z jednego garka?.. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner 03.12.02, 22:02 Czy aby do niczego zdrożnego mnie nie namawiasz? Bo z tobą to nigdy nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner & swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 21:16 swarozyc napisała: > Stettiner! twoja slawa jako gwiazdy forumowej rosnie! Jak juz forum bedzie za > male dla Ciebie, pamietaj kto Cie wylansowal! Zrob ze mnie przynajmniej swego > agenta.. > > > > > > > >.......a ja bym marzyl o roli trefnisia.Ale bym [bezkarnie] dokuczal Twojemu agentowi! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: gryf 03.12.02, 21:22 A to jest dobry pomysł! Swarozycowi z pewnością nie zaszkodzi, jak ktoś raz na jakiś czas przekłuje ten balonik próżności... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Stettiner IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 21:43 Przed chwila chwalilem Cie za slowa slodkie niczym glukoza, a Ty znow mnie temperujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 03.12.02, 21:55 Od samych słodkości mdłości można dostać, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: Stettiner IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 22:02 ..to co pol litra i ogorek? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Stettiner 03.12.02, 22:17 Z toba to.. ach, niech juz będzie nawet nawet to pół litra z ogórkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 03.12.02, 22:27 Zaskakujesz mnie Stettiner, taka chlodna i opanowana- dotychczas - a chcesz pic bezbozny trunek z takim bezboznikiem jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Stettiner 03.12.02, 22:56 Jak tylko tak bedziesz mnie zaskakiwac to dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: stettiner & swarozyc IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 21:23 a Ty czemu ty chcesz mi dokuczac, zazdosc Cie zzera ze przygruchalem sobie taka fajna golabeczke? Sprobuj pokrecic z Jottka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner & swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 21:29 Kiedys zlozylem propozycje porozmawiania o czymkolwiek z red.Jottka ale pozostala bez echa.Ale ..... za to widzialem jej przepiekne zdjecie a Wy czy widzieliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner & swarozyc 03.12.02, 21:32 Gdyby nie te przyimki to może i by chciała rozmawiać... Skrewiłeś sprawę na amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner & swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 21:46 Dysleksja , dysgrafia i dysortografia czyli byki ortograficzne to niestety moja specjalnosc.Gdy tylko pozwole sobie na odrobine fantazji i nie przeczytam powtornie watku to..... hop i juz mamy bledzik ort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: stettiner & swarozyc IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 21:50 Nie rozumie jak inni nie kochaja takiego safanduly jak Ty. ja to czynie. Twoje bledy dodaja uroku twoim wypowiedziom... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner & swarozyc 03.12.02, 21:53 Chciałam nieco złośliwie dodać, że poniekąd rozumiem swarozycową wyrozumiałość dla błędów ortograficznych, ale może nie powiem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarozyc Re: stettiner & swarozyc IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 22:01 Mow zabciu mow, twa mowa jest jak kojacy szum potoku gorskiego. Mozesz mowic nawet o moich bledach. Mam jednak nadzieje ze rozumiesz co pisze? Ps. wczoraj mialem wlasnie taka wpadke, zamiast "zarozumiala" napisalem "nadeta"... Zabraklo mi wlasciwego slowa. ach te polonusy... No i ten harassment, nie wiedzialem jak to po slowiansku. Jak bylem maly to molestowalem mame zeby mi kupila zabawke, a powinienem kolezanke... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner & swarozyc 03.12.02, 22:04 No dobrze, przestań, mówiłam ci kiedyś co na ten temat naprawdę myślę. Natomiast przepuścić okazję do drobnej złośliwostki to grzech :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner & swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 22:14 Swarozyc cos o Tobie: "Byl geniuszem.Przez skromnosc zachowal jednak incognito.......................... . Do konca zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: stettiner & swarozyc 03.12.02, 22:18 No wiec widzisz Stettiner!... jestem skromny, nawet Gryfcio to przyznaje! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: stettiner & swarozyc 03.12.02, 22:20 Chyba chciał byc miły... Uwierzę we wszelkie twoje zalety, ale w skromność jakoś nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: stettiner & swarozyc 03.12.02, 22:23 Stettiner sama mowilas karcac mnie: nie wnioskuj W. pochopnie bo sie mozesz pomylic! Odbijam pileczke z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: stettiner & swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 22:27 No co Wy moi drodzy nie zauwazyliscie tego? incognito ... do konca zycia zachowal !!! hi!hi!hi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: stettiner & swarozyc IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 21:44 Masz to pokaz! Jest tak paskudna w ogladaniu jak w sluchaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryf Re: stettiner & swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 21:50 Na odwrot Swarozycu na odwrot. A zdjecie jest do odszukania albo na watku szczecinskim albo krakowskim.Tematu niestety nie pamietam?! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: stettiner & swarozyc 03.12.02, 22:16 niczego nie bede szukac! Mamy tu Stettinera ktora mowe slowinska traktuje z naleznym szacunkiem i nie makaroni po krakowsku jak Jottka. O urodzie Stettinera nawet nie wspomne... -- Krolewiec polskim! Odpowiedz Link Zgłoś
pepanc Re: Kacik poganski 03.12.02, 09:25 swarozyc napisała: > Tylko dla mnie Stettinera i Gryfa! i co mi zrobisz???? Swarożyc do Kaliningradu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swarozyc Re: RGP- 7 IP: Telia:* / *.telia.com 03.12.02, 19:40 Gdybys znal francuski, jak reszta forumowiczow, to wiedzialbys co to znaczy savoir-vivre i nie wchodzil tu nieproszony. PS. skrot od przeciwpancerny jest ppanc. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re:zydowskie porzadki 03.12.02, 22:44 Michnik mnie wykonczy z tym swoim serwerem, ktory bez przerwy "siada" to chyba jakis spisek zydowski! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re:zydowskie porzadki 03.12.02, 22:53 To test na wytrwałość forumowiczów- jak bardzo kochają portal... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re:zydowskie porzadki 03.12.02, 23:01 stettiner napisała: To test na wytrwałość forumowiczów- jak bardzo kochają portal. *********** juz chcialem napisac ze to test jak bardzo kocham Ciebie, ale nie napisze bo i tak bys w to nie uwierzyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re:Stetinerka&Swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 23:09 A co z trefnisiem golabeczki bedzie?Czy juz do komnaty dumania ma sie wyniesc? Czy juz niepotrzebny? Czy juz wykozystany? Ha,no to robie "fikolkow" kilka i podskokow sporo klaniam sie niziusienko i przygladam sie igrcom Waszym.A gdy dogodna spostrzege chwile wnet do Was powroce! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re:Gryf 03.12.02, 23:13 Jak tak mozesz wpadac nagle! Wystraszyles mnie. Wiesz - jako katolik- ze stosunki przerywane sa szkodliwe!... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re:Gryf 03.12.02, 23:22 Oj, Swarozyc, Swarozyc... Tobie tylko jedno w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re:stettiner 03.12.02, 23:27 Nie poznaje cię dzisiaj- tak łatwo sie zgodziłeś z tym co napisałam- ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re:Stetinerka&Swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 23:26 swarozyc napisała: > Jak tak mozesz wpadac nagle! Wystraszyles mnie. Wiesz - jako katolik- ze > stosunki przerywane sa szkodliwe! ... pierwsze slysze .Stosunki przerywane wzmagaja to co Ciebie zdenerwowalo [hi!hi!hi!] sa zalecane w celu jak najdluzszego przezywania tego co u Ciebie najprawdopodobniej zostalo przerwane moimi nie umyslnymi igrcami!!![ha!ha!ha!] Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Gryf 03.12.02, 23:32 Ale to jakies sztuczki chinskie thao czy thai a nie z repertuaru swiatobliwego katolika? Ty chyba Gryfcio nie jestes katolikiem calodobowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Swarozyc & Stettinerka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.02, 23:37 swarozyc napisała: > Ale to jakies sztuczki chinskie thao czy thai a nie z repertuaru swiatobliwego > katolika? > Ty chyba Gryfcio nie jestes katolikiem calodobowym? Jestem jestem.Ale poddales nieswiadomie temat nowego watku.Pedze otwierac nowy watek.Tylko dla Stettinerki , Swarozyca i dla mnie oraz wszystkich innych o IQ dorownujacym S, S , G. A co ! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Swarozyc & Stettinerka! 03.12.02, 23:40 Bardzo jestem ciekawa tego tematu- co też Swarozyc mógł ci podsunąć... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re:Topienie Marzanny 14.02.03, 12:44 Topienie Marzanny- w pierwszy dzień wiosny (21 marca) obchodzona jest tradycja topienia Marzanny. Marzanna była pradawną słowiańską boginią zimy. Dzisiaj tradycję topienia słomianej kukły najbardziej podtrzymują dzieci i młodzież szkolna (ze względy na fajną zabawę). Dzieci wiosennie poprzebierane, z pomalowanymi twarzami i wplątanymi we włosy kolorowymi bibułami, nad rzeką rozpoczynają obrzęd pożegnania zimy. Po odprawieniu tego ceremoniału, dzieci wrzucają kukłę ze słomy (często jeszcze podpalaną) do wody śpiewając taką piosenkę: " Marzanno, Marzanno ty zimowa panno, w wodę Cię wrzucamy, bo wiosnę witamy." I tak co roku, w pierwszy dzień wiosny, pielęgnowana jest tradycja topienia Marzanny Odpowiedz Link Zgłoś