Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szypow Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 17:53 zeby miec pewnosc, ze udane... przegryzaj ptasim mleczkiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:35 .... tak i zapije "ajerkoniakiem".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal hopla serio IP: *.pools.arcor-ip.net 11.03.06, 18:38 a mi sie nie nudzi bo musze dzieciom w nauce pomagac* francsuki do tego salut/ allor!! a bjeto qui?? nie zapominaja,c angielskiego i wales z bangor Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: hopla serio 11.03.06, 18:46 Gość portalu: Christal napisał(a): > a mi sie nie nudzi > bo musze dzieciom w nauce > pomagac* > francsuki do tego salut/ allor!! > a bjeto qui?? > nie zapominaja,c angielskiego i wales z bangor no... normalnie.. ja tez wales z bangor na maxa... i jescze wales z konros i molores... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 18:51 zjadłam i żyję, a ty nie udawaj chojraka,bo ptasia i tak Cię nie weźmie Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 18:52 :))) złego licho nie bierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 18:55 z ust mi to wyjęłaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 18:56 :) chyba sie nie obrazi bo On cos ostatnio drażliwy jest na swoim punkcie:)))pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas albo NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:59 a tam drazliwy, jaki kurna drazliwy, co Wy tu pitolicie... no i na jakim przepraszam punkcie, bo nic nie rozumiem... taki bełkot! A co do samobójstwa, to sie rozmysliłem, umre naturalnie na chorobe wsciekłych krów... ide na steaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Halo Adreas IP: *.pools.arcor-ip.net 11.03.06, 19:04 jeszcze zapomniales vogel grype i koty chore i no????? ale sloneczko bedzie wielkie i wybuchnie ale dopiero w 96 latach pozdrawiam i do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Halo Adreas 11.03.06, 19:10 taa... andres...normalnie...sloneczko wybuchnie ale za 96 lat na vogel grype. Ja wiedzialem, ze tak bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Halo Adreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:12 to w takim razie co proponujecie, bo teraz to juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: Halo Adreas IP: *.pools.arcor-ip.net 11.03.06, 19:19 czy ze szczecin to spaceruj po odrze a tam labedzie sa; chyba, bo kiedys* byly ja od 25 lat tam nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika ...doradztwo prozdrowotne ? IP: 87.207.253.* 11.03.06, 19:25 w żadnym wypadku tych jaj na kogel nie mozna wymyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas w telewizji gupoty gadajom... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:29 moja ciocia od wielu lat jaja myje!! A miast ten ochronki naturalnej smaruje bodaj wazeliną... a chleb je wczorajszy, bo zdrowszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 kurde Re: w telewizji gupoty gadajom... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:44 wujkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Halo Adreas 11.03.06, 20:08 Gość portalu: andreas napisał(a): > to w takim razie co proponujecie, bo teraz to juz nie wiem... whisky bez coli wypij na pewno CI ZASZKODZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas dziekuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:14 dziekuje Beate wiedziałem, że chcesz mi zaszkodzić... wiedziałem... Wiesz, że w Indiach Cole uzywaja do opylania pól przed szkodnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Halo Adreas 11.03.06, 19:55 szypow napisał: > taa... andres...normalnie...sloneczko wybuchnie ale za 96 lat na vogel grype. > Ja wiedzialem, ze tak bedzie!!!! Wiedziałeś i nam nie powiedziałeś, oj nieładnie takie perspektywy zatajać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Halo Adreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:36 ooooo...tutaj też się ambitnie baba wypowiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Halo Adreas IP: *.internet.v.pl 11.03.06, 22:40 Ale BABY są tylko w nosie nie wiedziałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Halo Adreas 11.03.06, 23:06 nie wiedziała,bo sama jest BABĄ, w przeciwieństwie do nas kobietek Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: albo NIE 11.03.06, 20:47 no kola jaki bełkot napisałam tylko że drazliwy jestes na swoim punkcie ,jak kazdy chyba a może nie ????? wyluzuj i napij sie ja własnie zzaczynam pic opijam remis Bayernu i przegrana Pogoni :)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: albo NIE 12.03.06, 10:21 w tym tygodniu w polsce, zdaje sie w Poitrkowie Trybunalskim stwierdzono przypadek BSE i co? i nikt sie tematem nie zajal bo juz nie jest pod publioczke. Za 3 m-ce nawet jakw Poslce znajda 100 padnietych na grype ptakow to juz o tym w mediach nie przeczytamy, bo temat nie bedzie juz trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 20:40 A ja dziś naumyślnie zjadłem jajka sadzone takie nie do końca ścięte. Mniam!!! I żyję!! Ptasia grypa nie istnieje!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: *.chello.pl 12.03.06, 19:36 noooo nedfan optymistą jesteś , ale chyba nie wiesz że okres wylęgania wirusa trwa nawet tydzień..... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 21:00 przez ciebie też sobie zrobiłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: *.internet.v.pl 11.03.06, 21:49 Ja natomiast na imprezce urodzinowej objadłam się sałatkami z majonezem. Odkażanie też było...ale zobaczymy co będzie dalej...? Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 21:57 No, jak było odkażanie, to co najwyżej tzw. "syndrom dnia drugiego" może wystąpić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: *.internet.v.pl 11.03.06, 22:07 To juz wolę ten syndrom - bo od niego się nie umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 22:10 Oj, czasem objawy "syndromu" są niezwykle przykre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: *.internet.v.pl 11.03.06, 22:22 wiem,wiem ale ja dzisiaj mieszczę się w granicach rozsądku....mam tylko przyjemne ciepełko i błogi nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 22:27 To pozazdrościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: *.internet.v.pl 11.03.06, 22:31 nie zazdrość tylko łyknij troszeczkę czegoś rozgrzewającego-chyba, że przyjmujesz leki to wtedy nie namawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 11.03.06, 23:05 Juz łyknąłem, tak odrobinkę-kropelkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx a co z wielkanocą, tam tyle jajek sie zjada IP: 87.207.53.* 12.03.06, 09:31 nie mówiąc o gąskach, kurczaczkach i innych faszerowańcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacutil Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:55 Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuropatwa Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! IP: 83.168.96.* 12.03.06, 17:33 najgorsze ze wielkanoc sie zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Popełnie samobójstwo... zrobie kogel-mogel! 12.03.06, 19:17 samobójca: www.funpic.hu/en.picview.php?id=23808 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afryka Dzika Re :biedne te kury hodowlane... IP: *.chello.pl 12.03.06, 19:44 tożto one od urodzenia do smierci nieba nie widzą, ani żadnej innej ptaszyny, a ich jaja turlają sie prosto do pojemników, to wirus chyba ich nie dopadnie?? Odpowiedz Link Zgłoś