Dodaj do ulubionych

pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczecinie

16.03.06, 09:21
Witam!
Może macie namiary na dobrego ortopedę w Szczecinie? Wczoraj zauważyłam u
mojego 5-cio miesięcznego synka nierównomiernie rozłożone fałdki na nóżkach i
bardzo się martwię. Ostatnio na kontroli byliśmy 6 tygodni temu i USG
wykazało,że kości udowe słabo się uwapniają. Ortopeda nie wskazał żadnych
zaleceń tylko wyznaczył następny termin wizyty na przełom 5-6 miesiąca. Może
ktoś z Was miał podobny przypadek? jeżeli tak to jak to się skończyło?
Obserwuj wątek
    • mrowka72 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 16.03.06, 10:07
      Proszę jeszcze o opinie na temat lekarzy ortop. Maciej Kołban i Artur Chudycki.
      • jusienka Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 21.03.06, 21:17
        > ortop. Maciej Kołban
        Zdecydowanie nie! Szkoda czasu, nawet tych 5 minut, ktore lekarz Ci laskawie
        poswieci...

Tydzien temu bylismy z corka u innego lekarza: dr Szczura i jestesmy bardzo
        zadowoleni z wizyty. Wczesniej wypytalam znajomych i czytalam o nim sporo
        dobrych opinii, takze z czystym sumieniem polecam.
        tel: 4870113, ul. Reduty Ordona 87a/2

Pozdrowienia :O)
      • madzialena11 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 24.03.06, 10:39
        My chodzimy do Chudyckiego - rewelacja. Miły, uprzejmy, ma świetne podejście do
        dzieci... Moja bratowa jest równiez zadowolona (ma 2 dzieci).
      • feebee Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 17.09.06, 13:55
        my rowniez chodzimy do dr Kołbana -jest drogi ale warto!
      • asiulek99 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 17.02.09, 22:22
        Witaj,

Akurat dr Kołbana i Chudyckiego znam z "autopsji". Do pierwszego poszłam po
        spotkaniu z drugim. Porażka - w obu przypadkach. Chudycki jest beznadziejny, już
        pominę fakt jego "specyficznego" poczucia humoru i beznadziejnego tłumaczenia.
        TRAGEDIA!!! Niekomu, nikomu nie polecam. Mojej siostrze na bóle kręgosłupa
        przepisał silnie uzależniające środki przeciwbólowe, nawet jej nie badając. Z
        kolei z mojego dziecka zrobiłby kalekę. Więcej na maila.

Dr Kołban z kolei przyjmuje pacjentów nie dłużej niż 5 minut. Mojego dziecka
        nawet nie rozebrał, a bioderka sprawdzał w ubranku. Mój znajomy po leczeniu u
        dra Kołbana, ma teraz dziecko z zwichniętym stawem (bo leczenia żadnego nie
        było, a dziecko jednak wymagało).

Ja polecam dr Milkiewicza. Rzeczowy, dokładny, do tego sympatyczny; z córcią
        chodzę od urodzenia. Mała miała dysplazję, a teraz chodzi ślicznie i nie ma
        żadnych problemów. Nadmienię, iż moją siostrę dr Milkiewicz uratował od
        kalectwa. Ja mam do niego 100% zaufania. Z ręką na sercu polecam każdemu. I
        najważniejsze - jako malutkie dziecko byłam leczona u dra Milkiewicza (u nas
        dysplazje są rodzinne) - skutecznie; po dziś dzień nie odczuwam żadnego bólu w
        stawach biodrowych, a w szkole jako jedyna miałam grypę rupy dyspanseryjną 0
        (teraz chyba P - prawidłowa).

Więcej informacji na maila. W sprawie ortopedów mam naprawdę duże doświadczenie
        i chętnie się nim podzielę. Naprawdę się już nachodziłam, a córcia ma dopiero 2
        latka.
        • gosik27_1 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 15.03.09, 22:52
          Witaj,
          pisałas, ze dr Mikleiwcz jest bardzo dobrym i godnym polecenia
          ortopeda dzieciecym, czy moglabyn przyblizyc mi troche wiecej
          informacji na jego temat, gdyz moja coreczka obecnie prawie
          piecioletnia chodzi jak kaczuszka i wszyscy ortoperzy u jakich bylam
          odsylaja mnie z kwitkiem mowiac ze to taka jej uroda, nie dajac przy
          tym zadnych wskazowek. jestem juz strasznie zdesperowana gdyz nie
          wyobrazam sobie mojego dziecka chodzacego tak w przyszlosci. Bardzo
          cie wiec prosze o konkretne namiary na tego doktora. Gosia
    • boyena Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 22.03.06, 09:32
      my byliśmy raz na wizycie u Kołbana....słyszałam, ze to rewelacyjny specjalista,
      i byc może faktycznie jest dobrym specjalistą ale jego sposób przyjmowania
      pacjentów.... żenada. wizyta trwa jakies 3-5 minut, to co ma do powiedzenia to
      Ci powie w biegu jak bedzie Cie odprowadzał do wyjścia, i jakoś tak w ogóle nie
      tak jak trzeba.. wizyta u niego kosztuje 80 zł, ja strasznie żałuje ze
      byliśmy... nie polecam
      z tego co sie zdażyłam zorientować to nie tylko nas tak przyjął...
      • jusienka Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 22.03.06, 11:13
        Po Szczecinie kraza juz opowiesci na temat sposobu przyjmowania pacjentow przez
        tego lekarza: najpierw zaplacic 80cl, pozniej rozebrac dziecko w poczekalni (na
        rekach, na stojaco, bo to malenkie pomieszczenie, z tlumem ludzi), potem wbiec
        do gabinetu i wybiec; w miedzyczasie pan doktor, ktory ma rentgena w oczach
        laskawie na nie spojrzy. Jesli o cos zapytasz, to odpowie zegnajac Cie juz. Do
        dziecka sie nie odezwie ani slowem, nie zobaczy jak chodzi, nie doradzi jakie
        buty kupic. My umawialismy siebie na wizyte u niego i dwoje jeszcze innych
        dzieci znajomych. Zostalismy umowieni jedno po drugim, w odstepie 5 minutowym.
        Zalujemy straconych pieniedzy, tym lekarzem powinien ktos sie zainteresowac, bo
        to jest zwykle naciaganie ludzi. W panstwowej przychodni moje dziecko bylo
        lepiej zbadane, niz w tym prywatnym gabinecie.
        Naprawde: nie polecam!
        • sylwiater Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 27.01.08, 10:22
          Nie zgadzam się zupełnie z opiniami na temat dr Kołbana. Chodzę do tego lekarza
          z córką i synkiem. Owszem z kurtek należy się rozebrać na korytarzu, jest
          przewijak i osobny pokój ale nikt nigdy nie kazał mi rozebrać dzieci do
          podkoszulki. Lekarz może wydawać się nieprzystępny ze względu na brodę ale jest
          bardzo miły. Córka ma koślawe kolanka i zawsze dokładnie je ogląda i żartuje, że
          mała "krzykaczka" bo córka na jego widok płacze. A jak rejestruję się z dwójką
          na raz to dostaję rabat i mniej płacę. Co do jego kompetencji to też mam dobre
          zdanie. Byłam raz z córką u dr Żebrowskiego, o nim to mam koszmarne zdanie. Nie
          dość, że na usg kazał przyjść do przychodni i zapłacić 80 zł, to jeszcze
          musiałam czekać aż najpierw przyjmie pacjentów z przychodni. A ja szłam na
          prywatną wizytę i miałam za nią zapłacić. Zrezygnowałam i poszłam do Kołbana.
    • patrischa Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 22.03.06, 10:09
      chudycki to porazka...wlasnie z niego zrezygnowalismy..
      teraz chodzimy nie pamietam nazwiska ...ale prywatna przychodnia na pocztowej...
      pisalam juz o nim wczesniej poszukaj na forum...jak nie znajdziesz daj znac
      poszukam w notesie
      • patrischa juz mam namiary 22.03.06, 10:13
        Dr n. med. Roszkowski

Pocztowa 28,
        SZCZECIN Rejestracja:
        484-99-03
        pozdrawiam
    • gosiek_gg Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 24.03.06, 10:36
      dr Szczur - rewelacja - polecono mi go i chodze tam z moją córcią, w opinni
      znajomych to równiez to jest b dobry wybór.
      gabinet na Reduty Ordona tel 4870113.
      a Ty to jesteś TA MRÓWKA? masz juz synka starszego może i mieszkasz na
      Noakowskiego?
      pozdr gosia
      • lazycalm1 Re: pomóżcie!!! TYLKO dr Karkosz 01.04.06, 10:57
        witam
        dr Karkosz najlepszy specjalista przyjmuje na Curie Sklodowskiej, ciezko sie
        dostac do niego ale jak dziecko ma jakies problemy juz gdzies zdjagnozowane to
        przyjmnie na mur beton.Badanie trwa okolo 20 minut, wszystko powie, doradzi ma
        swietne podejscie do dzieci.Moj synek mial asymetrie i slabsze napiecie miesni,
        inni lekarze mowili ze moze samo sie wyleczy trzeba czekac.drkarkosz zaraz
        wypisal skierowanie na rehabilitacje i malutki po 6 tyg cwiczeń (mial prawie3
        miesiace jak zaczela sie rehabilitacja) jest silnym dobrze rozwijajacym sie
        dzieckiem.Jutro konczy roczek a 3 dni temu zaczol chodzic:) pozdrawiam
        • martynahpt Re: pomóżcie!!! TYLKO dr Karkosz 01.04.06, 12:07
          ja tez polecam Dr Karkosza. Jest naprawde bardzo dobry, baaardzo dokladnie bada dizecko. A odradzam ci Dr Żebrowskiego jakbys miala sie do niego przypadkiem wybrac. Stwierdzil u anszego dziecka niedowlad reki i kazal do lozeczka przwyiazywac przez rok, a nawet go nie rozebral do badania. Poszlismy do Dr Karkosza to badal go dokladnie przez ok. 10-15 min. Swierdzil ze dziecko jest zdrowe jak ryba.
          • jmalska Re: pomóżcie!!! TYLKO dr Karkosz 06.04.06, 20:43
            Ja tez odradzam Żebrowskiego-nigdy więcej do niego pójde...
            No i polecam dr. Karkosza, moim synkiem tez zajął sie wspaniale- Justyna, mama
            4 latka Dominika
          • jmalska Re: pomóżcie!!! TYLKO dr Karkosz 06.04.06, 20:44
            aha-jesli potrzebujesz nr do dr. Karkosza- 486 04 25- nr do przychodni na Curie
            Skłodowskiej, mam nadzieje ,ze aktualny...
      • xantax1 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 10.08.06, 17:32
        Tak to faktycznie ja.Mieszkam na Noakowskiego i mam synka Maciusia,a która to
        Gosia? Czy to może Gosia M? ze Strzeleckiej?
        • gosiek_gg Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 24.08.07, 18:41
          MRÓWKA!!!! to naprawdę TY?
          Mieszałaś w Policach?
          z tej sytony gosia
          śliwka, kojarzysz? jak odczytasz daj znać, ale na email, bo rzadko
          tu zaglądam (gosiago@go2.pl)
    • tigga Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 07.04.06, 12:52
      Ja z pierwszą córeczką byłam tylko u dr Karkosza - standardowe wizyty w 1 i 4 miesiącu życia. Potwierdzam pozytywne opinie i tym lekarzu: nie spieszy się, dokładnie bada dziecko, odpowiada na pytania. Jedyny minus to długi czas oczekiwania na wizytę - wtedy jakieś 2,3 miesiące do przodu rejestracja!; no i oczekiwanie już pod gabinetem - bywały nawet 1,5 godzinne "obsuwy". Ale na pewno warto, bo to porządny lekarz.
      Z drugą córeczka też chciałam tam pójść, ale okazało się, że ze wzgl na ogromną ilość pacjentów nie rejestrują już noworodków na pierwszą wizytę (wysyłają do poradni przyszpitalnej na unii).
      ja poszłam prywatnie do dr Kołbana... może to i dobry lekarz, ale zbadał dziecko w 3min inkasując 80zł! Bez komentarza. I oczywiście kazał przyjść do siebie za 3 miesiące... Nie skorzystałam, zarejestrowałam się do dr Karkosza :), bo na drugą wizytę rejestrują bez problemu (oczekiwanie - ok. miesiąca).
      pozdrawiam
    • agnieszkalizak Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 13.04.06, 14:19
      Tylko Dr. Szczur(ma usg w gabinecie) i dr. Karkosz
    • patrischa dr Szczur 26.04.06, 08:20
      prosze podajcie jakis namiar na dr Szczura, bo widniejacy telefon wyzej od paru
      dni nie odpowieda
      • karola810 Re: tylko Karkosz!!! 02.05.06, 10:52
        w 100% polecem. Długie oczekiwanie możan skrócić dostarczając skierowanie od
        rodzinnego z dopiskiem pilne.
        Lekarz super, poza tym przyjmuje w specjalistycznym centrum rechabilitacji dla
        dzieci więc w razie potrzeby bezpłatna rechabilitacja jest od reki i na miejscu
        - no i wizyta również jest bezpłatna.
        polecam
        • kameroon Re: tylko Karkosz!!! 02.05.06, 23:05
          A czy któraś z was słyszała o doktorze Kołodzieju?
          Przyjmował w przychodni na Bartniczej. Po trzech wizytach u trzech różnych
          lekarzy (m.in. Kołbana ...total beznadzieja, potwierdzam) w końcu trafiłam na
          fantastycznego specjalistę ze świetnym podejściem do dzieci. Niestety,
          wyprowadził się z Bartniczej na Unii, ale tam przyjmuje tylko dorosłych. Mowy
          nie ma, żeby zarejestrować dziecko. nie mam pojęcia czy i gdzie przyjmuje prywatnie.
        • lurien Re: tylko Karkosz!!! 19.06.06, 22:32
          Orientujecie się moze czy KArkosz przyjmuje prywatnie?? juz raz u niego byłam,
          bardzo zadowolona z wizyty, ale terazm mam dlugi okres oczekiwania
      • iwaf4 Re: dr Szczur 26.05.06, 18:23
        ten podany telefon do dr Szczura jest aktualny. Musisz próbować. w ciągu dnia
        mają tam przerwę. Jeśli się nie myle to w godz 12-15
    • iza30_1979 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 15.05.06, 21:43
      polecam dr.wetoszka prywatne gabinety na jednosci narodowej 36 tel 0914342297
      lub 4338318 spytaj czy przyjuje tez laenstwa sama tam osobiscie chodze od wielu
      lat zaczelam bedac w podstawowce najlepszy lekarz jakiego znam!!!!!
    • iwaf4 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 26.05.06, 18:33
      poczytałam troche tych wypowiedzi na forum i postanowiłam napisać. Z większości
      lekarzami w pewien sposób współpracowałam.Na pewno dr Szczur z nich wszystkich
      jest najlepszy! Nawet swoją pracę doktorską miał na temat dysplazji stawów
      biodrowych u dzieci.Przyjmuje tylko prywatnie, czasami z "poślizgami"
      czasowymi,ale dzieci są przebadane szczegółowo (sama chodzę tam z moją córcią).
      poza tym pracując w pewnej firmie ortopedycznej miałam kontakt z ludźmi, którzy
      do niego chodzili. nie przypominam sobie żeby ktoś był z niego niezadowolony.
      Dr Karkosz też jest w porządku. poza przychodnią na Skłodowskiej, przynajmniej
      jeszcze rok temu, przyjmuje w przychodni na Kadłubka.
      Dziewczyny, wybierajcie się naprawdę do dobrych ortopedów.Od początku dobrze
      poprowadzone ortopedycznie dziecko to inwestycja na przyszłość. Niewielkie
      nawet zaniedbania, niekoniecznie z waszej strony, to ogromne problemy w wieku
      szkolnym, a potem dorosłym.
      pozdrawiam
      • beatale dr Szczur? 22.08.06, 10:50
        Dzwonie od kilku dni na nr 091 487 01 13 do gabinetu dr Szczura i nikt nie
        odbiera. Może ktoś wie czy ma jakis urlop czy z Reduty Ordona sie gdzies
        przeniósł w inne miejsce? Zależy mi na wizycie u niego własnie stąd moje
        pytanie.
        • kimin Re: dr Szczur? 28.08.06, 17:29
          dołączam sie do prośby, moja 4 m-czna córcia miala juz robione 2 razy usg
          bioderek ale do konca nie jestem pewna czy wszystko ok bo ma nierowne faldki na
          udach a mam zalecone jedynie szerokie pieluchowanie...
          • lucja_ja dr Szczur-w jakich godz przyjmuje? 28.08.06, 21:48
            Pytanie wynika z tego, iż nie mogę się dodzwonić pod podany nr .Moze dr jest na urlopie albo przyjmuje w innych godzinach.
        • iwaf4 Re: dr Szczur? 05.09.06, 11:14
          Z tego co pamiętam to w wakacje dr Szczur nie przyjmuje.Urlopuje się.Ale zaczął
          się już wrzesień, więc pewnie już jest w swoim gabinecie na Reduty Ordona.
    • agapia1 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 06.09.06, 12:34
      Chudyckiego zdecydowanie odradzam. A do Szczura próbuje się też kolejny dzień
      dodzwonić i nic.
      • beatale Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 10.09.06, 22:56
        Z tego co sie dowiedzialam od dziewczyn z forum to,że dr Szczur do pażdziernika
        ma ten urlop.
        • aniutka009 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 18.09.06, 12:46
          POPROSZE O NAMIARY DO DR KARKOSZA - CZY PRZYJMUJE PRYWATNIE I TELEFON.Z GÓRY
          DZIĘKUJĘ
          • beatale Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 03.10.06, 14:57
            Dr Szczur juz przyjmuje -tel 091 487 01 13
          • syrenka70 dr karkosz 13.09.07, 22:56
            JAkieś pól roku temu dr przyjmował prywatnie w przychodni na
            kadłubka, tam trzeba było dzwonić i sie umawiać koszt wizyty coś
            koło 50 złotych Przyjmuje też na bohaterów warszawy w stowarzyszeniu
            tęcza ale tam trzeba mieć skierowanie od rodzinnego z dopiskiem
            szybka interwencja czy coś takiego, jak się tam zadzowni to powiedzą
            dokładnie co i jak - wówczas wizyta jest darmowa. W Jego przypadku
            nie ma żadnej różnicy w wizycie na kasę chorych i prywatnej, zawsze
            tak samo przyjazny, dokładny spokojny z dystansem nawet do
            nerwowych i krzykliwych dzieci. Polecam
    • monix44 Polecam Szczura! 20.07.07, 00:31
      Przebada i nie naciąga na częste wizyty. Wystarczy słuchać jego rad i można
      korygować wady. Dwójka dzieci cena 130zł. Swobodna atmosfera w gabinecie!
      Polecam wątpiącym! Warto wydać te kase, bo ma sie pewność ze dziecko nie bedzie
      miało żadnych wad postawy! A to przecież NAJWŻNIEJSZE!!!!Pozdrawiam:)
      • monix44 Re: Polecam Szczura! 20.07.07, 00:32
        Zapomniałam dopisać ze przyjmuje w Szczecinie na Reduty Ordona 87a. Telefon był
        podany już przez kogoś na postach wyżej!
        • lurien Re: Polecam Szczura! 08.09.07, 21:32
          Czy można wykonać usg bioderek u dr.Szczura??
      • ewesan Re: Polecam Szczura! 12.09.07, 10:05
        czy ktoś na tym forum wie może w jakich godzinach i dniach przyjmuje
        dr Szczur próbuję się do niego dodzwonic na nr 0-91 487 01 13 od
        trzech tygodni, próbuje w róznych porach i niestety bez skutku.
        jesli ktos coś na ten temat wie to proszę o odpowiedź.
        • lurien Re: Polecam Szczura! 12.09.07, 19:01
          wczoraj byłam pod gabnetem doktora, wisi kartka informująca o przerwie
          urlopowej, nie ma terminu, w którym wznowi przyjmowanie
          • ewesan Re: Polecam Szczura! 12.09.07, 22:15
            dziekuję lurien za informację, mam tylko nadzieję, że ta przerwa
            urlopowa nie potrwa długo.
            • gruchud Re: Polecam Szczura! 12.09.07, 22:39
              Ja też dobrze słyszałam o dr Szczurze. Sama chciałam sie do niego
              zarejestrować, ale od czerwca czy lipca nie mogę się tam dodzwonić.
              Umówiłam sie za to do dr. Kołbana na październik, ale po tym co
              przeczytałam, chyba sie nie zdecyduję. Poczekam na dr Szczura.
              • syrenka70 Szczur na urlopie 13.09.07, 22:49
                zbiera grzyby w górach tak mówili nam w przedszkolu, gdzie robi
                seryjne badania dzieciom, ponoć ma być w ciagu najblizszych 2
                tygodni.
                • ewesan Re: Szczur na urlopie 20.09.07, 15:45
                  Bardzo proszę o informację kiedy Dr Szczur się już będzie
                  przyjmował. Dziękuję.
    • atoja8 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 12.10.07, 23:16
      dr Szczur przyjmuje
      tel.501015433 rejestracja od poniedziałku do piątku godz. 9-12

• justa67 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 24.01.08, 19:45
        Nie dzwońcie na ww numer komórkowy. Ja zadzwoniłam - to nie jest
        numer do dr Szczura tylko do postronnej osoby. Rozmawiałam w
        gabinecie dr Szczura z pielęgniarką, która potwierdziła, że nie jest
        to numer telefonu doktora. Numer do gabinetu to 091-48 70 113.
        • junista Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 30.01.08, 14:42
          to dlaczego ten telefon nie odbiera? Cieżko się dodzwonić.
          • sylvia2005 kiedy dzwonić? nikt nie odbiera:( 30.01.08, 15:24
            w jakich godzinach jest ktoś w gabinecie aby odebrał telefon?
            • hel77 Re: kiedy dzwonić? nikt nie odbiera:( 11.04.08, 13:30
              czy ktos kiedys sie dodzwonil na ten numer?bo ja tez probuje i nic
              • magdziula_r tak hell77, ja dzwoniłam 18.04.08, 14:20
                udało mi się jakoś po 12 dodzwonić, byłam już na wizycie,w maju mamy przyjść na
                następną, z wizyty bylismy zadowoleni
                tel. 091-48 70 113
                • magdziula_r a byłaś u okulisty? 18.04.08, 14:21
              • marzenia3101 Re: kiedy dzwonić? nikt nie odbiera:( 17.02.09, 09:57
                Do dr Szczura na ten podany nr na jego stronie nie ma co dzwonić, ja tam
                dzwoniłam prawie 3 miesiące i nic, w końcu pojechałam i umówiłam wizyte
                osobiście, ta jego sekretarka prowadzi masaże i dlatego nie ma czasu na
                odbieranie telefonów, żenada!
    • ani-a9 telefon do dr Szczura 10.03.09, 18:47
      rejestracja do dr Szczura na nr 601800856
    • piwneyes Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 25.03.09, 14:39
      Nie wniosę nic nowego, ale rónież byłam u dr. Szczura z polecenia znajomych i się nie zawiodłam. Jeden z najlepszych lekarzy. Przebadał mnie i tatę przy okazji, a 80zł skakował standardowo.
      • 1981ala1981 Re: pomóżcie!!! szukam dobrego ortopedy w Szczeci 22.04.09, 01:18
        witam czy mógłby mi ktoś dać opinię na temat ortopedy i
        chiropraktyka zarazem dr Roberta Donhoffnera (niemieckie nazwisko).
        jestem po powarznym urazie i zastanawiam się czy jest on dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka