the.bill1 16.03.06, 09:58 bi.gazeta.pl/im/4/3214/m3214024.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 10:10 Czy popierasz wniosek LPR o postawienie Balcerowicza przed Trybunałem Stanu? tak 30% nie 66% nie mam zdania 4% Łączna liczba głosów: 40379 "...ludzie są i nie będą nigdy lepsi..." Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 10:32 wiadomosci.wp.pl/kat,9211,ankieta.html?POLL%5Bpid%5D=8223619 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a w trójce podawali inne notowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:30 nie - ok. 30 proc. nie wiem - 30 proc. tak - reszta, czyli 40 Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Tu masz źródło 16.03.06, 10:17 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3214333.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuwa Re: Tu masz źródło IP: *.iscnet.pl 16.03.06, 15:26 Może byś mi wytłumaczył the.billu dlaczego sondaże po myśli PiSu są wiarygodne a przeciw są zmanipulowane przez "UKŁAD". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: Tu masz źródło + cytat sprzed kilku miesięcy IP: *.bazapartner.pl 16.03.06, 15:31 Jeśli ostatnie wybory nic CI na ten temat nie powiedziały, to już ja nic CI nie jestem w stanie pomóc. Napisałem wtedy (24.10.05) takie - prorocze jak się można było spodziewać zdania : (...) jak układ ten zachowa sie teraz, po przegranych wyborach? Czy uzna swa porażke i uderzy się w piersi czy też - co gorsze - pójdzie w zaparte i będzie nieodpowiedzialnie niszczył w zarodku każdą inicjatywę naprawy państwa i gospodarki przedstawiając ją medialnie jako "same zło". Warto przyglądac się pod tym kątem mediom , które wspierały Tuska... Prawda jest jednak taka, że hipnoza sondażowa się nie udała, więc można mieć nadzieję, że i próby kolejnej hipnozy spala na panewce. Do tego trzeba jednak minimalnych warunków brzegowych - sprawnej pracy nowych władz przy otwartej kurtynie i sprawnej polityki informacyjnej nowego rządu. Warunków tych jest duzo więcej, ale bracia Kaczyńscy z pewnościa wiedzą, kto, gdzie i dlaczego zechce czyhać na nowe władze. Dlatego sądze, że podejma skuteczne kroki zaradcze, które osłabią ewentualne, destrukcyjne zapędy ludzi broniących za wszelką cenę patologicznych układów III RP. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=hipnoza&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=70&poz=0&A_szukaj=temat&x=22&y=5&zywe=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Jednak Polacy d a j ą s i ę ... 16.03.06, 13:07 ogłupiać nowemu układowi pis-abw ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wladekr Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 13:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3214037.html Pewnie PiSowska propaganda na forum zaraz stwierdzi, że zachodnia prasa broni układu. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 13:32 wladekr napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3214037.html > > Pewnie PiSowska propaganda na forum zaraz stwierdzi, że zachodnia prasa broni > układu. a ty jestes zbyt slepy i glupi by to zobaczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 13:36 No tak, tylko moherowa ententa jest czysta i dobra, reszta (łącznie z zagranicznymi mediami i KE) to układ, który trzeba zniszczyć i zaorać. ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 13:48 dokladnie masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 13:55 Przypadek natury medycznej raczej... Idę po browar, bo na trzeźwo nie da się usiedzieć czytające te wykwity chorych PiSuarowych łbów... Piwko poprawi humorek i będę zrywał boki czytając PiSowskich bojowców z forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 13:59 no to idz PO piwko, dzien jak codzien... proza zycia Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 14:06 Zastanawiam się czy tobie to PO z kibla nie wyskakuje, albo z konserwy:))))))) Proza życia...;) Ale to czasami da się leczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 14:07 idz chlpanij to piwko to moze ciut smieszniejszy bedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 14:14 Twoich pajaców z PiS i tak nie przebiję. A piwko dla własnego humorku łyknę, nie dla twojego smutasie. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 14:15 zilbeer napisał: > Twoich pajaców z PiS i tak nie przebiję. A piwko dla własnego humorku łyknę, ni > e > dla twojego smutasie. ...powodzenia kutasie. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 14:20 ...powodzenia kutasie. To wciąz lepsze niż bycie pieprznięta PiSdą:)) Admin nie tnij!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jak Europa widzi komunistów z PiS 16.03.06, 14:23 zilbeer napisał: > ...powodzenia kutasie. > > > To wciąz lepsze niż bycie pieprznięta PiSdą:)) > > > Admin nie tnij!!!! i ja tez prosze zebys tego nie cial. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Proponuję felieton Słoń a Platforma Obywatelska 16.03.06, 14:37 w rzeczpospolite (przedwczoraj) www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060314/publicystyka/publicystyka_a_7.html?k=on;t=2006031420060314 Fragment: I znowu okazałem się naiwny. Wydawało mi się, że w całej tej rozróbie z Balcerowiczem, Trybunałem Stanu, komisją śledczą w sprawie wyśledzenia, skąd w bankach biorą się pieniądze, chodzi o zamach na system bankowy, próbę pozbawienia NBP niezależności i pozbycie się prezesa. Okazało się, że wcale nie. To są głupstwa bez większego znaczenia. Preteksty. Jak poinformowali mnie Donald Tusk i Hanna Gronkiewicz-Waltz, tak naprawdę chodzi o walkę z Platformą Obywatelską i zemstę na pani Gronkiewicz za to, że ośmieliła się w wyborach zebrać więcej głosów niż Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a ja przeprowadziłem małą sonde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:10 przeprowadziłem mała sonde wśród osób pracujacych dla mnie i wynajmujacych ode mnie pomieszczenia... wyobraźcie sobie, ze wszyscy mieli takie same zdanie jak ja! Co za zbieznośc pogladów!!! Powiedziałem im, ze cieszy mnie to bardzo... tez byli ucieszeni! Dziekowali mi, ale nie wiem za co... tak mysle, czego to nie zrobia dla szmalu.... Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 14:12 Układowi Warszawskiemu nie dali się , Układowi Kaczyńskiemu dali się ogłupiać i dają nadal!!! układ, spisek, zmowa, kartele, trusty, korporacje, koncerny, firmy, przedsiębiorcy, bank centralny, Leszek Balcerowicz, pracodawcy, dziennikarze, prawnicy, monterzy wanien, Unicredito Italiano - symbole "zła" wg radiomaryjnopisuarowych standardów, jakie są zatem symbole dobra ? Kaczyńscy muszą odejść!!! do Tworek ( a kiedyś się mówiło do Gorzowa ; - bez urazy proszę :))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 14:17 hotcat01 napisał: > Układowi Warszawskiemu nie dali się , Układowi Kaczyńskiemu dali się ogłupiać i > dają nadal!!! > > układ, spisek, zmowa, kartele, trusty, korporacje, koncerny, firmy, > przedsiębiorcy, bank centralny, Leszek Balcerowicz, pracodawcy, dziennikarze, > prawnicy, monterzy wanien, Unicredito Italiano - symbole "zła" wg > radiomaryjnopisuarowych standardów, jakie są zatem symbole dobra ? > Kaczyńscy muszą odejść!!! do Tworek ( a kiedyś się mówiło do Gorzowa ; - bez > urazy proszę :))!!! znowu dzis jakis - taki pobudzony jetes... Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 15:06 pobudzony jestem od nieszczęsnego dnia w którym otumaniona część narodu wybrała samounicestwienia Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 15:07 oczywiście miało być :" drogę do samounicestwienia " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 HOTcat1 a mógłbys to posłuchać? 4 min. IP: *.bazapartner.pl 16.03.06, 14:28 Pokazanie jak na dłoni, jak układ sie broni. Otwartym umysłom to nie zaszkodzi. www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1540 Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: HOTcat1 a mógłbys to posłuchać? 4 min. 16.03.06, 15:03 nie mógłbym, nie toleruje mediów Rydza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: HOTcat1 a mógłbys to posłuchać? 4 min. IP: *.bazapartner.pl 16.03.06, 15:33 I to jest właśnie to. Umysł zamknięty ludzi, którzy walczą o wolność, a wypowiedź jest ministra.... Gratuluję. Jak to Michnik takich nazywa? Oszołomy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuwa Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi IP: *.iscnet.pl 16.03.06, 15:34 Może byś mi wytłumaczył -the billu- dlaczego sondaże po myśli PiSu są wiarygodne a przeciwne są zmanipulowane przez "UKŁAD" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi IP: *.bazapartner.pl 16.03.06, 15:43 Napisałem to wyżej, cała reszta wymaga wykładu... Przyjrzyj się rugowaniu z rynku PGB. Zresztą poczytaj tutaj: www.pgb.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 15:44 Daj spokój, Dziuwa. Z the.billem nie pogadasz rozsądnie. Zresztą z kim tu rozmawiać, przecież on wierzy w czwarty wymiar i inkarnacje Indygo z Oriona (cokolwiek to znaczy :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi IP: *.bazapartner.pl 16.03.06, 18:20 ROzumiem, że jesli ktos jest innej wiary niz Ty, to nie ma sensu z nim rozmawiać, tak? W tym sie wyraża twój liberalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
nedfan Re: Jednak Polacy nie dają sie ogłupiać Układowi 16.03.06, 18:27 Chłopie, a wierz sobie w co chcesz! Proszę Cię tylko o to, byś nie narzucał swoich poglądów innym. Twoje jedynie słuszne stwierdzenia o wyższości PiS nad innymi ugrupowaniami śmierdzą z dala tanią propagandą i wiernopodańczym serwilizmem. A tak na marginesie, jeśli Cię to interesuje, mój liberalizm przejawia się w tym, że nie potrzebuję żadnej wiary. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris to z całą pewnością! IP: *.orange.pl 16.03.06, 18:43 Jednak Polacy nie dają się odłupiać debilowi. Odpowiedz Link Zgłoś