zona.pijaka 16.03.06, 11:06 Pogódzcie się koguty. Bardzo cierpię z tego powodu. Nawet jabole i absolut przestały mi smakować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zilbeer Re: Albert-Swar dwa bratanki 16.03.06, 11:11 Berga polecam. Dobry i tani:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Albert-Swar dwa bratanki 16.03.06, 18:08 Swar wyciagam do ciebie lewą rękę na przywitanie. Mam nadzieję ześ nie świnia i podasz lewą grabę katolaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Albert-Swar dwa bratanki 16.03.06, 18:09 Albert, wyciagam do ciebie prawą rękę na przywitanie. Mam nadzieję ześ nie świnia i podasz prawą grabę pijaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert-Swar dwa bratanki 16.03.06, 22:13 zawsze podaje prawa. ...bo w lewej trzymam pokal lub inne narzedzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Albert-Swar dwa bratanki 16.03.06, 22:14 albert_c napisał: > zawsze podaje prawa. > > ...bo w lewej trzymam pokal lub inne narzedzie;-) > SEKATOR Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert-Swar dwa bratanki 16.03.06, 22:16 znaczy sie cos czym mozna ciac, no ale to tylko czasem czesciej jednak pokal:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Albert-Swar dwa bratanki 17.03.06, 08:43 Albert, ten nasz forumowy giez chyba obraził się na nas wszystkich. Nawet na mnie? Powinien zrozumieć, ech po co ja się powtarzam. już pisałeś o tym. Wiesz, troche mi szkoda jednak go, pewno głęboko przeżywa chłopina tam na emigracji. Co my tam wiemy, jakie były przyczyny że opuścił Polskę. Może musiał? Przecież o tym nigdy nie pisał. Przez te lata, tysiącami postów, niestety dawał tu pewien smaczek "forumowy". Ja, mimo że jestem wierząca, katolaczką, ba nawet chodzę do kościoła - czułam jego tęsknotę za krajem. Prawdę mówiąc wisiał mi jego antykatolacki pogląd. Kilka razy w dyskusji z nim też mu przywaliłam, zeby nie myślał ze ma z ćwoczką do czynienia. Wierz mi, są tu prawdziwe forumowe szuje (pamiętasz sławną obietnicę jednego z nich, cyt: "wyjeżdzam z tego jeba##go szczecinka". Swara absolutnie do tej kategorii nie zaliczam. Do Swara: ostatni raz mówię - wracaj ku@wa gnoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Albert-Swar dwa bratanki IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.06, 08:53 a co, swar zwarł się z albercikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Albert-Swar dwa bratanki 17.03.06, 09:19 Było, mineło. Dziwię się jednak, skoro Albert podał mi rękę, czemu Swar pokazał mi tyłek? Tu już przegina, przecież nikt tu przy zdrowych zmysłach nie bedzie przepraszał "naszej urażonej panienki". Miał 24 godziny na swoje przemyślenia, na przewartościowanie swojej postawy, swojego stosunki do nas. I wystarczy. Więcej, ani ja, ani może nikt inny - nie bedzie go już prosił o powrót. Eot. Ps: Zobacz Swar, nawet Twoje panny siedzą cicho. Mógłyś się przynajmniej ich zapytać - czy tęsknią za Tobą. Ale do tego trzeba chłopa, panie trokokalesonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe42 Re: Albert-Swar dwa bratanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:36 Swar! 1.Nie jesteś pechowcem. Tak Ci się tylko wydaje. 2.Świat nie jest taki zły, jak Ty myślisz. 3.Nie bądż taki hardy. 4.Uśmiechnij się dzisiaj do kogokolwiek. Chociaż jesteś często bardzo złośliwy i zgorzkniały,lubią Cię wszyscy na tym forum. WRACAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Albert-Swar dwa bratanki IP: *.speed.planet.nl 17.03.06, 09:49 Odezwij sie Swar - z kim tak Ci bedzie zle jak z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Albert-Swar dwa bratanki 17.03.06, 09:39 Zono, ta osoba o ktorej mowisz ze szuja i cos tam, ja wiem ze miedzy Wami jest dosc spora antypatia, a ja darze tego Foruma spora sympatia i te nasze sympatie na forum nie sa jakas rownolegla linia, one sie dosc mocno przecinaja i to jest bardzo okej. Co do Swara, to ja wiem ze popelnilem blad tak go oceniajac i juz o tym wspomnailem, niemniej chcialem mu jedynie ukazac jak latwo jest kogos posadzic o pewne motywy nie znajac tej osoby i nie starajac sie jej zrozumiec tylko przyjmujac pewna teze a priori za jedynie sluszny poglad. To jest blad. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Albert-Swar dwa bratanki 17.03.06, 10:26 albert_c napisał: > Zono, ta osoba o ktorej mowisz ze szuja i cos tam, ja wiem ze miedzy Wami jest dosc spora antypatia, a ja darze tego Foruma spora sympatia i te nasze sympatie na forum nie sa jakas rownolegla linia, one sie dosc mocno przecinaja i to jest bardzo okej. Wiem, wiem. Masz dług wdzięcznośc, wszak ta osoba oficjalnie poparła cię na stanowisko głównego woźnego tego forum. A potem ci zarzuciła w którymś z wątków, że oszukałeś ją - i nie banujesz mnie. Bądź ponad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokot Re: Albert-Swar dwa bratanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:30 żona.pijaka=marian paździoch=sobiepan=radny=JuliuszSłowacki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Albert-Swar dwa bratanki IP: *.chello.pl 17.03.06, 10:09 Gość portalu: kokot napisał(a): > żona.pijaka=marian paździoch=sobiepan=radny=JuliuszSłowacki * = Trzos:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Albert-Swar dwa bratanki 17.03.06, 10:27 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > Gość portalu: kokot napisał(a): > > > żona.pijaka=marian paździoch=sobiepan=radny=JuliuszSłowacki > * > = Trzos:) > = Julian Tuwim:) Odpowiedz Link Zgłoś