aam6969 18.03.06, 01:30 Prośba jak w tytule.Potrzebuję najlepszego adwokata. Wiem, że to dość subiektywne, ale bardzo proszę o Wasze typt". Specjalizacja prawo gospodarcze. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona.pijaka Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na 18.03.06, 07:56 Absolutnie najlepszym jest mój stary znajomy adw. Remigiusz Szulczewski ze Stargardu. Zapewniam ze kazdą sprawę uwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam6969 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:11 chyba mnie nie zrozumiałaś żono_pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na 18.03.06, 12:36 Zapewniam Cię, ze doskonale Cię zrozumiałam. To Ty nie rozumiesz mojego specyficznego poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam6969 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:06 Zapewniam Cię, zono-pijaka, że nie oczekuję w tym poście, abyś epatowała mnie czy kogokolwiek swoim "poczuciem humoru". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:25 Pan Bogdan Basarab kancelaria ul Podgórna46 szczecin tel (4891)4833519 radca prawny b.d...... prowadził moją sprawe polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam6969 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:07 Dzięki koleś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWIEDZIONY Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 16:51 Absolutnie odradzam , niesłowny , niekonsekwentny , brak kontaktu i przepływu informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam6969 adw. Przemysław Chmura - czy macie jakieś zdanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam6969 adw. Dariusz Babski - pytanie jak wyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas XYZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:49 XYZ jest dośc wygadany, moze sie nada...albo poleci kogoś. pisz mail XYZ@gazeta.pl Adwokaci tez sie soecjalizuja, nie podałeśo co konkretnie chodzi, jakiego rodzaju sprawa... XYZ jest wygadany na każdy temat, to akurat... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Andreas 20.03.06, 10:35 A czy wpłacisz cokolwiek na rzecz tej dziewczynki, o której wspominałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:53 a co nie weźmiesz...? Ja pisałem o nie majacych na adwokata... a tu raczej chyba chodziło tylko o kontakt z jakims adwokatem! Widze, ze cennik masz na wszystko... Jezeli tak, to dobra... Facet przychodzi do adwokata i pyta... - Ile kosztuje porada u pana? - 1000 złotych! - pada. - To duzo - odpowiada zainteresowany i pyta - A co wchodzi w zakres tej kwoty? - Odpowiedź na trzy pytania - rzuca adwokat - a jakie jest pana trzecie pytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:33 adwokaci są przeważnie jednakowi - jak masz sprawę i ją przedstawisz to adwokat powie tak ,że jest do wygrania z góry weżmie forsę a sprawę przerznie w sądzie . Dużo znajomych z takim faktem się spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na 18.03.06, 18:17 to nie USA ,tam wygadanie pomaga w przeciągnięciu na swoją stronę ławę przysięgłych; tu wygrana nie zależy od wygadania,a bardziej od tego czy dany pełnomocnik ma dobre stosunki z sędzią w sprawie, bo to Polska właśnie; Odpowiedz Link Zgłoś