Dodaj do ulubionych

Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na

18.03.06, 01:30
Prośba jak w tytule.Potrzebuję najlepszego adwokata. Wiem, że to dość
subiektywne, ale bardzo proszę o Wasze typt". Specjalizacja prawo gospodarcze.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
A.
Obserwuj wątek
    • zona.pijaka Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na 18.03.06, 07:56
      Absolutnie najlepszym jest mój stary znajomy adw. Remigiusz Szulczewski ze
      Stargardu. Zapewniam ze kazdą sprawę uwali.
      • Gość: aam6969 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:11
        chyba mnie nie zrozumiałaś żono_pijaka
        • zona.pijaka Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na 18.03.06, 12:36
          Zapewniam Cię, ze doskonale Cię zrozumiałam. To Ty nie rozumiesz mojego
          specyficznego poczucia humoru.
          • Gość: aam6969 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:06
            Zapewniam Cię, zono-pijaka, że nie oczekuję w tym poście, abyś epatowała mnie
            czy kogokolwiek swoim "poczuciem humoru".
            Pozdrawiam
    • Gość: koleś Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 12:25
      Pan Bogdan Basarab kancelaria ul Podgórna46 szczecin tel (4891)4833519 radca
      prawny b.d...... prowadził moją sprawe polecam
      • Gość: aam6969 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:07
        Dzięki koleś :-)
      • Gość: ZAWIEDZIONY Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 16:51
        Absolutnie odradzam , niesłowny , niekonsekwentny , brak kontaktu i przepływu informacji.
    • Gość: aam6969 adw. Przemysław Chmura - czy macie jakieś zdanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:09
    • Gość: aam6969 adw. Dariusz Babski - pytanie jak wyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:10
    • Gość: andreas XYZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:49
      XYZ jest dośc wygadany, moze sie nada...albo poleci kogoś.
      pisz mail XYZ@gazeta.pl

Adwokaci tez sie soecjalizuja, nie podałeśo co konkretnie chodzi,
      jakiego rodzaju sprawa...
      XYZ jest wygadany na każdy temat, to akurat...
      • Gość: andreas xyz-xyz@gazeta.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:50
        • aam6969 Dzięki Andresa, tak zrobiłam, pozdrawiam 18.03.06, 18:36
      • xyz-xyz Andreas 20.03.06, 10:35
        A czy wpłacisz cokolwiek na rzecz tej dziewczynki, o której wspominałem?
        • Gość: andreas Re: Andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:53
          a co nie weźmiesz...?
          Ja pisałem o nie majacych na adwokata...
          a tu raczej chyba chodziło tylko o kontakt z jakims adwokatem!
          Widze, ze cennik masz na wszystko...
          Jezeli tak, to dobra...

Facet przychodzi do adwokata i pyta...
          - Ile kosztuje porada u pana?
          - 1000 złotych! - pada.
          - To duzo - odpowiada zainteresowany i pyta - A co wchodzi w zakres tej kwoty?
          - Odpowiedź na trzy pytania - rzuca adwokat - a jakie jest pana trzecie
          pytanie....
    • Gość: jerzy Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:33
      adwokaci są przeważnie jednakowi - jak masz sprawę i ją przedstawisz to adwokat
      powie tak ,że jest do wygrania z góry weżmie forsę a sprawę przerznie w
      sądzie . Dużo znajomych z takim faktem się spotkało.
      • beatrix13 Re: Polećcie mi proszę dobrego adwokata ze Sz-na 18.03.06, 18:17
        to nie USA ,tam wygadanie pomaga w przeciągnięciu na swoją stronę ławę
        przysięgłych;
        tu wygrana nie zależy od wygadania,a bardziej od tego czy dany pełnomocnik ma
        dobre stosunki z sędzią w sprawie,
        bo to Polska właśnie;
        • aam6969 Beatrix, ano jak w dowcipie :-) 18.03.06, 18:40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka