Dodaj do ulubionych

Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował.....

IP: *.bazapartner.pl 19.03.06, 18:28
ftp://ftpbi.gazeta.pl/im/5/3216/m3216765.mp3
Pełna wypowiedź.
Dalej uważacie, że wszystko jest ok?
Co z cenzurą?
Obserwuj wątek
    • the.bill1 Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 19:58
      Dla tych, którym nie chce się słuchać, co można zrozumieć, ocenzurowano część
      ewidentnie kpiąca z wiary.
      • nedfan Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 20:00
        To co??? Już nie wolno sobie żartować z wiary???
        Przypominam, że Polska jeszcze nie jest państwem wyznaniowym - Katolicką
        Republiką Ludową.
        Zbastuj, the.bill!!!!
        • psychol_ogia Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 20:03
          Stwierdziła ,że stał sie cud, może po prostu się nawróciła ?
        • the.bill1 Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 20:08
          przeciez wy nie potraficie się po prostu [rzyznać do nietaktu
          Powiedziałaby: ok, przepraszam, trochę przesadzłam i byłoby po sprawie, a ona
          poszła w zaparte, wuięc ktos z POLsatu wrzucił do netu ocenzurowaną część.
          Babka jest po prostu obłudna i tyle.
          • nedfan Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 20:10
            Podasz mnie do sądu, jak powiem, że Biblia to zbiór opowiadań dla niepiśmiennych
            pastuszków?
            • the.bill1 Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 20:15
              Sam sobie wystawiasz świadectwo. MI to wisi
            • Gość: antypis Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... IP: *.system.szczecin.pl 19.03.06, 20:15
              nedfan masz przesrane
              • nedfan Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 23:01
                Ooooo, jak się boję ;)
            • Gość: sicko Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... IP: *.fnet.pl 19.03.06, 21:27
              ksiazka dla niepismiennych....hmmm....a przeczytales ja choc?
              • Gość: pieszy Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... IP: *.fnet.pl 19.03.06, 21:43
                feministki jak każde śmieszne ugrupowanie tak ma
              • nedfan Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... 19.03.06, 23:04
                Zbiór opowiadań, nie książka.
                Masz ten sam problem, co the.bill1 - nie czytasz uważnie.

Jeśli chodzi o to, czy przeczytałem ten zbiór alegorycznych opowiadań, to
                owszem, człowiek na poziomie ma opanowaną klasykę.
            • Gość: xxx Re: nedfan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 08:41
              Myślę, że to ty jesteś pastuszkiem. Może i piśmiennym, może i na stanowisku, może i w niezłych szmatkach, ale zawsze pastuszkiem.
              • nedfan Re: nedfan 20.03.06, 11:44
                Cóż, masz prawo tak myśleć.
                Tak samo, jak mam prawo uważać Biblię za zbiór alegorycznych opowiadań.
                Jeszcze mi wolno...
    • Gość: Kay Re: Kpiny Szczuki - to, co Polsat ocenzurował... IP: 213.199.255.* 19.03.06, 21:57
      Bzdura! To nie jest żadna ocenzurowana wypowiedź!
      Całość była wyemitowana w programie Kuby Wojewódzkiego, nie ma tu nic nowego,
      czego wcześniej nie mogliśmy usłyszeć.
    • beatrix13 Szczuka zaszczuta została 19.03.06, 22:01
      przez moherowców,
      a ja z przyjemnością oglądnęłam ów program i nic kontrowersyjnego nie widziałam
      • Gość: labatt Re: Szczuka zaszczuta została IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.03.06, 22:22
        Ignoruje calkowicie ta nagonke na Szczuke - bo bylo jasne od poczatku,ze mocna
        kobieta przeszkadza.
        • Gość: labatt Moj NIetzsche Jerzy Sosnowski IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.03.06, 22:49
          Strona domowa - polecam...
          Kosciol ma zwolniony metabolizm - jeszcze nie przetrawil "Milczenia owieczek".
          • Gość: jamci Re: Moj NIetzsche Jerzy Sosnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:16
            Właśnie przeczytałam przedruk w Angorze, obejrzałam w necie i zachodzę w głowę -
            cóż takiego Szczuka powiedziała, że ruszyła nań lawina kamieni od moherowców na
            czele z KRRiTV?? Nie słucham tego radia, nie słyszałam nigdy tej dziewuchy, ale
            póki co to jest żywa, choć kaleka dziewucha a nie święta!? Polsat może zapłacić
            nawet milion zł kary za ten program.
            Dokąd ten kraj zmierza??
            • zilbeer Re: Moj NIetzsche Jerzy Sosnowski 20.03.06, 12:44
              Dokąd ten kraj zmierza??

Do IV RP. Kwa kwa kwa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka