Gość: _bp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:49 Zeby z nim rozpoczac konwersacje, oczywiscie platna w PLN:)dajcie znak, jesli mozecie i namiary na kogos.... Prosze:) moj mail: mateusz@chrobry.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej.popielarz Re: Pomozcie.... 22.03.06, 02:17 Znam takowego - ale kontakt się urwał + spalił mi się dysk z kontaktami GG - przykro mi. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyexman Re: Pomozcie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:08 A ty po kiego grzyba? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Pomozcie.... 22.03.06, 08:21 Zapomniałem dopisać że jeszcze poszukam na innym kompie. A ty po co komentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Pomozcie.... 22.03.06, 08:19 ok - znalazłem maila: brethy@go2.pl Gość się nazywa Simon Bretherton i nie mam zielonego pojęcia czy mieszka jeszcze w Szczecinie. Innych namiarów nie mam z w.w. powodów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _bp Wielkie dzieki, chlopaki:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:05 -------------------------------- Pomocna dlon w ciemnosci wiecej raduje anizeli swiecacy w oddali plomien:) ----------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Wielkie dzieki, chlopaki:) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 22.03.06, 20:32 Filmowcy - polecam ten watek do nastepnego 'Dnia swira".Brzuch mnie ze smiechu rozbolal... ..."To po jakiego grzyba zabierasz glos..." ..."A ty po jakiego grzyba" ..."Tos walnal jak chory do basenu" ..."Dziekuje wam chlopaki". Real Polak z Polakiem.Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _bp i koncowka: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:32 "pomocna dlon w ciemnosci" heheheheheheehhe Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz "Chłopaki szczeciniaki" 23.03.06, 01:25 To moze załozymy kabaret - "Chłopaki szczecinnniaki" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Co robila Magda?... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.03.06, 02:03 Wyrwane z naszego forum..."Kamil tancowal przed pania Cz.,a Magda,mimo tego,ze stala nieco z tylu i bylo widac co robi,rowniez byla zajeta tylko soba"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: szukam real Anglika, Szkota,Irlandczyka:)HELP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:25 Na infoludek.pl pojawiają się ogłoszenia nativ speakerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: szukam real Anglika, Szkota,Irlandczyka:)HELP IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.03.06, 02:18 A n/t -JDJ Service w Szczecinie...Na pewno pokieruja...Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: szukam real Anglika, Szkota,Irlandczyka:)HELP 23.03.06, 10:18 Słyszałem sporo niedobrych rzeczy o JDJ - kiedyś zreszta chyba było na forum o ich bezzwrotnych zaliczkach - ale to było o wyjazdach zagranicznych. Ale może się poprawili ;) Odpowiedz Link Zgłoś