Gość: Książę POmorski IP: 213.155.166.* 30.03.06, 18:03 To mi się podoba! Tylko akcja mocno spóźniona, bo już dawno rozpisano przetarg na pl. Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Książę POmorski Plac Kościuszki na pierwszy ogi IP: 213.155.166.* 30.03.06, 18:06 I'm sorry nie doczytałem :) a następny w kolejne pl. przy Bramie Portowej poprosze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torney Re: Plac Kościuszki IP: *.iscnet.pl 30.03.06, 18:14 Kiedyś to był Schinkelplatz, teraz podzielony na pl. Kościuszki i skwer im. Janiny Szczerskiej. Basenu na pl. Kościuszki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwiosnek Re: Plac Kościuszki IP: *.chello.pl 30.03.06, 19:24 Popatrzcie na skwer przy wojciecha i Ob.Stalingradu Początek był niezły alejki wyklepane piaseczkiem lampiony nawet stół do pingla A teraz wszystko zadeptane. Długo to nie trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Budynek Politechnika szczecinska IP: 83.168.96.* 30.03.06, 20:03 Czy bedzie nowy wieża jak przed wojną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psych0 Re: Budynek Politechnika szczecinska IP: 83.168.69.* 30.03.06, 20:47 hehe, a co niektorzzy nie czytaja tylko obrazki ogladaja :] artykul dotyczy skweru, a nie budynku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estetyk Re: Budynek Politechnika szczecinska IP: *.chello.pl 30.03.06, 20:52 Na razie na wierzch wyszły wszystkie psie gówna spod śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.g. Re: Budynek Politechnika szczecinska IP: *.teleton.pl 30.03.06, 22:10 Tylko nie róbcie z tego terenu "rekultywacji parczku" - trzeba pamiętać, że to co się jeszcze zachowało - drzewa, ogólne rozplanowanie - nosi znamiona projektu jednego z najsławniejszych architektów krajobrazu XIXw - Lennego.Warto byłoby wrócić do dawnych planów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz-nin a daloby sie wyremontowany park zamykac na noc IP: *.stargard.mm.pl 30.03.06, 23:33 coby nie byl siedliskiem nocnych pijaczkow, meneli ? nie jest tak przypadkiem w anglii. jesli jestes w nocy w parku - znaczy masz zle zmaiary co do np. infrastruktury lub innych osob ... Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: akcja gazety. Plac Kościuszki na pierwszy ogi 31.03.06, 00:47 Zostaje mi tylko pogratulować redaktorce pomysłu, a urzędnikom, że nie stawiają żadnych przeszkód ;-) Pozdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: akcja gazety:Plac Kościuszki na pierwszy ogień IP: *.comgraph.szn.pl 31.03.06, 08:48 Rewewlacja! Byle tak dalej! Redaktorzy, dziennikarze, mam nadzieję, że będziecie trzymać ręke na pulsie i doprowadzicie sprawę do końca! Było by miło gdyby o Szczecin zaczął ktoś w końcu dbać. To przecież takie piękne miasto, a za rok będzie to mnóstwo gości ze świata! Odpowiedz Link Zgłoś