Dodaj do ulubionych

AKCJA GAZETY. Plac Kościuszki na pierwszy ogień

IP: 213.155.166.* 30.03.06, 18:03
To mi się podoba!
Tylko akcja mocno spóźniona, bo już dawno rozpisano przetarg na pl. Kościuszki
Obserwuj wątek
    • Gość: Książę POmorski Plac Kościuszki na pierwszy ogi IP: 213.155.166.* 30.03.06, 18:06
      I'm sorry nie doczytałem :)

a następny w kolejne pl. przy Bramie Portowej poprosze! :)
    • Gość: Torney Re: Plac Kościuszki IP: *.iscnet.pl 30.03.06, 18:14
      Kiedyś to był Schinkelplatz, teraz podzielony na pl. Kościuszki i skwer im.
      Janiny Szczerskiej. Basenu na pl. Kościuszki nie ma.
      • Gość: pierwiosnek Re: Plac Kościuszki IP: *.chello.pl 30.03.06, 19:24
        Popatrzcie na skwer przy wojciecha i Ob.Stalingradu
        Początek był niezły alejki wyklepane piaseczkiem lampiony nawet stół do pingla
        A teraz wszystko zadeptane. Długo to nie trwało.
    • Gość: gosc Budynek Politechnika szczecinska IP: 83.168.96.* 30.03.06, 20:03
      Czy bedzie nowy wieża jak przed wojną?
      • Gość: psych0 Re: Budynek Politechnika szczecinska IP: 83.168.69.* 30.03.06, 20:47
        hehe, a co niektorzzy nie czytaja tylko obrazki ogladaja :] artykul dotyczy
        skweru, a nie budynku :D
        • Gość: estetyk Re: Budynek Politechnika szczecinska IP: *.chello.pl 30.03.06, 20:52
          Na razie na wierzch wyszły wszystkie psie gówna spod śniegu
          • Gość: k.g. Re: Budynek Politechnika szczecinska IP: *.teleton.pl 30.03.06, 22:10
            Tylko nie róbcie z tego terenu "rekultywacji parczku" - trzeba pamiętać, że to
            co się jeszcze zachowało - drzewa, ogólne rozplanowanie - nosi znamiona
            projektu jednego z najsławniejszych architektów krajobrazu XIXw - Lennego.Warto
            byłoby wrócić do dawnych planów.
    • Gość: sz-nin a daloby sie wyremontowany park zamykac na noc IP: *.stargard.mm.pl 30.03.06, 23:33
      coby nie byl siedliskiem nocnych pijaczkow, meneli ?
      nie jest tak przypadkiem w anglii. jesli jestes w nocy w parku - znaczy masz
      zle zmaiary co do np. infrastruktury lub innych osob ...
    • shp80 Re: akcja gazety. Plac Kościuszki na pierwszy ogi 31.03.06, 00:47
      Zostaje mi tylko pogratulować redaktorce pomysłu, a urzędnikom, że nie stawiają
      żadnych przeszkód ;-)

Pozdro
      Tomek
    • Gość: Beata Re: akcja gazety:Plac Kościuszki na pierwszy ogień IP: *.comgraph.szn.pl 31.03.06, 08:48
      Rewewlacja! Byle tak dalej! Redaktorzy, dziennikarze, mam nadzieję, że
      będziecie trzymać ręke na pulsie i doprowadzicie sprawę do końca! Było by miło
      gdyby o Szczecin zaczął ktoś w końcu dbać. To przecież takie piękne miasto, a
      za rok będzie to mnóstwo gości ze świata!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka